Νέα

Από Λεμεσό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα datso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.265
Πόντοι
206

Πήγα πέρσι, καλή στις υπηρεσίες, από τα στανταράκια της Λεμεσού, εμφανισιακά όχι και τόσο καλή.
Χτες την ρώτησα από μύνημα για χύσιμο στο στόμα και μου είπε ότι το προσφέρει με το πρόγραμμα των €50.
Απλά να αναφέρω ότι μου είπε "θα το κάνω για σένα", εννοείται ότι δεν πιστεύω ότι το κάνει αποκλειστικά για μένα, απλά μπορεί να μην το κάνει σε όλους.
Όπως και να έχει επειδή γενικά είμαι φανατικός του cim, ήθελα να ρωτήσω αν το έκανε κάποιος με την συγκεκριμένη και αν είναι καλή στο συγκεκριμένο.
Επίσης θέλω και άλλες επιλογές αν γνωρίζει κάποιος για χύσιμο στο στόμα μέχρι €50.
Εγώ γενικά δεν ξέρω καμία που το κάνει με 50€.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει γενικά πόσο ξεπεσμένη είναι αυτή ώστε στα 50€ να κάνει αυτά που άλλες δεν κάνουν ούτε στα 80€.

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1
Εγώ γενικά δεν ξέρω καμία που το κάνει με 50€.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά δείχνει γενικά πόσο ξεπεσμένη είναι αυτή ώστε στα 50€ να κάνει αυτά που άλλες δεν κάνουν ούτε στα 80€.
για ασχημομούρηδες όπως εσένα δεν ισχυει το 50αρη

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.265
Πόντοι
206
για ασχημομούρηδες όπως εσένα δεν ισχυει το 50αρη
Κουνα τον κώλο σου να πέσουν οι καποτες μωρή λουγκρα.
Δεν πας να δεις πού παίζουν strapons για να πας να περάσεις καλά;
Αφού βλέπεις με πουστακια δεν ασχολούμαι, τι πετάγεσαι για να σου δώσω σημασία.

kinkcy

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2023
Like
8
Πόντοι
0
Επισκεψη στην Eva, πανεμορφη και κορμαρα, μιτση βυζη ομως. Υπηρεσιες καλες προς πολλα καλες. Εν ακριβη ομως 120 μισαωρο + 50 για πιπα χωρις προφυλακτικο.

iasonasfast

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2024
Like
69
Πόντοι
0
γαμιετε τζαι κολο
Τούτη εν που τες καλές στα services ( ξέρει να σε εικονοποιήσει), αληθινό βυζί, έχει ύψος, κι εν καθαρή, αλλά εν για τους βαστούμενους. Βασικά ότι πληρώνεις πιάνεις. Θέλεις Daihatsou εν άλλη τιμή. Θέλεις Mercedes εν άλλη τιμή. Εν θέμα γούστου.

mamiastisgeitonias

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
623
Πόντοι
81
Τούτη εν που τες καλές στα services ( ξέρει να σε εικονοποιήσει), αληθινό βυζί, έχει ύψος, κι εν καθαρή, αλλά εν για τους βαστούμενους. Βασικά ότι πληρώνεις πιάνεις. Θέλεις Daihatsou εν άλλη τιμή. Θέλεις Mercedes εν άλλη τιμή. Εν θέμα γούστου.
Εν το μερσεντες τουτο το τανκ;

gousgounis47

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
32
Πόντοι
0
Είτε daihatsu εννει είτε Mercedes εν απαντα ποτέ

tremble

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2020
Like
187
Πόντοι
1
Η Ναομι που το σαφαρι που εξαφανηστηκε; @Nikmis θιμουμε ισιες το private number της;

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.265
Πόντοι
206
Πήρα τηλέφωνο μια Ελληνίδα από το offer με πρόγραμμα 50€, αλλά μπουκι χωρίς προφυλακτικό δεν κάνει.
Άσε μας κοπελίτσα μου.
Προτιμώ τη Ρωσίδα με 60€ που έχει και το ακαπωτο μέσα.

Nikmis

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Η Ναομι που το σαφαρι που εξαφανηστηκε; @Nikmis θιμουμε ισιες το private number της;
ετελιοσεν πλεον αποτι εκαταλαβα η ναομη.. πρεπει να επιε καμια τουρκια, ενομιζω να καμνι πλεον τουντην δουλια τοθτο εκαταλαβα.. και την τελεφτεα φορα που την επησκεφτηκα ειχε αλαξει.. εθελε να σε ποσπασει γλιωρα, αλα εν και γαμοτα ατομα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom