Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Mar3

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Δοκίμασε κάποιος?

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.048
Πόντοι
206
Ξεχασα να προσθεσω στο post μου στη σελιδα 381, επισκεψη στην Amy πριν κανενα μηνα, στες φωτογραφιες εν ποιο ωραια. Κακη συμπεριφορα εν εδεχτικε πιπα χωρις προφυλακτικο αν και που μυνηματα ειπε μου δεχετε. Ειχα την νευριασει ομως λιο γιατι τελευταια στιγμη την μια ωρα εκαμα της την μισαωορο.
Δεν την εχω παρει αλλα γενικα η κοπελα εχεινκακες κριτικες απο αλλους συναγωνιστες

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.048
Πόντοι
206
2η συσκευή ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κλειδωμενη, με αλλη sim card. Οταν εισαι παντρεμένος κάνεις οσα παραπάνω μπορείς για να μειώσεις το ρίσκο.
Οκ καταλαβαινω απλα προσωπικα δεν μπορω να εχω 2η συσκευη παιζω με κρυφα apps κτλ.υποθετω οτι για να εχεις 2η συσκευη πρεπει να περνας πολλες ωρες εκτος σπιτιου κτλ.ειναι οκ οπως τα κανονιζει κανεις.παντως σας βλεπω αγχωνεστε με μασκες καπελα κτλ.εγω ενα θα πω ,οι πουτανοι οι γενεκοι μας οταν θα πανε να ξενογαμηθουν ουτε μασκα ουτε καπελο θα βαλουν ,οποτε μεν ανυσηχατε πολλα...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
269
Πόντοι
21
Οκ καταλαβαινω απλα προσωπικα δεν μπορω να εχω 2η συσκευη παιζω με κρυφα apps κτλ.υποθετω οτι για να εχεις 2η συσκευη πρεπει να περνας πολλες ωρες εκτος σπιτιου κτλ.ειναι οκ οπως τα κανονιζει κανεις.παντως σας βλεπω αγχωνεστε με μασκες καπελα κτλ.εγω ενα θα πω ,οι πουτανοι οι γενεκοι μας οταν θα πανε να ξενογαμηθουν ουτε μασκα ουτε καπελο θα βαλουν ,οποτε μεν ανυσηχατε πολλα...
ακριβως

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
617
Πόντοι
81
Εμεις οι αντρες μπορουμε να παμε να ριξουμε κανενα πουτσο επι πληρωμη ετσι για τη ποικιλια, γιατι γουσταρουμε να γαμισουμε κανενα νεαρο κοριτσακι και μετα μια χαρα να παμε πισω στη γυναικα φιλεναδα και να μην αλλαξει τιποτα.

Αμα του πηδουν τη γκομενα φιλε του αντρα η σχεση εχει τελειωσει για τη γυναικα και το εχει συνηδητοποιησει κατα βαθος. Γιαυτο δεν εχει νοημα γιαυτες να το πολυκρυβουν.

kinkcy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
6
Πόντοι
0
Ε κοπελια αιστε τες πελλαρες τζαι πετε μας αν πεζει τίποτε καλο να παμε ποψε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom