Χωρίς πλάκα! Όντως όλες αυτές εχουν αληθινές φωτογραφίες; Αν ναι είναι κόλαση! Πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τρελά μουνιά!!!
Πιστεύω είναι ψεύτικες φώτο η οι τιμές ενδεικτικές... Γ αυτό ρώτησα μήπως πήγε κάνεις...
Χωρίς πλάκα! Όντως όλες αυτές εχουν αληθινές φωτογραφίες; Αν ναι είναι κόλαση! Πολλές επιλογές για όλα τα γούστα και τρελά μουνιά!!!
Πολυ καλα τα λες!!!τελικά ρε κοπέλια ψάχνετε πληροφορίες αλλά μόλις σας περάσει η καύλα παίζετε πελλό.. δείτε στο φορουμ το λευκοσιατικο τι γίνεται...
Εγώ τις τελευταίες φορές επία στη Φεανσεσκα που εσκορτ, παλια ηταν Εύα. Δέχεται 60 15λεπτο, ψεύτικες φοτος αλλα κοντινες μεγάλο στήθος όμορφο πρόσωπο, φένετε να βαρκέτε αλλά αρέσκει μου εξωτερικά.. για περισσότερες υπηρεσίες παω ρεβε όποτε εν Λεμεσό 50 το μισαορο πίπα χωρις φιλια.. δέχεται τα πάντα τζιαι την ρωσσιδα στο ανεμος που παλε δέχεται τα παντα αλλά εξαφανιστηκε... Έχετε καμία φαση ρεβε? αν δεν ξέρει ο κόσμος το φόρουμ βάλτε μέσα φίλους σας, εν νομίζω να έχουμε τόσες κοπέλες αλλά πελάτες να μην έχουν απλός δεν έχουμε το θεσμό να δίνουμε πληροφορίες, μόνο να τις πέρνουμε
Πχ ΠουταναΜαρια(142) αν έχει 142 κριτικές.
Μάλλον όχι γιατί ρώτησα πριν λίγες μέρες και δεν πήρα απάντηση. Μπορείς σε παρακαλώ να τηλεφωνήσεις και να μάθεις λεπτομέριες (αν σου πει) αν σου είναι εύκολο ρωτα και για ποδολαγνεια τι ακριβώς πρόγραμμα είναι και πόσο στοιχίζει και πες μας να ξέρουμε. Δυστυχώς δεν είμαι ακόμη Κύπρο αλλιώς θα έπαιρνα εγώ. Ευχαριστώ
έχω πάρει τηλ και μου είπε μονάχα μασάζ χωρίς σεξ
έχω πάρει τηλ και μου είπε μονάχα μασάζ χωρίς σεξ
Καλησπέρα για αυτή την αγγελία σου είχα απαντήσει εγώ πιο παλιά ! (). Είναι στην αγιάς φυλάξεως κοντά πέτρου και παυλου και ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει σεξ μονο μασαζ και τελείωμα με χέρια ή πόδια ! Για αυτό δεν έχω πάει εγώ επειδή λέει στο τηλ ουε σεξ ούτε πιπα !