Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
73
Πόντοι
0
Θα κλαις τα λεφτά σου. Θέλει να χύσεις στα 2 λεπτά και να πάρει τα λεφτά σου ,και να βάλει άλλον μέσα.Δηλαδη να πάρει 200 ευρώ την ώρα..
Τούτη εν απατεώνισσα.

Έμαθα πως κάποιος πριν χρόνια εκαμεν την να γαμηθεί χωρίς

Μόνο δουλειές του σπιτιού δεν σε έβαλε να κάνεις.
Από εμπειρία δεν πάω ποτέ σε καλαμαρίνες που ζητούν ποσά ρωσίδας. Είδη το είπαν κι άλλοι πιο πάνω, mamias κτλ ! Είναι πιο κάτω επίπεδο! Υπήρχαν 1-2 καλαμαρίνες παλιά πολύ ψηλές δύο μέτρα+++ δυναμίτες με φυτίλι FF γνήσιο αλλά δεν υπάρχουν από αυτού του είδους πια. Μόνο σαράβαλα! Συμβουλεύω αρκεστήτε στις τακτικές σας που ξέρετε εν καθαρές κι κάμνε την δουλειά σας μέχρι να έρθει καλό πράμα μέσα..

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
758
Πόντοι
96
Τελευταία τροποποίηση:

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Άστο το έχουμε συζητήσει πολλές φορές το θέμα αυτό.
Εδώ Κύπρο ξέρουν οι κοπέλες ότι θα βρούνε άτομα να τις πληρώσουν οπότε βάζουν ακόμα και αυτές που δεν αξίζουν τέρμα τιμές στον Θεό.

Να επανέλθουμε στο θέμα μας, βλέπω πραγματικά οργασμό από Ρωσίδες αυτή τη στιγμή στο Bazaraki.
Προσπαθώ να θυμηθώ τι παίζει με αυτήν.
Γνωστή φάτσα, αλλά δεν θυμάμαι αν την έχω δοκιμάσει.
Σχόλια κανείς;
Δεν έχω τόσο χρήμα...Αλλά και να είχα αντε να πήγαινα 1 φορά έτσι για την εμπειρία...
Τα λεφτά μας ας τα επενδύσουμε πρώτα για να κερδίσουμε περισσότερα και για να μειώσουμε τα έξοδα μας .Μετά για διασκέδαση.

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Από εμπειρία δεν πάω ποτέ σε καλαμαρίνες που ζητούν ποσά ρωσίδας. Είδη το είπαν κι άλλοι πιο πάνω, mamias κτλ ! Είναι πιο κάτω επίπεδο! Υπήρχαν 1-2 καλαμαρίνες παλιά πολύ ψηλές δύο μέτρα+++ δυναμίτες με φυτίλι FF γνήσιο αλλά δεν υπάρχουν από αυτού του είδους πια. Μόνο σαράβαλα! Συμβουλεύω αρκεστήτε στις τακτικές σας που ξέρετε εν καθαρές κι κάμνε την δουλειά σας μέχρι να έρθει καλό πράμα μέσα..
Δεν είναι από Ελλάδα αυτή...Δεν ξέρω από που είναι...Όλες σχεδόν δηλώνουν ψεύτικη καταγωγή.
Μέχρι σήμερα εγώ δεν πήγα σε Ελλαδίτισσα.

johnrampo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Aυτή η Όλγα ρε παίδες τι λέει;;;
Αξίζει τα λεφτά που ζητά;
Δηλώνει 35 χρονών νομίζω.. αλλά δείχνει 50.

Kentikelenio26

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Like
32
Πόντοι
0
Aυτή η Όλγα ρε παίδες τι λέει;;;
Αξίζει τα λεφτά που ζητά;
Δηλώνει 35 χρονών νομίζω.. αλλά δείχνει 50.
Αμαν τουτη εν 35 εγω ειμαι 2 χρονων τζαι τορα φκαλλω δοντια. Τα 35 εν τα ξαναθωρει μπροστα της εσχει 20 χρονια.... Επιανμας στο μαιτταππιν τζια οι πουτανες πιον.!!! Ασε που εν τζια 100 κιλα βοδιν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom