ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Οποια πουτανα πινει πραμα μακρια μου...μονο καθαρες...
πουτανες που ασχολουνται με ναρκωτικα μακρια τους...
ειτε μαστουρα ειτε κοκα οτιδηποτε ναρκωτικο...
αν ειμαι τακτικος της και μαθω οτι πινει πραμα ολοισια αλλαγη!
ηντα εν καμνω σχεση με καμια μπατσινα της διωξης καλλυτερα; χαχαχαχα
εξαλλου εν μαρεσουν μαστουρωμενες...να πινει καμια ψιλη και να βαρκετε...η καμια κοκα και να παρανοα και να μεν μου καθεται και ποτουτα...οι μανα μου μακρια που ναρκομανεις πουτανες η μαστουρισσες....
ειχα πριν καυκες που επιναν πραμα και ενηταν πουτανες...ειδα τσε επαθα να ξεφυγω...
ενεχω αναγκη να εβρω πουτανα που πινει πραμα να την σαζω για να μου καθεται μουχτι...αμαν θελω συναω μια κυπρεα που πινει
...αλλα εν θελω...
τσε εκτος τουτο...συφφερει σε να μεινει πουτανα και εσυ τακτικος διοτι αν γινει καυκα σου αποκτα δικαιωματα...
και ζηλιες και ποτουτα...και ενα κατσει πολλα παραπανω αμαν εν καυκα σου παρα να η πουτανα σου...εκαμα και οικονομοκη μελετη για το θεμα αυτο...τι συφφερει πιο πολλα...καυκα η πουτανα...
με απλα λογια...η πιο συφφερουσα τρυπα να γαμας εν παντρεμενη...
ουτε πουτανα ουτε εσκορτ ουτε καυκα ουτε τιποτε...η πιο βολικη και συφφερουσα τρυπα εν παντρεμενης...χαχαχα
μελετησα ολων των ειδων τρυπες και απο πλευρας σεξ αλλα και απο πλευρας οικονομικης...
αρα... σου παραθετω τις καλυτερες τρυπες απο πλευρας ανωμαλιας και φθηνιας...
1) παντρεμενη
2) πουτανα που εισαι τακτικος
3) εσκορτ η πουτανα που ενεισε τακτικος
4) ναρκομανεις η μαστουρισα
5)φιλεναδα
6) συζυγος (τουτη μπαινει και ατην πρωτη θεση που πλευρας ανωμαλιας, αλλα εβαλα την τελευταια διοτι εν η πιο ακριβη αμαν εν δικη σου..αρα για να οικονομικη τρυπα πρεπει ναν αλλου)