Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1

Μόλις έφυγα από εδώ...
Cineplex μεριά...
Παρά πολύ sexy και όμορφη, ευγενική καθόλου βιαστικη. Καλό body to body μασάζ. Μασάζ προστάτη! Ποδολαγνια! Face sitting και κατάθεση με χέρι.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
οποτε μασαζ μονο χορις σεξ η στοματικο?

Δεν ξέρω ίσως να τα προσφέρει αν τα ζητήσεις. Δεν με ενδιέφερε όποτε δεν εμαθα.

[quote author=cockstas notid=187360
link=topic=112304.msg9265349#msg9265349 date=1578514259]

ΕΙΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ !

30 λεπτα 90
1 ωρα 140

μαλακες ξυπνατε ως τζε η χειροτερη ακριβωσε !
[/quote]

Η συγκεκριμένη νομίζει εν η πιο ωραία στον κόσμο. Έχει ωραίο κορμί αλλά φάτσα αν την δεις προσεκτικά εν μετριοτατη (το νέο hairstyle της τραγικο). Που υπηρεσίες απλά τραγική. Θέλει €50 για 15 λεπτά η Ρουμανα να σου τον παίξει μόνο και σε να τελειώσει σε 2 λεπτά. Αν τον έχεις λιο μεγάλο βρίσκει δικαιολογία ότι "δεν μπορεί έτσι μέγεθος" να την γλύψεις δεν της αρέσκει. Πόδια δια τα άλλα είναι εμετικά χωρίς πεντικιούρ και λέω το έχω που είμαι ποδολαγνος που να τα δει κάποιος που δεν γουστάρει. Γενικά θέλει το εύκολο γρήγορο χρήμα χωρίς να κανεί τίποτα. Κλασσική ΠουτανοΡουμανα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

ΕΙΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΙΩΣ !

30 λεπτα 90
1 ωρα 140

μαλακες ξυπνατε ως τζε η χειροτερη ακριβωσε !
αυτή την βλέπω καιρό και Λευκωσία και Λεμεσό, όλοι λένε τα ίδια αλλά κάθε τόσο ανεβάζει την τιμή, παλιά ήταν 50 το μισάωρο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε την ίδια κρίση με τότε ούτε οι τιμές των ενοικίων ειναι οι ίδιες άρα έχουν και αυτές άλλο κόστος αλλά 90 δεν τα αξίζει για κανενα λόγο, με κάποιες κριτικές που είδα ούτε τα 50 άξιζε...

cockstas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
20
Πόντοι
1
αυτή την βλέπω καιρό και Λευκωσία και Λεμεσό, όλοι λένε τα ίδια αλλά κάθε τόσο ανεβάζει την τιμή, παλιά ήταν 50 το μισάωρο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έχουμε την ίδια κρίση με τότε ούτε οι τιμές των ενοικίων ειναι οι ίδιες άρα έχουν και αυτές άλλο κόστος αλλά 90 δεν τα αξίζει για κανενα λόγο, με κάποιες κριτικές που είδα ούτε τα 50 άξιζε...

για να ακριβωση τις τιμες σημενει εσσιει μαλακες που πασιν .....!!!

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1

Τα ενοίκια διαφέρουν ανα περιοχή, τετραγωνικά, υπνοδωμάτια κτλ οπότε εντελώς άκυρη σύγκριση! Οι πουτανες έχουν όλες 2 βυζια 2 τρύπες. Προφανώς διαφέρουν σε εμφάνιση που είναι το βασικό κριτήριο τιμής. Αλλά μια ξεπετα απλή τσιγγανορουμανα που σκοπό έχει μόνο να πάρει χρήματα και όχι να ιδρώσει τα λεφτά κάποιου που τα ιδρωσε να τα πάρει τότε σημαίνει δεν σέβεται και πρέπει να ΜΗΝ πατά κανένας μέχρι να βάλουν μυαλό.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
για να ακριβωση τις τιμες σημενει εσσιει μαλακες που πασιν .....!!!

φίλε έχει 2 σχολές το παζάρι, οχι μονο του έρωτα γενικά.

1. εν έχω πελατεία κάτι κάνω λάθος, βρίσκω το διορθώνω το, αυξάνετε η πελατεία και τα έσοδα.

2. εν έχω πελατεία εν έχω να φάω, ανεβάζω τις τιμές μου.

Δυστυχώς οι καθυστερημένοι επιλέγουν το δεύτερο, οι καθυστερημένοι πελάτες συνεχίζουν να πηγαίνουν.

Γενικά επειδή είμαστε καθυστερημένος λαός, τζιαι για να γουστάρουμε τον ξένο πρέπει να ενταχθεί στη κοινωνία τζιαι να γίνει καθυστερημένος, η πλειοψηφία τον πελατών της πρέπει να εν καθυστερημένοι

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Τα ενοίκια διαφέρουν ανα περιοχή, τετραγωνικά, υπνοδωμάτια κτλ οπότε εντελώς άκυρη σύγκριση! Οι πουτανες έχουν όλες 2 βυζια 2 τρύπες. Προφανώς διαφέρουν σε εμφάνιση που είναι το βασικό κριτήριο τιμής. Αλλά μια ξεπετα απλή τσιγγανορουμανα που σκοπό έχει μόνο να πάρει χρήματα και όχι να ιδρώσει τα λεφτά κάποιου που τα ιδρωσε να τα πάρει τότε σημαίνει δεν σέβεται και πρέπει να ΜΗΝ πατά κανένας μέχρι να βάλουν μυαλό.

δεν διαφωνώ μαζί σου σε ρε φίλε προφανώς αφού είπα ότι δεν πήγα ποτέ, τα ενοίκια διαφέρουν ανα τετραγωνικά δωμάτια και τα λοιπά αλλά ένα το ίδιο διαμέρισμα που έπιανε σε μια χ τιμή πριν 2-3 χρόνια τώρα ειμαι χ*2 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, εγώ πληρώνομαι ακριβώς τα τριπλάσια απο πριν 3 χρόνια και δεν βρίσκω διαμέρισμα να μείνω, δεν μπορείς να απετας μεγαλύτερο μισθό μόνο για την πάρτη σου.

Ξαναλέω δεν δικαιολογώ τη συγκεκριμένη αλλά γενικά οι μισθοί άλλαξαν σε ολα τα επαγγέλματα, οι Ρωσίδες στα 50 που αξίζουν είναι μετρημένες αν όχι εξαφανισμένες πρέπει να σκεφτόμαστε τζιαι λιο παραπάνω που το εργαλείο μας

Vanos99

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2015
Like
44
Πόντοι
1
Για την συγκεκριμένη το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι η κοροϊδία δεν το αξίζει με τίποτε. Καμια σχέση δεν εχει το ενοίκιο Λευκωσία ηταν με την αννα μαρια σε ενα παλιο διαμέρισμα και πάλι χαλια οι υπηρεσίες της

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
δοκιμασε κανις ? φενετε πολα δυνατη που τα κομεντς.. αυξισεν τιμες αλα νομιζω δεχετε ακομα 15λεπτα

δεν εδοκίμασα αλλά ακουστήκαν καλά πράματα αν πάεις λίγο πιο πίσω, νομίζω εν κάμνει ακάποτο στοματικο ή χρεώνει το εξτρα φωτογραφίες δικές της.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
605
Πόντοι
81

cockstas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
20
Πόντοι
1

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
δεν εδοκίμασα αλλά ακουστήκαν καλά πράματα αν πάεις λίγο πιο πίσω, νομίζω εν κάμνει ακάποτο στοματικο ή χρεώνει το εξτρα φωτογραφίες δικές της.

ε οκ... ναι το γνωριζο αλα εσυ δυνατα φιτμπακ οποτε ειπα να ρωτησο αν εδοκιμασεν κανενας που δαμε

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019