Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
δε σχολιάζουμε εδώ το τεράστιο έργο του. σχολιάζουμε το χαρακτήρα του.
όπως για παράδειγμα ότι ήταν ένας παιδέρας πουσταράς ο οποίος παίζει και να είναι ο μόνος έλληνας ιθαγενής που υιοθέτησε άγαμος το πιτσιρίκο έφηβό του..
κάνε τις αναγωγές σου.

κατά τα λοιπα για την ευγένεια των εγγλέζων.. ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΛΑΟΣ που έχει περάσει από την Ευρώπη. κατά τα λοιπά το nobility ήτο τίτλος.

δεν σχολίασα το έργο του .. το μυαλό του σχολίασα ... με τους ομοφυλόφιλους δεν έχω πρόβλημα αρκεί να μη μου την πέφτουν ενοχλητικά γιατί είμαι straight ... για την παιδεραστία με έφηβο δεν το ήξερα αλλά το θεωρώ εξ ίσου κακό με το να πάω εγώ με μια 16άχρονη... το να υιοθετήσεις όντας άγαμος δεν μου φαίνεται επιλήψιμο αρκεί να μην προβαίνεις σε σεξουαλικές πράξεις μαζί του ... τέλος πρέπει να πω ότι το πακέτο ακόμα και με κάποια σοβαρά παραπτώματα μου είναι πολύ προτιμότερο για φιλία από κάποιον άλλο που είναι καθώς πρέπει σε αυτά και κατά τα άλλα βαριέμαι αφόρητα

τους άγγλους δεν τους εκτιμώ ούτε εγώ συνολικά σαν λαό... παρόλα αυτά οφείλω να πω ότι πολλοί όταν βρήκαν πρόσφορο έδαφος συμπεριφέρθηκαν αιμοσταγώς  (όταν τολμούσε νησάκι να φύγει από την ΑθηναΙκή συμμαχία σκάγανε οι ΑθηναΙκές τριήρεις και κόβανε χεράκια) .... πάντως το χιούμορ τους άσχετα με την ιστορία τους το βρίσκω πιο πνευματώδες από το δικό μας ..

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
για τη ράτσα τους. δεν με καλύπτει έχω μεγαλώσει με άλλα δεδομένα.
άρα έχουν χιούμορ αναμεταξύ τους.

το θα ΜΕ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ για παράδειγμα ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ πουθενα ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα του πλανήτη που ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΡΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΡΙΧΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. Η ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ψάξε λχ πόσες λέξεις χρησιμοποιούν οι άγγλοι γιατ αρχίδια και το πέος και πόσες χρησιμοποιούμε εμείς.

Επειδη δεν χρησιμοποιουν τις ιδιες λεξεις δεν σημαινει οτι δεν εχουν δικες τους λεξεις και εκφρασεις. Μην κολλας μονα στα "ανακτορικα" αγγλικα.. η slang εχει τοσα πολλα που δεν φανταζεσαι. Το εχω ψαξει ηδη και σου λεω οτι εισαι λαθος.
Δεχομαι οι εμπειριες κανουν αυτο που ειμαστε οποτε δε σε καλυπτει. Αλλα δεν φανταζεσαι ποσο ηλιθια αστεια θα εβρισκε ενας αγγλος αυτα που λενε οι ελληνες..

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πίπες.
το πρόβλημα με το 60 δεν είναι η ευγένεια ή η αγένεια.
το ίδιο μαλάκας ήταν και θα είναι ο έλληνας σε αυτό.
το 60 απλά εάν σε έβλεπε αιμόφυρτο στο δρόμο θα σταματούσε να σε βοηθήσει. Τώρα σταματάει για να κλέψει το ραδιοφωνο από το αυτοκίνητο και να φύγει.
Παλιά εβγαινε στο μπαλκόνι και έλεγε καλημέρα στο γείτονα και του ζήταγε ένα κουταλάκι ζάχαρη.
Τώρα βγαίνει να δει ποιό μουνί έβαλε σπίτι όταν έλειπε η γυναίκα για να του γαμήσει αργότερα τη ζωή.

ο εγγλέζος είναι ευγενής, αλλά εάν περάσεις σε μη διάβαση πεζών θα σε πατήσει και θα φύγει γιατί έτσι λέει ο νόμος.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.
λύστε πρώτα όλα τα άλλα τα κοινωνικά θέματα και μετά ασχοληθείτε και με το αμπαλλάζ.
¨

εμενα δε μ'αρεσει να εχω πολλα πολλα με γειτονες. προφανως λεω καλημερα και τα σχετικα, αλλα δεν μπορω τα ψου ψου ψου. και σιγα μη δανειστω τπτ :rolleyes:

ναι οκ υπαρχουν απειρα θεματα προς επιλυση, αλλα γτ να υπαρχει και αυτο? πολλους τους βοηθαει να αποδωσουν καλυτερα αν υπαρχει ευγενεια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ο εγγλέζος είναι ευγενής, αλλά εάν περάσεις σε μη διάβαση πεζών θα σε πατήσει και θα φύγει γιατί έτσι λέει ο νόμος.  
εδω και στο πεζοδρομιο παιζει να σε φανε,και ας μην το λεει ο νομος...ατυχες παραδειγμα..
υπαρχει σε αλλη χωρα του κοσμου αυτο?
http://[URL unfurl="true"]www.otheos.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/malakas_ikea-500x375.jpg[/img[/URL]]
γιατομπουτσο...

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
εδω και στο πεζοδρομιο παιζει να σε φανε,και ας μην το λεει ο νομος...ατυχες παραδειγμα..
http://[URL unfurl="true"]www.otheos.com/blog/wp-content/uploads/2009/10/malakas_ikea-500x375.jpg[/img[/URL]]
γιατομπουτσο...
[/quote]
οχι και πινακιδες ρε παιδια !

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γιατομπουτσο...
[/quote]
ούτε στην κύπρο που είναι έλληνες παίζει.
αυτό δεν είναι θέμα λαού. θέμα εφαρμογής νόμων είναι.
οταν αρχισουν να κόβονται κώλοι να σεις πως γίνονται όλοι ευγενείς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδη δεν χρησιμοποιουν τις ιδιες λεξεις δεν σημαινει οτι δεν εχουν δικες τους λεξεις και εκφρασεις. Μην κολλας μονα στα "ανακτορικα" αγγλικα.. η slang εχει τοσα πολλα που δεν φανταζεσαι. Το εχω ψαξει ηδη και σου λεω οτι εισαι λαθος.
Δεχομαι οι εμπειριες κανουν αυτο που ειμαστε οποτε δε σε καλυπτει. Αλλα δεν φανταζεσαι ποσο ηλιθια αστεια θα εβρισκε ενας αγγλος αυτα που λενε οι ελληνες..
να ρε φίλος αλλά όπως και να το κάνουμε ο ένας λαός δε μπορεί να λέει τον άλλο ότι έχει χιούμορ.
Αλλες παραστάσεις, άλλα ήθη.

Εξακολουθώ να υποστηρίζω ότι η ελληνική ευρηματικότητα ΣΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ ΑΛΛΟΥ.

ο πλέζουρας για παράδειγμα από μονος του ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

γιατί όχι;

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΣΤΙΑ...
ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ.
ΧΟΥ ΡΕ.

Do the Crime Do the Time Πουστάκια.
Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής φάρας και οχι η ευγένεια.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
τυπε δηλαδη ειμαστε καφροι? :2funny:
γουσταρωωωωωωω τυπεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
τυπε στην κωλο-κυνθους ειναι μαθημενοι μονο με γαλλικα και πιανο :2funny:
θα τους παμε να γαμησουν μερεντιασμενο κωλο εκει
μετα απο ομονοια να γαμησουνε φαφουτα ρωσιδοβουλγαρα freelancer πουρή
και μετα σπιτι τους να το παιξουν 3 φορες,ετσι για να ηρεμησουν :2funny:
Γουστάρω καφριλίκι δικε μου  :rockon: :rockon:
Πω πω με καβλωσες μεσημεριατικα με την freelancer  :grin: :grin:

Επί του θεματος ρε παιδια, στις καφετεριες δεν ειναι δα και τόσο αγενεις που το παρουσιαζετε.
Στις περισσοτερες και εστιατορια κτλ ειναι αρκετα ευγενικοι ολοι... Αν δουμε μαλιστα και τα πουρμπουαρ που (ΔΕΝ) τουσ αφηνουν, ισως θα επρεπε να μας κανουν και ενα δαχτυλακι  :birdman: :birdman: .

Το προσφατο αρνητικο που ειχα αντιμετωπισει βεβαια ηταν οταν με το φαγητο που παρηγγειλα απο το εβερεστ ζητησα ευγενικα αν μπορει να μου βαλει ενα ποτηρακι νερο και μου ειπε το μουνετο :boobies: με μια ξυνιλα να παω μεσα απο τον παγκο της και να βαλω μονος μου :think: :idiot: .
Ε εκει ενα cim το χρειαζοτανε κανονικα για την συμπεριφορα της  :2on1: , αλλά τι να κανουμε...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η φωτο ειναι απο το γουγλη...αν και γιατι να κρυφτει η πινακιδα?
ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να δειχνεται!
ούτε στην κύπρο που είναι έλληνες παίζει.
αυτό δεν είναι θέμα λαού. θέμα εφαρμογής νόμων είναι.
οταν αρχισουν να κόβονται κώλοι να σεις πως γίνονται όλοι ευγενείς.
και θεμα λαου και παιδειας ειναι...μην τα περιμενουμε ολα και απο το συστημα..
ποσο μυαλο θελει να σκεφτεις οτι καποιοι συνανθρωποι σου ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τη συγκεκριμενη θεση περισσοτερο απο σενα?
πολυ απο οτι φαινεται..γιατομπουτσο και παλι...

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
γιατί όχι;

ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΣΤΙΑ...
ΑΦΟΥ ΓΑΜΑΜΕ ΟΤΙ ΓΡΑΠΤΟ ΚΑΙ ΑΓΡΑΦΟ ΝΟΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟΝ.
ΧΟΥ ΡΕ.

Do the Crime Do the Time Πουστάκια.
Αυτό είναι το πρόβλημα της ελληνικής φάρας και οχι η ευγένεια.
Και για εξηγηστε μου ρε λαμογια γιατι στους ολυμπιακους το 2004 σεβαστηκαμε τα παντα ? την λωριδα των ολυμπιακων στους δρομους , τη καθαριοτητα , μιλαγαμε στους ξενους , τους βοηθαγαμε κλπ κλπ ? Τι εκατσε τοτε ? πως μας γυρισε ? Θελαμε να δειξουμε κατι ? ΜΑς επηρεασε το euro ?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είναι του χίτμαν η φωτο
στα πέλε μας.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μη βγάλετε τα ονόματα των 90 μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.
Δεν είναι σωστό. Σιγά τι έφαγαν τα παλλικάρια.....
μερικές εκατοντάδες χιλιάρια και έχου περιουσία 180 μύρια.........

ΧΟΥ ΡΕ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η φωτο ειναι απο το γουγλη...αν και γιατι να κρυφτει η πινακιδα?
ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ πρεπει να δειχνεται!και θεμα λαου και παιδειας ειναι...μην τα περιμενουμε ολα και απο το συστημα..
ποσο μυαλο θελει να σκεφτεις οτι καποιοι συνανθρωποι σου ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ τη συγκεκριμενη θεση περισσοτερο απο σενα?
πολυ απο οτι φαινεται..γιατομπουτσο και παλι...

σου απάντησα για Κύπρο.
Ο έλληνας με αγγλικό νομικό σύστημα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ.
κάνε τις αναγωγές σου.

Filogeno

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2010
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
1
για λόγους οικονομικούς το έγραψα καραγκιοζάκο(λερώνω και τα χέρια μου που σε απαντάω)

ποιες είναι οι εκπομπές τέχνης στην κρατική,πες μία?

η Μπήλιω,ο πουστόγαυρος ή η Φλέσσα?

αν αυτά είναι ποιότητα,είσαι νυχτωμένος....

Έχεις δει πολλές φορές τη Φλέσσα φίλε και την κρίνεις; Ή μήπως τη βλέπεις μέσα απο τα βιντεάκια του άθλιου Θέμου; Ξέρεις πολλούς δημοσιογράφους να έχουν πάρει συνέντευξη απο τον Θεοδωράκη, τον Νανόπουλο, τον Ράμφο, τον Τάσσιο, τον Μπαμπινώτη, τη Δημουλά και άλλους. Πριν μιλήσεις πρέπει να έχεις άποψη και όχι να πετάς ότι σου κατέβει απο το κεφάλι. Άσε που δεν υπάρχει μόνο η Φλέσσα στην κρατική τηλεόραση...υπαρχουν και άλλες πολύ καλές εκπομπές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και για εξηγηστε μου ρε λαμογια γιατι στους ολυμπιακους το 2004 σεβαστηκαμε τα παντα ? την λωριδα των ολυμπιακων στους δρομους , τη καθαριοτητα , μιλαγαμε στους ξενους , τους βοηθαγαμε κλπ κλπ ? Τι εκατσε τοτε ? πως μας γυρισε ? Θελαμε να δειξουμε κατι ? ΜΑς επηρεασε το euro ?

γιατί πολύ απλά σε κάθε στενό υπήρχε από ένας μπάτσος ή από ένα περιπολικό......

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
στα πέλε μας.
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ μη βγάλετε τα ονόματα των 90 μεγαλοοφειλετών του δημοσίου.
Δεν είναι σωστό. Σιγά τι έφαγαν τα παλλικάρια.....
μερικές εκατοντάδες χιλιάρια και έχου περιουσία 180 μύρια.........

ΧΟΥ ΡΕ.

δεν είπα καλέ να κρυφτεί η πινακίδα  ο__Ο
είπα ότι δεν έχει νόημα να το λέει στον χίτμαν ο άλλος

κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυφτεί η πινακίδα :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν είπα καλέ να κρυφτεί η πινακίδα  ο__Ο
είπα ότι δεν έχει νόημα να το λέει στον χίτμαν ο άλλος

κατά τα άλλα συμφωνώ ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυφτεί η πινακίδα :S
δεν αναφερόμουνα σε σένα. λάθος παράθεση.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
γιατί πολύ απλά σε κάθε στενό υπήρχε από ένας μπάτσος ή από ένα περιπολικό......
Ραγιας μια ζωη δηλαδη ? πως θα ξεφυγει απο τον δυναστη ? Αυτο ειναι ο Ελληνας δηλαδη ? καταλοιπα τουρκοκρατιας ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom