Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
ναι απλός διαφορετική εμφάνιση, ίδια ρε φίλε αλλά σε άλλο σώμα ύψος μαλια και πρόσωπο, το ίδιο άτομο όμως. απλά από άλλη μάνα και πατέρα

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
=

αυτή την πήρα εγώ πριν μέρες, στοματικό χωρίς προφύλαξη, δεν είχα κάποιο παράπονο εχτός του ότι οι φωτογραφίες που είδα εγώ δεν ήταν καν κοντά στη πραγματικότιτα, στην αγγελία αυτή ειναι πραγματικές

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
καλλη επιλογη την τιμησα αρκετες φορες στο παρελθον

σε αυτην πηγα 2-3 φορεσ πριν πολυ καιρο, κυριος οταν ηταν λευκωσια

τελικά αυτή πόσα χρεώνει; δεν κατάλαβα αν μου είπε 100 και 50 ή 100 και 150

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/]https://www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/[/url]

Όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, ηλικιακά θα έλεγα 35-40.

Άμεση ανταπόκριση, κλείσαμε ραντεβού για την ίδια ώρα.

Με υποδέχτηκε με χαμόγελο, μπήκα για μπάνιο και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Πίπα ακάποτη με μπόλικο σάλιο αλλά αρκετά περίεργη τεχνική, αλλάξαμε 3-4 στάσεις και τελείωσα στο 20λεπτο.

Θα έλεγα ότι πέρασα αρκετά καλά. Είναι γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της (θα αρέσει του φίλου του antonioannou, γενικά πρόσχαρη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Με εξαίρεση κάτι ψεύτικα βογγιτά είχε πολύ καλή συμμετοχή.

Υ.Γ Πολύ λίγα τα Αγγλικά της

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/]https://www.bazaraki.com/adv/2706436_massage/[/url]

Όπως την βλέπετε στις φωτογραφίες, ηλικιακά θα έλεγα 35-40.

Άμεση ανταπόκριση, κλείσαμε ραντεβού για την ίδια ώρα.

Με υποδέχτηκε με χαμόγελο, μπήκα για μπάνιο και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Πίπα ακάποτη με μπόλικο σάλιο αλλά αρκετά περίεργη τεχνική, αλλάξαμε 3-4 στάσεις και τελείωσα στο 20λεπτο.

Θα έλεγα ότι πέρασα αρκετά καλά. Είναι γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της (θα αρέσει του φίλου του antonioannou, γενικά πρόσχαρη και προσπαθεί να σε ικανοποιήσει. Με εξαίρεση κάτι ψεύτικα βογγιτά είχε πολύ καλή συμμετοχή.

Υ.Γ Πολύ λίγα τα Αγγλικά της

την πηρα και γω 2-3 φορες, τα κανει όλα και συμφερει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
δεν μιλάει ελληνικά όχι ούτε αγγλικά, ρωσσικα μιλάει μόνο, γάμα την και φύγε, αν θέλεις συζήτηση γάμα το

Καλά, φίλε, ξέρω λίγα ρωσικά από το δημοτικό τα βασικά, και στο Πανεπιστήμιο είχαμε για ένα χρόνο μόνο τη Νομική ορολογία στα ρωσικά.  Δηλαδή, επικοινωνώ χωρίς πρόβλημα.
Με εντυπωσιάζουν οι ρώγες που έχει

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Καλά, φίλε, ξέρω λίγα ρωσικά από το δημοτικό τα βασικά, και στο Πανεπιστήμιο είχαμε για ένα χρόνο μόνο τη Νομική ορολογία στα ρωσικά.  Δηλαδή, επικοινωνώ χωρίς πρόβλημα.
Με εντυπωσιάζουν οι ρώγες που έχει

εγώ πάντως απογοητευτικα λίγο όταν είδα το στήθος από κοντά, είναι λίγο πιο πεσμενο η φωτογραφία ξεγελα λίγο

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
εγώ πάντως απογοητευτικα λίγο όταν είδα το στήθος από κοντά, είναι λίγο πιο πεσμενο η φωτογραφία ξεγελα λίγο

Νομίζω, με αυτό το μέγεθος είναι λογικό πεσμένο στήθος όταν δεν έχει σιλικόνη. Πάντως από φωτογραφίες φαίνετε μεγάλες και σκληρές ρώγες. Τώρα είναι έτσι ή όχι?
Και κώλο?

Marino sergio

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
44
Πόντοι
0
Παιδιά για σας για όσοι ενδιαφερονται βρηκα ζευγάρι νεαρο εμφανισημο ευπαρουσιαστο καθαρό που ενδιαφέρεται για αλλά ζευγαρια άντρες και γυναίκες. Κάνεις βιζιτες

totisxxx

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
124
Πόντοι
1
Παιδιά για σας για όσοι ενδιαφερονται βρηκα ζευγάρι νεαρο εμφανισημο ευπαρουσιαστο καθαρό που ενδιαφέρεται για αλλά ζευγαρια άντρες και γυναίκες. Κάνεις βιζιτες

Βίζιτα μόνο η γυναίκα;
Η και η δυο;

kwstis88

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε ειναι ακριβως αυτη που βλεπεις! Στο παιχνιδι ειναι καλη, οχι τοπ αλλα προσπαθει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom