Hello dear I am Dydy 26.If you like BBW girls do not hesitate to contact me 100% independent, real photos! What you see in the pictures will open your door. I'm friendly, respectful. The...
Ξεχασα να προσθεσω στο post μου στη σελιδα 381, επισκεψη στην Amy πριν κανενα μηνα, στες φωτογραφιες εν ποιο ωραια. Κακη συμπεριφορα εν εδεχτικε πιπα χωρις προφυλακτικο αν και που μυνηματα ειπε μου δεχετε. Ειχα την νευριασει ομως λιο γιατι τελευταια στιγμη την μια ωρα εκαμα της την μισαωορο.
Οκ καταλαβαινω απλα προσωπικα δεν μπορω να εχω 2η συσκευη παιζω με κρυφα apps κτλ.υποθετω οτι για να εχεις 2η συσκευη πρεπει να περνας πολλες ωρες εκτος σπιτιου κτλ.ειναι οκ οπως τα κανονιζει κανεις.παντως σας βλεπω αγχωνεστε με μασκες καπελα κτλ.εγω ενα θα πω ,οι πουτανοι οι γενεκοι μας οταν θα πανε να ξενογαμηθουν ουτε μασκα ουτε καπελο θα βαλουν ,οποτε μεν ανυσηχατε πολλα...
Οκ καταλαβαινω απλα προσωπικα δεν μπορω να εχω 2η συσκευη παιζω με κρυφα apps κτλ.υποθετω οτι για να εχεις 2η συσκευη πρεπει να περνας πολλες ωρες εκτος σπιτιου κτλ.ειναι οκ οπως τα κανονιζει κανεις.παντως σας βλεπω αγχωνεστε με μασκες καπελα κτλ.εγω ενα θα πω ,οι πουτανοι οι γενεκοι μας οταν θα πανε να ξενογαμηθουν ουτε μασκα ουτε καπελο θα βαλουν ,οποτε μεν ανυσηχατε πολλα...
Εμεις οι αντρες μπορουμε να παμε να ριξουμε κανενα πουτσο επι πληρωμη ετσι για τη ποικιλια, γιατι γουσταρουμε να γαμισουμε κανενα νεαρο κοριτσακι και μετα μια χαρα να παμε πισω στη γυναικα φιλεναδα και να μην αλλαξει τιποτα.
Αμα του πηδουν τη γκομενα φιλε του αντρα η σχεση εχει τελειωσει για τη γυναικα και το εχει συνηδητοποιησει κατα βαθος. Γιαυτο δεν εχει νοημα γιαυτες να το πολυκρυβουν.