didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
μπορείς να το πασαρεις και σε μένα;
σου έστειλα προσωπικό μήνυμα
για κόλο δεν θυμάμαι να ρώτησα αλλά πιστεύω θα είναι έξτρα 20
Την έχω δοκιμάσει 3-4 φορές δέχεται τα πάντα, φιλιά με γλώσσα ( το στόμα της πάντα μυρίζει λίγο τσιγάρο, δεν νε ενοχλεί επειδή καπνίζω πολύ) στοματικό χωρίς προφυλάξεις, ότι στάση γουστάρεις. Το αρνητικό, μιλάς με την πατρονα στα αγγλικά και πας εκεί και δεν μιλά γρι αγγλικά σου μιλάει ρωσσικα..
Εχω ξαναγράψει για αυτή απλός επειδή νομίζω είναι αρκετά τίμια επιλογή το ξαναγράφω
ποσο χρεώνει αυτή;
Την έχω δοκιμάσει 3-4 φορές δέχεται τα πάντα, φιλιά με γλώσσα ( το στόμα της πάντα μυρίζει λίγο τσιγάρο, δεν νε ενοχλεί επειδή καπνίζω πολύ) στοματικό χωρίς προφυλάξεις, ότι στάση γουστάρεις. Το αρνητικό, μιλάς με την πατρονα στα αγγλικά και πας εκεί και δεν μιλά γρι αγγλικά σου μιλάει ρωσσικα..
Εχω ξαναγράψει για αυτή απλός επειδή νομίζω είναι αρκετά τίμια επιλογή το ξαναγράφω
στο έχω στείλει φίλεμπορείς να το πασαρεις και σε μένα;
ποσο χρεώνει αυτή;
toξέρει κανείς αν είναι κοπέλα ή τραβεστί;
to
απαντάω μονος μου είναι στις τρανς στο εσκορτ μακριά
δοκιμασε κανις καμια απτις παραπανω?
Το 4ο κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο προφίλ.
μια χαρά είσαι κούκλα μου αλλα όχι για τα γούστα μουμουναρααα εχωωω χαχαχααα
Το 4ο κάνει μπαμ ότι είναι ψεύτικο προφίλ.
αν έκανες πίπα ακαποτη και ήθελες 50€ θα ερχόμουνμουναρααα εχωωω χαχαχααα
50 ζηταω στο μισαωρο 100 η ωρα οποιος ερχεται περναει τελεια ακαποτα δε κανω πιπα προσεχω την υγεια μουαν έκανες πίπα ακαποτη και ήθελες 50€ θα ερχόμουν
Όλα τα Ρωσιδια δηλαδή που έχω πετύχει να κάνουν ακαποτο είναι δηλαδή στα τέτοια τους για την υγεία τους;50 ζηταω στο μισαωρο 100 η ωρα οποιος ερχεται περναει τελεια ακαποτα δε κανω πιπα προσεχω την υγεια μου