Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Ενταξει η κριτικη του τυπου φωναζει οτι εν προμοτιον. Ο κοσμος που ενθουσιαζεται με μια κοπελλα περιγραφει τη συναντηση. Πρωτη φορα ακουσα να λεουν φυλαξετε τα λεφτα σας να πατε σε συγκεκριμενη. Δεν γραφτηκαμε εχτες στο φορουμ.

Εν τω μεταξυ παιζει και το αλλο, μπορει καποιος να καμνει και συμφωνια με ανεκαρτητη κοπελα για εκπτωση με υποσχεση καλη κριτικη , προμοταρισμα κτλ. Δεν το δοκιμασα ποτε αλλα πρεπει να παιζει και αυτο.
Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
643
Πόντοι
81
Φίλε, πραγματικά δεν θέλω να συνεχίσω αυτήν την ηλίθια συζήτηση σχετικά με την προώθηση. Μπορείτε να πάτε όλοι με όποιο κορίτσι προτιμάτε. Δεν με νοιάζει πραγματικά. Στο άλλο νήμα κάποιος μου είπε να πάω με μια Ινδή. Όλοι έχουμε διαφορετικά γούστα για τα κορίτσια. Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων, το ανέφερα καθώς είναι λίγο πιο ακριβή από άλλες. Σε κάθε περίπτωση συνεχίστε να πηγαίνετε με όποια κοπέλα προτιμάτε. Τελευταία ανέφερα 1-2 κοπέλες που είναι καλές αλλά είναι πραγματικά καλές να τις γνωρίσεις και που έχουν καλές υπηρεσίες. Η προώθηση χρειάζεται όταν τα κορίτσια γενικά δεν είναι πολύ καλά. Παιδιά, ελπίζω να έχετε όλοι μια καταπληκτική εμπειρία με όποιο κορίτσι κι αν πάτε. Ό,τι καλύτερο.
Μακαρι να εισαι σωστος και μεις λαθος φιλε :hi:

tanoau79

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2024
Like
32
Πόντοι
0
Μακαρι να εισαι σωστος και μεις λαθος φιλε :hi:
Φίλε, η λογική λέει ότι χρειάζεται προώθηση όταν κάτι δεν είναι πολύ καλό. Σε κάθε περίπτωση δεν ανάγκασα κανέναν να πάει με καμία κοπέλα. Υπάρχουν πολλά καλά κορίτσια εκεί έξω στην αγορά, για παράδειγμα, η Kristina και η Nataly είναι και οι δύο καταπληκτικές στη Λεμεσό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom