Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Άπταιστα Αγγλικά.
Από που το συμπέρανες αυτό; Επειδή ρωτάω για Κυπριες;
Ε ναι ρε φίλε.
Γιατί να ασχολείσαι με ντόπιες όταν παίζουν τόσα ξένα μωρά και μπορείς να κανονίσεις μαζί τους;

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21

επαναλαμβάνω δεν δοκίμασα, κακή επιλογή και δεν ορκίζομαι ότι είναι Κυπραία, έτσι λέει.

Δεν είναι Κυπραία. Ακόμα και στο Facebook γράφει με ξένη προφορά. Γενικά ισχύει αυτό που σας είπα εγώ. Όσες δηλώνουν Κυπραίες στις αγγελίες είναι είτε αλλοδαπές με πολλά χρόνια στην Κύπρο ή τραβεστί (ειδικά στις ροζ αγγελίες). Η μόνη Κυπραία που πρόλαβα ήταν η Nantia Brown πριν 8 χρόνια όταν έκαμνε και βίζιτες με τις κατάλληλες διασυνδέσεις αλλά έχει λίγα χρόνια είναι εξαφανασμένη. Απ'ότι άκουσα ζει μόνιμα πλέον στην Αμερική και παντρεύτηκε, τωρά κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Δεν είναι Κυπραία. Ακόμα και στο Facebook γράφει με ξένη προφορά. Γενικά ισχύει αυτό που σας είπα εγώ. Όσες δηλώνουν Κυπραίες στις αγγελίες είναι είτε αλλοδαπές με πολλά χρόνια στην Κύπρο ή τραβεστί (ειδικά στις ροζ αγγελίες). Η μόνη Κυπραία που πρόλαβα ήταν η Nantia Brown πριν 8 χρόνια όταν έκαμνε και βίζιτες με τις κατάλληλες διασυνδέσεις αλλά έχει λίγα χρόνια είναι εξαφανασμένη. Απ'ότι άκουσα ζει μόνιμα πλέον στην Αμερική και παντρεύτηκε, τωρά κατά πόσο ισχύει δεν ξέρω.

υπολόγισα το, και Κυπραία να ήταν τώρα που έβαλε καθαρή φωτογραφία θέλω να κάμω εμετό.

έβαλαν μια καινούργια στο μπαζαρακι που λέγεται Μαρίνα, νομίζω θα είναι η ίδια κατηγορία με όλες στο άνεμος απαρτμεντς, αν δοκιμάσει κάποιος να μας πει

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
υπολόγισα το, και Κυπραία να ήταν τώρα που έβαλε καθαρή φωτογραφία θέλω να κάμω εμετό.

έβαλαν μια καινούργια στο μπαζαρακι που λέγεται Μαρίνα, νομίζω θα είναι η ίδια κατηγορία με όλες στο άνεμος απαρτμεντς, αν δοκιμάσει κάποιος να μας πει

Είναι Κυπριακό. Γραψετε στο Facebook Maria savvidou massage studio και θα την εβρετε. Μένει κοντά στην εκκλησία Περού και παυλου. Έκαμα το λάθος και πηγα μια φορά. Με το που μπηκα είχα 2-3 φίλες της και εβλέπαμε τηλεόραση άρα μιδεν privacy. Μασαζ πολύ μέτρο, εγέμωσεν με λαδι που πάνω ως κάτω έν έφευκε με τίποτε που πάνω μου. Καθαριότητα με το ζορι 5/10 επειδή είδα και πολύ χειρότερα. Παιξιμο με το χερι απλά για να τελειώσει να πληρωθει. Μηδεν σεξουαλικοτητα. Κακασχημη. Πηγή μια Κυριακή βράδυ που δεν δουλευε καμιά άλλη.

(Όπως είπα πιο παλιά είμαι λατρης του ερωτικου μασαζ, για γαμησι δεν πάω σε πιθανές συνήθως. Γι'αυτο η αγορά είναι περιορισμένη ειδικά Κυπριακές και δοκιμαζουμε ότι καινούριο έρτει. Αν ξέρει κάποιος κανένα καινούριο μασαζ ας με ενημερωσει )

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Ε ναι ρε φίλε.
Γιατί να ασχολείσαι με ντόπιες όταν παίζουν τόσα ξένα μωρά και μπορείς να κανονίσεις μαζί τους;

Επειδή απλά γουστάρω εσύ τι ζόρι τραβάς δεν κατάλαβα. Γαμησαμε όλες τις φυλές γιατί να μην γουσταρουμε να βρούμε κάτι καλό ντόπιο, το κακο που το είδες δηλαδη; Πυροβολημενος από Κύπρια;

pavlos87

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2013
Like
12
Πόντοι
0
Είναι Κυπρια. Γραψετε στο Facebook Maria savvidou massage studio και θα την εβρετε. Μένει κοντά στην εκκλησία Περού και παυλου. Έκαμα το λάθος και πηγα μια φορά. Με το που μπηκα είχα 2-3 φίλες της και εβλέπαν τηλεόραση άρα μιδεν privacy. Μασαζ πολύ μέτρο, εγέμωσεν με λαδι που πάνω ως κάτω έν έφευκε με τίποτε που πάνω μου. Καθαριότητα με το ζορι 5/10 επειδή είδα και πολύ χειρότερα. Παιξιμο με το χερι απλά για να τελειώσει να πληρωθει. Μηδεν σεξουαλικοτητα. Κακασχημη. Πηγή μια Κυριακή βράδυ που δεν δουλευε καμιά άλλη.

(Όπως είπα πιο παλιά είμαι λατρης του ερωτικου μασαζ, για γαμησι δεν πάω σε πουτανες συνήθως. Γι'αυτο η αγορά είναι περιορισμένη ειδικά Κυριακές ,και δοκιμαζουμε ότι καινούριο έρτει. Αν ξέρει κάποιος κανένα καινούριο μασαζ ας με ενημερωσει )

Γαμω το autocorrect. Τωρά είδα ότι με γαμησε. Ξαναδιαβαστε το εδώ διορθωμενο όσο γίνεται.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

Η Ναντια δεν ηθελε διασυνδεσεις. Είχε το τηλεφωνο της ποσταρισμενο. Επαιρνε 200 την ωρα. Επαιζε την πορνοσταρ αλλά δεν ηταν. Ειχε κατι προσωπικά βιντεο με τον φίλο της που την προωθουσε κι ολας. Αν την ζητουσες, σου την εφερνε ο ιδιος και περιμενε απο εξω μεσα στο αυτοκίνητο. Επίσης είναι Ρουμάνα,απλά με Κυπριακή ταυτότητα.
Έξυπνη για να τραβα λεφτάδες. Ανεβασμενη τιμη, εποχες που αλλες ηθελαν 60-80 την ωρα, επαιζε την πορνοσταρ και απο οτι δηλωνε η ιδια είχε πελατες πολιτικους και επιχειρηματιες.

dimsko

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Ξέρω λίγο άσχετο το θέμα αλλά υπάρχουν μπαράκια για ποτό με κονσομασιόν. Παλιά ήταν τα λεγόμενα night club ?

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Η Ναντια δεν ηθελε διασυνδεσεις. Είχε το τηλεφωνο της ποσταρισμενο. Επαιρνε 200 την ωρα. Επαιζε την πορνοσταρ αλλά δεν ηταν. Ειχε κατι προσωπικά βιντεο με τον φίλο της που την προωθουσε κι ολας. Αν την ζητουσες, σου την εφερνε ο ιδιος και περιμενε απο εξω μεσα στο αυτοκίνητο. Επίσης είναι Ρουμάνα,απλά με Κυπριακή ταυτότητα.
Έξυπνη για να τραβα λεφτάδες. Ανεβασμενη τιμη, εποχες που αλλες ηθελαν 60-80 την ωρα, επαιζε την πορνοσταρ και απο οτι δηλωνε η ιδια είχε πελατες πολιτικους και επιχειρηματιες.

Ο συγκεκριμένος έκανε τον ατζέντη της και σε εκείνον άνηκε το τηλέφωνο. Ήθελε διασυνδέσεις μετά που άρχησε να δίνει συνεντεύξεις κτλπ γιατί προωθούσε τον εαυτό της καθαρά σαν πορνοστάρ (συμφωνώ ότι δεν ήταν απλά αυτό ήθελε να πετύχει) για να κλείσει δουλειές σε ερωτικές ταινίες. Δεν ξέρω τι πελατολόγιο είχε αλλά και οι τιμές της τότε δεν ήταν και ιδιαίτερα αποτρεπτικές. Για το Ρουμάνα δεν γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής αλλά τα Κυπριακά της ήταν εξαιρετικά.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Επειδή απλά γουστάρω εσύ τι ζόρι τραβάς δεν κατάλαβα. Γαμησαμε όλες τις φυλές γιατί να μην γουσταρουμε να βρούμε κάτι καλό ντόπιο, το κακο που το είδες δηλαδη; Πυροβολημενος από Κύπρια;
Χαχαχα δεν ασχολούμαι με ντόπιες.
Και αν είχες γαμησει όλες τις φιλες, όπως λες, δεν θα ασχολιόσουν με μετριότητες.
Αλλά οκ, μου ξεκαθαρισες το σκεπτικό σου.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Χαχαχα δεν ασχολούμαι με ντόπιες.
Και αν είχες γαμησει όλες τις φιλες, όπως λες, δεν θα ασχολιόσουν με μετριότητες.
Αλλά οκ, μου ξεκαθαρισες το σκεπτικό σου.

ρε φίλε έχουν δίκαιο για ότι λένε ουλλους εν να τους κρίνεις, οι Ρωσίδες που προτείνεις ( αν προτείνεις κάποτε) κάθε άλλο παρά εμφανισημες είναι μην μας το παίζεις και άντρας με ψιλά κριτήρια, βίτσιο με τις Ρωσίδες έχεις και εσύ και δεν δέχεσαι κουβέντα λες και μαζί θα την γαμησετε.

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Μεγάλε έχεις θέμα να το κοιτάξεις. Το Ότι Δεν ασχολείσαι εσύ με ντόπιες δεν σημαίνει είσαι υπέρ άνω η σωστός "ξυπνα" δεν έχει να κάνει με σωστό ή λάθος εδώ αλλά με τι γουστάρει ο καθένας. Το να γαμας Ρωσίδα/Ρουμανα/Ουκρανιδα/Λευκωρωσσιδα κτλ επειδη απλα ειναι ομορφη δεν σε κάνει ποιοτικό. Μιλάμε για γυναίκες που πιθανόν να κοιμοντουσαν στο πάτωμα και ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο μέλλον μέσω της εμφάνισης τους (καποιες) γιατί οι περισσότερες είναι για τον πούτσο! Ειδικά για Ρουμανία μεριά μιλάμε για υπέρτατο επίπεδο τι να σου πω τάξεις Βουλγαρία Αλβανία όλες στο ίδιο καζάνι. Μουναρες θα δεις σε όλες τις ρατσες αλλά μη νομίζεις ότι το να πηδήξεις αυτές είναι πιο ποιοτικό από Ελληνίδα Κυπρια μουναρα. Και να σκεφτείς σου μιλάει άτομο που ΔΕΝ ειμαι φανατικός των ντόπιων αλλά γουστάρω να βρω μια καλή! Το γαμησαμε όλες τις φυλές προφανώς είναι μεταφορικό.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Ειχα κι εγω ενα φιλο μου Κυπραιο ετσι. Μονο Ρωσίδες γουσταρε. Κυπραίες ουτε κατα διάνοια. Μια φορα του την καταφερα καλα. Του δειχνω τη φωτογραφια μιας Κυπραίας ξανθιας (δεν θυμαμαι ποια ηταν). Αρχισε, πως ειναι ετσι; κακασχημη μπλα μπλα. Σε μια εβδομαδα του ξαναδειχνω φωτογραφίες της ιδιας και του λεω ειναι Ρωσίδα. Αρχιζει, τι μουναρος είναι αυτη.. Μπλα μπλα, αρχισε να παραμιλα. Μετα του λεω είναι η Κυπραία που σου έδειξα την προηγουμενη εβδομαδα. Κοντεψε να αυτοκτονήσει επί τοπου. Ηθελε να ανοιξει η γη να τον καταπιεί. Ο ίδιος σκαρταρε και την Ελπίδα την Κυπραία (στη Λευκωσία) που οσοι πηγαν μαζί της ελεγαν οτι ειναι θεογκομενα.
Και... Τελικα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι εφταιγε που δεν του καθονταν οι κυπραιες.

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Ειχα κι εγω ενα φιλο μου Κυπραιο ετσι. Μονο Ρωσίδες γουσταρε. Κυπραίες ουτε κατα διάνοια. Μια φορα του την καταφερα καλα. Του δειχνω τη φωτογραφια μιας Κυπραίας ξανθιας (δεν θυμαμαι ποια ηταν). Αρχισε, πως ειναι ετσι; κακασχημη μπλα μπλα. Σε μια εβδομαδα του ξαναδειχνω φωτογραφίες της ιδιας και του λεω ειναι Ρωσίδα. Αρχιζει, τι μουναρος είναι αυτη.. Μπλα μπλα, αρχισε να παραμιλα. Μετα του λεω είναι η Κυπραία που σου έδειξα την προηγουμενη εβδομαδα. Κοντεψε να αυτοκτονήσει επί τοπου. Ηθελε να ανοιξει η γη να τον καταπιεί. Ο ίδιος σκαρταρε και την Ελπίδα την Κυπραία (στη Λευκωσία) που οσοι πηγαν μαζί της ελεγαν οτι ειναι θεογκομενα.
Και... Τελικα καταληξαμε στο συμπερασμα οτι εφταιγε που δεν του καθονταν οι κυπραιες.

ΧαΧα, ε ναι προφανως αμα προσπαθησεις να γαμησεις την Κυπρια με την λογικη που γαμας Ρωσσιδα πως να σου κατσει!! Τα πραματα ειναι απλα καποιοι ειναι φουλ κομπλεξικοι η απλα εχουν αποθημενα η ειναι πληγωμενοι, γενικα κακες εμπειριες. Και εγω Κυπριος ειμαι και σε γενικες γραμμες οπως ολοι εχουμε μια κακη εντυπωση για αυτες οπως εχουν και αυτες για εμας, αλλα μην το μηδενιζουμε, υπαρχουν Κυπριες Θεο Μουναρες που πεφτεις στο πατωμα και παρακαλας να τους εριχες ενα γλυψιμο ποσο μαλλον για κατι περισσοτερο!

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846
Καλά χαλαρώστε. Δεν είπαμε ότι οι μόνο οι Ρωσίδες είναι οι όμορφες και όλες οι άλλες είναι για τα μπάζα. Υπάρχουν θεομουνα σε όλες τις Ράτσες.

Αλλά στο προκείμενο και μιλώντας μόνο από προσωπική εμπειρία, την κάβλα και το παιχνίδι που βγάζουν οι Ρωσίδες στο κρεβάτι, είτε εδώ Κύπρο, είτε σε άλλες χώρες που τις έχω πετύχει στο εξωτερικό, είναι σε άλλο επίπεδο.

Και οκ καταλαβαίνω επίσης κάποιοι που ζητάνε κοπέλες της πατρίδας τους. Το παιδί είπε ότι είναι κύπριος και για αυτό γουστάρει κυπραιες. Απλά είχα περιέργεια αν είναι θέμα γλώσσας.  Και πουθενά δεν έγραψα ότι είμαι ποιοτικός ή πιο μάγκας επειδή γουστάρω Ρωσίδες. Αλλά επίσης πολλές από τις κυπραιες που βλέπω εδώ να ποστάρετε είναι ηλικίες 40+ και καθόλου εμφανισιμες.

Τέλος για ρουμανες, ναι υπάρχουν τρελά μουνια εκεί, αλλά τις θεωρώ κωλοφαρες και συμφωνεί και άπειρος κόσμος στο θέμα Ρωσιδες vs Ρουμανες. Δοκίμασα μερικές και ήταν πάντα με το ρολόι στο χέρι και στον αγώνα ψοφιες. Πλέον είμαι πολύ επιλεκτικος. Αν πάρω να ρωτήσω κάποια από μπαζαρακι για πληροφορίες και πει οτι είναι ρουμανα, τελειώνει η κουβέντα εκεί.

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
Η προσφορα απο Κυπριακης αποψης ειναι ελαχιστη και οντως δεν ειναι καλή. Μεχρι τωρα 2 συναντησα που τις θυμαμαι να ειναι τοπ. Η μια ειναι η Ελπιδα που αποσύρθηκε πριν απο 2 χρονια, κάπου στα 55 της αλλα μεχρι τελους ηταν κορυφη και δεν την εβαζες πανω απο 42. Πανεμορφη, ωραιο στηθος, κωλος, ποδια κλπ και πολυ καλη συμμετοχή. Ήμουν πελατης της για 12 χρόνια.

Η άλλη δεν ξερω τα σχετικά γιατι ειχε εξαφανιστει καπου το 2010 και την πετυχα 2-3 φορες μονο.

Αν και με Ρωσίδες πέρασα καλά, δεν μπορω να πω οτι ήταν οι καλύτερες που πήρα και πηρα πανω απο 300 στο εξωτερικό και στην Ελλαδα. Τις Ουκρανες τις βρηκα λιγο καλύτερες. Γενικά Πολωνες μου εκατσαν ολες να ειναι σουπερ αστέρια οπως και αλβανες. Σε αυτες τις 2 ρατσες με οσες πηγα ηταν 100% επιτυχία. Ακομα και από αλβανη του 10ευρου στο Μεταξουργείο που απλα μπήκα οχι γιατι με εντυπωσίασε το σαλοναρισμα αλλα για να δω αν και στο 10ευρο θα εμενα ευχαριστημένος. Το αποτελεσμα ηταν οντως αψογο. Βελγιδες και Γερμανίδες που πηρα απο 2-3 δεν ηταν ασχημες σαν εμπειρια. Τσεχα μια που θυμαμαι ηταν λιγο χαλια στον αγωνα αν και ηταν ομορφη. Την ειχα παρει καμιά 10αρια φορες απλα λογω εμφανισης. Ρουμανες με τις μισες περασα καλα με τις μισες καθολου. Ελάχιστες μου αρεσαν παρα πολυ. Και οντως οι περισσοτερες ειναι μεχρι να δωσεις τα λεφτα. Μετα τελειωνε να φευγεις. Το ιδιο και χειροτερα οι Μολδαβες.
Μαυρες δοκιμασα 5-6 και ηταν σαν κρεας απο χασαπη. Τελειως ακινητες. Μονο 1 αξιζε.
Απο την άλλη και Ουγγαρεζες ήταν πολυ καλες στον αγωνα με οσες πηγα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom