Θα πας στο φούρνο να περιμένεις αν και εφόσον εμφανιστεί, και δεν παίρνεις ενα τηλέφωνο ή να πας στο σπίτι της;
Εάν διάβαζες τα παλιά, κατάλαβες, δεν διάβαζες να σου γράψω τώρα, εδώ και 3 (τρεις) εβδομάδες προσπαθούσα και αποτέλεσμα 0 (μηδέν).
Για σένα άλλη μία φορά τα παρακάτω
Διαβάζοντας πολλαπλές θετικές κριτικές, περνώντας υπόψη εμπειρίες στη ζωή μου που έκανα, αξιολογώντας χρόνια στη Τσεχία και στην Ελλάδα, βλέποντας τα προσφερόμενα ( 26 χρόνη Ελληνο τσεχα) – λέω >> Αυτό θα είναι φονικός συνδυασμός, Τσεχική όρεξη για σεξ και Ελληνική ομορφιά <<.
Τότε αποφάσισα και πήρα τηλέφωνο για πρώτη φορά 8.10. ώρα 19:57 άνευ απάντηση και μετά ώρα 20:16. Κλείσαμε ραντεβού για μετά της 22:00. Παίρνω τότε ώρα 22:16 με αποτέλεσμα μηδέν, ξανά ώρα 22:30 κρατημένο και μετά χωρίς απάντηση 22:35. Λέω και υπάρχουν και άλλες ημέρες.
Την άλλη Τρίτη 15.10. ώρα 19:20 τίποτε, ξανά 20:01 και ξανά τίποτε. Έκπληξη! Θαύμα ! Ώρα 20:03 κτυπάει το τηλέφωνο μου για μια φορά και κλείνει. Παίρνω πίσω και μιλάμε, το πρόγραμμα γεμάτο, λέω οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε κλείσε μου ραντεβού οποιαδήποτε ώρα την άλλη Τρίτη. Μάλιστα, έκλεισε μου ώρα 15:00 με την προϋπόθεση, ότι νωρίτερα να πάρω τηλέφωνο για διεύθυνση. Και ζητάει να στέλνω μήνυμα για να μην το ξεχάσει.
Και πάμε 22.10. ώρα 14:33 - τίποτε, 14:41 - τίποτε, 14:50 – τίποτε και τελικό 15:00 με αποτέλεσμα – τίποτε.
Τέλος – έζησα στη Τσεχία αρκετά χρόνια και σε όλο το καιρό δεν συνάντησα ένα άνθρωπο να μην μου πει την αλήθεια. Εύκολο είναι - Δεν θέλω. Όταν κλείνουν ραντεβού είναι κάτι πάνω από το Νόμο. Είναι ο λόγος τους που έδωσαν και άκουσα – Λόγο μου, λόγο βασιλιά. Νο, πας περίπτωση, άλλη εμπειρία και ακόμη και γλύτωσα λεφτά.