Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
752
Πόντοι
96
Επισκεψη στην πιο κατω. Για οσους αρεσουν οι sporty κοπελες με μικρο στηθος. 200 τα 30, 250 η ωρα.

ηρθε κατω να με υποδεκτει επειδη ηταν κλειστη η πορτα. Αρχισε τα φιλια και τα χουφτοματα απο το ανσανσερ. Παμε πανω στο διαμερισμα, καθαρο (eden appartments), μου προσφερε νερο η καφε και πηγα για ντουζ.

βγηκα απο το ντουζ και με αρχισε ξανα στα φιλια. εβγαλε το φορεμα και στον αγωνα. πιπα καλη, χωρις, ακομη λιγο και θα εχυνα ετσι. εβαλε το προφυλακτικο και ξεκινισε. Τελος πρωτου γυρου.

ξανα ντουζ και με εβαλε κατω για μασαζ με λαδακι. Υστερα ζητησε και μασαζ απο εμενα. καπου εκει ημουν ετοιμος για τον δευτερο γυρο. Πιπα, πεξιμο και ξανα προφυλακτικο και πανω παλι.

Αρκετα καλη εμπειρια. Απο οτι μου ειπε, προσπαθει να κανονισει χαρτια να μεινει μονιμα Κυπρο. Εγω περασα καλα και θα ξανα πηγαινα.

επια 1 φορα σε τουτην, οντος λεπτη και πολα σφιχτη, αλα εμενα ελαλεμου συνεχεια i am the boss και εβαλεσε να καμις κιριος της στασεις που ηθελεν, αρκετα καλη εμπιρια για για 200 ευρω 30 λεπτα δεν θα ξαναπηγαινα

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
752
Πόντοι
96
Ρε συ. Αυτές οι δύο απαντάνε ποτέ??? Πρέπει να προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να συνομίλησω μαζί τους...
επια σε τουτην τελικα για 30 ευρω 150 λεπτα, εν πολα δυνατη στο κρεβατη πελανισκη αλα για γλυφοκολι ειπε μου εν εξτρα. γενικα δεν θα ξανα πηγαινα, δεν τρελαθηκα... απο στοματικο και γενικα σαν εμφανηση

Mar3

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
6
Πόντοι
0

Htan lemeso poli kairo dokimase kanis?

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
625
Πόντοι
81
Επισκεψη στην πιο κατω. Για οσους αρεσουν οι sporty κοπελες με μικρο στηθος. 200 τα 30, 250 η ωρα.

ηρθε κατω να με υποδεκτει επειδη ηταν κλειστη η πορτα. Αρχισε τα φιλια και τα χουφτοματα απο το ανσανσερ. Παμε πανω στο διαμερισμα, καθαρο (eden appartments), μου προσφερε νερο η καφε και πηγα για ντουζ.

βγηκα απο το ντουζ και με αρχισε ξανα στα φιλια. εβγαλε το φορεμα και στον αγωνα. πιπα καλη, χωρις, ακομη λιγο και θα εχυνα ετσι. εβαλε το προφυλακτικο και ξεκινισε. Τελος πρωτου γυρου.

ξανα ντουζ και με εβαλε κατω για μασαζ με λαδακι. Υστερα ζητησε και μασαζ απο εμενα. καπου εκει ημουν ετοιμος για τον δευτερο γυρο. Πιπα, πεξιμο και ξανα προφυλακτικο και πανω παλι.

Αρκετα καλη εμπειρια. Απο οτι μου ειπε, προσπαθει να κανονισει χαρτια να μεινει μονιμα Κυπρο. Εγω περασα καλα και θα ξανα πηγαινα.

Για τουτη ειπαν και αλλοι συναγωνιστες καλα σχολια. Αλλα ρε φιλε δεν ειναι λιγο σκατοφατσα για 250 ευρω την ωρα;. Αν εχεις ετσι budget να πιστεψω δεν εβρισκες κατι καλυτερο και με τα εξτρα σου;

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
210
Πόντοι
20
Για τουτη ειπαν και αλλοι συναγωνιστες καλα σχολια. Αλλα ρε φιλε δεν ειναι λιγο σκατοφατσα για 250 ευρω την ωρα;. Αν εχεις ετσι budget να πιστεψω δεν εβρισκες κατι καλυτερο και με τα εξτρα σου;
φιλε ειναι γουστα. εμενα θυμιζει μου μια φιλη μου και για αυτο πηγα κοντα της.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.274
Πόντοι
206

Htan lemeso poli kairo dokimase kanis?
Αυτή είναι 50 χρονών.
Περιμένεις πολλούς να ψάχνουν τέτοιες;

Πάντως επειδή βλέπω τα 150ρια και 200ρια πάνε σύννεφο εδώ μέσα για 30 λεπτά υπηρεσία, τελικά υπάρχει πολύ χρήμα για ξοδεμα στο φόρουμ.

• Like
Αντιδράσεις: Tech86

cycycycy

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2021
Like
210
Πόντοι
20
Αυτή είναι 50 χρονών.
Περιμένεις πολλούς να ψάχνουν τέτοιες;

Πάντως επειδή βλέπω τα 150ρια και 200ρια πάνε σύννεφο εδώ μέσα για 30 λεπτά υπηρεσία, τελικά υπάρχει πολύ χρήμα για ξοδεμα στο φόρουμ.
Αν πηγαινα καθε εβδομαδα, σιγουρα δεν θα πηγαινα στα 200-250. Εγω παω μια φορα το μηνα, οποταν δεν με ενοχλα να δωσω παραπανω. Αν πηγαινα καθε εβδομαδα οπος μερικοι στο forum, σιγουρα δεν θα εδινα 200-250 καθε φορα.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.274
Πόντοι
206
Αν πηγαινα καθε εβδομαδα, σιγουρα δεν θα πηγαινα στα 200-250. Εγω παω μια φορα το μηνα, οποταν δεν με ενοχλα να δωσω παραπανω. Αν πηγαινα καθε εβδομαδα οπος μερικοι στο forum, σιγουρα δεν θα εδινα 200-250 καθε φορα.
Και εγώ κάθε βδομάδα πάω, αλλά δε νομίζω ότι και οι άλλοι με τα 200€ περιμένουν για μια φορά τον μήνα.
Ο Iason έλεγε γαμάει 3 μέρες πληρωμένες.
Λεφτά υπάρχουν.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.065
Πόντοι
206
Καθε εβδομαδα? Τι να πουμε και εμεις που παμε 2 φορες ...μας εχει γαμησει οικονομικα το σπορ αυτο

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
625
Πόντοι
81
Και εγώ κάθε βδομάδα πάω, αλλά δε νομίζω ότι και οι άλλοι με τα 200€ περιμένουν για μια φορά τον μήνα.
Ο Iason έλεγε γαμάει 3 μέρες πληρωμένες.
Λεφτά υπάρχουν.
Ακομα και στις πιο συχνες μου περιοδους ουδεποτε πηγα πανω απο 2 φορες το μηνα. Αλλα εκανα αρκετο Tinder και εβγαινα με γκομενες με την ελπιδα να πηδηξω και ετσι. Αλλα γενικα ο φιλος εχει δικαιο δεν ειναι ποσα θα δωσεις για μια. Ειναι ποσα τρως το μηνα. Αν τρωω το στεκι μου καθε τοσο ξοδευω πιο λιγα απο αυτον που τρωει σουβλακια καθε μερα :wink:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom