Νέα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
χλιμιτζουρακο για ένα 150-αρι τον μηνα δουλεουν εκει(οποιει δουλεουν) στα παπακια τους και αν φυγει αυτό το εκτρωμα της επιχειρηματικότητας

φαε νεοταξητι φαε αναπτυξη από τα jumbo

μαλλον αυτό θα θελεις να είναι το μελλον του παιδιου σου μαλακα νέο ελληνα
Τύπε αν θελεις να κατακρινεις τα τζαμπο, ανοιξε ενα θρεντ και κανε το. Το να συνδεεις το θανατο του γιου του ιδιοκτητη με το καταστημα λεγοντας ασυναρτησιες περι νεοταξιτων ειναι θλιβερο.

Επισκέπτης

ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
Συμφωνώ ξανά μαζί σου, η οδήγηση δεν κάνει διακρίσεις ανάλογα με την τσέπη και το αυτοκίνητο. Ο κακός/ασυνείδητος οδηγός ΠΑΝΤΑ είναι δημόσιος κίνδυνος.

Μήπως όμως το φάγανε το παιδί του Jumpo και λέμε εδώ μέσα μ#%^*+?σ ;
Κοίταξε σενάρια μπορούμε να υποθέσουμε πολλά, αλλά το κόβω κάπως ακραίο δεν ήταν κι ο Αλέξανδρος Ωνάσης. Βέβαια και πραγματογνωμοσύνη να γίνει δε θα την πιστέψω καθόσον το χρήμα κάνει πολλά.

Εν κατακλείδι, ο πλούσιος μπαμπάκας (όχι δεν τον λυπάμαι καθόλου) ας τα βάλει στον πισινό του το χρήμα και να φρόντιζε να έδινε κατάλληλη αγωγή στον κανακάρη του. Εγώ που δεν είμαι γονιός, όταν βλέπω τα μικρά ανίψια μου (κι έρχομαι σε κόντρα κάποιες φορές με τα αδέλφια μου) τους δίνω συμβουλές, να ρε μαλάκα λέω στον έναν αυτό είναι το μουνί, αυτό το καυλί, στις ανιψιές, έτσι γαμιώνται, αυτές είναι τσούλες, αυτοι είναι μπινέδες και δαύτοι καμπινέδες......
Το παιδί ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ εκπαιδεύσεις όπως η αλεπού το αλεπόπουλο από μικρή ηλικία, αλλιώς τράβα γαμήσου μη γεννάς είτε (όπως τώρα ο πλούσιος μπαμπάκας) θέρισε τα όσα έσπειρες.
Και μακάρι να του πάρει και μερικά εκατομμύρια ο δύστυχος γονιός.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Τύπε αν θελεις να κατακρινεις τα τζαμπο, ανοιξε ενα θρεντ και κανε το. Το να συνδεεις το θανατο του γιου του ιδιοκτητη με το καταστημα λεγοντας ασυναρτησιες περι νεοταξιτων ειναι θλιβερο.

ενταξη φασιστακο θα το κανω!!!!!

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.905
Πόντοι
5.506
μαλακας ειναι δεν ειναι φασιστας

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
χλιμιτζουρακο για ένα 150-αρι τον μηνα δουλεουν εκει(οποιει δουλεουν) στα παπακια τους και αν φυγει αυτό το εκτρωμα της επιχειρηματικότητας

φαε νεοταξητι φαε αναπτυξη από τα jumbo

μαλλον αυτό θα θελεις να είναι το μελλον του παιδιου σου μαλακα νέο ελληνα

'τραγικό γεγονός με τέσσερις νεκρούς;

ευκαιρία να κάνω επίδειξη ηλιθιότητας και σκατοψυχίας'

μπράβο μεγάλε, χώστα στο jumbo, την νέα τάξη, τον καπιταλισμό 'που γεννά τον φασισμό'...  μην αφήσεις τίποτα όρθιο. δεν θα ξαναβρεις τέτοια ευκαιρία...

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21

Θα σου προτείνω κάτι.
Κατ αρχάς πες μας την ηλικία σου. Και να εισαι ειλικρινείς (που δεν θα είσαι).

Κατα δεύτερον, σε παρακαλώ ΦΥΓΕ απο το site. Διαγράψου, μην ξαναμπεις, και μην ξαναγράψεις για κανένα λόγο.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216

τυπε, σορρυ κιολας, αλλα ο θεος να φυλαει μην πιασουν ανθρωποι του λογου σου χρηματα η την παραμικρη εξουσια!
ατομα με τέτοιες συμπεριφορες και αποψεις τεινουν να είναι ο,τι χειροτερο αμα νιωσουν εστω και μια σταλια δυναμης στα χερακια τους...
μην νομιζεις ότι διαφερεις πολύ από κατι αδίστακτους τυπου χιτλερ,σταλιν κτλπ...από το μισος και τον φανατισμο ξεκινησαν..απλα ηταν πολύ πιο ικανοι και αδίστακτοι, για να φτασουν εκει που εφτασαν..
ευτυχως εσυ μαλλον εισαι απλα χαζούλης κλασσικος κομπλεξικος ελληνας, που δεν τον ενοιαζει να πεθανει ο γιος του γειτονα του πχ. εάν ειχε καποιο προσωπικο οφελος!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Στο Πρόταγκον λέει οτι ο συνοδηγός στην Πόρσε ήταν ο στενός φίλος και "συνεργάτης" του Γιώργου Βακάκη Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Πήγαιναν μαζί στην Αράχωβα (για "συνεργασία" μάλλον)

Συνημμένα

• vakakis-sdsss.jpg
    vakakis-sdsss.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 17

Επισκέπτης
Λυπάμαι. Ειλικρινά.
Δεν ειναι δυνατόν το επίπεδο κάποιων να ειναι τέτοιο.
Μπα τι μας λες, μήπως θες να στεναχωρηθώ για τον κάθε μεγαλοκαρχαρία;
Ναι είμαι λίγο χαμηλού επιπέδου άτομο όπως και η C programming language......

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Μπα τι μας λες, μήπως θες να στεναχωρηθώ για τον κάθε μεγαλοκαρχαρία;
Ναι είμαι λίγο χαμηλού επιπέδου άτομο όπως και η C programming language......

Ναι να στενοχωρηθείς. Αλλιώς είσαι ζώο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
τυπε, σορρυ κιολας, αλλα ο θεος να φυλαει μην πιασουν ανθρωποι του λογου σου χρηματα η την παραμικρη εξουσια!
ατομα με τέτοιες συμπεριφορες και αποψεις τεινουν να είναι ο,τι χειροτερο αμα νιωσουν εστω και μια σταλια δυναμης στα χερακια τους...
μην νομιζεις ότι διαφερεις πολύ από κατι αδίστακτους τυπου χιτλερ,σταλιν κτλπ...από το μισος και τον φανατισμο ξεκινησαν..απλα ηταν πολύ πιο ικανοι και αδίστακτοι, για να φτασουν εκει που εφτασαν..
ευτυχως εσυ μαλλον εισαι απλα χαζούλης κλασσικος κομπλεξικος ελληνας, που δεν τον ενοιαζει να πεθανει ο γιος του γειτονα του πχ. εάν ειχε καποιο προσωπικο οφελος!
Εξουσια μονο σε τριπρες κουληδες και σαμαραδες τυπε  :rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.962
Πόντοι
6.030
Ρε παιδιά ,αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε φτωχομπινέ κάγκουρα που κωλοφτιάχνει αμάξια και βγαίνει έξω στον δρόμο και κάνει μαλακίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε ένα "παιχνίδι" απο το μπαμπά του χωρίς να ξέρει να το κουμαντάρει. Για να μπορείς να οδηγάς γρήγορα αμάξια, το λιγότερο που δεν πρέπει να είσαι "άμπαλος" οδηγός. Ενώ ο άλλος ο πλούσιος ο εφοπλιστής κατάφερε και είχε την εκπαίδευση, τ' αρχίδια και την ψυχραιμία την ώρα που πήγαν να τον απαγάγουν να ελιχθεί και να την κάνει... επομένως μάγκες δεν είναι ταξικό το θέμα της αχρηστοσύνης και της ανευθυνότητας του 24χρονου . Απο τις φώτο του, εγώ βλέπω ένα ανέμελο κακομαθημένο παιδάκι(αντιπαθές σ εμένα,) που ζεί στον δικό του άνετο κόσμο. Αυτό όμως δεν πρέπει να το κακίζουμε όλοι εμείς που δεν έχουμε τα λεφτά του. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε με ασφάλεια να πόύμε είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε 3 ανθρώπους στο λαιμό του και σ αυτό φταίει και όποιος του εμπιστεύτηκε την πόρσε χωρίς να του δώσει έστω μια ελάχιστη οδηγική παιδεία.

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
Θα σου προτείνω κάτι.
Κατ αρχάς πες μας την ηλικία σου. Και να εισαι ειλικρινείς (που δεν θα είσαι).

Κατα δεύτερον, σε παρακαλώ ΦΥΓΕ απο το site. Διαγράψου, μην ξαναμπεις, και μην ξαναγράψεις για κανένα λόγο.

είμαι 85 και μενω στην εκαλη  :dancing: :dancing:

θελεις να ερθει για ποτο στο σπιτι μου??????

θα παρεις αρκετα 500-ευρα και εγω απλα απλα θα σε <γλεντισω> βαζοντας σου να φορεσεις αποκριάτικα από τα jumbo καθως θα τρως από τις σκουπιδοσακουλες του
warnwarn.gif
 Για[/URL] άτομα σαν και σένα πρέπει να μπούνε νέοι κανόνες στο forum.

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε με ασφάλεια να πόύμε είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε 3 ανθρώπους στο λαιμό του και σ αυτό φταίει και όποιος του εμπιστεύτηκε την πόρσε χωρίς να του δώσει έστω μια ελάχιστη οδηγική παιδεία.

Διαφωνώ. Αν κάποιος φταίει εν τέλει, ειναι το "κράτος" μας.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Στο Πρόταγκον λέει οτι ο συνοδηγός στην Πόρσε ήταν ο στενός φίλος και "συνεργάτης" του Γιώργου Βακάκη Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Πήγαιναν μαζί στην Αράχωβα (για "συνεργασία" μάλλον)

τι εννοεις με τα εισαγωγικα?

ηταν πουστηδες?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.872
Πόντοι
216
Ρε παιδιά ,αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε φτωχομπινέ κάγκουρα που κωλοφτιάχνει αμάξια και βγαίνει έξω στον δρόμο και κάνει μαλακίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε ένα "παιχνίδι" απο το μπαμπά του χωρίς να ξέρει να το κουμαντάρει. Για να μπορείς να οδηγάς γρήγορα αμάξια, το λιγότερο που δεν πρέπει να είσαι "άμπαλος" οδηγός. Ενώ ο άλλος ο πλούσιος ο εφοπλιστής κατάφερε και είχε την εκπαίδευση, τ' αρχίδια και την ψυχραιμία την ώρα που πήγαν να τον απαγάγουν να ελιχθεί και να την κάνει... επομένως μάγκες δεν είναι ταξικό το θέμα της αχρηστοσύνης και της ανευθυνότητας του 24χρονου . Απο τις φώτο του, εγώ βλέπω ένα ανέμελο κακομαθημένο παιδάκι(αντιπαθές σ εμένα,) που ζεί στον δικό του άνετο κόσμο. Αυτό όμως δεν πρέπει να το κακίζουμε όλοι εμείς που δεν έχουμε τα λεφτά του. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε με ασφάλεια να πόύμε είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε 3 ανθρώπους στο λαιμό του και σ αυτό φταίει και όποιος του εμπιστεύτηκε την πόρσε χωρίς να του δώσει έστω μια ελάχιστη οδηγική παιδεία.

Ν αγιασει το στομα σου, ανθρωπε!
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

όλα τα υπολοιπα είναι ΠΙΠΕΣ ΒΕΡΕΣΕ!

και να πατε να γαμηθειτε ολοι εσεις οι κωλανθρωποι που καπηλεύεστε τραγικα γεγονότα με θανατους για να πειτε την ηλιθιοτητα σας!

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
είμαι 85 και μενω στην εκαλη  :dancing: :dancing:

θελεις να ερθει για ποτο στο σπιτι μου??????

θα παρεις αρκετα 500-ευρα και εγω απλα απλα θα σε <γλεντισω> βαζοντας σου να φορεσεις αποκριάτικα από τα jumbo καθως θα τρως από τις σκουπιδοσακουλες του

τον έκανες χώμα τώρα...

ρε σοβαρά τώρα, σε μια χώρα που είχε μόνο το 2015, 1.600 νεκρούς από τροχαία, που όλοι λαδώνουν για να πάρουν δίπλωμα, που θεωρείται μαγκιά να τρέχεις και να μην φοράς κράνος-ζώνη, που δεν υπάρχει οδική παιδεία, που οι δρόμοι είναι κακοκατασκευασμένοι, που όλοι κάνουν παραβάσεις γιατί 'έλα μωρέ δεν με είδε κανείς' κλπ κλπ κλπ, βρήκες ευκαιρία μετά από ένα τροχαίο να κάνεις αντικαπιταλιστική προγανάνδα και να βρίσεις το jumbo;

είστε σίγουρα άνθρωπος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom