Μπερδεμενος χθες το απογευμα με τοσες αγγελιες στο μπαζαρακι καταληγω τελικα να δωσω το 50ρικο μου σε μασαζ με χαπι αντι γαμησι...
Τηλεφωνο στο μασαζ στην Αραουζου
να ρωτησω αν μπορω να παω στις 7 και ποσα κοριτσια θα εχει για να διαλεξω... Λεει εχει 3, μια απο Αμερικη, μια απο Μαλτα και μια αλλη... Πηγαινω λοιπον στις 7, χτυπαω κουδουνι ανοιγει μια μαυρη κοντη ψιλοδυναμιτης, με πασαρει στη χοστεσσ τη τηλεφωνου και αυτη με περναει σφαιρα στο δωματιο... Μπαινει μια κοπελα μεσα με ρωταει ποση ωρα θελω, της απανταω, μου λεει 50 της τα δινω και φευγει... Ξανα ερχεται, την ρωταω εσυ θα μου κανεις μασαζ? Μου λεει ναι... στραβωσα λιγο που δεν μου αφησε περιθωριο και πηγε εξω να ρωτησει.. Ξαναμπαινει μεσα και μασουλαγε λεξεις λεγοντας οτι οι αλλες ηταν μπιζι... Επειδη δεν ειχα το σθενος να ζητησω λεφτα πισω να ντυθω και να φυγω εκανα τη παπια και της λεω "ενταξει κι εσυ μου αρεσεις απλα ρωταω"... Απο το να ξενερωσει κι αυτη και να μη κανει δουλεια λεω γαμησε το, παμε να παει να γαμηθει... Της συστηθηκα και της κολλησα το χερι να νιωσει πιο κουλ και ειπε οτι ηταν Ινδη... Κατεβαινει απο τις τακουνες, απογοητευση, ο,τι την κραταγε ηταν το υψος της... Αι στο διαολο λεω τι να κανω, γυριζω για να ξεκινησει... Ολα αυτα εχουν παρει ενα μισαωρο...
Μασαζ μετριο, να κανει μασαζ αυτη κι εγω να ξεφυσαω μπρουμηττα νευριασμενος να σκεφτομαι οτι επρεπε να ειχα αρπαξει τη μαυρη απ την αρχη αλλα δεν μ αφησαν και περιθωριο οι γαμιολες...
Με γυρισε μετα για χαπι, βγαζει το μπλουζακι επανω και το σουτιεν κι εκει καταλαβα οτι ειναι μικρη σε ηλικια αλλα δεν καταλαβα ποτε αν ηταν Πακιστανη η τσιγγανα...
Μου τον επαιξε, τελειωσα, δεν θα ξανα παω... Επρεπε αν οχι ολους, εμενα που εχω παει και 5 φορες να με σεβονται λιγο παραπανω για να συνεχισω να πηγαινω...