papadiamantaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Like
- 635
- Πόντοι
- 86
ναι απλός διαφορετική εμφάνιση, ίδια ρε φίλε αλλά σε άλλο σώμα ύψος μαλια και πρόσωπο, το ίδιο άτομο όμως. απλά από άλλη μάνα και πατέρα
=κομεντς για τις πιο κατω?
καλλη επιλογη την τιμησα αρκετες φορες στο παρελθον
σε αυτην πηγα 2-3 φορεσ πριν πολυ καιρο, κυριος οταν ηταν λευκωσια
τελικά αυτή πόσα χρεώνει; δεν κατάλαβα αν μου είπε 100 και 50 ή 100 και 150
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/]https://www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/[/url]
Όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, ηλικιακά θα έλεγα 35-40.
Άμεση ανταπόκριση, κλείσαμε ραντεβού για την ίδια ώρα.
Με υποδέχτηκε με χαμόγελο, μπήκα για μπάνιο και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Πίπα ακάποτη με μπόλικο σάλιο αλλά αρκετά περίεργη τεχνική, αλλάξαμε 3-4 στάσεις και τελείωσα στο 20λεπτο.
Θα έλεγα ότι πέρασα αρκετά καλά. Είναι γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της (θα αρέσει του φίλου του antonioannou, γενικά πρόσχαρη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Με εξαίρεση κάτι ψεύτικα βογγιτά είχε πολύ καλή συμμετοχή.
Υ.Γ Πολύ λίγα τα Αγγλικά της
την πηρα και γω 2-3 φορες, τα κανει όλα και συμφερει
Τι γλώσσα μιλάει, δηλαδή, δεν μιλάει ελληνικά
δεν μιλάει ελληνικά όχι ούτε αγγλικά, ρωσσικα μιλάει μόνο, γάμα την και φύγε, αν θέλεις συζήτηση γάμα το
Καλά, φίλε, ξέρω λίγα ρωσικά από το δημοτικό τα βασικά, και στο Πανεπιστήμιο είχαμε για ένα χρόνο μόνο τη Νομική ορολογία στα ρωσικά. Δηλαδή, επικοινωνώ χωρίς πρόβλημα.
Με εντυπωσιάζουν οι ρώγες που έχει
εγώ πάντως απογοητευτικα λίγο όταν είδα το στήθος από κοντά, είναι λίγο πιο πεσμενο η φωτογραφία ξεγελα λίγο
Παιδιά για σας για όσοι ενδιαφερονται βρηκα ζευγάρι νεαρο εμφανισημο ευπαρουσιαστο καθαρό που ενδιαφέρεται για αλλά ζευγαρια άντρες και γυναίκες. Κάνεις βιζιτες
Φιλε σε εμενα απαντησες;Φιλε ειναι ακριβως αυτη που βλεπεις! Στο παιχνιδι ειναι καλη, οχι τοπ αλλα προσπαθει.