Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Kokos4194

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2019
Like
94
Πόντοι
0

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
734
Πόντοι
96

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746

Studentgigolo

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2013
Like
298
Πόντοι
21
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/[/url]

Λαρίσα όπως αυτοαποκαλείται, Ρωσσίδα γύρω στα 45. Στα της εμφάνισης, το στήθος εν όπως στις φωτογραφίες ίσως και μεγαλύτερο, πρόσωπο τίποτε το ιδαίτερο, κώλος ανύπαρκτος και αρκετά πεσμένος. Έχει μια πελλάρα πάντος κάμνει σε νιώθεις άνετα, ήταν και ντυμένη καρναβαλίστικα όταν επήα για να εν μες το κλίμα των ημερών και με τα λίγα Αγγλικά που μιλά εκατάλαβα ότι εν και ο λόγος που ήρτε στην Κύπρο.

Στο αγώνα τίποτε το ιδιαίτερο, πίπα με προφυλακτικό, συνηθισμένες στάσεις και προσπαθεί να μεν ακούεται καθόλου θόρυβος γιατί φοάτε να μεν την ακούσουν οι γείτονες. Πάντος εν φιλότιμη, εν ευδιάθετη γενικά επέρασα καλά απλά καθαρά και λόγω συγκεκριμένων γούστων που έχω εν θα εξαναπάεννα.

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/[/url]

Λαρίσα όπως αυτοαποκαλείται, Ρωσσίδα γύρω στα 45. Στα της εμφάνισης, το στήθος εν όπως στις φωτογραφίες ίσως και μεγαλύτερο, πρόσωπο τίποτε το ιδαίτερο, κώλος ανύπαρκτος και αρκετά πεσμένος. Έχει μια πελλάρα πάντος κάμνει σε νιώθεις άνετα, ήταν και ντυμένη καρναβαλίστικα όταν επήα για να εν μες το κλίμα των ημερών και με τα λίγα Αγγλικά που μιλά εκατάλαβα ότι εν και ο λόγος που ήρτε στην Κύπρο.

Στο αγώνα τίποτε το ιδιαίτερο, πίπα με προφυλακτικό, συνηθισμένες στάσεις και προσπαθεί να μεν ακούεται καθόλου θόρυβος γιατί φοάτε να μεν την ακούσουν οι γείτονες. Πάντος εν φιλότιμη, εν ευδιάθετη γενικά επέρασα καλά απλά καθαρά και λόγω συγκεκριμένων γούστων που έχω εν θα εξαναπάεννα.

Φίλε, βλέπω προσφέρει και κώλο. Είναι μέσα στο πρόγραμμα των 50 σε μισή ή μίας ώρας με έξτρα? Φαίνετε ενδιαφέρων περίπτωση μιλφάρας.

vegitto4ever

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-programm/]https://www.bazaraki.com/adv/2715475_now-arrived-i-make-full-
programm/[/url]

Λαρίσα όπως αυτοαποκαλείται, Ρωσσίδα γύρω στα 45. Στα της εμφάνισης, το στήθος εν όπως στις φωτογραφίες ίσως και μεγαλύτερο, πρόσωπο τίποτε το ιδαίτερο, κώλος ανύπαρκτος και αρκετά πεσμένος. Έχει μια πελλάρα πάντος κάμνει σε

νιώθεις άνετα, ήταν και ντυμένη καρναβαλίστικα όταν επήα για να εν μες το κλίμα των ημερών και με τα λίγα Αγγλικά που μιλά εκατάλαβα ότι εν και ο λόγος που ήρτε στην Κύπρο.

Στο αγώνα τίποτε το ιδιαίτερο, πίπα με

προφυλακτικό, συνηθισμένες στάσεις και προσπαθεί να μεν ακούεται καθόλου θόρυβος γιατί φοάτε να μεν την ακούσουν οι γείτονες. Πάντος εν φιλότιμη, εν ευδιάθετη γενικά επέρασα καλά απλά καθαρά και λόγω συγκεκριμένων γούστων που έχω εν θα εξαναπάεννα.

Φίλε μ σε ποιο μέρος είναι η συγκεκριμένη; άνεμος διαμερίσματά; επειδή πιστεύω ότι εκεί όλες είναι της ίδιας πιάτσας. Τηλ δεν λέει γιατί η αγγελία έληξε λεει

SheFucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2018
Κριτικές
11
Like
2.691
Πόντοι
746
Εμένα μου φαίνετε, ότι η συνεργασία μας και αλλαγή πληροφοριών φέρνει καρπούς. Παρατήρησα, ότι οι μεγαλύτερες ξεπετες βάζουν στο μπαζαράκι πιο προκλητικές φωτογραφίες!
xz6nBZ6.jpg

Αυτή είναι από εδώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom