Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.373
Πόντοι
206

Πήγα πέρσι, καλή στις υπηρεσίες, από τα στανταράκια της Λεμεσού, εμφανισιακά όχι και τόσο καλή.
Χτες την ρώτησα από μύνημα για χύσιμο στο στόμα και μου είπε ότι το προσφέρει με το πρόγραμμα των €50.
Απλά να αναφέρω ότι μου είπε "θα το κάνω για σένα", εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι το κάνει αποκλειστικά για μένα, απλά μπορεί να μην το κάνει σε όλους.
Όπως και να έχει επειδή γενικά είμαι φανατικός του cim, ήθελα να ρωτήσω αν το έκανε κάποιος με την συγκεκριμένη και αν είναι καλή στο συγκεκριμένο.
Επίσης θέλω και άλλες επιλογές αν γνωρίζει κάποιος για χύσιμο στο στόμα μέχρι €50.
Εγώ γενικά δεν ξέρω καμία που το κάνει με 50€.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει γενικά πόσο ξεπεσμένη είναι αυτή ώστε στα 50€ να κάνει αυτά που άλλες δεν κάνουν ούτε στα 80€.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
211
Πόντοι
21
Εγώ γενικά δεν ξέρω καμία που το κάνει με 50€.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει γενικά πόσο ξεπεσμένη είναι αυτή ώστε στα 50€ να κάνει αυτά που άλλες δεν κάνουν ούτε στα 80€.
για ασχημομούρηδες όπως εσένα δεν ισχυει το 50αρη

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.373
Πόντοι
206
για ασχημομούρηδες όπως εσένα δεν ισχυει το 50αρη
Κουνα τον κώλο σου να πέσουν οι καποτες μωρή λουγκρα.
Δεν πας να δεις πού παίζουν strapons για να πας να περάσεις καλά;
Αφού βλέπεις με πουστακια δεν ασχολούμαι, τι πετάγεσαι για να σου δώσω σημασία.

kinkcy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
10
Πόντοι
0
Επισκεψη στην Eva, πανεμορφη και κορμαρα, μιτση βυζη ομως. Υπηρεσιες καλες προς πολλα καλες. Εν ακριβη ομως 120 μισαωρο + 50 για πιπα χωρις προφυλακτικο.

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
71
Πόντοι
0
γαμιετε τζαι κολο
Τούτη εν που τες καλές στα services ( ξέρει να σε εικονοποιήσει), αληθινό βυζί, έχει ύψος, κι εν καθαρή, αλλά εν για τους βαστούμενους. Βασικά ότι πληρώνεις πιάνεις. Θέλεις Daihatsou εν άλλη τιμή. Θέλεις Mercedes εν άλλη τιμή. Εν θέμα γούστου.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
681
Πόντοι
81
Τούτη εν που τες καλές στα services ( ξέρει να σε εικονοποιήσει), αληθινό βυζί, έχει ύψος, κι εν καθαρή, αλλά εν για τους βαστούμενους. Βασικά ότι πληρώνεις πιάνεις. Θέλεις Daihatsou εν άλλη τιμή. Θέλεις Mercedes εν άλλη τιμή. Εν θέμα γούστου.
Εν το μερσεντες τουτο το τανκ;

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
32
Πόντοι
0
Είτε daihatsu εννει είτε Mercedes εν απαντα ποτέ

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
211
Πόντοι
21
Η Ναομι που το σαφαρι που εξαφανηστηκε; @Nikmis θιμουμε ισιες το private number της;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.373
Πόντοι
206
Πήρα τηλέφωνο μια Ελληνίδα από το offer με πρόγραμμα 50€, αλλά μπουκι χωρίς προφυλακτικό δεν κάνει.
Άσε μας κοπελίτσα μου.
Προτιμώ τη Ρωσίδα με 60€ που έχει και το ακαπωτο μέσα.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
758
Πόντοι
96
Η Ναομι που το σαφαρι που εξαφανηστηκε; @Nikmis θιμουμε ισιες το private number της;
ετελιοσεν πλεον αποτι εκαταλαβα η ναομη.. πρεπει να επιε καμια τουρκια, ενομιζω να καμνι πλεον τουντην δουλια τοθτο εκαταλαβα.. και την τελεφτεα φορα που την επησκεφτηκα ειχε αλαξει.. εθελε να σε ποσπασει γλιωρα, αλα εν και γαμοτα ατομα

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Ναόμι και ξερο ψωμί. Νευρίασε μια μέρα και έστειλα μήνυμα στο σαφάρι. Τους ρώτησα για Ναόμι και Λάουρα. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι οι κοπέλες έφυγαν από το πρακτορείο και δεν θα επιστρέψουν... Δεν ξέρω που κρατούν.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
731
Πόντοι
86
Ναόμι και ξερο ψωμί. Νευρίασε μια μέρα και έστειλα μήνυμα στο σαφάρι. Τους ρώτησα για Ναόμι και Λάουρα. Μου είπαν ξεκάθαρα ότι οι κοπέλες έφυγαν από το πρακτορείο και δεν θα επιστρέψουν... Δεν ξέρω που κρατούν.
Η Laura εν η κοπέλα με τα πιασίματα; Ήταν αρκετά καλές στη δουλειά τους όντως

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Και επειδή το φόρουμ έχασε την ταυτότητα του χωρίς να καταλάβεις γιατί θα γράψω τις εμπειρίες που θυμάμαι για να βοηθήσω. Δεν πάω συχνά για αυτό δεν θα είναι πολλές. Αυτές που θα γράψω μπορεί να πηγαίνει και 4 5 χρόνια πίσω.

Γιάννα de . Παρα πολύ όμορφη με τέλειο σώμα. Πιππα ακαπωτή πολύ καλή. Χυσιμο στα βυζια της τα τέλεια. Αλλά ξενέρωτη στο σοσιαλ. Μπαίνεις κρατάει το τηλέφωνο. Βγαίνεις από το μπάνιο, το τηλέφωνο. Πλένεσε, το τηλέφωνο. Με χάλασε.

Julia vip. Best services. Parklane. Αλλά άρχισε και φαίνεται η ηλικία της.

Laura Sf. Παρα τα κιλά της οι υπηρεσίες της τέλειες. Γλυφοκωλι τέλειο. Χάσιμο στο πρόσωπο, στο στόμα. Δάκτυλα. Όλα.

Νικι. Η τρελή φλεξι. Πήγα τρεισ φορές αλλά δεν θα ξαναπάω γιατί άρχισε να πηγαίνει σε παλιό ξενοδοχεία. Μην μου αγγίξεις τα βυζια, μη το ενα μη το άλλο. Για ενα mouthfuk είναι καλή αλλά ακριβή. Τέλος.

Μαρία στο άνεμος. Μια φορά και τέλος απλά για να αδειάσω. Πιπα καλή και cim. Αλλά μόνο για μια φορά.

Sun sea. Όλο μαύρες. Μακριά.
Πηγα και σε ακόμα μια δυο στο Corina. Δεν θυμάμαι τα ονόματα τους αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Η μία μάλιστα μου είπε αν θέλω κωλο χωρίς προφυλακτικό.

Καταληκτικα. Γράψετε ρε παιδιά της εμπειρίες σας να αλληλοβοηθομαστε. Για αυτό είναι το φόρουμ. Όχι για εξυπνάδες και μαλακιες.

Δεν πάω συχνά σε escord αλλα όταν αποφασίσω να παω θέλω να πάρω αυτό που θέλω. Για αυτό τελευταία μετα τις αποχωρήσεις Ναόμι και Λάουρα δεν βρήκα κάτι που να με τραβάει. Deephtrhoght cim cif γλυφωκολι κτλ. Θα συνεχίσω να ψάχνω αν και νομίζω δεν...

Αλληλοβοηθεια παιδιά. Το φαι και το γαμησι θα μας μείνει

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
731
Πόντοι
86
Και επειδή το φόρουμ έχασε την ταυτότητα του χωρίς να καταλάβεις γιατί θα γράψω τις εμπειρίες που θυμάμαι για να βοηθήσω. Δεν πάω συχνά για αυτό δεν θα είναι πολλές. Αυτές που θα γράψω μπορεί να πηγαίνει και 4 5 χρόνια πίσω.

Γιάννα de . Παρα πολύ όμορφη με τέλειο σώμα. Πιππα ακαπωτή πολύ καλή. Χυσιμο στα βυζια της τα τέλεια. Αλλά ξενέρωτη στο σοσιαλ. Μπαίνεις κρατάει το τηλέφωνο. Βγαίνεις από το μπάνιο, το τηλέφωνο. Πλένεσε, το τηλέφωνο. Με χάλασε.

Julia vip. Best services. Parklane. Αλλά άρχισε και φαίνεται η ηλικία της.

Laura Sf. Παρα τα κιλά της οι υπηρεσίες της τέλειες. Γλυφοκωλι τέλειο. Χάσιμο στο πρόσωπο, στο στόμα. Δάκτυλα. Όλα.

Νικι. Η τρελή φλεξι. Πήγα τρεισ φορές αλλά δεν θα ξαναπάω γιατί άρχισε να πηγαίνει σε παλιό ξενοδοχεία. Μην μου αγγίξεις τα βυζια, μη το ενα μη το άλλο. Για ενα mouthfuk είναι καλή αλλά ακριβή. Τέλος.

Μαρία στο άνεμος. Μια φορά και τέλος απλά για να αδειάσω. Πιπα καλή και cim. Αλλά μόνο για μια φορά.

Sun sea. Όλο μαύρες. Μακριά.
Πηγα και σε ακόμα μια δυο στο Corina. Δεν θυμάμαι τα ονόματα τους αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Η μία μάλιστα μου είπε αν θέλω κωλο χωρίς προφυλακτικό.

Καταληκτικα. Γράψετε ρε παιδιά της εμπειρίες σας να αλληλοβοηθομαστε. Για αυτό είναι το φόρουμ. Όχι για εξυπνάδες και μαλακιες.

Δεν πάω συχνά σε escord αλλα όταν αποφασίσω να παω θέλω να πάρω αυτό που θέλω. Για αυτό τελευταία μετα τις αποχωρήσεις Ναόμι και Λάουρα δεν βρήκα κάτι που να με τραβάει. Deephtrhoght cim cif γλυφωκολι κτλ. Θα συνεχίσω να ψάχνω αν και νομίζω δεν...

Αλληλοβοηθεια παιδιά. Το φαι και το γαμησι θα μας μείνει
Για γλυφοκόλι έγραψε άλλος φίλος για τούτη, εμένα δεν με ετράβισε, μπορεί να δοκιμάσω τη φίλη της τη Νάταλυ, για να είμαι ειλικρινής διστάζω γιατί δεν έδωσα ποτέ έτσι λεφτά αν εν φόλα εν να πονέσει, αν περάσω καλά χαλάλι.

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Για γλυφοκόλι έγραψε άλλος φίλος για τούτη, εμένα δεν με ετράβισε, μπορεί να δοκιμάσω τη φίλη της τη Νάταλυ, για να είμαι ειλικρινής διστάζω γιατί δεν έδωσα ποτέ έτσι λεφτά αν εν φόλα εν να πονέσει, αν περάσω καλά χαλάλι.

Ρε συ. Αυτές οι δύο απαντάνε ποτέ??? Πρέπει να προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να συνομίλησω μαζί τους...

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
214
Πόντοι
20
Επισκεψη στην πιο κατω. Για οσους αρεσουν οι sporty κοπελες με μικρο στηθος. 200 τα 30, 250 η ωρα.

ηρθε κατω να με υποδεκτει επειδη ηταν κλειστη η πορτα. Αρχισε τα φιλια και τα χουφτοματα απο το ανσανσερ. Παμε πανω στο διαμερισμα, καθαρο (eden appartments), μου προσφερε νερο η καφε και πηγα για ντουζ.

βγηκα απο το ντουζ και με αρχισε ξανα στα φιλια. εβγαλε το φορεμα και στον αγωνα. πιπα καλη, χωρις, ακομη λιγο και θα εχυνα ετσι. εβαλε το προφυλακτικο και ξεκινισε. Τελος πρωτου γυρου.

ξανα ντουζ και με εβαλε κατω για μασαζ με λαδακι. Υστερα ζητησε και μασαζ απο εμενα. καπου εκει ημουν ετοιμος για τον δευτερο γυρο. Πιπα, πεξιμο και ξανα προφυλακτικο και πανω παλι.

Αρκετα καλη εμπειρια. Απο οτι μου ειπε, προσπαθει να κανονισει χαρτια να μεινει μονιμα Κυπρο. Εγω περασα καλα και θα ξανα πηγαινα.

papadiamantaros

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Like
731
Πόντοι
86
Ρε συ. Αυτές οι δύο απαντάνε ποτέ??? Πρέπει να προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να συνομίλησω μαζί τους...
Εγώ ρώτησα την Νάταλυ τιμές μια νύχτα η ώρα 8 ( δεν είχε τιμές) και μου απάντησε η ώρα 00:00 με ένα screenshot με τιμές από άλλο σιτε, είχε ένα σορό έξτρα π.χ. rimming 70 euro.
Ήταν λίγο απρόσωπο τζιαι εξενέρωσα, πρέπει να την είχα ήδη παίξει η να πήγα αλλού. Το review του φίλου όμως με το γλυφοκόλι έψησε με. Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, δεν δοκίμασα ξεκάθαρα.

Πάντως σίγουρα υπάρχουν κοπέλες σαν τη Ναόμι και τη Λάουρα, απλός εν 50-100 ευρώ πιο ακριβές πλέον και θέλει ψάξιμο, για έτσι τιμές εν γράφουν δαμέ. Που ούτε για άλλες τιμές γράφουν αλλά τέλος πάντων.

Liverbird

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
66
Πόντοι
0
Εγώ ρώτησα την Νάταλυ τιμές μια νύχτα η ώρα 8 ( δεν είχε τιμές) και μου απάντησε η ώρα 00:00 με ένα screenshot με τιμές από άλλο σιτε, είχε ένα σορό έξτρα π.χ. rimming 70 euro.
Ήταν λίγο απρόσωπο τζιαι εξενέρωσα, πρέπει να την είχα ήδη παίξει η να πήγα αλλού. Το review του φίλου όμως με το γλυφοκόλι έψησε με. Χωρίς να θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, δεν δοκίμασα ξεκάθαρα.

Πάντως σίγουρα υπάρχουν κοπέλες σαν τη Ναόμι και τη Λάουρα, απλός εν 50-100 ευρώ πιο ακριβές πλέον και θέλει ψάξιμο, για έτσι τιμές εν γράφουν δαμέ. Που ούτε για άλλες τιμές γράφουν αλλά τέλος πάντων

Πάντως σίγουρα υπάρχουν κοπέλες σαν τη Ναόμι και τη Λάουρα, απλός εν 50-100 ευρώ πιο ακριβές πλέον και θέλει ψάξιμο, για έτσι τιμές εν γράφουν δαμέ. Που ούτε για άλλες τιμές γράφουν αλλά τέλος πάντων.
Όντας δεσμευμένος δεν μπορώ να περιμένω ωρες πολλές . . Αλλά στα 40 που έφτασα δεν καταλαβαίνω το λόγο που δεν αλληλοβοθομαστε στο φόρουμ. Φυσικά για να μην τα ισοπεδώνουμε ολα κάποιοι γράφουν ειλικρινά και έχει κάτι να πάρεις. Αλλά οι τσακωμόι και οι ιντρικες εδώ μέσα, με ξεπερνούν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom