Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
ρε παιδιά από καιρό λέω να δοκιμάσω αυτή...
άλλος λέει πως είναι καλή άλλος λέει από τις μεγαλύτερες φόλες.
άλλες εντυπώσεις;

Φίλε η συγκεκριμένη εν συγκάτοικος της Amy και νομίζω μαλλώνουν ποιά από τις δύο έχει το χειρότερο service.

Χωρίς να θέλω να παραπληροφορήσω, η συγκεκριμένη ήταν στην Ελλάδα και έχει αναφερθεί ξανά εδώ στο site, αν δεν απατώμαι, στις "Ανεξάρτητες Call-girls". Αν θυμάμαι καλά, λεγόταν πως είναι εγχειρισμένη.

Είμαι σίουρος ενεν εγχειρισμένη, εν έχω πληροφόρηση αν ήταν στην Ελλάδα πάντως τα τελευταία 5 χρόνια τα τρώει από ανυποψίαστους στην Κύπρο. Πότε Λάρνακα, πότε Λεμεσό, πότε Λευκωσία συνέχεια με διαφορετικά ονόματα και φωτογραφίες και εδώ και 5 χρόνια είναι "new" και "για λίγες μέρες μόνο".

Κλασσικό είδος απάτης και αυτή και η Amy. Ξεκινάς και στο 5λεπτο θέλουν να τελειώσεις και θυμώνουν και σου χαλάνε την διάθεση. Πας για να χαλαρώσεις και φεύγεις με τα νεύρα. Βάζουν 5 διαφημίσεις την ημέρα στο Bazaraki με διαφορετικά προφιλ για να έχουν πελατεία συνέχεια. Μόνο αν μείνετε μακριά θα βάλουν μυαλό και θα διορθώσουν την συμπεριφορά τους αλλά η συγκεκριμένη ράτσα νομίζω με αυτό τον τρόπο λειτουργά.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86
Φίλε η συγκεκριμένη εν συγκάτοικος της Amy και νομίζω μαλλώνουν ποιά από τις δύο έχει το χειρότερο service.

Είμαι σίουρος ενεν εγχειρισμένη, εν έχω πληροφόρηση αν ήταν στην Ελλάδα πάντως τα τελευταία 5 χρόνια τα τρώει από ανυποψίαστους στην Κύπρο. Πότε Λάρνακα, πότε Λεμεσό, πότε Λευκωσία συνέχεια με διαφορετικά ονόματα και φωτογραφίες και εδώ και 5 χρόνια είναι "new" και "για λίγες μέρες μόνο".

Κλασσικό είδος απάτης και αυτή και η Amy. Ξεκινάς και στο 5λεπτο θέλουν να τελειώσεις και θυμώνουν και σου χαλάνε την διάθεση. Πας για να χαλαρώσεις και φεύγεις με τα νεύρα. Βάζουν 5 διαφημίσεις την ημέρα στο Bazaraki με διαφορετικά προφιλ για να έχουν πελατεία συνέχεια. Μόνο αν μείνετε μακριά θα βάλουν μυαλό και θα διορθώσουν την συμπεριφορά τους αλλά η συγκεκριμένη ράτσα νομίζω με αυτό τον τρόπο λειτουργά.

πήγα και εγώ ενα καλοκαίρι σε αυτή δεν νομίζω να ειναι εγχειρισμενη αλλά χαλιά εμπειρία, ο κλιματισμός δεν δούλευε κοντεψαμε να σκάσουμε, μπήκε και σε μια φάση η συγκάτοικος να δει τη γίνεται με το κλιματισμό, το καλό ήταν ότι την πήρα στα 40 αλλά νομίζω πως πλέον δεν το δίνει γιατί όλα τα ριφκια δινουν 50 για 15λεπτο. ρε παιδιά δεν γίνεται να δίνουμε τα ίδια λεφτά στις σκάρτες, ας πεινασουν και λίγο να ρίξουν σε τιμή ξεπετας την ξεπετα..

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

η συγκεκριμένη πρώτα ηταν 80 το μισάωρο μετά έδινε και 50-60 15λεπτο μετά δεν το έδινε πάλι και θύμωνε κιόλας και τη τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε 100 το μισάωρο, ακουγόταν οτι άξιζε και ήθελα να δοκιμάσω αλλά ούτε 100 δίνω ούτε 80 αν δεν βγάλει το πλαστικό πριν τον βάλει στο στόμα

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Κάτι δεν πάει καλά, προσέξτε στο bazaraki.com
Έκανα δυο φωτογραφίες, που είναι διαφορά, δεν γράφει τιμή από σήμερα!!!!
Εχθές
0rfOLXq.png

Σήμερα
c7cjjVW.png

Vanos99

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2015
Like
44
Πόντοι
1
εγω παντως βλεπω στο εσκορτνιους 10σελιδες με κριτικες και μετρησα μονο 5 ασχημες κριτικες.Μηπως ολοι οσοι μπηκαν στον κοπο να γραψουν καλα λογια ειναι φιλοι με την ραλουκα;;Δεν την εχω παρει δεν εχω αποψη αλλα προσπαθω να το δω απο ολες τις αποψεις.
Μηπως δεν ειναι καλη με ολους μηπως κανει πολλα ραντεβου.Σε λιγες μερες που θα ειμαικυπρο σκεφτομουν να την παρω...
φιλε απο τις χειρότερες μια δοκιμή θα σε πηση . οσο για τα review αν δεις ολα δημιουργηθηκαν την ίδια ήμερα και τα eview  ολα τελια και σε ολα βάζουν 10.

Constantine123

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν υπάρχει nuru massage η κάτι παρόμοιο?

cockstas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
20
Πόντοι
1

η συγκεκριμένη πρώτα ηταν 80 το μισάωρο μετά έδινε και 50-60 15λεπτο μετά δεν το έδινε πάλι και θύμωνε κιόλας και τη τελευταία φορά που μιλήσαμε μου είπε 100 το μισάωρο, ακουγόταν οτι άξιζε και ήθελα να δοκιμάσω αλλά ούτε 100 δίνω ούτε 80 αν δεν βγάλει το πλαστικό πριν τον βάλει στο στόμα

τουτι ηταν καποτε 60 το μισαωρο. . .

cockstas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
20
Πόντοι
1

συμφωνο απολυτα . ΜΑΚΡΙΑ ΡΕ . ουτε 20 εν αξιζει

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

Συμφωνώ για το service και επίσης να μείνετε μακριά από Ρουμάνες.

Πλέον ο κόσμος τις έχει πάρει χαμπάρι και μου έχει τύχει να μου λένε ψέματα μερικές ότι είναι από Λατβια ή Εσθονία και όταν πηγαίνω να τις βλέπω ότι είναι ρουμάνες.
Φυσικά τρώνε άκυρο κατευθείαν.

Διαφωνώ ως προς το εγχειρισμενο. Δεν έχει κάτι να δείχνει ότι ήταν άνδρας πριν.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Διαφωνώ ως προς το εγχειρισμενο. Δεν έχει κάτι να δείχνει ότι ήταν άνδρας πριν.

Έγραψα το στα Κυπριακά και πρέπει να δημιουργήθηκε σύγχηση.
Είπα είμαι σίουρος "ένεν" εγχειρισμένη, δηλαδή σίγουρα δεν είναι εγχειρισμένη

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
635
Πόντοι
86

λοιπόν τελικά ξαναδοκίμασα σήμερα τη κοπέλα και δέχτηκε στα 50 15λεπτο, δεν με πειράζει και πολύ η ώρα αφού τόσο χρειάζομαι αλλά τη μία δέχετε 15λεπτο την άλλη όχι, τη μία είναι 50 το 15λεπτο την άλλη 60 την άλλη καθόλου, μια 80 το μισάωρο μια 100 είναι ότι κάτσει με αυτή.

Η κοπέλα, κωλάρα. Με υποδέχτηκε με σεξυ εσώρουχα, ήταν αρκετά ενεργή. Το μόνο που θα γούσταρα ήταν στοματικό χωρίς προφύλαξη αλλά αυτό λέει επίσης ότι η κοπέλα είναι καθαρή. Αληθινές φωτογραφίες ( εκτός από αυτές που φαίνονται διαφορετικές μη είστε μαλάκες). Όπως είπα και πριν, 80-100 δεν δίνω για στοματικό με πλαστικό, 50-60 για αυτή τη κωλάρα, ναι τα δίνω άνετα και ξαναπάω!

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
www.bazaraki.com/adv/2719682_best-massage-in-larnaca/]https://www.bazaraki.com/adv/2719682_best-massage-in-larnaca/[/url]

Προσοχή. Δεν ξέρω ποιά μπορεί είναι η κοπέλλα πάντως σίγουρα δεν έχει κάμια σχέση με τις φωτογραφίες. Η κοπέλλα στις φωτογραφίες λέγεται Patricia και είναι μοντέλο/ινφλουένσερ του Ινσταγκραμ και απ'όσο είδα δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κύπρο

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
www.bazaraki.com/adv/2719682_best-massage-in-larnaca/]https://www.bazaraki.com/adv/2719682_best-massage-in-larnaca/[/url]

Προσοχή. Δεν ξέρω ποιά μπορεί είναι η κοπέλλα πάντως σίγουρα δεν έχει κάμια σχέση με τις φωτογραφίες. Η κοπέλλα στις φωτογραφίες λέγεται Patricia και είναι μοντέλο/ινφλουένσερ του Ινσταγκραμ και απ'όσο είδα δεν βρίσκεται αυτή την στιγμή στην Κύπρο
Την φωτογραφία αυτή την είδα πολλές φορές στο bazaraki

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.866
Πόντοι
3.846

Πολλές ρουμάνες βάζουν ψεύτικες φώτο για να τραβήξουν πελάτες.
Πιστεύω κάτι τέτοιο έγινε και εδώ.

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21

Επήα 2 φορές στην Margo μες την εβδομάδα

www.bazaraki.com/adv/2739727_sensual-full-body-massage/]https://www.bazaraki.com/adv/2739727_sensual-full-body-massage/[/url]

Σε εμφάνιση η κοπέλλα είναι ακριβώς του γούστου μου. Πρέπει να εν γύρω στο 1.75 με ποδάρες, βυζί φυσικό κανονικό, ηλικία περίπου 35-40. Νομίζω αν δεν έκαμνε την πίπα με προφυλακτικό θα την έκλεινα κάθε εβδομάδα. Ευδιάθετη, πολλή όρεξη για σεξ, δεν την νοιάζει ο χρόνος (και τις 2 φορές έμεινα πάνω από 30 λεπτά) και κάνει τα πάντα για να περάσεις καλά.

Το τηλέφωνο της λογικά το απαντάει άλλη γιατί δεν έχουν καμία σχέση η φωνές τους ενώ και τα αγγλικά της κοπέλλας είναι πολύ μέτρια για να μπορεί να συνεννοηθεί από τηλέφωνο. Τα ραντεβού γίνονται σε ξενοδοχέιο γνωστό για τέτοια ραντεβού στην Γερμασόγεια στον δρόμο της FRIENDS

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96
τουτη συνεργαζεται και με τουντο γραφιο τωρα

στο μπαζαρακι παεισ και με 50 λεπτα το 30λεπτο .. εδοκιμασεν κανενας?

εν απαντα ποτε τα τηλ τις.. επελενανεν τελια νομιζω

κομεντς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom