xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.878
- Πόντοι
- 3.846
Πες τα φίλε.Doka
Hi Well com to my profile ❤️ The best relaxation massage body to body service….. If you want a erotic and special moments with a special lady, then look no further, because i can make your...www.bazaraki.com
Ειμαι απο λευκωσια αλλα τελευταια δουλευω λεμεσο. Ειπα να παω να γαμισω σημερα και πηρα τηλεφωνο το πιο πανω νουμερο.
Μου ειπε απο Θαιλανδη (δεν πιστεψα ) και οτι θελει 60 το 15λεπτο. Τις ειπα για 50 και ειπε ΟΚ. πηγα στο Μυλο πισω απο KFC και οταν την ειδα ηταν μια Βιετναμεζα που γαμουσα Λευκωσια για 30 (δεν ειναι ασχημη). Της ειπα 30 αλλα δεν δεχτηκε και εκανα να φυγω. Μου ειπε οτι εχει αλλες φιλες τις αν θελω. πηγα στον αλλο οροφο να τις δω.
Αλλες 3 Βιετναμεζες ....η μια χειποτερη απο την αλλη. Ειπα στην πιο καλη απο τις 3 για 30 και ειπε ΟΚ. Ηθελε χωρις προφυλακτικο αλλα δεν υπηρχε περιπτωση.
Εκανε ακαπωτη πιππα και το γαμιση δεν ηταν τιποτε το ιδιαιτερο. Για ξεπετα ΟΚ αλλα δεν θα ξαναπηγαινα. Τι σκατα verified photos αφου οι περισσοτερες ειναι ψευτικες.
60 για Βιετναμεζα 35αρα ειναι υπερβολικο....στη Λευκωσια το μαχ ειναι 30. Κανετε και κανενα παζαρι.
Πάνε άλλοι και δίνουν σε μαύρες και κινεζες ότι τους ζητάνε.