δοκιμασε κανις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Από Λεμεσό;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)
Αν κρινω απο τις τιμές που ζητά, αμα έρθει σπίτι σου, έρχεται με ελικόπτερο.
Αν κρινω απο τις τιμές που ζητά, αμα έρθει σπίτι σου, έρχεται με ελικόπτερο.
για 15 λεπτα με 50 ευρω δεν ειναι και ασχημα
για 15 λεπτα με 50 ευρω δεν ειναι και ασχημα
Δεν εννοουσα αυτό αλλά την μια ωρα. Αν πας εσυ χρεωνει 120 ευρω. Για να ερθει χρεωνει ταξι αλλα 130 ευρω, συνολο 250.
bourd-online
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Η Βάλερι έχει 2 κριτικές απο κατω φιλε.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
Ποια είναι η Βαλερι που γίνεται τόσο ντορος;
Πάντως ένα λινκ πιο πάνω βγάζει στηΝ κεντρική σελίδα.
Πάντως ένα λινκ πιο πάνω βγάζει στηΝ κεντρική σελίδα.
Μολις γυρισα απο μασαζ Αραουζου, η Λορενα μεχρι 7 δουλευει , δε τη προλαβα παλι... Να δω ποτε θα καταφερω...
Παλι δεν ειχα επιλογη κοπελας αλλα ηταν ενταξει το μωρο, η Πετρα οπως συστηθηκε, Σλοβενικο με αρκετα τατουαζ... Ισως Ρουμανα... Επαιξε μια ταλαιπωρια με τη συνεννοηση μιας και κανονισαμε να παω 7 αλλα παρα20 με πηραν τηλ να αργησω αν μπορω... anyway ειχα φτασει και μπηκα παρα10... Δεχτηκα οτι θα περιμενω κι ετσι εκατσα... Επικρατουσε μια νευρικοτητα, πολλα τηλεφωνα, επαιρνε και την επαιρναν τη hostess, εν τελει ηρθε η Πετρα και με παρελαβε, δεν διαλεξα απο τα 4 κοριτσια που μου ειπε στο τηλ...
Μασαζ μετριο, αλλα προσπαθουσε πολυ και το καταλαβαινα, επισης μου φανηκε κουρασμενη, αν καταλαβα καλα την εφεραν απο Λευκωσια τρεχοντας για ραντεβου... Παρ' ολα αυτα δεν το εδειχνε και δεν το εβγαζε... Ωραιο μωρο καυλιαρικο με τα εντονα τατουαζ της, το happy end πολυ καλο, με αφηνε να χουφτωνω και μολις ακουμπισα βυζι μου τα εβγαλε εξω και εκει τελειωσα, τη ρωτησα αμα κανει πριβε ραντεβου και αρνηθηκε, οταν τη ρωτησα γιατι ειπε οτι δουλευει φουλ και στο καταστημα στη Λεμεσο και στης Λευκωσιας και δε προλαβαινει...
εμπ1, τιμιο παιδι, αλλα για μασαζ δε... Δεν ειδα αλλες κοπελες ομως... Μονο τη χοστες που την εχω αχτη απο τη 1η φορα...
Παλι δεν ειχα επιλογη κοπελας αλλα ηταν ενταξει το μωρο, η Πετρα οπως συστηθηκε, Σλοβενικο με αρκετα τατουαζ... Ισως Ρουμανα... Επαιξε μια ταλαιπωρια με τη συνεννοηση μιας και κανονισαμε να παω 7 αλλα παρα20 με πηραν τηλ να αργησω αν μπορω... anyway ειχα φτασει και μπηκα παρα10... Δεχτηκα οτι θα περιμενω κι ετσι εκατσα... Επικρατουσε μια νευρικοτητα, πολλα τηλεφωνα, επαιρνε και την επαιρναν τη hostess, εν τελει ηρθε η Πετρα και με παρελαβε, δεν διαλεξα απο τα 4 κοριτσια που μου ειπε στο τηλ...
Μασαζ μετριο, αλλα προσπαθουσε πολυ και το καταλαβαινα, επισης μου φανηκε κουρασμενη, αν καταλαβα καλα την εφεραν απο Λευκωσια τρεχοντας για ραντεβου... Παρ' ολα αυτα δεν το εδειχνε και δεν το εβγαζε... Ωραιο μωρο καυλιαρικο με τα εντονα τατουαζ της, το happy end πολυ καλο, με αφηνε να χουφτωνω και μολις ακουμπισα βυζι μου τα εβγαλε εξω και εκει τελειωσα, τη ρωτησα αμα κανει πριβε ραντεβου και αρνηθηκε, οταν τη ρωτησα γιατι ειπε οτι δουλευει φουλ και στο καταστημα στη Λεμεσο και στης Λευκωσιας και δε προλαβαινει...
εμπ1, τιμιο παιδι, αλλα για μασαζ δε... Δεν ειδα αλλες κοπελες ομως... Μονο τη χοστες που την εχω αχτη απο τη 1η φορα...
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Παιδες μπορει καποιος να μας πει για την Ινγκα αν εχει εμπειρια; Διαβασα κατι σχολια αλλα τιποτα ξεκαθαρο, ουτε καν καταλαβα αν τελικα κανει Happy End εφοσων της το ζητησεις. Θα ερθω Λεμεσο συντομα και ψηνομαι να παω για ενα ωραιο χαλαρατικο μασαζ της προκοπης που στο τελος να εχει Hand Job! Ειμαι και ποδολαγνος και βλεπω παταει με τα ποδια το μασαζ, με βλεπω να δοκιμαζω χαλαρα οταν ερθω.
Αν ξερει καποιος που την επισκέφτηκε ας μας πει.
Αν ξερει καποιος που την επισκέφτηκε ας μας πει.
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
ξέρει κανείς?
δεν έχει χώρο
δεν έχει χώρο
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
Παιδιά την Εμμα που αν και τραβεστί δείχνει καλό μωρό την γάμησε κανείς; στείλτε μου προσωπικό μήνυμα
Φίλε δεν έχουν ακουστεί καλά λόγια για αυτήν στο forum δες εδώ:Παιδιά την Εμμα που αν και τραβεστί δείχνει καλό μωρό την γάμησε κανείς; στείλτε μου προσωπικό μήνυμα
Αν θες για trans δες την μπέμπα που είναι τώρα Λάρνακα αλλά αξίζει τρέλα... Κάνει το καλύτερο τσιμπούκι..
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Μα οι ασιάτισες στη βιβλιοθήκη εχαθήκαν;
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να της δω να κυκλοφορούν πριν κανένα μήνα που πήγα έκατσα με το αυτοκίνητο κοντά στο ξενοδοχείο αρκετή ώρα μέχρι που εμφανίστηκε μια και την γάμησα, θα προσπαθήσω να μάθω τι συμβαίνειΜα οι ασιάτισες στη βιβλιοθήκη εχαθήκαν;
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό να της δω να κυκλοφορούν πριν κανένα μήνα που πήγα έκατσα με το αυτοκίνητο κοντά στο ξενοδοχείο αρκετή ώρα μέχρι που εμφανίστηκε μια και την γάμησα, θα προσπαθήσω να μάθω τι συμβαίνει
Πείτε μας και εμάς που δεν ζούμε Λεμεσό αλλά ερχόμαστε βόλτες. Βιβλιοθήκη οκ ξέρω που είναι. Πιο ξενοδοχείο ομως είναι εκεί και πως ξερετε ποιες ειναι για σεξ; Επισης που τις πατε αυτες που ψωνίζετε εκει;
Thanks
didentifier
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Μιλούμε για το Μιστραλ, παραλιακο υπαρχει και στο google maps, εν περιπου στην ιδια περιοχη τζιαι συναουνται γενικά τζιαμέ τζιαι απέναντι στο μόλο.Πείτε μας και εμάς που δεν ζούμε Λεμεσό αλλά ερχόμαστε βόλτες. Βιβλιοθήκη οκ ξέρω που είναι. Πιο ξενοδοχείο ομως είναι εκεί και πως ξερετε ποιες ειναι για σεξ; Επισης που τις πατε αυτες που ψωνίζετε εκει;
Thanks
Εγώ προσωπικά δεν εκατάφερα να ψουμνίσω που Μιστραλ αλλά πίσω που την βιβλιοθήκη ναι 2-3 φορές ως πριν ενα μήνα, νομίζω είχαν σταματήσει όταν άρχισαν τα πολλά νερά τζιαι κρυάδες. Εντωμεταξύ απέναντι που μιστράλ ζητούν να πάτε ξενοδοχείο άρα φκαίνει σου στα 50 ευρώ που πιάνεις τζιαι ρωσιδάκι
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Μιλούμε για το Μιστραλ, παραλιακο υπαρχει και στο google maps, εν περιπου στην ιδια περιοχη τζιαι συναουνται γενικά τζιαμέ τζιαι απέναντι στο μόλο.
Εγώ προσωπικά δεν εκατάφερα να ψουμνίσω που Μιστραλ αλλά πίσω που την βιβλιοθήκη ναι 2-3 φορές ως πριν ενα μήνα, νομίζω είχαν σταματήσει όταν άρχισαν τα πολλά νερά τζιαι κρυάδες. Εντωμεταξύ απέναντι που μιστράλ ζητούν να πάτε ξενοδοχείο άρα φκαίνει σου στα 50 ευρώ που πιάνεις τζιαι ρωσιδάκι
Ωραίος κατάλαβα. Το πιο βολικό οικονομικό ξενοδοχείο που λες πιο ειναι; Το Μιστραλ;
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
αυτές εκεί επιλέγουν που είναι κοντά, στοιχίζει 25€ υπάρχουν και πιο φθηνά στα 15€ αλλά λόγω του ότι υπάρχουν "αχριστα" όντα σε αυτόν τον κόσμο που τις έπιαναν τις επέρναν κάπου μακριά τις γαμουσαν μέσα στα αυτοκίνητα και μετά τις παραταγαν όπου βρουν για ασφάλεια και καλά κάνουν επιλέγουν εκείΩραίος κατάλαβα. Το πιο βολικό οικονομικό ξενοδοχείο που λες πιο ειναι; Το Μιστραλ;
Teodor 1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 667
- Πόντοι
- 86
Παιδιά ξέρει κανείς σας αν κάνουν κάπου αλλού πιάτσα εκτός από μόλο; είχα ακούσει για Ρουμάνες στην Κεο κοντά αλλά τζίφος τίποτα 3 βραδιά συνέχεια στο ψάξε ή αν έχει κανείς σας καμίας το τηλ μέχρι 50€ πιπα χωρίς κάποιο και γαμιση εννοείτε με καποτο ευχαριστώ
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
αυτές εκεί επιλέγουν που είναι κοντά, στοιχίζει 25€ υπάρχουν και πιο φθηνά στα 15€ αλλά λόγω του ότι υπάρχουν "αχριστα" όντα σε αυτόν τον κόσμο που τις έπιαναν τις επέρναν κάπου μακριά τις γαμουσαν μέσα στα αυτοκίνητα και μετά τις παραταγαν όπου βρουν για ασφάλεια και καλά κάνουν επιλέγουν εκεί
Ελεος ! Καλα κανουν τοτε και ζητανε αυτες που να παουν!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 24K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 63