Χαίρεται κοπελια...
Με την πιο γεμάτη (Τατουαζ) πέρασα ΜΑΓΙΚΑ. Εξαιρετική σε ολα και χωρις να κοιτάει ρολόι. Με €50 εφυγα ευτυχισμένος πράγμα σπάνιο πλέων.
Όσο αφορά Ραλουκα και Αmy το επιβεβαιώνω και εγω ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ. Οι πιο μεγάλες ξεπετες που ειχα εμπειρία στη ζωή μου (και πιστέψτε με εχω αρκετές). Τα ειπαμε ξανα. Οι φωτος με το γυμνό είναι καθαρα να τραβήξει καυλωμενοι πελατεία, ψάχνεις να γαμησεις βλεπεις μουνι προφανως χτυπάς κόκκινο. Μιλας μαζί της ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ σε ολα, πας εκεί με το που τα κατεβάσεις στον παιζει λες και ειναι το τελος του κοσμου να τελειώσεις σε 1 λεπτό αν γίνεται χωρις υπερβολή. Εγώ που είχα πάει εχυσα σε 90 δευτερόλεπτα και δεν την σταμάτησα γιατι τόσο ξενέρωσα και ειπα ας πάει στο διάολο. Απλα της λέω "καλα τόσο βιαστική εισαι;;;" και μου λέει "είναι ωραίο Αγάπη να χύσεις γρηγορα να χαλαρωσεις" ΧαΧα γαμησε τα ΜΑΚΡΥΑΑΑΑΑ ΡΕΕΕ
Για Amy ακομα πιο αγενής.
Τσιγκανο καταστάσεις. Για να το καταλάβουν κάποιοι θα σας το πω απλα.
Υπάρχει περίπτωση να δωσετε €50 σε τσιγκανα ζητιανα που βλεπετε στα φαναρια η στον δρόμο; Δεν νομιζω! Το ίδιο ακριβως είναι πληρώνεις €50 και δεν ακουμπας καν και δεν γαμας επισης αν δεν εχει όρεξη.
Για την άλλη που λέτε δεν την ξερω καν. Ποια είναι; Αννα Μαρια είπατε. Βάλτε κανα link