δε σχολιάζουμε εδώ το τεράστιο έργο του. σχολιάζουμε το χαρακτήρα του.
όπως για παράδειγμα ότι ήταν ένας παιδέρας πουσταράς ο οποίος παίζει και να είναι ο μόνος έλληνας ιθαγενής που υιοθέτησε άγαμος το πιτσιρίκο έφηβό του..
κάνε τις αναγωγές σου.
κατά τα λοιπα για την ευγένεια των εγγλέζων.. ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΛΑΟΣ που έχει περάσει από την Ευρώπη. κατά τα λοιπά το nobility ήτο τίτλος.
δεν σχολίασα το έργο του .. το μυαλό του σχολίασα ... με τους ομοφυλόφιλους δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μη μου την πέφτουν ενοχλητικά γιατί είμαι straight ... για την παιδεραστία με έφηβο δεν το ήξερα αλλά το θεωρώ εξ ίσου κακό με το να πάω εγώ με μια 16άχρονη... το να υιοθετήσεις όντας άγαμος δεν μου φαίνεται επιλήψιμο αρκεί να μην προβαίνεις σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του ... τέλος πρέπει να πω ότι το πακέτο ακόμα και με κάποια σοβαρά παραπτώματα μου είναι πολύ προτιμότερο για φιλία από κάποιον άλλο που είναι καθώς πρέπει σε αυτά και κατά τα άλλα βαριέμαι αφόρητα
τους άγγλους δεν τους εκτιμώ ούτε εγώ συνολικά σαν λαό... παρόλα αυτά οφείλω να πω ότι πολλοί όταν βρήκαν πρόσφορο έδαφος συμπεριφέρθηκαν αιμοσταγώς (όταν τολμούσε νησάκι να φύγει από την ΑθηναΙκή συμμαχία σκάγανε οι ΑθηναΙκές τριήρεις και κόβανε χεράκια) .... πάντως το χιούμορ τους άσχετα με την ιστορία τους το βρίσκω πιο πνευματώδες από το δικό μας ..