Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Λοιπόν επίσκεψη στη κοπέλα, τσιγγανορουμάνα, φωτογραφίες αληθινές και πρόσφατες, πρόσωπο αρκετά μέτριο.

15 λεπτά 50 30 λεπτα 80, 1 ωρα 100, στοματικό χωρίς προφύλαξη φιλιά δεν δίνει.

Εγώ πήγα για μια ώρα λοιπόν, άρχισε το στοματικό χωρίς προφύλαξη, καλό αλλά βιαστικό, την έβαλα στα 4 και στα γρήγορα τέλιωσε η πρώτη φορά. Μου είπε να περιμένουμε λίγο να χαλαρώσω και να πάμε με τη δεύτερη φορά. Δεν με χάλασε, στα 5-10 λεπτά νοιόθω έτοιμος και τις λέω να ξεκινήσουμε. Αρκετά υγρό και βαθύ στοματικό, επαξγγελματικό θα έλεγα, μέχρι εδώ έδιχνε αρκετά εξυπηρετική. Στο δεκάλεπτο μου λέει να ξεκινήσουμε και με ρωτάει τι στάση θέλω και με συνοπτικές διαδικασίες με καβαλλάει. Δεν ήταν και άσχημα αλλά στα 5 λεπτά σταματα και μου λέει στα αγγλικά "συγνόμη δεν είναι ότι δεν ειμαι καλά αλλά..." τέλος πάντον λέω και εγώ προχοράμε, την πέρνω λίγο ιεραποστολικό και την σκοντάω λίγο να γυρίσει στα 4 ξανά, γυρνάει και μου λέει πάλι με όσα αγγλικά ήξερε " συγνόμη αλλά άλλη φορά να μου λες να γυρίσω" με ένα ύφος λες και της σκότωσα τη μάνα. Πάμε παρακάτω λέω ξανά αρχίζω να τη σφυροκοπώ στα 4 λίγο έντονα αφού δεν έδιχνε να την πειράζει, στα 5-10 λεπτά ξανά γυρνάει και μου λέει ότι δεν σημένει ότι επειδή έδωσα 100 ευρώ μπορώ θα την γαμάω για να την σπάσω " you gave 100 euro and you think you can fuck me to break me" κάτι τέτοιο, σταματάει λοιπόν και μου λέει θα με τελειώσει με στοματικό, κάπου εκεί ξενέρωσα και καλά αντεξα, και έφυγα. Υπήρχε προοπτική αλλά με ξενέρωσε , βλέπετε και κρίνετε..
Βάλε review εδω.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
χαμιλοσε τιμες παντος.. απο 70 σε 50 αλα λει οτι κανι μονο μασαζ. δοκιμασε κανις τελικα?
Καριολακι,.όταν την πήρα και της είπα ότι οι τιμές στην Λάρνακα είναι 50€ δεν ήθελε να κατέβει.
Τώρα πήγε Λεμεσό και το έριξε στο 50ρικο. Και το παίζει τρέλα;

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1

Ήθελα κάτι σε ξανθό όποτε είπα να επισκεφτώ. Μπήκα μεσα και με το που είδα τα δάχτυλα των ποδιών της ξενέρωσα και την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια. Πως ειναι τα νυχια καποιου που τρωει τα νυχια του, ε καπως ετσι ηταν αυτης στα ποδια! Δεν φτάνει που θέλουν €50 για μισή ώρα μαξ δεν μπαίνουν καν στον κόπο να περιποιηθουν οι βρωμιαρες! Άσε που με το που χτύπησα την πόρτα άκουσα το αποσμητικό της μασχάλης, πριν ανοίξει είχα το feeling τι θα αντικρίσω.

Ξέρετε κάτι για αυτη;

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Αν με πληρώσει €70 θα το σκεφτώ να πάω και να σου πω κριτική αλλιως ουτε να τον δει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο...
Νέος Νομός....
Άμα σε πιάσουν σαν πελάτη που αναζητει υπηρεσειες την έβαψες! Εγώ προσωπικά  τέλος από αγοραίο έρωτα.
Καλή συνέχεια και σας συστήνω να βρείτε όλη γκόμενά ή πιστοί στις γυναίκες σας.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Αν με πληρώσει €70 θα το σκεφτώ να πάω και να σου πω κριτική αλλιως ουτε να τον δει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ το άρθρο...
Νέος Νομός....
Άμα σε πιάσουν σαν πελάτη που αναζητει υπηρεσειες την έβαψες! Εγώ προσωπικά  τέλος από αγοραίο έρωτα.
Καλή συνέχεια και σας συστήνω να βρείτε όλη γκόμενά ή πιστοί στις γυναίκες σας.

Ο νόμος εχει να καμει με σωματεμπορία και αν την βαζουν αλλοι με τη βια να δουλευει.
Αν ειναι ανεξαρτητη που δουλεύει για το λεφι της απο μονη της, εσυ εισαι ΟΚ. Απλα ειναι θεμα να βρεις και να εισαι σίγουρος.
Απο την αλλη, παεις με ηχογραφηση, την ρωτάς αν δουλευει μονη της η για αλλον. 99% θα σου πει μονη της. Αν μπει αστυνομία, εχεις απόδειξη οτι σε εξαπατησε.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
επια σε τουτην 3-4 φορες, ωραια κοπελα, για ενα γαμησι 50 ευρω 15 λεπτα εν ενταξει. πιπα χωρις προφυλακτικο.

οπιος εδοκιμασε ας μας πι

επια πανο ποθ 7 φορες σε τουτην τον τελευταιο χρονο.. για εμενα ενη καλητερη για 15 λεπτα με 50 ευρω, πιπα χορις και τελιομα στο στομα μεστην τιμη, καλο στο σεξ, αφηνησε οτι στασις θελις. εφερεν και μια φιλιτις τωρα.. καμνις 3 με αλο 50 ευρω για την αλη για 15 λεπτα, οπιος δοκιμασι ας αφικι κομεντς.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
επια σε τουτην 3-4 φορες, ωραια κοπελα, για ενα γαμησι 50 ευρω 15 λεπτα εν ενταξει. πιπα χωρις προφυλακτικο.

επια πανο ποθ 7 φορες σε τουτην τον τελευταιο χρονο.. για εμενα ενη καλητερη για 15 λεπτα με 50 ευρω, πιπα χορις και τελιομα στο στομα μεστην τιμη, καλο στο σεξ, αφηνησε οτι στασις θελις. εφερεν και μια φιλιτις τωρα.. καμνις 3 με αλο 50 ευρω για την αλη για 15 λεπτα, οπιος δοκιμασι ας αφικι κομεντς.

1. Θα συμφονίσω

5. Παρέτα.

Για τις άλλες δεν ξέρω

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Αγωνιστικους χαιρετισμους σε όλους τους συναγωνιστές.
Εδώ και κάτι μήνες μάχομαι μόνος και αβοήθητος στην Λεμεσσό. Πρώτη βολτούλα ήταν σε στριπτιτζαδικο. Σύνολο 260 (τα 100 η κοπέλα) και παράσταση από 3 μέχρι μεσημέρι της επομένης. Αυτό είναι λίγο πρόβλημα γιατί κατά τις 5 έτσι και αλλιώς θα θες να κοιμηθείς και την ταναπου τι θα την κάνεις? Έτσι στράφηκα στον Γούγλο. Φαινομένικά υπάρχει πολύ επιλογη (για μια ώρα μόνο όμως με 250  περιπου). Δυστηχώς δεν είναι έτσι. Τα περισσότερα γραφεία έχουν το ίδιο τηλέφωνο. Πήρα και ζήτησα την Tamara που στην φωτό είναι ένας αγγελος. Αντί αυτής ήρθε μία τύπισσσα, ώριμη με την κακκή έννοια του όρου. Οταν την ρώτησα ποια είναι μου απάντησε η Tamara!!! Της έδειξα την φωτογραφία στο Site και μου είπε ότι δεν είναι πραγματική. Έλεος!!!! Πηρε ποδι αμέσως εννοείται. Τα πραγματικά άσχημα νέα ήταν οτι η συγκεκριμένη ήταν μάλλον η τσατσα που μέσω αυτής έκλεισα το ραντεβού. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι και όλες οι φωτό είναι ψευτικές. Μπορεί και όχι.. τέλος πάντων. Υπάρχει και άλλο ένα site όπου μου έστειλε την Christina , ολλανδέζα λεπτή milf(ίσως λίγο παραπάνω από ότι έπρεπε). Από διάθεση της βάζω άριστα. Από έμφάνιση όμως μάλλον μέτρια πράγματα.
Αυτά προς το παρόν και αναμένω νέα και από αλλους συναγωνιστές στην περιοχή.... 
Φιλε, στο τοπο αλλαξαν πολα, και στα μαγαζια μας βλεπουν γεματουσς βλακες. Οι περισσοτερες αγγελιες ειναι ψεμα. Υπαρχουν σιτε που να βρεις με πολες πληροφωρειες απο πελατες, εκει ψαξε και θα εισαι ευχαριστιμενος.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Stories

Νέο!