Γειά σας.
Γραφεία:
Πέρασα ένα όμορφο απόγευμα με ένα δίμετρο Ουκρανικό άλογο, την Μόνικα από το safari. Το γραφείο αυτό είναι Ρωσσικό και οι κοπέλες είναι από Ουκρανία και Μολδαβία και κάνουν city tours μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας - Κύπρου. Κάνουν βίζιτα, όπως επίσης και δέχονται σε ξενοδοχεία. Εγώ την Μόνικα την συνάντησα στο Ajax.
Δεν φαίνεται να υπάρχουν άλλα αξιόλογα γραφεία, εκτός και αν είναι μόνο σε κλειστούς κύκλους.
Σάϊτς (1):
Τα πιο κάτω έχουν μούφα προφίλ και μπορώ να πω ότι δοκίμασα αρκετές.
Ενδεικτικά: Κανόνισα ραντεβού με την Βικτώρια, που δηλώνει 2-μετρη Σέρβα, κλπ. Το προφίλ της βρίσκεται παντού. Πάω λοιπόν (δέχεται σε διαμέρισμα στον Εναέριο) και μου ανοίγει μια κοπέλα, 2μετρη μεν, ας πούμε Σέρβα (δεν έχω τρόπο να το εξακριβώσω αυτό), αλλά καμοία σχέση με το προφίλ. Της λέω μα γιατί δεν βάζεις πραγματικές φωτογραφίες κλπ και εκνευρίστηκε και άρχισε να μου λέει Μα τί έχετε πάθει "εσείς στην Κύπρο" με τα προφίλ και κάνετε λάθος κλπ. και οι φωτογραφίες μου είναι όλες πραγματικές κλπ. ΟΚ της λέω αλλά εγώ δεν θα καθήσω και νάσαι καλά. Εκνευρίστηκε περισσότερο. Αρχίζει να βγάζει τα ρούχα της για να μου αποδείξει ότι είναι η κοπέλα στο προφίλ... Το πρόβλημα μου δεν ειναι ότι δεν ήταν αυτή στο προφίλ, αλλά το ότι η γυναίκα αυτή ήταν χοντρή. Τέρμα και την σκαπουλάρω.
Σάϊτς (2):
Δεν ασχολήθηκα με το bazaraki διότι δεν έψαχνα για μασάζ. Έψαξα το
και ενώ είδα κάποια αξιόλογα προφίλ, δεν έλαβα καμοία απάντηση.
Τσάρκα:
Έκανα τσάρκα στην περιοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Ξενοδοχείο Μιστράλ και επίχωση-παλιό λιμάνι, καθημερινές, 2 διαφορετικά
βράδυα, γύρω στα μεσάνυκτα. Δεν είδα τίποτε.
--