Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 82K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Για τα πανηγυρια είναι μερικοι.Καθονται και κραζουν τον κακομοιρο τον ανθρωπο,ο οποιος ότι ειπε πιστευω απ την καρδια το πε και μπραβο του γιατι είναι μαγκας και προφανως καταλαβε τι εγινε.Ακομα και ο πιο χεστης μεσα σε γρηγορο αυτοκινητο το παταει.Σε τελικη αναλυση δεν εχει σημασια αν εφταιγε η όχι ο Βακακης,το πληρωσε με τη ζωη του,εδω μην ακουσω καμια μαλακια,τελος.Οσο για τον ανθρωπο χεστηκε για τις αποζημιώσεις,καλα ποσο μαλακες σκατιαριδες ειστε μερικοι?Ο τυπος εχασε τα παντα ,την οικογενεια του ,ο,τι ειχε και δεν ειχε σε χρονο ντε τε.Ποση πια μαλακια σας εχει βαρεσει στον εγκεφαλο.Απλως ο τυπος είναι της πιατσας προφανως και καταλαβε τι εγινε.Μας τα ζαλισε ο άλλος χτες με την εννομη ταξη,τις κλησεις και τις πιπες και καλα,χεστηκαμε.Το θεμα είναι να μην χανονται ζωες.Ατυχηματα γινονται για 1002 λογους.Πεταγετε ο καθενας,λεει την πιπα του λες και τον διορισε δικαστης καποιος,ενω δεν ηταν καν μπροστα και δεν εχει τη στοιχειωδη ανθρωπια να δει το πραγμα όπως πρεπει.Ολοι οι κομπλες που τα φορτωνουν όλα στον Βακακη να πανε σε κανα ψυχιατρο.Εννοειται ότι μαλακια του που ετρεχε,ωραια,και τι θελετε να κανουμε τωρα δηλαδή.Το πληρωσε ακριβοτερα απ ότι θα τον τιμωρουσε ακομα και το πιο αυστηρο δικαστηριο.Σκοτωθηκε,σκοτωθηκαν 3 συνανθρωποι του,και βυθισε στο πενθος τοσες οικογνειες.Ηθελα να ξερα αν ηταν συγγενης σας αν θα λεγατε αυτές τις παπαριες.Στον πατερα του μωρου και συζυγο της αδικοχαμένης κοπελας υποκλινομαι.Τελικα τα ΟΥΚ δε βγαζουν βουτυτοχλεχλεδες αλλα αντρες με μυαλο και ψυχη.Το καταντησατε εδώ μεσα κατι μεταξυ λαικου δικαστηρίου, εκπομπης μεσημεριανης ζωνης και κουβέντας πιτσιρικάδων σε καφετερια.Τι άλλο θα ακούσουμε?
Συλληπητηρια στις οικογενειες των θανοντων.Ας αναπαυθει η ψυχουλα τους.
Τύπε εγώ προσωπικά θέλω οι συγγενείς μου να ψοφήσουν όλοι. Εσύ δηλ. τόσο πολύ τους αγαπάς?

Εάν ζούσε ο jumbo junior θα έλεγες πάλι ότι δεν εφταιγε?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
οπως το εγραψα και ποιο πισω ποτε δεν ηταν στα ΟΥΚ απλα το εχει γραψει στο φεισ προφιλ οπως και η μιση Ελλαδα και ειχε 2 φωτο ανεβασει απο εκπαιδευση σχολειου που κυκλοφορουν ,απλα το αντεγραψαν τα μεσα γιατι
τους  εκανε
ειδα που το ελεγε ο ιδιος (οτι ηταν δηλαδη στα ΟΥΚ) κι οτι περναει πιο δυσκολα κι απο διαβολοβδομαδα και κατι τετοια...

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
Το λέει ο ίδιος στην συνέντευξη του ότι ήταν στα ΟΥΚ ...
ηταν δεν σημαινει οτι τελειωσε το σχολειο...εκτος αν ηταν πολυ ποιο μετα απο μενα που ημουν στο 131.
αν και ηλικιακα ειμαστε κοντα...θα το κοιταξω

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Τύπε εγώ προσωπικά θέλω οι συγγενείς μου να ψοφήσουν όλοι. Εσύ δηλ. τόσο πολύ τους αγαπάς?

γιατί τόσο μίσος για τους συγγενείς σού; :wanker:

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Άνθρωποι σαν αυτόν τον τύπο πρέπει να αποτελούν πρότυπα για το κωλοχανείο που ζούμε ... ακούστε την συνέντευξη του ΠΡΟ-ΣΕ-ΚΤΙ-ΚΑ ... εκεί υπάρχουν όλες οι απαντήσεις ...

Ο άνθρωπος είναι πιστός χριστιανός ορθόδοξος ... οι αντιδράσεις του πρέπει να ερμηνευθούν και σε αυτό το πλαίσιο ...

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
γιατί τόσο μίσος για τους συγγενείς σού; :wanker:
Τύπε με ζηλεύουν. Θέλουν το κακό μου, όπως και εγώ το δικό τους. Είναι ανθρώπινη αδυναμία εκατέρωθεν. Δεν μου έχουν κάνει κάτι ούτε εγώ σε αυτούς.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
ηταν δεν σημαινει οτι τελειωσε το σχολειο...εκτος αν ηταν πολυ ποιο μετα απο μενα που ημουν στο 131.
αν και ηλικιακα ειμαστε κοντα...θα το κοιταξω

Δεν ξέρω λεπτομέρειες - εγώ ήμουν ντακότα διαβιβαστής. Πάντως κάπου έχει πει για τις ευχές του διοικητή του όταν τελείωσε το σχολείο των ΟΥΚ. Οπότε μάλλον είστε συνάδελφοι.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Σημαντική ερωτηση:

Εάν ο junior jumbo ζούσε της συγκρούσεως, θα έφταιγε λιγότερο, περισσότερο η το ίδιο?

Επισκέπτης

Τι λές τώρα!!! Αν εκφράζεις τόσο "όμορφα" συναισθήματα για τους συγγενείς σου,φαντάζομαι τα πιστεύω σου για αγνώστους!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Τι λές τώρα!!! Αν εκφράζεις τόσο "όμορφα" συναισθήματα για τους συγγενείς σου,φαντάζομαι τα πιστεύω σου για αγνώστους!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τύπε οι άγνωστοι μού είναι αδιάφοροι. Οι συγγενείς μου θέλω να πάθουν κακό. Είναι οι πρώτοι που ζηλευουν μία επιτυχία σου. Όπως και οι φίλοι σου.

Μεγάλο θέμα δεν θα επεκταθω άλλο.

sonicmauhdem123

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2015
Κριτικές
5
Like
120
Πόντοι
1
Τύπε οι άγνωστοι μού είναι αδιάφοροι. Οι συγγενείς μου θέλω να πάθουν κακό. Είναι οι πρώτοι που ζηλευουν μία επιτυχία σου. Όπως και οι φίλοι σου.

Μεγάλο θέμα δεν θα επεκταθω άλλο.

Συμφωνώ ειδικά σε αυτό με τους φίλους.

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
389
Πόντοι
36
ζηταω προσωπικα συγνωμη μιλησα με ατομο απο το 138 και μου το επιβεβαιωσε

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
88 σελιδες!! πουλαει πολυ το θεμα!! πολυ χαρηκα που ο ατυχος 41χρονος δεν εκανε το χατηρι στους δημοσιογραφους που σιγουρα  περιμεναν αλλη αντιμετωπιση!!

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
88 σελιδες!! πουλαει πολυ το θεμα!! πολυ χαρηκα που ο ατυχος 41χρονος δεν εκανε το χατηρι στους δημοσιογραφους που σιγουρα  περιμεναν αλλη αντιμετωπιση!!
Βγήκε και μίλησε παντού βέβαια. Εάν έριχνε και μπινελικια η έκλαιγε θα μιλούσαμε για ολοκληρωτική νίκη των δημοσιογράφων.

Τώρα οι δημοσιογράφοι επέτυχαν μισή νίκη.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Σημαντική ερωτηση:

Εάν ο junior jumbo ζούσε της συγκρούσεως, θα έφταιγε λιγότερο, περισσότερο η το ίδιο?

Ποινικά θα πήγαινε μέσα ... πόσο μέσα δεν ξέρω ... από λίγους μήνες μέχρι λίγα χρόνια ... αναλόγως του κατά πόσο θα αναγνώριζε το δικαστήριο αυτό που οι νομικοί αποκαλούν βαριά αμέλεια ή ακόμα και ενδεχόμενο δόλο ... Υπάρχουν νομικοί στο φόρουμ που μπορούν να μας τα εξηγήσουν.

Ηθικά θεωρώ ότι θα στοχοποιούνταν - ακόμα και από ανθρώπους όπως εγώ που τώρα τον υπερασπιζόμαστε ... Υπάρχει κάτι στο θάνατο που εξαγνίζει ... Όσο κι αν προσπαθούμε να το δούμε ορθολογικά.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιο που πέθανε - δεδομένων των συνθηκών. Εκείνος που πήγε άδικα ήταν ο επιβάτης του. Και γι αυτόν δυστυχώς κανείς σχεδόν δεν μιλάει ...

aaaa51

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2015
Κριτικές
4
Like
75
Πόντοι
1

μην παιζεις με τις λεξεις.Ελεος!Εννοω γενικως δικοι σου ανθρωποι.

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Ποινικά θα πήγαινε μέσα ... πόσο μέσα δεν ξέρω ... από λίγους μήνες μέχρι λίγα χρόνια ... αναλόγως του κατά πόσο θα αναγνώριζε το δικαστήριο αυτό που οι νομικοί αποκαλούν βαριά αμέλεια ή ακόμα και ενδεχόμενο δόλο ... Υπάρχουν νομικοί στο φόρουμ που μπορούν να μας τα εξηγήσουν.

Ηθικά θεωρώ ότι θα στοχοποιούνταν - ακόμα και από ανθρώπους όπως εγώ που τώρα τον υπερασπιζόμαστε ... Υπάρχει κάτι στο θάνατο που εξαγνίζει ... Όσο κι αν προσπαθούμε να το δούμε ορθολογικά.

Νομίζω ότι ήταν δίκαιο που πέθανε - δεδομένων των συνθηκών. Εκείνος που πήγε άδικα ήταν ο επιβάτης του. Και γι αυτόν δυστυχώς κανείς σχεδόν δεν μιλάει ...
Θαυμάσια δήλωση που κεντρίζει το ενδιαφέρον ανεξάρτητα εάν συμφωνώ ή όχι. Γενικά και όλη η τοποθέτησή σου μου άρεσε.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• synepivatis.jpg