Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Στην Λεμεσό σε σύγκριση με την Λευκωσία έχω δει ότι αρκετοί για να γαμησουν δίνουν ότι τους ζητήσουν οι πουτανες δεν διαπραγματεύονται μην σκέφτεστε μόνο με το πουλί σας είναι ποτέ δυνατόν να δώσω σε πίπα με καποτο σε Ρουμάνα 50-70€ ενώ σε άλλες περιοχές τον επερναν πίπα ακαποτη με 30€; μην τις καλομαθενετε δίνεται χρήματα άδικα που ενώ μπορουσατε με ένα μπάτζετ να γαμισετε 2-3 φορές γαματε μια και δεν περνάτε καλά, το γκρούπ μας δεν έχει κίνηση αυτό είναι κακό. Είχα να Ρουμάνα που με 30€ γαμουσα και Κόλο πίπα ακαποτη χυσιμο στο στόμα είχα χάσει τα ίχνη της και την ξανά βρήκα πρόσφατα μου ζήτησε 80€ εγώ 30€ της έδωσαν μου είπε ότι 80€ τα πέρνει εύκολα απο αλλους και τους ρουφά με καποτο χωρίς να δίνει Κόλο εγώ ήμουν παλιά καλός πελάτης της για αυτό έδωσα μόνο 30€, άλλη περίπτωση σχιστοματα των 20€ τώρα θέλει 50€ προσοχή παιδιά της καλομαθενετε μην δίνετε ότι ζητάνε πουτανες είναι όχι γκομενες το παζάρι έχει χαλάσει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Στην Λεμεσό σε σύγκριση με την Λευκωσία έχω δει ότι αρκετοί για να γαμησουν δίνουν ότι τους ζητήσουν οι πουτανες δεν διαπραγματεύονται μην σκέφτεστε μόνο με το πουλί σας είναι ποτέ δυνατόν να δώσω σε πίπα με καποτο σε Ρουμάνα 50-70€ ενώ σε άλλες περιοχές τον επερναν πίπα ακαποτη με 30€; μην τις καλομαθενετε δίνεται χρήματα άδικα που ενώ μπορουσατε με ένα μπάτζετ να γαμισετε 2-3 φορές γαματε μια και δεν περνάτε καλά, το γκρούπ μας δεν έχει κίνηση αυτό είναι κακό. Είχα να Ρουμάνα που με 30€ γαμουσα και Κόλο πίπα ακαποτη χυσιμο στο στόμα είχα χάσει τα ίχνη της και την ξανά βρήκα πρόσφατα μου ζήτησε 80€ εγώ 30€ της έδωσαν μου είπε ότι 80€ τα πέρνει εύκολα απο αλλους και τους ρουφά με καποτο χωρίς να δίνει Κόλο εγώ ήμουν παλιά καλός πελάτης της για αυτό έδωσα μόνο 30€, άλλη περίπτωση σχιστοματα των 20€ τώρα θέλει 50€ προσοχή παιδιά της καλομαθενετε μην δίνετε ότι ζητάνε πουτανες είναι όχι γκομενες το παζάρι έχει χαλάσει
Εδώ ο άλλος γράφει στο θέμα της Λευκωσίας ότι έδωσε 12€ για 30 λεπτά!!
Εγώ έδινα 40€ σε Ρωσίδα κούκλα για τόση ώρα.
Και φαντάσου δεν τον ενοχλεί να γράψει το κατόρθωμα έτσι στο φόρουμ.
Έτσι χαλάνε τις τιμές, τέτοια ακόμα.

arkuthas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Ναι ρε παιδια, καλα τα λετε οντως, ομως στη λεμεσο υπαρχει η υπεραξια. Ολα πανω ειναι σε αυτη την πολη, τα εκοικια, οι υπηρεσιες, ολα... Πως να μην ανβουν και οι πουτανες?

giorgosnic

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
680
Πόντοι
81
Εδώ ο άλλος γράφει στο θέμα της Λευκωσίας ότι έδωσε 12€ για 30 λεπτά!!
Εγώ έδινα 40€ σε Ρωσίδα κούκλα για τόση ώρα.
Και φαντάσου δεν τον ενοχλεί να γράψει το κατόρθωμα έτσι στο φόρουμ.
Έτσι χαλάνε τις τιμές, τέτοια ακόμα.

Εντάξει καλοδεχούμενη η κριτική σου όμως αν ήξερα Ρωσίδα κούκλα με 40 ευρώ και να κάνει τις υπηρεσίες που προσφέρει προφανώς και δεν θα έδινα τα 120.. και προφανώς θα πρέπει και να μας την προτείνεις..

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδια, καλα τα λετε οντως, ομως στη λεμεσο υπαρχει η υπεραξια. Ολα πανω ειναι σε αυτη την πολη, τα εκοικια, οι υπηρεσιες, ολα... Πως να μην ανβουν και οι πουτανες?

έχεις δίκαιο, πολλοί από άλλες πόλεις δεν αντιλαμβανωνται ότι για να έρτει Λεμεσό η κοπέλλα χρειάζεται απο διπλά μέχρι τριπλα λεφτά για ενοίκειο, οπότε και τα λεφτά που ζητά είναι τα ανάλογα, επίσης στη Λευκωσία είναι πιο ξεκάθαρα τα πράματα στο ποια αξιζει και πόσα οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να πας στη καλύτερη επιλογή, αντιθέτως Λεμεσό πολλοί νομίζουν ότι αν βρουν κάποια που αξιζει ανακαλυψαν τη ταχινοπιττα τζιαι μονο με ανταλλαγή σου λεν πληροφορίες, λες τζιαι εν να του φάμε την κοπέλλα που εν να παντρευτεί ε νομιζετε τζίνες εν έχουν φορουμ;...

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
έχεις δίκαιο, πολλοί από άλλες πόλεις δεν αντιλαμβανωνται ότι για να έρτει Λεμεσό η κοπέλλα χρειάζεται απο διπλά μέχρι τριπλα λεφτά για ενοίκειο, οπότε και τα λεφτά που ζητά είναι τα ανάλογα, επίσης στη Λευκωσία είναι πιο ξεκάθαρα τα πράματα στο ποια αξιζει και πόσα οπότε είναι πολύ πιο εύκολο να πας στη καλύτερη επιλογή, αντιθέτως Λεμεσό πολλοί νομίζουν ότι αν βρουν κάποια που αξιζει ανακαλυψαν τη ταχινοπιττα τζιαι μονο με ανταλλαγή σου λεν πληροφορίες, λες τζιαι εν να του φάμε την κοπέλλα που εν να παντρευτεί ε νομιζετε τζίνες εν έχουν φορουμ;...
φτετε και εσείς που θα δίνετε έχω φέρει 2 παραδείγματα με την Ρουμάνα που μίλησα μου έχει πει ότι μόλις ζητήσει 80€ αμέσως της τα δίνουν ούτε καν να ζητήσουν με πιο λίγα χρήματα αυτή δεν θα έλεγε όχι το ίδιο και σχηστοματα

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Στο bazaraki έχει μια ρωσίδα με μεγάλα βιζια λέει 50€ με πίπα χωρίς πήγε κανείς σας; αξίζει;

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
Φίλε εδοκίμασα πολλές φορές να παζαρέψω, οι μισές δεν μου ξανα απάντησαν το τηλέφωνο τζιαι έπιασα τζιάλλο αριθμό, τζιαι γω για 50αρκα ψάχνω, αλλά να σου πω την αλήθεια έχεις 80% πιθανότητες να πετάξεις ή το χρόνο σου ή τα λεφτά σου για να γλιτώσεις 10-20-30 ευρώ τζιαι στο τέλος πετάσεις στο κάλαθο 50. Εν μαλακία οι τιμές Λεμεσό τζιαι πάντα λέω ότι εν θα ξαναδοκιμάσω καν αλλά...

Τζιαι ξαναλέω, ψάχνω για 50, το πολύ 60 όχι παραπάνω...

Για τη δεύτερη ερώτηση σου αν εννοείς τούτη
Έγραψα κριτική πιο πάνω

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
605
Πόντοι
81
Φίλε εδοκίμασα πολλές φορές να παζαρέψω, οι μισές δεν μου ξανα απάντησαν το τηλέφωνο τζιαι έπιασα τζιάλλο αριθμό, τζιαι γω για 50αρκα ψάχνω, αλλά να σου πω την αλήθεια έχεις 80% πιθανότητες να πετάξεις ή το χρόνο σου ή τα λεφτά σου για να γλιτώσεις 10-20-30 ευρώ τζιαι στο τέλος πετάσεις στο κάλαθο 50. Εν μαλακία οι τιμές Λεμεσό τζιαι πάντα λέω ότι εν θα ξαναδοκιμάσω καν αλλά...

Έγραψα κριτική πιο πάνω

Έγραψα κριτική πιο πάνω

Φίλε εχεις απολυτο δικαιο. Ειναι οπως τα λες.
Για τους υπολοιπους μην νομιζετε οτι βαριομαστε να βρουμε φτηνα. Απλα δεν υπαρχει πιο φτηνο. Οι επαγγελματιες πρωτα πρωτα τα παιρνουν χοντρα απο ρωσους και δεν εχουν αναγκη. Μιλαμε για 3ωρα outcall 500 600 ευρω. Θα γυρισει να με δει εμενα με το 40ρακι?

Οι υπολοιπες ραλουκεσ και αναμαριες ειτε ειναι μπαζα ή χρονια στο νησι και εχουν κανει τη ξεπετα επιστημη.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21

Έγραψα κριτική πιο πάνω

Συμφωνώ. Πριν μπουν μες το ιντερνετ τούτες ούλλες εν έβρισκες πάνω που 50 τζαι μιλούμε για υπηρεσίες που σήμερα θέλουν τζαι 120. Τωρά η κάθε τσιγγάνα ζητά 50-80 για να κάμνει τον αστερία πας το κρεβάτι. Εγώ πάλε προτιμώ να δόκω 150 μια φορά τζαι να με πελλάνει παρά να πάω 3 φορές στις τσούρες μες το Bazaraki.

Τζαι ένα γλήορο review:

Νυκτόβια συνάντηση πάλε Κυριακή ξημερώματα κατα τις 02:00. Ρωσσίδα 27χρ, καλά Αγγλικά, μικρό βυζί, χαλαρός κώλος, μέτρια φάτσα (Πολλή photoshop οι φωτογραφίες). Αλλά η γυναικάρα μου κάμνει ότι της ζητήσεις, λλίο δόντι να μεν έβαλε στην πίπα τζαι θα ξαναπάεννα.

Teodor 1979

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2018
Like
620
Πόντοι
86
Συμφωνώ. Πριν μπουν μες το ιντερνετ τούτες ούλλες εν έβρισκες πάνω που 50 τζαι μιλούμε για υπηρεσίες που σήμερα θέλουν τζαι 120. Τωρά η κάθε τσιγγάνα ζητά 50-80 για να κάμνει τον αστερία πας το κρεβάτι. Εγώ πάλε προτιμώ να δόκω 150 μια φορά τζαι να με πελλάνει παρά να πάω 3 φορές στις τσούρες μες το Bazaraki.

Τζαι ένα γλήορο review:

Νυκτόβια συνάντηση πάλε Κυριακή ξημερώματα κατα τις 02:00. Ρωσσίδα 27χρ, καλά Αγγλικά, μικρό βυζί, χαλαρός κώλος, μέτρια φάτσα (Πολλή photoshop οι φωτογραφίες). Αλλά η γυναικάρα μου κάμνει ότι της ζητήσεις, λλίο δόντι να μεν έβαλε στην πίπα τζαι θα ξαναπάεννα.
ναι για αυτή λέω ξανά πες μου τα σχόλια για αυτή

dreamer9

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
193
Πόντοι
6
κάποια καλή πρόταση έχουμε σας παρακαλώ?

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
εχουμαι 2 απαρες που προτι φωρα βλεπω

φιλες καμνουν και τριο

κομεντς οπιος εδοκιμασεν γενικα καπιαν

επισις, ηρτεν πισω η σελενα, παντα σταθερη καλη επιλογη

αν εδοκιμασε κανις της πιο κατω ας μας πι

didentifier

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
22
Πόντοι
1
εχουμαι 2 απαρες που προτι φωρα βλεπω

φιλες καμνουν και τριο

κομεντς οπιος εδοκιμασεν γενικα καπιαν

επισις, ηρτεν πισω η σελενα, παντα σταθερη καλη επιλογη

αν εδοκιμασε κανις της πιο κατω ας μας πι

στα 120 το μισαωρο εν τζιαμέ που αρκέφκει να φκάλλει νόημα η ασυναρτησία του να πάεις Αθήνα να γαμησεις τζιαι να ερτεις...

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
στα 120 το μισαωρο εν τζιαμέ που αρκέφκει να φκάλλει νόημα η ασυναρτησία του να πάεις Αθήνα να γαμησεις τζιαι να ερτεις...

Το έχουνε παραχέσει με τις τιμές! Και σιγά τις γκώμενες! Έλεος πια! Και πάμε και τους τα δίνουμε;
150 την ώρα πέρνουν οι πιο πολλές, και πάλι πολλά είναι, αλλά τι να κάνουμε, τόσο περίπου πάει η αγορά εδώ στην Κύπρο.
Αλλά όχι και κασκαντεριλίκι με 200!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.417
Πόντοι
3.656
Μονο φλομπες εχει στην κυπρο κατα 90%
Οτι ναυαγιο υπαρχει εκει.μαζευτηκε  :walkingpenis:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Να κατεβαίνετε Λάρνακα. Πιο φτηνά θα σας βγει.
Παίζουν κάτι σωστά Ρωσιδια στα 50€..
Βλέπω νέες αφίξεις συνεχώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom