dreamer9
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2013
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6
[URL unfurl="true"]https://m.bazaraki.com/el/adv/2346115_rania-greek/[/url]
κάποιος που να γνωρίζει περισσοτερά?
τραβέλι[URL unfurl="true"]https://m.bazaraki.com/el/adv/2346115_rania-greek/[/url]
τραβέλι
Εγχειρισμενο μεν τραβελι δεν!
Το επιβεβαιώνω και εγώ.
ναι λευκοσια, είχα πάει για μια ώρα, μόλις κατάλαβα τι παίζει ζήτησα τα μισά μου τα έδωσε και έφυγαέχετε δοκιμάσει??
Βασικά δεν είμουν σίγουρος ρε φίλε, για κάποιο με περισσότερη εμπειρία ίσως να καταλάβει από νωρίς. Εγώ όσο περισσότερο γαμούσα και όσο περισσότερο μου μιλούσε ένοιωθα ότι γαμώ πούστη όχι γυναίκα :pΤι εννοεις ? Συνειδητοποιησες οτι ηταν αντρας παλιοτερα και εφυγες ? Τι ειδες ?
Βασικά δεν είμουν σίγουρος ρε φίλε, για κάποιο με περισσότερη εμπειρία ίσως να καταλάβει από νωρίς. Εγώ όσο περισσότερο γαμούσα και όσο περισσότερο μου μιλούσε ένοιωθα ότι γαμώ πούστη όχι γυναίκα :p
Δεν έχω ιδιέτερο πρόβλημα αλλά δεν γουστάρω, και περισσότερο δεν γουστάρω το ότι δεν θα το παραδεχτεί. πες το ρε φίλε, έχει που γουστάρουν εγώ όχι
χαχαχαχαχαΚαι τι σου λέγε βρε παίχτη;
"Σκίσε μου τα αρχιδια;;"
Για αυτούς που ειρωνευονται να πω πως ο didentifier ειχε τουλαχιστον την καλή διαθεση να μοιραστεί μαζι μας την εμπειρια του και να μας ενημερωσει.
Αντι να γελατε και να ειρωνευεστε καλυτερα γραψετε τις εμπειριες σας και μην περιμενετε απλα να ενημερωνεστε απο τους αλλους.
didentifier ευχαριστουμε για την ενημερωση.
έχετε δοκιμάσει??
Όχι δεν δοκίμασα αλλά μου το είπε η ίδια. Πήρα τηλέφωνο μιλούσε πολύ χαμηλόφωνα και γυναικεία θα έλεγα. Όταν άνοιξε είχα μια πολύ καλή γυναίκα εμφανισιακά περιποιημένη φουλ με γυμνασμένο κορμί αλλά ξέρετε έχει κάποια σημεία λεπτομέριες στο πρόσωπο και κινήσεις σώματος που απλά δεν κρύβονται. Ήμουν στο σαλόνι μαζί της και παρόλο τις καυλες μου ξενέρωσα επειδή ειχα αλλα στο μυαλο μου όποτε ρώτησα με τρόπο ευγενικό και έξυπνο είπα κάτι σαν "Παρολο που δεν εισαι στα γουστα μου εχεις ωραία εμφάνιση πες μου το μυστικό σου πως διατηρείσε τόσο καλα;" Και μου είπε ευγενικά επίσης "κανένα πρόβλημα Αγάπη, δουλεύω και κάνω επεμβάσεις χρησιμοποιώ κρέμες κτλ κτλ" και ρώτησα αν έκανε εγχείρηση και είπε ναι. Αυτά μάγκες.
Νομίζω ζητούμε και εμείς πολλά κάποτε, σε όλες τις χώρες το ίδιο είναι, αν πας για μια φορά ψέκασες έφυγες...Σκεφτηκα σημερα να κανω καμια καταδρομικη με οσα βλεπω στο μπαζαρακι και ξεκινησα τα τηλ...
Οσες ηταν ου γουστου μου και πηρα τηλ ειναι στα 50 ευρω τη μιση ωρα και με 1 shot...
για 2 shot αμα υπαρξει περιθωριο χρονου καμια... Δεν θελουν να ιδρωσουν, 50αρικο με μια φορα και αν τελειωσεις στα 5-10 λεπτα φευγεις (τι θα κατσεις να μιλατε?) Αν πας να διαπραγματευτεις η να συζητησεις ακους"sorry my english no good"... Ε αντε γαμηθειτε μονες σας...
Κι ετσι στραβωσα και δε θα παω σε καμια...
Σκεφτηκα σημερα να κανω καμια καταδρομικη με οσα βλεπω στο μπαζαρακι και ξεκινησα τα τηλ...
Οσες ηταν ου γουστου μου και πηρα τηλ ειναι στα 50 ευρω τη μιση ωρα και με 1 shot...
για 2 shot αμα υπαρξει περιθωριο χρονου καμια... Δεν θελουν να ιδρωσουν, 50αρικο με μια φορα και αν τελειωσεις στα 5-10 λεπτα φευγεις (τι θα κατσεις να μιλατε?) Αν πας να διαπραγματευτεις η να συζητησεις ακους"sorry my english no good"... Ε αντε γαμηθειτε μονες σας...
Κι ετσι στραβωσα και δε θα παω σε καμια...
οι περισσότερες ναι όμως άλλες θα σου πουν μόνο μασάζ άλλες χαπυ εντινγκ, άλλες στοματικό με προφύλαξη άλλες χωρίς... παίρνεις τηλέφωνο, ρωτάς, μαθαίνεις... και οι περισσότερες δεν μοιάζουν καν με τις φωτογραφίεςΦιλε μιση ώρα μια χαρά ειναι αν ειναι 50 ευρω. Επιβραδυντικο και δωσε σφυροκοπημα μεχρι να βαρεθεις. Η απορια μου ομως ειναι αλλη. Όλες στο παζαρακι που δηλωνουν μασαζ δεχονται σεξ?
Επισης απο που συμπερανες οτι ειναι του γουστου σου? Συνηθως οι φοτος ειναι fake