SheFucker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 746
δες τωρα στο θεμα μπαζαρακι τι απαντησα σε καπειον.βρηκε με 60 ευρο
γκομενα στο παζαρακι μελαχρινη ελληνιδα με μητερα απο αγιο δομινικο.
ετσι του ειπαι αυτη και καβλωσε με την λατινοαμερικανα χαχαχαχα.
του απαντησα τζιγγανα ηταν ρομα και του ειπαι λατινα!
οι τσιγγανορουμανες το παιζουν ιταλιδες ,λατινες,ισπανιδες.
δεν παιζει ρολο στο πληρωμενο η εμφανιση και αποδειξη ειναι τα παιδεια
που γραφουν στο θεμα ουκρανια που 99% τους γνωρισα εκει προσωπικα.
οι πουτανες δεν ριχνουν τιμες στους εμφανισημους ετσι λεει η δικη μου πειρα
στα τοσα χρονια που ειμαι ρωσια και ουκρανια με την οικογενεια μου.
πριν 6 χρονια εγραφα αν βγω με τον μπραντ πιτ ουκρανια εγω θα γαμησω με 100 ευρο
ενω αυτος θα φαει δεκα χιλιαδες και θα μεινει με το πουλι στο χερι χαχαχαχα.
στην ουκρανια που εκει ειναι το πεδιο δρασης μου δεν υπαρχει λογικη ,
εντελος διαφωρετικη σκεψη και νοοτροπια.
ποτε δεν επεσε στην τιμη καμια γκομενα σε ρωσια και ουκρανια οσο εμφανισημος
και να ημουν εγω η καπειος αλλος.αυτες αν βαλουν μια τιμη στον νου δεν την βγαζουν.
μια τσιγγανα απο τα 60 την ριχνεις στα 30 η μια πιθηκα απο τα 30 με 40 στα 20.
ουκρανια γκομενες που ηξερα προσωπικα μου ζητουσαν 300 ευρο ενω τις εβρισκα σε σαιτ
με 50 ευρο !αν τους ελεγα 100 παλι δεν δεχωνταν και ας ημουν και εμφανισημος χαχαχαχα.
αλλη γκομενα πριν δυο χρονια ηθελε 130 ευρο ενω της εδινα 70 και δεν δεχωταν!
της δειχνω σε σαιτ εδω στο σαλον που δουλεθεις εισαι η πιο φτηνη με 40 ευρο!
την ειχα γαμησει ξανα με φιλη της απο πενηντα ευρο αλλα τοτε δεν δουλευε σε σαλον.
ηταν εξω απο το μακτοναλτσ με την φιλη της πριν 7 χρονια και καταλαβα ψαχνωνταν.
τις κερασα φαι και μου εριξαν σποντα για βοηθεια.σε 10 λεπτα της πηρα σπιτι.
αυτο δεν μπορει να το κανει ο καθενας εκει πολυ μαλακισμενες γκομενες.
αν δεις απο την αρχη εφγραφα σαν godcharry,kavlomenos leon στο θεμα κυπρου τι παιζει
και σε ακομα 15 χωρες τις εμπειριες μου με το πληρωμενο και μη.
εχω συναντηθει με πολλους απο το θεμα κυπρο και 99% με το θεμα ουκρανια εκει.
ο τυπος πιο πανω συνεχως εβριζε φιλο μου σε αλλα θεματα που ζει ρωσια και φιλοξενησα
σε ουκρανια.ακομα μαλωσε και με τον τασο αλλον ελληνα που παλι γνωριζω προσωπικα
απο ουκρανια και κυπρο!ο τασος εζησε μολδαβια,πηγε παντου σε ολες αυτες τις χωρες
αλλα ο μικρος πιο πανω ξερει καλυτερα απο αυτους.
Το ανάφερα από την αρχή. Κοίτα σαν δεν μπορείς να συγκρίνεις μήλα με αχλάδια, δεν μπορείς να συγκρίνεις Κύπρος με Ουκρανία. Παντός δεν θα ήθελα να είμαι δικαστής στη δική σας υπόθεση, παρά ότι σπούδασα Νομική. Ήμουν στη Ουκρανία το 2002, και ήρθα στο εστιατόριο που ήταν μία … γαμοτο εργαλείο, λέω δεν έχω υπόθεση. Στο τέλος την έδωσα 5 δολάρια Αμερικής tips και τη γαμούσα όλη εβδομάδα. Τότε είχε μισθό 5 δολάρια το μήνα, δεν ξέρω πόσες ώρες δούλευε κτλ., αλλά από εκεί που κατάλαβα, ήταν τότε για εκείνα τα μέτρα τους αρκετά λεφτά. Ήρθα τότε από Τσεχία υπηρεσιακά και ο μισθός μου ανά ώρα ήταν σχεδόν δέκα δολάρια. Μετά πήγα Κύπρο και στη Λευκωσία μία από Πάφος, μέτριο πράγμα, μου ζήτησε 300 λίρες Κύπρου και ο μαέστρος της αλλά 200!!! Το μαγαζί είχε και μία μουνάρα Τσέχα, αλλά έπαθε πλάκα, που την μίλησα την γλώσσα της, και δεν τη πήρα. Ούτε τζάμπα, εκεί το γαμάς και τζάμπα. Τότε γιατί, το ίδιο κρέας σε άλλο τόπο θα πληρώνω τόσο ακριβά. Εκείνη εποχή στο μπούρδελο στη Τσεχία κοντά στο κέντρο χρέωναν κοπέλες 2500 Τσεχικές Κορώνες, δηλαδή περίπου 100 Ευρώ για μία ώρα και εάν έκανε κώλο ήταν δικά της. Τα μαγαζιά περνούν από την ώρα το μισό. Με αυτά τα λεφτά έχει όλο το σέρβις, και μπράβο με όπλο στην πόρτα, και κοινωνικές Ασφαλίσεις και Ιατροφαρμακευτικές περιθάλψεις. Όλα!!! Κοίτα, πρώτα από όλα παίζει μεγάλο ρολό εάν είναι αυτή δουλεία νόμιμα ή παράνομα. Αυτό είναι, κατά την άποψη μου το πρώτο στοιχείο για δημιουργία τιμών. Δευτέρων μετράει, εάν δουλεύει στο μαγαζί ή στο δρόμο. Το μαγαζί δεν δέχεται κάθε μία. Π.χ. το μαγαζί LOTUS απαιτούσε τουλάχιστον τρεις γλώσσες, φιγούρα και κώλο μέσα στη τιμή. Κάθε μέρα ερχόταν κομμώτρια, άλλη κοπέλα για νύχια κτλ. Ναι εκεί οι τιμές ήταν διπλάσιες και άλλα τόσα άφησες στη πόρτα. Δηλαδή, τι θέλω να εκφράσω. Η πόρνη η όποια εργάζεται στο bazaraki στην ουσία είναι του δρόμου. Σε χρεώνει για εκσπερμάτωση και όχι για μία ώρα, δηλαδή εάν είσαι εκεί για μία ώρα κοστίζει στο τέλος και περισσότερα λεφτά από το μαγαζί. Πίστεψε με, δεν ήταν μόνο μία φορά που βρήκα άλλη κοπέλα και όχι αυτή από φωτογραφία. Αυτό είναι το έργο της, όχι δικό μου, αλλά όταν βλέπω κάτι τέτοιο, δεν το δέχομαι, κατά την άποψη μου είναι ψέμα – έφερε πελάτη σε λάθος και ήθελε να το εκμεταλλευτεί για λόγους οικονομικούς – εκτός ότι είναι ποινικό αδίκημα φάει Χ και το αναφέρω εδώ. Πρέπει να σου αναφέρω, ότι έχω σλάβική νοοτροπία. Μία και τέρμα. Εάν έκανε αυτό, μπορεί να κάνει κάτι πολύ χειρότερο, να σε κλέψει, να σε σκοτώσει να σου βάλει φάρμακα για ύπνο κτλ. Καλή επαγγελματίας με το κάθε πελάτη κάνει το όνομα!! Εμείς οι δυο τώρα συζητάμε για αυτό το θέμα και εσύ να με ρωτήσεις για μία καλή να σου πω πήγα με αυτή και μαζί μου ήταν πολύ καλή. Πρώτων δεν σημαίνει, ότι θα είναι καλή και μαζί σου, αλλά μεγαλώνει πιθανότητα!!! Μάλιστα το ίδιο ισχύ και από σένα. Εάν είμαστε εδώ μία ομάδα 20 άτομα, με απλή λογική κέρδισε 19 πελάτες. Κάνει το επί το χρηματικό πόσο και … κατάλαβες.