Φιλε σε εμενα απαντησες;
νομιζω ναι
Φιλε σε εμενα απαντησες;
Για την ώρα όχι, αλλά τη έχω στο πρόγραμμα.
Ευχαριστώ, φίλεΚαλημέρα κοπέλια,
έκανα τον κασκαντέρ στο συγκεκριμένο νήμα.
με μία λέξη? ΜΑΚΡΙΑ ... Ρουμάνα ανορεξική και πολύ βρωμιά.
Ελπίζω να σας έσωσα.
Καλημέρα κοπέλια,
έκανα τον κασκαντέρ στο συγκεκριμένο νήμα.
με μία λέξη? ΜΑΚΡΙΑ ... Ρουμάνα ανορεξική και πολύ βρωμιά.
Ελπίζω να σας έσωσα.
Και ακόμα Τσέχα είναι, γαμήσετα φίλε, έκανα πολλά χρόνια εκεί,
απορώ ποιος πληρώνει 120 το μισαωρο χωρίς να δει καν φάτσα. ελεος
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/[/url]
Λαρίσα όπως αυτοαποκαλείται, Ρωσσίδα γύρω στα 45. Στα της εμφάνισης, το στήθος εν όπως στις φωτογραφίες ίσως και μεγαλύτερο, πρόσωπο τίποτε το ιδαίτερο, κώλος ανύπαρκτος και αρκετά πεσμένος. Έχει μια πελλάρα πάντος κάμνει σε νιώθεις άνετα, ήταν και ντυμένη καρναβαλίστικα όταν επήα για να εν μες το κλίμα των ημερών και με τα λίγα Αγγλικά που μιλά εκατάλαβα ότι εν και ο λόγος που ήρτε στην Κύπρο.
Στο αγώνα τίποτε το ιδιαίτερο, πίπα με προφυλακτικό, συνηθισμένες στάσεις και προσπαθεί να μεν ακούεται καθόλου θόρυβος γιατί φοάτε να μεν την ακούσουν οι γείτονες. Πάντος εν φιλότιμη, εν ευδιάθετη γενικά επέρασα καλά απλά καθαρά και λόγω συγκεκριμένων γούστων που έχω εν θα εξαναπάεννα.
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-
programm/[/url]
Λαρίσα όπως αυτοαποκαλείται, Ρωσσίδα γύρω στα 45. Στα της εμφάνισης, το στήθος εν όπως στις φωτογραφίες ίσως και μεγαλύτερο, πρόσωπο τίποτε το ιδαίτερο, κώλος ανύπαρκτος και αρκετά πεσμένος. Έχει μια πελλάρα πάντος κάμνει σε
νιώθεις άνετα, ήταν και ντυμένη καρναβαλίστικα όταν επήα για να εν μες το κλίμα των ημερών και με τα λίγα Αγγλικά που μιλά εκατάλαβα ότι εν και ο λόγος που ήρτε στην Κύπρο.
Στο αγώνα τίποτε το ιδιαίτερο, πίπα με
προφυλακτικό, συνηθισμένες στάσεις και προσπαθεί να μεν ακούεται καθόλου θόρυβος γιατί φοάτε να μεν την ακούσουν οι γείτονες. Πάντος εν φιλότιμη, εν ευδιάθετη γενικά επέρασα καλά απλά καθαρά και λόγω συγκεκριμένων γούστων που έχω εν θα εξαναπάεννα.