Ο μόνος λόγος που συνεχίζω να γράφω είναι ΠΕΡΚΙ κάποιοι συνειδητοποιηθούν τζιαι βοηθούν λίγο όπως προσπαθώ και εγώ γιατί μόνο έτσι γλιτώνουμε από τις φόλες.
Και λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο και αφού κανένας δεν βοηθά αποφασίζω να επισκεφθώ την πιο κάτω καθαρά λόγο εξωτερικής εμφάνισης και λόγο του ότι οι φωτογραφίες φαίνονται σχετικά αληθινές ( χαχαχα)
Τελικά πριν μπω μέσα ξανακοιτάζω και βλέπω με το ίδιο τηλέφωνο αυτή την αγγελία ...
Οκ την πατήσαμε λέω αλλά αφού συνεννοηθήκαμε 50 ευρώ μισή ώρα και 10 έξτρα για στοματικό χωρίς προφύλαξη λέω ας δοκιμάσω (σημειώστε ότι ήταν στο άνεμος και συνήθως είμαι ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες.
Τελικά καμία σχέση με τις φώτος ( προφανώς δεν θα δοκίμαζα καν αν δεν ήμουν ήδη εκεί)
Στημένο σωματάκι, στημένο στήθος αλλά 40-45 σίγουρα. Φυσικά με αληθινές φώτος και με άλλες περιστάσεις ίσως και να πήγαινα στο μιλφακι 60 ευρώ ακάποτο αλλά δεν δέχομε την κοροϊδία, πλέον τουλάχιστο
Και λοιπόν ξανακάνω παράκληση όποιος δοκιμάζει κάτι καλό ή κάτι σκάρτο, γράψετε κάτι ρε παιδιά, σιγά τον κόπο, για να τα διαβάζετε μια χαρά ξέρετε και καταναλώνετε το χρόνο σας...