jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
ελα ρε φιλε απο λεμεσο και δεν το ηξερες ειδικα στο δρομο νεο λιμανιου χαμοσ ολο τραπεζακια με φραπεδιαρεσ ητανατε ρε μα αυτές το έδιναν;
ελα ρε φιλε απο λεμεσο και δεν το ηξερες ειδικα στο δρομο νεο λιμανιου χαμοσ ολο τραπεζακια με φραπεδιαρεσ ητανατε ρε μα αυτές το έδιναν;
αμα βρεις στειλε και απο εδω.Κανενα τηλέφωνο από Βιετνάμ σχιστομάτες;
Για 50αρι έψαχνα, εν δοκιμασμενη ή απλά λες λόγο του 45 λεπτα 150;Εν ακριβή για το service της.
Για το budget σου προτείνω σου εδώ:
Για 50αρι έψαχνα, εν δοκιμασμενη ή απλά λες λόγο του 45 λεπτα 150;
είναι λίγες μέρες που το ψάχνω αλλά δεν γουστάρω να φάω φόλα, πήγα να δοκιμάσω τη Σόνια για 50, τελικά όταν καταφερα να βρω που μένει έβαλε άλλο μέσα που νομιζε ήμουν εγώ, έφυγα αν και μου είπε 2 φορές συγνώμη και φενετε ήταν πραγματικά ασυνεννοησία..
αν δοκιμασε καποιος κατι αξιόλογο, δινω μεχρι 120 για 2 φορές, 2 φορες για μενα ειναι 45 λεπτά
επίσκεψη στη κοπέλα λοιπόν χτες, η ίδια στις φωτογραφίες, το βυζί όπως το βλέπετε πλαστικό δεν πάει ουτε πάνω ούτε κάτω, στοματικό οικολογικά χωρίς πλαστικό, συμφώνησα και φιλιά τα οποία απέφυγε επειδή καπνίζω, τέλος πάντων δεν ασχολήθηκα γιατί δεν ήθελα και τόσο να φιλήσω τη συγκεκριμένη.. γενικά λίγο παθητική αλλά αυτά είναι γούστα και δικά μου και δικά της, για να είμαι ειλικρινής θα έδινα 60 για τη κετριν από το εσκορτ η οποια άλλη εχει το γραφείο τους, ηταν γενικά πολύ δεκτικές
φίλε μπορείς να ξεκαθαρίσεις την τελευταια σου προταση επειδη δεν βγαζει νοημα; "...για να είμαι ειλικρινής θα έδινα 60 για τη κετριν από το εσκορτ η οποια άλλη εχει το γραφείο τους, ηταν γενικά πολύ δεκτικές..."