Η προσφορα απο Κυπριακης αποψης ειναι ελαχιστη και οντως δεν ειναι καλή. Μεχρι τωρα 2 συναντησα που τις θυμαμαι να ειναι τοπ. Η μια ειναι η Ελπιδα που αποσύρθηκε πριν απο 2 χρονια, κάπου στα 55 της αλλα μεχρι τελους ηταν κορυφη και δεν την εβαζες πανω απο 42. Πανεμορφη, ωραιο στηθος, κωλος, ποδια κλπ και πολυ καλη συμμετοχή. Ήμουν πελατης της για 12 χρόνια.
Η άλλη δεν ξερω τα σχετικά γιατι ειχε εξαφανιστει καπου το 2010 και την πετυχα 2-3 φορες μονο.
Αν και με Ρωσίδες πέρασα καλά, δεν μπορω να πω οτι ήταν οι καλύτερες που πήρα και πηρα πανω απο 300 στο εξωτερικό και στην Ελλαδα. Τις Ουκρανες τις βρηκα λιγο καλύτερες. Γενικά Πολωνες μου εκατσαν ολες να ειναι σουπερ αστέρια οπως και αλβανες. Σε αυτες τις 2 ρατσες με οσες πηγα ηταν 100% επιτυχία. Ακομα και από αλβανη του 10ευρου στο
Μεταξουργείο που απλα μπήκα οχι γιατι με εντυπωσίασε το σαλοναρισμα αλλα για να δω αν και στο 10ευρο θα εμενα ευχαριστημένος. Το αποτελεσμα ηταν οντως αψογο. Βελγιδες και Γερμανίδες που πηρα απο 2-3 δεν ηταν ασχημες σαν εμπειρια. Τσεχα μια που θυμαμαι ηταν λιγο χαλια στον αγωνα αν και ηταν ομορφη. Την ειχα παρει καμιά 10αρια φορες απλα λογω εμφανισης. Ρουμανες με τις μισες περασα καλα με τις μισες καθολου. Ελάχιστες μου αρεσαν παρα πολυ. Και οντως οι περισσοτερες ειναι μεχρι να δωσεις τα λεφτα. Μετα τελειωνε να φευγεις. Το ιδιο και χειροτερα οι Μολδαβες.
Μαυρες δοκιμασα 5-6 και ηταν σαν κρεας απο χασαπη. Τελειως ακινητες. Μονο 1 αξιζε.
Απο την άλλη και Ουγγαρεζες ήταν πολυ καλες στον αγωνα με οσες πηγα.