Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Εμένα μου φαίνετε, ότι η συνεργασία μας και αλλαγή πληροφοριών φέρνει καρπούς. Παρατήρησα, ότι οι μεγαλύτερες ξεπετες βάζουν στο μπαζαράκι πιο προκλητικές φωτογραφίες!
xz6nBZ6.jpg

Αυτή είναι από εδώ

έχει καιρό αυτή τη φωτογραφία, συνεχιζουμε όντως με το "μακριά απο αννα μαρια ραλουκα ΚΑΙ amy/ any whatever"

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Φίλε μ σε ποιο μέρος είναι η συγκεκριμένη; άνεμος διαμερίσματά; επειδή πιστεύω ότι εκεί όλες είναι της ίδιας πιάτσας. Τηλ δεν λέει γιατί η αγγελία έληξε λεει

Πίσω από το Anemos στο White Arches. Λογικά εγέμωσε το Anemos  :2funny:

Αυτή είναι η νέα της αγγελία: www.bazaraki.com/adv/2715513_full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715513_full-programm/[/url]

cockstas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
20
Πόντοι
1
Εμένα μου φαίνετε, ότι η συνεργασία μας και αλλαγή πληροφοριών φέρνει καρπούς. Παρατήρησα, ότι οι μεγαλύτερες ξεπετες βάζουν στο μπαζαράκι πιο προκλητικές φωτογραφίες!
xz6nBZ6.jpg

Αυτή είναι από εδώ

στις 5/10 φωτογραφιες εσιει τριανταφυλλα τζε στις αλλες 5 εν τιτσιρα σχεδον. ΜΑΚΡΙΑ ΡΕΕ

TO BIG να θυμασε την λεξη τουτι που ενα σου πει αν παεις ( που θα παεις αφου εψησεσε το στρουμποματης)

ΜΑΚΡΙΑ

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
δοκιμασε κανις?

δεν απαντα ποτε τα τηλ τις πλεον.. επια κοντατις πριν 1 μισι χρονο..

που την ημερα που εβαλε αγγελια εντο απαντισε ποτε το τηλ τις..

φενεται τουμπανο.. αξιζει?

πανεμορφι που καλο γραφιο.. αν εδοκιμασεν κανενας ας μας πι

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
έχει καιρό αυτή τη φωτογραφία, συνεχιζουμε όντως με το "μακριά απο αννα μαρια ραλουκα ΚΑΙ amy/ any whatever"

Φίλε, μας εξηγείς γιατί μακριά από Any/Amy; Εδώ έχουν γραφτεί παλαιότερα πολύ καλά λόγια και για την εμφάνιση αλλά και για τις υπηρεσίες της.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Φίλε, μας εξηγείς γιατί μακριά από Any/Amy; Εδώ έχουν γραφτεί παλαιότερα πολύ καλά λόγια και για την εμφάνιση αλλά και για τις υπηρεσίες της.

Ξέρεις φίλε, τι ήταν, ήταν κάποτε…
Και εγώ διάβαζα καλά και κακά για αυτές, το θέμα είναι ότι κάθε επάγγελμα σε κουράζει κατά κάποιο τρόπο. Δε νομίζω, ότι εδώ υπάρχουν άτομα τα οποία γράφουν επίτηδες κακά για κοπέλες, απλά θέλουν να μας προστατέψουν και μάλιστα και τα λεφτά μας. Οι περισσότεροι εδώ γράφουν εμπειρίες τους και εικόνα κάνε μόνος σου.

antonioannou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2018
Like
18
Πόντοι
1
Χαίρεται κοπελια...

Με την πιο γεμάτη (Τατουαζ) πέρασα ΜΑΓΙΚΑ. Εξαιρετική σε ολα και χωρις να κοιτάει ρολόι. Με €50 εφυγα ευτυχισμένος πράγμα σπάνιο πλέων.

Όσο αφορά Ραλουκα και Αmy το επιβεβαιώνω και εγω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ. Οι πιο μεγάλες ξεπετες που ειχα εμπειρία στη ζωή μου (και πιστέψτε με εχω αρκετές). Τα ειπαμε ξανα. Οι φωτος με το γυμνό είναι καθαρα να τραβήξει καυλωμενοι πελατεία, ψάχνεις να γαμησεις βλεπεις μουνι προφανως χτυπάς κόκκινο. Μιλας μαζί της ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ σε ολα, πας εκεί με το που τα κατεβάσεις στον παιζει λες και ειναι το τελος του κοσμου να τελειώσεις σε 1 λεπτό αν γίνεται χωρις υπερβολή. Εγώ που είχα πάει εχυσα σε 90 δευτερόλεπτα και δεν την σταμάτησα γιατι τόσο ξενέρωσα και ειπα ας πάει στο διάολο. Απλα της λέω "καλα τόσο βιαστική εισαι;;;" και μου λέει "είναι ωραίο Αγάπη να χύσεις γρηγορα να χαλαρωσεις" ΧαΧα γαμησε τα ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ

Για Amy ακομα πιο αγενής.
Τσιγκανο καταστάσεις. Για να το καταλάβουν κάποιοι θα σας το πω απλα.
Υπάρχει περίπτωση να δωσετε €50 σε τσιγκανα ζητιανα που βλεπετε στα φαναρια η στον δρόμο; Δεν νομιζω! Το ίδιο ακριβως είναι πληρώνεις €50 και δεν ακουμπας καν και δεν γαμας επισης αν δεν εχει όρεξη.

Για την άλλη που λέτε δεν την ξερω καν. Ποια είναι; Αννα Μαρια είπατε. Βάλτε κανα link

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1

Κύριοι μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ πως είναι ξεπέτα
Όπως επίσης δημιουργεί και αρκετά ψεύτικα προφίλ για να βάζει θετικές κριτικές στο εαυτο της.
Αν δεν θέλετε να χάσετε τα λεφτά σας σε άπατη απλός μην πάτε.

totisxxx

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
124
Πόντοι
1

Κύριοι μπορώ να επιβεβαιώσω και εγώ πως είναι ξεπέτα
Όπως επίσης δημιουργεί και αρκετά ψεύτικα προφίλ για να βάζει θετικές κριτικές στο εαυτο της.
Αν δεν θέλετε να χάσετε τα λεφτά σας σε άπατη απλός μην πάτε.

Μακριαααααα...
Ότι χειρότερο
Η πιο Ιδιότροπη πουτανα
Ούτε 20ε δεν αξιζει
Ήταν λευκωσια
Την μάθαμε εδώ
Δεν πήγαινε κανείς
Ήρθε Λεμεσό
Ούτε να το σκεφτείτε
Βάρτε την μες το τούβλο καλυτερα...

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω παντως βλεπω στο εσκορτνιους 10σελιδες με κριτικες και μετρησα μονο 5 ασχημες κριτικες.Μηπως ολοι οσοι μπηκαν στον κοπο να γραψουν καλα λογια ειναι φιλοι με την ραλουκα;;Δεν την εχω παρει δεν εχω αποψη αλλα προσπαθω να το δω απο ολες τις αποψεις.
Μηπως δεν ειναι καλη με ολους μηπως κανει πολλα ραντεβου.Σε λιγες μερες που θα ειμαικυπρο σκεφτομουν να την παρω...

totisxxx

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2014
Like
124
Πόντοι
1
εγω παντως βλεπω στο εσκορτνιους 10σελιδες με κριτικες και μετρησα μονο 5 ασχημες κριτικες.Μηπως ολοι οσοι μπηκαν στον κοπο να γραψουν καλα λογια ειναι φιλοι με την ραλουκα;;Δεν την εχω παρει δεν εχω αποψη αλλα προσπαθω να το δω απο ολες τις αποψεις.
Μηπως δεν ειναι καλη με ολους μηπως κανει πολλα ραντεβου.Σε λιγες μερες που θα ειμαικυπρο σκεφτομουν να την παρω...

Να την πάρεις... να την πάρεις...
Χαχαχα .....πέταξε τα λευτα σου...

Moralite

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2020
Like
24
Πόντοι
1
Φίλε κάλα κανεις που θες να δεις το θέμα από διαφορετικές οπτικές γωνίες.
Κάνε μια δοκιμή αν θες, και μετά έλα να μας γράψεις τα δικά σου κομεντ από την δική σου εμπειρία με την συγκεκριμένη κοπέλα. Ίσως εμείς να έχουμε το λάθος.
Δεν πιστεύω αρκετά σε όλες τις κριτικές και ο λoγος: δημιουργούν ψεύτικα προφίλ τα εσκορτς για να βάζουν θετικές κριτικές στους ευατους τους, με σκοπό να προσελκύουν πελάτες.
Αυτά από εμενα και καλα να περάσεις στην Κύπρο.

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
Χαίρεται κοπελια...

Με την πιο γεμάτη (Τατουαζ) πέρασα ΜΑΓΙΚΑ. Εξαιρετική σε ολα και χωρις να κοιτάει ρολόι. Με €50 εφυγα ευτυχισμένος πράγμα σπάνιο πλέων.

Όσο αφορά Ραλουκα και Αmy το επιβεβαιώνω και εγω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ. Οι πιο μεγάλες ξεπετες που ειχα εμπειρία στη ζωή μου (και πιστέψτε με εχω αρκετές). Τα ειπαμε ξανα. Οι φωτος με το γυμνό είναι καθαρα να τραβήξει καυλωμενοι πελατεία, ψάχνεις να γαμησεις βλεπεις μουνι προφανως χτυπάς κόκκινο. Μιλας μαζί της ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ σε ολα, πας εκεί με το που τα κατεβάσεις στον παιζει λες και ειναι το τελος του κοσμου να τελειώσεις σε 1 λεπτό αν γίνεται χωρις υπερβολή. Εγώ που είχα πάει εχυσα σε 90 δευτερόλεπτα και δεν την σταμάτησα γιατι τόσο ξενέρωσα και ειπα ας πάει στο διάολο. Απλα της λέω "καλα τόσο βιαστική εισαι;;;" και μου λέει "είναι ωραίο Αγάπη να χύσεις γρηγορα να χαλαρωσεις" ΧαΧα γαμησε τα ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ

Για Amy ακομα πιο αγενής.
Τσιγκανο καταστάσεις. Για να το καταλάβουν κάποιοι θα σας το πω απλα.
Υπάρχει περίπτωση να δωσετε €50 σε τσιγκανα ζητιανα που βλεπετε στα φαναρια η στον δρόμο; Δεν νομιζω! Το ίδιο ακριβως είναι πληρώνεις €50 και δεν ακουμπας καν και δεν γαμας επισης αν δεν εχει όρεξη.

Για την άλλη που λέτε δεν την ξερω καν. Ποια είναι; Αννα Μαρια είπατε. Βάλτε κανα link

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Να'σαι καλά!
Όσο για την Άννα-Μαρία που ρωτάς, εδώ είναι το link:

facepisser

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
123
Πόντοι
1
ρε παιδιά από καιρό λέω να δοκιμάσω αυτή...
άλλος λέει πως είναι καλή άλλος λέει από τις μεγαλύτερες φόλες.
άλλες εντυπώσεις;

Χωρίς να θέλω να παραπληροφορήσω, η συγκεκριμένη ήταν στην Ελλάδα και έχει αναφερθεί ξανά εδώ στο site, αν δεν απατώμαι, στις "Ανεξάρτητες Call-girls". Αν θυμάμαι καλά, λεγόταν πως είναι εγχειρισμένη.

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0

φίλε σου το γράφουν τόσοι συναγωνιστές και σου το επιβεβαιώνω ΚΑΙ ΕΓΩ....μακριά.
τα θετικά reviews μπορεί να είναι fake, τα αρνητικά γιατί να είναι fake;
θα πας θα σου κάνει πίπα με προφυλακτικό μισό λεπτό, και όταν πας να τον βάλεις θα σου πει πονάω βάλε μου τον μισό! αν το έχεις μικρό (τι να σου πω) ίσως καταφέρεις να την γαμήσεις!

τωρά αν δεν πιστεύεις κανέναν και θέλεις να δοκιμάσεις δικαίωμα σου! εμείς είμαστε εδώ να προστατεύουμε από ξεπέτες κτλ. αντιλαμβάνομαι έχει ωραίο σώμα και ένα ιδιαίτερο πρόσωπο και να σε δελεάζει, αλλά σημασία έχει να περάσεις καλά.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
www.bazaraki.com/adv/2611586_new-brazilian-girls/]https://www.bazaraki.com/adv/2611586_new-brazilian-girls/[/url]

Εμφάνιση κάτω του μετρίου, φένεται για τσιγγανορουμάνα αλλά ορκίστηκε ότι εν Ρωσσίδα.
Το service επίσης κακό και θέλει να σε ξεπετάξει γλίορα αλλά εν την βοηθά η εμφάνιση της να το κάμει. Πίπα με προφυλαχτικό οπότε εν μπορώ να κρίνω. Κακή εμπειρία, από μένα μακριά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom