Νέα

Απο ευγένεια καλά πάμε .....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trelomounakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 294
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΠΑΡΤΕ παράδειγμα αυτό το σάιτ και ένα πολύ μεγάλο Αγγλικό

punternet.com και bourdela.com

ΧΑΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

στο ένα κριτικές και ανταλλαγή απόψεων

στο άλλο,η (παιδική) χαρά του κάθε πικραμένου

γαμιέσαι,τον παίρνεις,[glow=red,2,300]μερέντα,νουτέλα[/glow],τσάτσοι,αβανταδόροι κλπ

καθρέφτης
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ΠΑΡΤΕ παράδειγμα αυτό το σάιτ και ένα πολύ μεγάλο Αγγλικό

punternet.com και bourdela.com

ΧΑΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

στο ένα κριτικές και ανταλλαγή απόψεων

στο άλλο,η (παιδική) χαρά του κάθε πικραμένου

γαμιέσαι,τον παίρνεις,μερέντα,νουτέλα,τσάτσοι,αβανταδόροι κλπ

καθρέφτης

έλα 'ομως που θυμάμαι να έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ μερικά απο αυτά τα κοσμητικά επίθετα?
:think: :think: ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κατά την προσφιλή σου τακτική θα μας αποδείξεις εσύ αυτή τη φορά ότι δεν είσαι ελέφαντας (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΙΣΧΥΕΙ και στην κυριολεξία).
τέλος.

ότι είχα να αποδείξω το έχω αποδείξει στους φίλους μου και στην οικογένεια μου (ανιόντες και κατιόντες)... θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν άλλον, πολύ δε περισσότερο σε σένα, ένα ατομο το οποίο δεν μπορεί να διαχωρίσει τις έννοιες ευγένεια και σαβουάρ βιβρ και θεωρεί ότι η ευγένεια είναι συνυφασμένη με την υποκρισία και η αγένεια ,οι ύβρεις και τα ψεύδη δείγμα πνευματικής και ψυχικής υγείας...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εε στον χαβαλέ είμαστε μπροστά αλλά για το χιούμορ δεν είμαι σίγουρος ... το αγγικό χιούμορ είναι πιο πνευματώδες (αν και από όσο ξέρω τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να χάνεται) ... το ελληνικό χιούμορ είναι πιο επιτηδευμένο και βλάχικο .... θα μου ήταν πολύ εύκολο να μην γελάω με το ελληνικό χιούμορ μάλλον

σωστά. γι αυτό τους εγγλέζους τους λέμε κρυόκωλους.......
χιούμορ λαός που κάνει ακόμα πίπες σε στέμμα δεν παίζει ούτε για ανέκδοτο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εε στον χαβαλέ είμαστε μπροστά αλλά για το χιούμορ δεν είμαι σίγουρος ... το αγγικό χιούμορ είναι πιο πνευματώδες (αν και από όσο ξέρω τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να χάνεται) ... το ελληνικό χιούμορ είναι πιο επιτηδευμένο και βλάχικο .... θα μου ήταν πολύ εύκολο να μην γελάω με το ελληνικό χιούμορ μάλλον
το χιουμορ συνεπαγεται και μια πνευματικη καλλιεργεια,απο αυτον που το κανει και απο αυτον που το δεχεται..
οποτε,το να μιλαμε για ελληνικο χιουμορ ειναι μαλλον κακογουστο αστειο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα 'ομως που θυμάμαι να έχεις χρησιμοποιήσει και εσύ μερικά απο αυτά τα κοσμητικά επίθετα?
:think: :think: ;)

το τι μπινελίκι έχει ρίξει με το παρόν νικ στο θρεντ του γάβρου είναι μνημειώδες.
έχει ξεπεράσει ακόμα και τον χουλιγκανοπρεζάκια, είναι μάλλον ίσωες το μοναδικό νικ που τα μπινελίκια του με έχουν κάνει να σιχαθώ όλους τους παοκτσήδες.

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
μάλλον ζούμε σε διαφορετικές χώρες ... γιατί εγώ συνήθως στις καφετέριες χρειάζομαι παχύμετρο (ειδικό όργανο για τη μέτρηση απειροστά μικρών αποστάσεων) για να διακρίνω το χαμόγελο στη σερβιτόρα ας πούμε

Με 3+60 μισθο και κατι 10ωρα δουλειας, εσυ θες να καυλαντιζεις με την σερβιτορα και ειναι αγενης αν δεν το κανει...  :jerking:

σωστά. γι αυτό τους εγγλέζους τους λέμε κρυόκωλους.......
χιούμορ λαός που κάνει ακόμα πίπες σε στέμμα δεν παίζει ούτε για ανέκδοτο.

φαουλ.. αλλη κουλτουρα, αλλες συνηθειες..
εχουν και μαλιστα πολυ εξυπνο χιουμορ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είχα ένα πρόβλημα με το ικα και πήγα να το λύσω. ο υπάλληλος δεν ήταν χαμογελαστός. του είπα το πρόβλημά μου, μου είπε τι πρέπει να γίνει, του είπα τις αντιρρήσεις μου, μου είπε "δε γίνεται", του είπα "γίνεται γιατί αυτό κι αυτό", τεσπα κάτσαμε κάνα τέταρτο να προσπαθούμε να βρούμε λύση ήρεμα κι ωραία (αλλά όχι ευχάριστα με χαμόγελα και καφεδάκι), με πήγε σε άλλο γραφείο όπου έψαχνε για αρκετή ώρα σε κάτι χοντρούς φακέλους κάποιους νόμους κτλ και τελικά τη βρήκαμε την άκρη.

επειδή δεν τα έκανε όλα αυτά χαμογελώντας θα τον πω αγενή? όχι βέβαια, εξυπηρετικότατος ήταν ο άνθρωπος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ότι είχα να αποδείξω το έχω αποδείξει στους φίλους μου και στην οικογένεια μου (ανιόντες και κατιόντες)... θεωρώ ότι δεν έχω να αποδείξω τίποτε σε κανέναν άλλον, πολύ δε περισσότερο σε σένα, ένα ατομο το οποίο δεν μπορεί να διαχωρίσει τις έννοιες ευγένεια και σαβουάρ βιβρ και θεωρεί ότι η ευγένεια είναι συνυφασμένη με την υποκρισία και η αγένεια ,οι ύβρεις και τα ψεύδη δείγμα πνευματικής και ψυχικής υγείας...

συνέχισε να μας διασκεδάζεις......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φαουλ.. αλλη κουλτουρα, αλλες συνηθειες..
εχουν και μαλιστα πολυ εξυπνο χιουμορ
για τη ράτσα τους. δεν με καλύπτει έχω μεγαλώσει με άλλα δεδομένα.
άρα έχουν χιούμορ αναμεταξύ τους.

το θα ΜΕ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ για παράδειγμα ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ πουθενα ΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

Είμαστε ίσως η μόνη χώρα του πλανήτη που ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΡΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΡΙΧΝΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. Η ΕΥΡΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
ψάξε λχ πόσες λέξεις χρησιμοποιούν οι άγγλοι γιατ αρχίδια και το πέος και πόσες χρησιμοποιούμε εμείς.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
όταν στη σερβιτόρα δίνουν 300 ευρώ μισθό, ο ιδιοκτήτης φεύγει με πόρσε, δεν της κολλάει ένσημα, δεν της πληρώνει υπερωρίες και της μιλάει και σα σκουπίδι υπάνθρωπο, εσένα σου φταίει η σερβιτόρα και όχι ο ιδιοκτήτης.

Υ.Γ.
παρεμπιπτόντως γαμιέται η ευγένεια του αβατάρ σου ΚΑΙ το αβατάρ σου. Χρόνιος τσακωμός τους με τον Μίκη ήταν οτι ο έσχατος επέτρεπε στον απλό λαό να τον πλησιάζει και να τον προσφωνεί στον ενικό και με το μικρό του όνομα, κάτι που ο μουνόπανας του αβατάρ σου θεωρούσε προσβλητικό για την κάστα τους)

και στο εξωτερικό ο υπάλληλος δεν περνάει σαν βασιλιάς σε πολλές χώρες ... αλλά είναι ευγενής ... το να μην σου μιλάνε ευγενικά ναι είναι παράγοντας που σταδιακά σε κάνει αγενή αλλά αν έχεις παιδεία προσπαθείς να το καταπολεμάς ...

οι λόγοι που γούσταρα τον Μάνο ήταν πολύ βαθύτεροι ... κάθε φορά που εξέφραζε απόψεις ήταν τόσο κοντά στις δικές μου (τις περισσότερες φορές) .... αν μπορούσα θα μπορούσα πολύ εύκολα να τον κάνω φίλο μου αν είχα τη δυνατότητα ... αυτό που έγραψες για τον πλυθηντικό δεν το ήξερα αν και εγώ δεν θα το έκανα αν ήμουν στη θέση του .. παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι το έκανε για τον ίδιο λόγο που ο ελληνάρας είναι αγενής .... γιατί τελικά για μένα το πιο σημαντικό είναι το για ποιο λόγο κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ... για παράδειγμα αν εγώ δεν θέλω να γίνω φίλος με κάποιον γιατί δεν ταιριάζουμε και αυτός επιμένει να μου λέει κάθε φορά "γεια σου κωστάκη παλιόφιλε" θα του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν είμαστε παλιόφιλοι ... αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αγενής απέναντί του

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
στο χιουμορ μετραει να ξερεις και το κατα ποσο εισαι και συ δεκτικος ;) ....ασχετα αν ειναι πετυχημενο ή οχι....δηλαδη η προθεση του αλλου να σε κανει να γελασεις

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και στο εξωτερικό ο υπάλληλος δεν περνάει σαν βασιλιάς σε πολλές χώρες ... αλλά είναι ευγενής ... το να μην σου μιλάνε ευγενικά ναι είναι παράγοντας που σταδιακά σε κάνει αγενή αλλά αν έχεις παιδεία προσπαθείς να το καταπολεμάς ...

οι λόγοι που γούσταρα τον Μάνο ήταν πολύ βαθύτεροι ... κάθε φορά που εξέφραζε απόψεις ήταν τόσο κοντά στις δικές μου (τις περισσότερες φορές) .... αν μπορούσα θα μπορούσα πολύ εύκολα να τον κάνω φίλο μου αν είχα τη δυνατότητα ... αυτό που έγραψες για τον πλυθηντικό δεν το ήξερα αν και εγώ δεν θα το έκανα αν ήμουν στη θέση του .. παρόλα αυτά δεν πιστεύω ότι το έκανε για τον ίδιο λόγο που ο ελληνάρας είναι αγενής .... γιατί τελικά για μένα το πιο σημαντικό είναι το για ποιο λόγο κάνει ο καθένας αυτό που κάνει ... για παράδειγμα αν εγώ δεν θέλω να γίνω φίλος με κάποιον γιατί δεν ταιριάζουμε και αυτός επιμένει να μου λέει κάθε φορά "γεια σου κωστάκη παλιόφιλε" θα του δείξω με τον τρόπο μου ότι δεν είμαστε παλιόφιλοι ... αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι αγενής απέναντί του

δε σχολιάζουμε εδώ το τεράστιο έργο του. σχολιάζουμε το χαρακτήρα του.
όπως για παράδειγμα ότι ήταν ένας παιδέρας πουσταράς ο οποίος παίζει και να είναι ο μόνος έλληνας ιθαγενής που υιοθέτησε άγαμος το πιτσιρίκο έφηβό του..
κάνε τις αναγωγές σου.

κατά τα λοιπα για την ευγένεια των εγγλέζων.. ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ.
ΙΣΩΣ Ο ΠΙΟ ΑΞΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗΣ ΛΑΟΣ που έχει περάσει από την Ευρώπη. κατά τα λοιπά το nobility ήτο τίτλος.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Το ανησυχητικό για μένα είναι πως φτάσαμε το προφανές-η ευγένεια- να αποτελεί την έκπληξη και την εξαίρεση στον κανόνα της αγένειας  :headbang:
Παλιότερα οι Ελληνες ήταν πολύ πιο ευγενικοί στα 50'ς στα 60'ς.Από τον νεοπλουτισμό και νεοποτισμό-γραψαρχιδισμό των ευδαιμονικών 80'ς και μετά το πράγμα πήγε κατά διαόλου.
Πεστα μεγαλε !
Ρε παιδες εχω ριξει και γαμω τα γελια με τα αλλαξομπινελικια ! Δεν περιμενα οτι αυτο το θεμα μου , θα εξελισσοταν ετσι .. Χτυπησα φλεβααααααααα (λεμε τωρα ...)
Αιντε να παμε για καμμια μπυρα μεσημεριαζει .. Ποιος ειναι ?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Τύπε, τους εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα η μερέντα  :think: :think: :zfuck: :zfuck:

Πότε θα τους μυήσουμε στα βρώμικα στεκια της γκωλοκυνθούς? :2funny: :2funny:

Εκει οπου η ευγενεια κυριαρχει, εχουν εγκυκλοπαιδειες του ζαμπουνη οι τσατσαδες :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τύπε, τους εχει δημιουργησει ψυχολογικα προβληματα η μερέντα  :think: :think: :zfuck: :zfuck:

Πότε θα τους μυήσουμε στα βρώμικα στεκια της γκωλοκυνθούς? :2funny: :2funny:

Εκει οπου η ευγενεια κυριαρχει, εχουν εγκυκλοπαιδειες του ζαμπουνη οι τσατσαδες :rockon:
τυπε δηλαδη ειμαστε καφροι? :2funny:
γουσταρωωωωωωω τυπεεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:
τυπε στην κωλο-κυνθους ειναι μαθημενοι μονο με γαλλικα και πιανο :2funny:
θα τους παμε να γαμησουν μερεντιασμενο κωλο εκει
μετα απο ομονοια να γαμησουνε φαφουτα ρωσιδοβουλγαρα freelancer πουρή
και μετα σπιτι τους να το παιξουν 3 φορες,ετσι για να ηρεμησουν :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
Με 3+60 μισθο και κατι 10ωρα δουλειας, εσυ θες να καυλαντιζεις με την σερβιτορα και ειναι αγενης αν δεν το κανει...  :jerking:
δεν μιλαμε για καυλαντα...αλλα για τυπικες αρχες ευγενειας...ευχαριστω-παρακαλω....
γιατι καποιοι ουτε αυτα δεν εχουν μαθει  :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πεστα μεγαλε !
Ρε παιδες εχω ριξει και γαμω τα γελια με τα αλλαξομπινελικια ! Δεν περιμενα οτι αυτο το θεμα μου , θα εξελισσοταν ετσι .. Χτυπησα φλεβααααααααα (λεμε τωρα ...)
Αιντε να παμε για καμμια μπυρα μεσημεριαζει .. Ποιος ειναι ?
πίπες.
το πρόβλημα με το 60 δεν είναι η ευγένεια ή η αγένεια.
το ίδιο μαλάκας ήταν και θα είναι ο έλληνας σε αυτό.
το 60 απλά εάν σε έβλεπε αιμόφυρτο στο δρόμο θα σταματούσε να σε βοηθήσει. Τώρα σταματάει για να κλέψει το ραδιοφωνο από το αυτοκίνητο και να φύγει.
Παλιά εβγαινε στο μπαλκόνι και έλεγε καλημέρα στο γείτονα και του ζήταγε ένα κουταλάκι ζάχαρη.
Τώρα βγαίνει να δει ποιό μουνί έβαλε σπίτι όταν έλειπε η γυναίκα για να του γαμήσει αργότερα τη ζωή.

ο εγγλέζος είναι ευγενής, αλλά εάν περάσεις σε μη διάβαση πεζών θα σε πατήσει και θα φύγει γιατί έτσι λέει ο νόμος.

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.
λύστε πρώτα όλα τα άλλα τα κοινωνικά θέματα και μετά ασχοληθείτε και με το αμπαλλάζ.

OP
OP
T

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Μια Kaiser στο τριαααααααααααααααααααααααααααααααα !!!!!!!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και στα 50'ς,60'ς υπήρχαν κοινωνικά προβλήματα και μιλάμε για εποχές φτώχειας μετά από κατοχή και εμφύλιο.Πληγές που δεν κλείνουν και εύκολα.Δεν μιλάω για επιφανειακά χαμόγελα του κώλου.Μιλάω για αυτό που έβγαινε μέσα απ το κόσμο και δεν ήταν προσποιηητό.Στα υπόλοιπα μαζί σου περσον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom