xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.869
- Πόντοι
- 3.846
Οι πραγματικά ωραίες Ρωσίδες που παίζουν στα 60€, δεν θα πέσουν κάτω από 50€ για κανένα λόγο.Δεν θέλω να υποτιμήσω τη γνώμη σου, φίλε, αλλά δεν ξέρω γιατί με τη κουβέντα αυτή πήγε το μυαλό μου στη πρώην μου. Αυτή σπούδασε οικονομία και τώρα εδώ και από το 2011 έγινε καθηγήτρια μακροοικονομίας. Όταν το 2005 ήρθε στη Κύπρο, δεν δούλευε και απλά παρακολούθησε κάποια πράγματα και έκανε τα σπιτικά και πήγε σχολείο για τα ελληνικά. Σε κάποια φάση της κρίσης του 2008 έκφρασε μία άποψη, ότι σε μικρές χώρες που δεν συνορεύουν με άλλη χώρα, δηλαδή – Κύπρος, Μάλτα και χώρες τέτοιες, δεν ισχύουν κάποιο οικονομικοί Νόμοι σαν σε άλλες χώρες, που παίρνεις το αυτοκίνητο σου και σε μία ώρα είσαι σε γειτονική χώρα και έληξε το πρόβλημα σου. Μάλιστα και το Λιχτενστάιν σαν ξεχωριστή χώρα που εκμεταλλευτεί σε κάποια σημαία την Ελβετίας. Και γενικά τα νησιά είναι ένα θέμα ξεχωριστό.
Η αγορά είναι πολύ περιορισμένη από το πληθυσμό του τόπου. Είναι πολύ εξαρτωμένη από εξωτερικές πηγές, δηλαδή η Κύπρος από το τουρισμό, λόγο ότι επί του Βασιλιού κλείσαμε πολλές βιομηχανίες, που δεν ήταν και σπουδαίες, αλλά έκαναν το Ακάθαρτο Εθνικό Προϊών λίγο σκληρότερο. Σήμερα το ΑΕΠ είναι πολύ μαλακό και για αυτό δεν θα είναι εύκολο το έργο της Κυβέρνησης. Όταν έγινε 2013 το κούρεμα, έπρεπε να πάρουμε πίσω όλα τα χρεόγραφα και γενικά τα χρέη και να ξεκινάμε από το μηδέν. Αυτό δεν το κάναμε, μάθαμε να ζούμε με τα χρέη. Κακώς. Για αυτό το λόγο, δεν υπάρχει κάποιο μαξιλάρι για τέτοιες περιπτώσεις. Τώρα πάλι θα περιμένουμε από πού να πάρουμε κάνα δώρο. Δώρο άδωρο! Χρέος!
Και τώρα και όσον αφοράει αυτές τις γυναίκες, νομίζω ότι υπάρχουν κατηγορίες σε αυτές. Οι τύπισσες σας Ραλουκα δεν θα αλλάξουν με τίποτε, θα προτιμήσουν να σαπίζουν στη τεμπελιά. Το αποτέλεσμα θα είναι πιο ξεπέτα. Άλλη κατηγορία θα συμμορφωθεί και να έχει απαίτηση για τα ίδια λεφτά με καλύτερη υπηρεσία. Μιλώ τώρα για αυτές που δεν θέλουν να δουλεύουν σε κανονικό τομέα. Επομένη κατηγορία μπορεί να ρίξει τιμές κάτω και να περάσει, να κάνει περισσότερους πελάτες και να μαζέψει το ίδιο ποσό. Το υπόλοιπο να πάει να βρει κανονική εργασία, που να πάρει ένα μισθό χαμηλό και να κάνει σχέση με το εργοδότη για να περνάει καλά και να έχει πρόβλεψη για αύξηση. Να το βλέπει ότι δεν δίνει το σώμα φτηνότερα από τα 50, το όποιο στην ουσία δεν είναι αλήθεια. Μπορεί και αυτή η κατηγορία να εργάζεται σαν part time, δηλαδή το πρωί για γραφείο και το βράδυ εάν έχει τύχη ένα ή δυο πελάτες, καλό.
Μερικές, μάλιστα μπορούν να κάνουν το μισάωρο μεγαλύτερο μέχρι και μία ώρα.
Όταν η αγορά ανοίξεις, θα έχουν πάλι την πελατεία τους.
Οι άλλες που είναι μέτριες θα παίξουν στα 50€ για 20λεπτό με 30 λεπτά.
Μην περιμένεις και μια ώρα με 50€.