Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
παλια εχα μια παντρεμενη εκαμνε και ass to mouth.. και creampie...ταχα ουτε πορνσταρ να ηταν...πολλα εσκορτ φακκα τα χαμε...αν ηταν βιζιτου ηταν να σαρωσει...αλλα ατε... χαχαχαχα

ντα εξερε το τσιο αντρας της αλλα εγαμαν αλλη παντρεμενη νου παρεα του τσαι σιωπαν...

φυσικα για το ass to moyth και το creampie και κατι CIM και κατι τοιλετ ποτσι ποδα εν νομθζω να τα φανταστηκε...αλλα τελωσπαντων...ηξερε απλα οτι απλα εγαμουν ...τωρα το θεμα πως την εγαμουν εν αλλη κουβεντα...χαχαχα

ευτυχως απλα.εγαμουν την εγω και ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας...
μαστουρα βρο. Η παραπανω πουτανες αμα γινεις τακτικος πελατης γουσταρουν την μαστουρα. Παρτους μια τυλιμενη καλα τζαι ενα δεις ποσο γλιωρα ενα γινει καφκα σου αντι μουτανα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
μαστουρα βρο. Η παραπανω πουτανες αμα γινεις τακτικος πελατης γουσταρουν την μαστουρα. Παρτους μια τυλιμενη καλα τζαι ενα δεις ποσο γλιωρα ενα γινει καφκα σου αντι μουτανα
ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οποια πουτανα πινει πραμα μακρια μου...μονο καθαρες...

πουτανες που ασχολουνται με ναρκωτικα μακρια τους...

ειτε μαστουρα ειτε κοκα οτιδηποτε ναρκωτικο...

αν ειμαι τακτικος της και μαθω οτι πινει πραμα ολοισια αλλαγη!

ηντα εν καμνω σχεση με καμια μπατσινα της διωξης καλλυτερα; χαχαχαχα

εξαλλου εν μαρεσουν μαστουρωμενες...να πινει καμια ψιλη και να βαρκετε...η καμια κοκα και να παρανοα και να μεν μου καθεται και ποτουτα...οι μανα μου μακρια που ναρκομανεις πουτανες η μαστουρισσες....

ειχα πριν καυκες που επιναν πραμα και ενηταν πουτανες...ειδα τσε επαθα να ξεφυγω...

ενεχω αναγκη να εβρω πουτανα που πινει πραμα να την σαζω για να μου καθεται μουχτι...αμαν θελω συναω μια κυπρεα που πινει

...αλλα εν θελω...

τσε εκτος τουτο...συφφερει σε να μεινει πουτανα και εσυ τακτικος διοτι αν γινει καυκα σου αποκτα δικαιωματα...

και ζηλιες και ποτουτα...και ενα κατσει πολλα παραπανω αμαν εν καυκα σου παρα να η πουτανα σου...εκαμα και οικονομοκη μελετη για το θεμα αυτο...τι συφφερει πιο πολλα...καυκα η πουτανα...

με απλα λογια...η πιο συφφερουσα τρυπα να γαμας εν παντρεμενη...

ουτε πουτανα ουτε εσκορτ ουτε καυκα ουτε τιποτε...η πιο βολικη και συφφερουσα τρυπα εν παντρεμενης...χαχαχα:rockon::rockon::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

μελετησα ολων των ειδων τρυπες και απο πλευρας σεξ αλλα και απο πλευρας οικονομικης...

αρα... σου παραθετω τις καλυτερες τρυπες απο πλευρας ανωμαλιας και φθηνιας...

1) παντρεμενη
2) πουτανα που εισαι τακτικος
3) εσκορτ η πουτανα που ενεισε τακτικος
4) ναρκομανεις η μαστουρισα
5)φιλεναδα
6) συζυγος (τουτη μπαινει και ατην πρωτη θεση που πλευρας ανωμαλιας, αλλα εβαλα την τελευταια διοτι εν η πιο ακριβη αμαν εν δικη σου..αρα για να οικονομικη τρυπα πρεπει ναν αλλου)

Τελευταία τροποποίηση:

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οποια πουτανα πινει πραμα μακρια μου...μονο καθαρες...

πουτανες που ασχολουνται με ναρκωτικα μακρια τους...

ειτε μαστουρα ειτε κοκα οτιδηποτε ναρκωτικο...

αν ειμαι τακτικος της και μαθω οτι πινει πραμα ολοισια αλλαγη!

ηντα εν καμνω σχεση με καμια μπατσινα της διωξης καλλυτερα; χαχαχαχα

εξαλλου εν μαρεσουν μαστουρωμενες...να πινει καμια ψιλη και να βαρκετε...η καμια κοκα και να παρανοα και να μεν μου καθεται και ποτουτα...οι μανα μου μακρια που ναρκομανεις πουτανες η μαστουρισσες....

ειχα πριν καυκες που επιναν πραμα και ενηταν πουτανες...ειδα τσε επαθα να ξεφυγω...

ενεχω αναγκη να εβρω πουτανα που πινει πραμα να την σαζω για να μου καθεται μουχτι...αμαν θελω συναω μια κυπρεα που πινει

...αλλα εν θελω...

τσε εκτος τουτο...συφφερει σε να μεινει πουτανα και εσυ τακτικος διοτι αν γινει καυκα σου αποκτα δικαιωματα...

και ζηλιες και ποτουτα...και ενα κατσει πολλα παραπανω αμαν εν καυκα σου παρα να η πουτανα σου...εκαμα και οικονομοκη μελετη για το θεμα αυτο...τι συφφερει πιο πολλα...καυκα η πουτανα...

με απλα λογια...η πιο συφφερουσα τρυπα να γαμας εν παντρεμενη...

ουτε πουτανα ουτε εσκορτ ουτε καυκα ουτε τιποτε...η πιο βολικη και συφφερουσα τρυπα εν παντρεμενης...χαχαχα:rockon::rockon::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:

μελετησα ολων των ειδων τρυπες και απο πλευρας σεξ αλλα και απο πλευρας οικονομικης...

αρα... σου παραθετω τις καλυτερες τρυπες απο πλευρας ανωμαλιας και φθηνιας...

1) παντρεμενη
2) πουτανα που εισαι τακτικος
3) εσκορτ η πουτανα που ενεισε τακτικος
4) ναρκομανεις η μαστουρισα
5)φιλεναδα
6) συζυγος (τουτη μπαινει και ατην πρωτη θεση που πλευρας ανωμαλιας, αλλα εβαλα την τελευταια διοτι εν η πιο ακριβη αμαν εν δικη σου..αρα για να οικονομικη τρυπα πρεπει ναν αλλου)
ε βρο που μερκα μους ετειχε μου πολλες φορες να μου στελλουν που μονες τους πουτανες (2 κατακρυβεια) να παω τζαι να παρω πραμα. Εννοιτε ετελειωσα 3 φορες με 0 ευρω.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
ε βρο που μερκα μους ετειχε μου πολλες φορες να μου στελλουν που μονες τους πουτανες (2 κατακρυβεια) να παω τζαι να παρω πραμα. Εννοιτε ετελειωσα 3 φορες με 0 ευρω.
ε νταξει .... αλλο να την σασεις ποτσι ποδα και να μεν σε χρεωνει...αλλα αλλο να καυκα σου και να ξερει πραματα και καταστασεις...

και ενεν με 0€ που τελειωσες...

το κοστος της πεζινας και του πραματου ποσα ηταν;

συν το ρισκο να σε τσιμπισουν σαν παεις που αν εν μικροποσοτητα εν 1000€ προστιμο η 2-3 μηνες φυλακη...

προτιμω το 100€ εγω ναμε ανενοιας...

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.304
Πόντοι
206
Καλό πρεζακι είσαι του λόγου σου.
Έτσι σιγά σιγά αποκαλύπτεσαι πόσο σκατοχαρακτηρας είσαι.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
199
Πόντοι
1
ε νταξει .... αλλο να την σασεις ποτσι ποδα και να μεν σε χρεωνει...αλλα αλλο να καυκα σου και να ξερει πραματα και καταστασεις...

και ενεν με 0€ που τελειωσες...

το κοστος της πεζινας και του πραματου ποσα ηταν;

συν το ρισκο να σε τσιμπισουν σαν παεις που αν εν μικροποσοτητα εν 1000€ προστιμο η 2-3 μηνες φυλακη...

προτιμω το 100€ εγω ναμε ανενοιας...
οτι νομιζεις βρο!

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
711
Πόντοι
86
Pop Corn GIF by REYKON

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
οτι νομιζεις βρο!
φυλακη εν λοαρκαζω να παω....αφου τους πιο πολλους που πουλουν πραμα και τσιμπουν τους εν η καυκα τους που τους καρφωνει...η καμια πουτανα...αρα αν πουλας πραμα μεν λαλεις τιποτε της καυκας σου και αποφευγε ππυτανες ππυ πινουν..

διοτι και ναμεν σε καρφωσει η πουτανα το πιο πιθανον ενα τους οδηγησει πανω σου...διοτι παρακολουθουν τες και τσιμπουν τες τακτικα τσινες...και εν τες αφηνουν να δουλεψουν αμαν εν καρφωνουν...ταχα αν καμεις ετσι δουλειες μακρια που τσινες...αν θελεις να επιβιωσεις χρονια...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom