Studentgigolo
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2013
- Like
- 298
- Πόντοι
- 21
ρε παιδιά από καιρό λέω να δοκιμάσω αυτή...
άλλος λέει πως είναι καλή άλλος λέει από τις μεγαλύτερες φόλες.
άλλες εντυπώσεις;
Φίλε η συγκεκριμένη εν συγκάτοικος της Amy και νομίζω μαλλώνουν ποιά από τις δύο έχει το χειρότερο service.
Χωρίς να θέλω να παραπληροφορήσω, η συγκεκριμένη ήταν στην Ελλάδα και έχει αναφερθεί ξανά εδώ στο site, αν δεν απατώμαι, στις "Ανεξάρτητες Call-girls". Αν θυμάμαι καλά, λεγόταν πως είναι εγχειρισμένη.
Είμαι σίουρος ενεν εγχειρισμένη, εν έχω πληροφόρηση αν ήταν στην Ελλάδα πάντως τα τελευταία 5 χρόνια τα τρώει από ανυποψίαστους στην Κύπρο. Πότε Λάρνακα, πότε Λεμεσό, πότε Λευκωσία συνέχεια με διαφορετικά ονόματα και φωτογραφίες και εδώ και 5 χρόνια είναι "new" και "για λίγες μέρες μόνο".
Κλασσικό είδος απάτης και αυτή και η Amy. Ξεκινάς και στο 5λεπτο θέλουν να τελειώσεις και θυμώνουν και σου χαλάνε την διάθεση. Πας για να χαλαρώσεις και φεύγεις με τα νεύρα. Βάζουν 5 διαφημίσεις την ημέρα στο Bazaraki με διαφορετικά προφιλ για να έχουν πελατεία συνέχεια. Μόνο αν μείνετε μακριά θα βάλουν μυαλό και θα διορθώσουν την συμπεριφορά τους αλλά η συγκεκριμένη ράτσα νομίζω με αυτό τον τρόπο λειτουργά.