Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Αν μου αρέσει τζιαι εν με ξενερώσει οχι απλά γλείφω, γαμώ κολοτρυπιδα με τη γλώσσα
γαμας κωλοτρυπιδα με την γλωσσα; χμμμμ καμνω το τσεγω τουτο....

βασικα κοιταξε... για να φτασουμε στο γλειφομουνι σημαινει δεν ξενερωσα...

αν ξενερωσω δεν θα την γαμησω καν ... το πιο πιθανον αν με νευριασει ενα φυο και να της πω χαλαλι σου τσε τα λεφτα τσιαν με ξαναδεις φτυσε μου...

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
711
Πόντοι
86
γαμας κωλοτρυπιδα με την γλωσσα; χμμμμ καμνω το τσεγω τουτο....

βασικα κοιταξε... για να φτασουμε στο γλειφομουνι σημαινει δεν ξενερωσα...

αν ξενερωσω δεν θα την γαμησω καν ... το πιο πιθανον αν με νευριασει ενα φυο και να της πω χαλαλι σου τσε τα λεφτα τσιαν με ξαναδεις φτυσε μου...
Να της τα χαρίσω εν παίζει, αν εκπληρώθηκε εν να κάτσει να τον φάει, επειδή τζιαι να τα πιάσω πίσω πολλά χλομό

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Χαχαχαχα. Ωραίος... Θα μου προτείνεις καμία να παω τζιε εγω που παω μια καθε τοσο... Μια που να ξέρει να κάμνει πιππα να γλύφει κωλο τζιε να μην φοβατε το σπέρμα. Βρίσκουμε???
ναι τη Λιζα... τσινη καμνει τα τουτα που θελεις...εκτος με το γλυψιμο στο κωλο...τσινο εν το καμνει σε ουλλους...μπορει να θελει να πας 2-3 φορες...η αν τσιμπισις καμια ωρα μονοκομματη μπορει να δεχτει...ενιξερω ακριβως με πιο κριτηριο το καμνει τουτο ....

ρωτα την να σου πει...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Να της τα χαρίσω εν παίζει, αν εκπληρώθηκε εν να κάτσει να τον φάει, επειδή τζιαι να τα πιάσω πίσω πολλά χλομό
εγω φιλαρακι μου εν τες γαμω αμαν με νευριασουν ...ουτε με σφαιρες....ετσι τσιαλλιως πισω εν θα τα δωσει ... αρα καλλυτερα να της τα χαρισω παρα να τα ζητησω πισω η να τη γαμησω μουτρομενος... και να με χασει και που πελατη , διοτι αμαν πιανω μια θκυο τρεις παω μονο σε τσινες... ποτ με ξερουν και μαθαινουν και μαρεσει και περνω μια χαρα...τωρα αν μαλλωσω με μια που τσινες η φυγει η ξερω γω...η βαρεθω την ας πουμεν...νεκατωνω...τσε μολις εβρω αλλη ππυ εν οκ συνεχιζω με την επομενη ...

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
711
Πόντοι
86
εγω φιλαρακι μου εν τες γαμω αμαν με νευριασουν ...ουτε με σφαιρες....ετσι τσιαλλιως πισω εν θα τα δωσει ... αρα καλλυτερα να της τα χαρισω και να με χασει που πελατη , διοτι αμαν πιανω μια θκυο τρεις παω μονο σε τσινες...
Γιατί να τα χαρίσεις όμως? Τελείωσε και μην ξαναπάς το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Εκτός αν ξενέρωσες τόσο που δεν σηκώνετε, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ (ακόμα)

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Γιατί να τα χαρίσεις όμως? Τελείωσε και μην ξαναπάς το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Εκτός αν ξενέρωσες τόσο που δεν σηκώνετε, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ (ακόμα)
διοτι ενα την γαμησω χωρις διαθεση...ενα τη γαμω νευριασμενος; χαριζω τξης τα λογω περηφανιας και περιφρονησης...ταχα ουτε να σε γαμησω εν αξιζεις...ΓΙΑΥΤΟ

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
54
Πόντοι
0
ναι τη Λιζα... τσινη καμνει τα τουτα που θελεις...εκτος με το γλυψιμο στο κωλο...τσινο εν το καμνει σε ουλλους...μπορει να θελει να πας 2-3 φορες...η αν τσιμπισις καμια ωρα μονοκομματη μπορει να δεχτει...ενιξερω ακριβως με πιο κριτηριο το καμνει τουτο ....

ρωτα την να σου πει...
Εν τζιε επαρακολουθησα ενδελεχως την συζήτηση διαφωνια σας και δεν ξέρω αν τρολαρεις ... λολ

Εν πάσει περιπτώσει βαλε μου σε παρακαλώ το Λίνκ και που θα παω θα βάλω λεπτομερεστατη ειλικρινή κριτική

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
πληρωσε καμια πουτανα και μολις σε νευριασει με την γαμησεις και πε της εν αξιζεις καν να σε γαμησω και εν θελω ουτς τα λεφτα πιαω να δεις τι ενα παθει...χαχαχα

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Εν τζιε επαρακολουθησα ενδελεχως την συζήτηση διαφωνια σας και δεν ξέρω αν τρολαρεις ... λολ

Εν πάσει περιπτώσει βαλε μου σε παρακαλώ το Λίνκ και που θα παω θα βάλω λεπτομερεστατη ειλικρινή κριτική
ετο λινκ δαμε... οι εν τρολαρω...χαχα

ρωτα την πριν πας τι θελεις...τσιαν δεχτει πηεννε αν εν δεκτει μεν παεις ... τι να σου πω τσεγω...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
αμαν σε νευριασει και ξενερωσεις και γαμησεις την με το ζορι χωρις να θελεις...σημαινει υποκιεψες στο μουνι...και περιφρονα σε τσινη...νομιζω ετσι παει

γιαυτο καλλυτερα αμαν με νευριασει να της τς χαρισω και να της πω ουτε να σε γαμησω εν αξιζεις και να φυω κυριος

ναχω τη πουτανα να λαλει ποτσι ποδα παιζω τον οπως θελω ας πουμεν και να με περιπεζει;

και να με κουτσομπολευκουν με τες αλλες τες πουτανες;

διοτι βαλλουν μας τσε τσινες ριβιους μεταξυ τους ετσι για να ξερεις...απλα τσινες ενεχουν φορουμ για να τα θωρουμεν... και ενα περιπου ξερουν τους πελατες...

παντως με τουντη τακτικη πετυχαινω πολλα καλα σεξουθκια...

δηλαδη αποφευγω τσινες ππυ καμνουν ιδιοτροπιες η περιπεζουν με ...μινισκο σε 2-3 τακτικος ας πουμεν και αν.φυει η μια η τελειωσει η φαση μας ...λαλω της και πασαρει με σε αλλη με παρομοια γουστα...

και η επομενη ξερει ηδη τι να περιμενει κτλ...ταχα ενα παεννω καθε τοσο...θελω το τσινο τουτο κτλ...και κυλανε ολα ομαλα...αντι να βουρω να νεκατωνω να θκιαβαζω ριβιους κτλ κτλ

Τελευταία τροποποίηση:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
54
Πόντοι
0
ετο λινκ δαμε... οι εν τρολαρω...χαχα

ρωτα την πριν πας τι θελεις...τσιαν δεχτει πηεννε αν εν δεκτει μεν παεις ... τι να σου πω τσεγω...
Άλλη επιλογή ρε φίλε μου?? Χωρίς παρεξήγηση σε αυτή δεν πάω... Αναφερα τους λόγους πιο πάνω...

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
711
Πόντοι
86
αμαν σε νευριασει και ξενερωσεις και γαμησεις την με το ζορι χωρις να θελεις...σημαινει υποκιεψες στο μουνι...και περιφρονα σε τσινη...νομιζω ετσι παει

γιαυτο καλλυτερα αμαν με νευριασει να της τς χαρισω και να της πω ουτε να σε γαμησω εν αξιζεις και να φυω κυριος

ναχω τη πουτανα να λαλει ποτσι ποδα παιζω τον οπως θελω ας πουμεν και να με περιπεζει;

και να με κουτσομπολευκουν με τες αλλες τες πουτανες;

διοτι βαλλουν μας τσε τσινες ριβιους μεταξυ τους ετσι για να ξερεις...απλα τσινες ενεχουν φορουμ για να τα θωρουμεν... και ενα περιπου ξερουν τους πελατες...

παντως με τουντη τακτικη πετυχαινω πολλα καλα σεξουθκια...

δηλαδη αποφευγω τσινες ππυ καμνουν ιδιοτροπιες η περιπεζουν με ...μινισκο σε 2-3 τακτικος ας πουμεν και αν.φυει η μια η τελειωσει η φαση μας ...λαλω της και πασαρει με σε αλλη με παρομοια γουστα...

και η επομενη ξερει ηδη τι να περιμενει κτλ...ταχα ενα παεννω καθε τοσο...θελω το τσινο τουτο κτλ...και κυλανε ολα ομαλα...αντι να βουρω να νεκατωνω να θκιαβαζω ριβιους κτλ κτλ
Εννοείτε πως έχουν και καλά κάνουν, μαλάκες πολλοί. Σε κάποιες χώρες δεν γαμάς κιόλας χωρίς screening σοβαρό.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Άλλη επιλογή ρε φίλε μου?? Χωρίς παρεξήγηση σε αυτή δεν πάω... Αναφερα τους λόγους πιο πάνω...
ρε τρελε εκλεισαν τα αλλα 2 εσκορτς το ενα της μελισας και μια αλλην που ειχα τσιαμε....τωρα τα ειδα...

εν μπορω πλεον να σε βοηθησω...με προταση...ενα πρεπει να νεκατωσεις...

η ενα πρεπει να καρτερας να εβρω καμια καινουργια να την δοκιμασω και να ποσκολιουμε...και να σας πω καισας...ξερω γω...

ετο πιαστες ουλλες σειρα...γραψε το τι θελεις και ξεκινα στελλνε τους...

οποια απαντησει παεννε και βαλε κανενα ριβιου να ξερουμε καιμεις...

σιοτι αρεσκουν μου τσε μενα τσιντα πραματα...που θελεις...

αν εβρεις 2-3 ακομα καλυτερα...βαρτες και τες 3 που καμνουν τσιντα πραματα να θκιαλεξουμε.και λογω εμφανισης οι μονο λογω λειτουργικοτητας..

you know οπως τα κινητα...τουτο καμνει υο τουτο αλλα εν πιο ωραιο εμφανισιακα η το αλλο εν ετσι και ετσι κτλ..

τσε το ριβιου βαρτο σε στυλ αληθινης αξιλογοησης κινητου αντι στυλ ψευτικου ριβιου εστιατοριου

οπως τσινα που θωρεις μεστο γιουτουμπ...εδοκιμασα το, εν ωραιο εμφανισιακα, αν βαλεις τουντο κοβερ εν ετσι ...η αλλασσεις το κοβερ...εχει ουντες λειτουργικοτητες κτλ...αντεχει η παταρια της...πιανεις με;

χαχαχα

Τελευταία τροποποίηση:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
54
Πόντοι
0
ρε τρελε εκλεισαν τα αλλα 2 εσκορτς το ενα της μελισας και μια αλλην που ειχα τσιαμε....τωρα τα ειδα...

εν μπορω πλεον να σε βοηθησω...με προταση...ενα πρεπει να νεκατωσεις...

η ενα πρεπει να καρτερας να εβρω καμια καινουργια να την δοκιμασω και να ποσκολιουμε...και να σας πω καισας...ξερω γω...

ετο πιαστες ουλλες σειρα...γραψε το τι θελεις και ξεκινα στελλνε τους...

οποια απαντησει παεννε και βαλε κανενα ριβιου να ξερουμε καιμεις...

σιοτι αρεσκουν μου τσε μενα τσιντα πραματα...που θελεις...

αν εβρεις 2-3 ακομα καλυτερα...βαρτες και τες 3 που καμνουν τσιντα πραματα να θκιαλεξουμε.και λογω εμφανισης οι μονο λογω λειτουργικοτητας..

you know οπως τα κινητα...τουτο καμνει υο τουτο αλλα εν πιο ωραιο εμφανισιακα η το αλλο εν ετσι και ετσι κτλ..

τσε το ριβιου βαρτο σε στυλ αληθινης αξιλογοησης κινητου αντι στυλ ψευτικου ριβιου εστιατοριου

οπως τσινα που θωρεις μεστο γιουτουμπ...εδοκιμασα το, εν ωραιο εμφανισιακα, αν βαλεις τουντο κοβερ εν ετσι ...η αλλασσεις το κοβερ...εχει ουντες λειτουργικοτητες κτλ...αντεχει η παταρια της...πιανεις με;

χαχαχα
Πιανω σε πιάνω σε. Λολ. Τρία ήταν τα στάνταρ μου. Τα δύο μας τελείωσαν. Η άλλη εγερασε... Ναόμι sf. Laura sf. Julia vip... Σιεξιξι... Επηεναμεν έτσι ωραία, εκαμναμε τα δικά μας, τώρα εκατσαμεν πάνω...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Πιανω σε πιάνω σε. Λολ. Τρία ήταν τα στάνταρ μου. Τα δύο μας τελείωσαν. Η άλλη εγερασε... Ναόμι sf. Laura sf. Julia vip... Σιεξιξι... Επηεναμεν έτσι ωραία, εκαμναμε τα δικά μας, τώρα εκατσαμεν πάνω...
να σου πω με ρωσσιδια εν ασχολουμαι καθολου...μπορει να εχει και 15 χρονια να γαμησω ρωσσιδα...

προτιμω με την σειρα
α) βραζιλιανες
β) καλαμαρουες....
γ) κυπρεες παντρεμενες (ελευθερες μπλοκ)

η μαυρες...η καμια ανωμαλη ουκρανη...καποτε βρισκω καλες ουκρανες....

τες ρωσσιδες αποφευγω τες λογω νοοτροπιας...

παλια εμιλουσαμεν με μιαν και ειπα της να την γλυψω και λαλει μου παεννε πανω μεστο τοιλετ και γλυψε το αφου σου αρεσει να γλειφεις τες κατουρες ...

ε καλαν λαλω της.... εν σε γοραζω λαλω της ...και λαλει μου αν πιοροσις εξτρα εν οκ. τσε λαλω της οι ενεν οκ...να σε πιορονο να σου καμν την καθαριστρια της τουαλετας με την γλωσσα μου; και να με περιπεζεις;

ηταν η τελευταια φορα που εδοκιμασα κατι με ρωσσιδιο...

τσε απογοητευτηκα και εν ξανασχοληθηκα...

ενω οι πιο πανω φυλες αμαν τους πεις τιποτε...για κανενα γλειφομουνι η ποτουτα ενα δεις...χαχαχα

αμαν σε συνηθισουν ενα σε πιεζουν να καμνεις την τουαλετα...λολ πολλα ξιμαρισμενες η βραζιλιανες καλαμαρουες και παντρεμενενς κυπρεεςς...

Τελευταία τροποποίηση:

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
54
Πόντοι
0
να σου πω με ρωσσιδια εν ασχολουμαι καθολου...μπορει να εχει και 15 χρονια να γαμησω ρωσσιδα...

προτιμω με την σειρα
α) βραζιλιανες
β) καλαμαρουες....
γ) κυπρεες παντρεμενες (ελευθερες μπλοκ)

η μαυρες...η καμια ανωμαλη ουκρανη...καποτε βρισκω καλες ουκρανες....

τες ρωσσιδες αποφευγω τες λογω νοοτροπιας...

παλια εμιλουσαμεν με μιαν και ειπα της να την γλυψω και λαλει μου παεννε πανω μεστο τοιλετ και γλυψε το αφου σου αρεσει να γλειφεις τες κατουρες ...

ε καλαν λαλω της.... εν σε γοραζω λαλω της ...και λαλει μου αν πιοροσις εξτρα εν οκ. τσε λαλω της οι ενεν οκ...να σε πιορονο να σου καμν την καθαριστρια της τουαλετας με την γλωσσα μου; και να με περιπεζεις;

ηταν η τελευταια φορα που εδοκιμασα κατι με ρωσσιδιο...

τσε απογοητευτηκα και εν ξανασχοληθηκα...

ενω οι πιο πανω φυλες αμαν τους πεις τιποτε...για κανενα γλειφομουνι η ποτουτα ενα δεις...χαχαχα

αμαν σε συνηθισουν ενα σε πιεζουν να καμνεις την τουαλετα...λολ πολλα ξιμαρισμενες η βραζιλιανες καλαμαρουες και παντρεμενενς κυπρεεςς...
Κοίτα. Με βραζιλιανες δεν πήγα ποτέ. Και ο λόγος είναι το ότι μου βγάζουν τρανσ. Μόνο που το σκέφτομαι και μπορεί να έχω λαθος ότι είναι τρανς αλλά το σκέφτομαι και δεν μπορώ. Καλαμαρουδες έχει πάρα πολύ καιρό να εβρω καμία. Οι δύο sf που σου είπα καμία σχέση με τουτα που περιγράφεις. Η Τζούλια είναι πωλονεζα. Παντρεμένες δεν εχω δοκιμάσει. Χαχαχαχα. Προτιμώ τις πουτανες που εν σίγουρη κούρσα χωρίς πολλά πολλά ...

Εν πάσει περιπτώσει . Θα παω στην Νικολ και βλέπουμε

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26
Κοίτα. Με βραζιλιανες δεν πήγα ποτέ. Και ο λόγος είναι το ότι μου βγάζουν τρανσ. Μόνο που το σκέφτομαι και μπορεί να έχω λαθος ότι είναι τρανς αλλά το σκέφτομαι και δεν μπορώ. Καλαμαρουδες έχει πάρα πολύ καιρό να εβρω καμία. Οι δύο sf που σου είπα καμία σχέση με τουτα που περιγράφεις. Η Τζούλια είναι πωλονεζα. Παντρεμένες δεν εχω δοκιμάσει. Χαχαχαχα. Προτιμώ τις πουτανες που εν σίγουρη κούρσα χωρίς πολλά πολλά ...

ναι η αληθεια οι βραζιλιανες εχουν λιο αγρια χαρακτηριστικα...

ε κοιταξε αν δοκιμασεις παντρεμενη ενα κοψεις τα εσκορτ....

εγω πιανω εσκορτ διοτι εκοψα μεσα... προς το παρον...

ειναι το ιδιο πραμα ακριβως αλλα παει αντιθετα με το εσκορτ...φκαλλει σου τσινη το προγραμμα για το σεξ αντι εσυ οπως γινεται με το εσκορτ....

και την παντρεμενη εν σιουρη κουρσα και ενεχει πολλα πολλα...καμια συγκριση με ελευθερες...γιαυτο εβαλα μπλοκ τσιαμε χαχα..πιανεις την η πιανει σε τηλ...αυριο στο ταδε τοπο θελω να με γαμησεις ετσι και ετσι...χαχα

παεις αντινασσεις της το καμνεις και ενα σωρι ανωμαλιες και μετα παει σπιτι στο αντρα της και τα μωρα της και ως την επομενη φορα...

και το καλυτερο...εν δωρεαν...ατε να πιοροσις το δωματιο μονο...η αν δυσκολεφκεσε οικονομικα αντινασσις της τον μεσε κανενα παρκινγκ η πουποτε παραμερα....

ενεξανακουσες την κουβεντα που λαλει "οι καλυτερες πουτανες εν οι παντρεμενες?"

τελωσπαμτων....εν νακκον δυσκολο να πιαστει ετσι φαση ....και ακομα πιο δυσκολο να ξςφυγεις ...αρα συνεχιζουμε με κανενα εσκορτ...

αλλη φαση στο φασουρι που λενε χαχαχαχ

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
417
Πόντοι
26

παλια εχα μια παντρεμενη εκαμνε και ass to mouth.. και creampie...ταχα ουτε πορνσταρ να ηταν...πολλα εσκορτ φακκα τα χαμε...αν ηταν βιζιτου ηταν να σαρωσει...αλλα ατε... χαχαχαχα

ντα εξερε το τσιο αντρας της αλλα εγαμαν αλλη παντρεμενη νου παρεα του τσαι σιωπαν...

φυσικα για το ass to moyth και το creampie και κατι CIM και κατι τοιλετ ποτσι ποδα εν νομθζω να τα φανταστηκε...αλλα τελωσπαντων...ηξερε απλα οτι απλα εγαμουν ...τωρα το θεμα πως την εγαμουν εν αλλη κουβεντα...χαχαχα

ευτυχως απλα.εγαμουν την εγω και ειμαστε αγνωστοι μεταξυ μας...

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom