Εχω δευτερο αριθμο μονο για τουτο το σκοπονα σου πώ αμαν είσαι παντρεμενος εν καλυτερα να ψουμνίζεις που ατσεντη λόγω του ότι εν θα σε γυρέψει κανένας μετά...διοτι κάποτε οι ανεξάρτητες θέλουν σχέσεις κτλ...πάλε που την άλλη αμαν εν τέλεια επαγγελματίας εν σε γυρευκει η ανεξάρτητη...σαν εγώ είμαι ελεύθερος άρα εν με κοφτει τσιαν με γυρέψουν τσιαν μεν με γυρέψουν
Να το εχω υποψη τουτο με την ποζα!Ειμαι τακτικος σε αυτην.παω χτυπαω καρτα συχνα,πολυ συχνα.μενω παντα ευχαριστημενος. Ειναι οπως τα ειπες.απλα να σημειωσω δεν δινει φιλια.κανει ωραια ποζα αμα την πεις να ανεβει πανω σου κανει οπως τις τσοντες που μενει στα γονατα πανω σου δηλαδη και βλεπεις το μουνι φατσα καρτα. Επισης εγω επιλεγω το 15λεπτο ακαποτα στα 70
Καμνει και duo με την φιλη της;;;Φιλε δηλωνει βελγιδα,δηλωνει.για εμενα αξιζει στα 70 γιατι κραταει τις υπηρεσιες στο ιδιο επιπεδο οσες φορες και αν πηγα,οτι της πω το κανει,εχει ωραιο λεπτο σωματακι ουτε κιλο εξτρα καλο βυζακι καλο κωλαρακι.αρχιδια δεν γλυφει ουτε γλωσσοφυλα αλλα βαζει κοπο και ενταση στη πιπα.παντα χαμογελαστη παντα ευδιαθετη. Δεν λεω οτι ειναι καμια κορυφη η καμια ευκαιρεια αλλα σε σχεση με τον ανταγωνισμο σε εκεινη τη τιμη και ηλικιακα ειναι νομιζω καλη επιλογη. Για πιο ψηλη που ειπε ο φιλος νομιζω η φιλη της η αντωνια ισως