G+M rentis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τύπε αν θελεις να κατακρινεις τα τζαμπο, ανοιξε ενα θρεντ και κανε το. Το να συνδεεις το θανατο του γιου του ιδιοκτητη με το καταστημα λεγοντας ασυναρτησιες περι νεοταξιτων ειναι θλιβερο.χλιμιτζουρακο για ένα 150-αρι τον μηνα δουλεουν εκει(οποιει δουλεουν) στα παπακια τους και αν φυγει αυτό το εκτρωμα της επιχειρηματικότητας
φαε νεοταξητι φαε αναπτυξη από τα jumbo
μαλλον αυτό θα θελεις να είναι το μελλον του παιδιου σου μαλακα νέο ελληνα
Συμφωνώ ξανά μαζί σου, η οδήγηση δεν κάνει διακρίσεις ανάλογα με την τσέπη και το αυτοκίνητο. Ο κακός/ασυνείδητος οδηγός ΠΑΝΤΑ είναι δημόσιος κίνδυνος.
ΕΙΤΕ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
Κοίταξε σενάρια μπορούμε να υποθέσουμε πολλά, αλλά το κόβω κάπως ακραίο δεν ήταν κι ο Αλέξανδρος Ωνάσης. Βέβαια και πραγματογνωμοσύνη να γίνει δε θα την πιστέψω καθόσον το χρήμα κάνει πολλά.Μήπως όμως το φάγανε το παιδί του Jumpo και λέμε εδώ μέσα μ#%^*+?σ ;
Τύπε αν θελεις να κατακρινεις τα τζαμπο, ανοιξε ενα θρεντ και κανε το. Το να συνδεεις το θανατο του γιου του ιδιοκτητη με το καταστημα λεγοντας ασυναρτησιες περι νεοταξιτων ειναι θλιβερο.
Α καλα νταξ.ενταξη φασιστακο θα το κανω!!!!!
πλούσιος μπαμπάκας (όχι δεν τον λυπάμαι καθόλου) ας τα βάλει στον πισινό του το χρήμα
χλιμιτζουρακο για ένα 150-αρι τον μηνα δουλεουν εκει(οποιει δουλεουν) στα παπακια τους και αν φυγει αυτό το εκτρωμα της επιχειρηματικότητας
φαε νεοταξητι φαε αναπτυξη από τα jumbo
μαλλον αυτό θα θελεις να είναι το μελλον του παιδιου σου μαλακα νέο ελληνα
ενταξη φασιστακο θα το κανω!!!!!
ενταξη φασιστακο θα το κανω!!!!!
Μπα τι μας λες, μήπως θες να στεναχωρηθώ για τον κάθε μεγαλοκαρχαρία;Λυπάμαι. Ειλικρινά.
Δεν ειναι δυνατόν το επίπεδο κάποιων να ειναι τέτοιο.
Μπα τι μας λες, μήπως θες να στεναχωρηθώ για τον κάθε μεγαλοκαρχαρία;
Ναι είμαι λίγο χαμηλού επιπέδου άτομο όπως και η C programming language......
Εξουσια μονο σε τριπρες κουληδες και σαμαραδες τυπετυπε, σορρυ κιολας, αλλα ο θεος να φυλαει μην πιασουν ανθρωποι του λογου σου χρηματα η την παραμικρη εξουσια!
ατομα με τέτοιες συμπεριφορες και αποψεις τεινουν να είναι ο,τι χειροτερο αμα νιωσουν εστω και μια σταλια δυναμης στα χερακια τους...
μην νομιζεις ότι διαφερεις πολύ από κατι αδίστακτους τυπου χιτλερ,σταλιν κτλπ...από το μισος και τον φανατισμο ξεκινησαν..απλα ηταν πολύ πιο ικανοι και αδίστακτοι, για να φτασουν εκει που εφτασαν..
ευτυχως εσυ μαλλον εισαι απλα χαζούλης κλασσικος κομπλεξικος ελληνας, που δεν τον ενοιαζει να πεθανει ο γιος του γειτονα του πχ. εάν ειχε καποιο προσωπικο οφελος!
Θα σου προτείνω κάτι.
Κατ αρχάς πες μας την ηλικία σου. Και να εισαι ειλικρινείς (που δεν θα είσαι).
Κατα δεύτερον, σε παρακαλώ ΦΥΓΕ απο το site. Διαγράψου, μην ξαναμπεις, και μην ξαναγράψεις για κανένα λόγο.
Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε με ασφάλεια να πόύμε είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε 3 ανθρώπους στο λαιμό του και σ αυτό φταίει και όποιος του εμπιστεύτηκε την πόρσε χωρίς να του δώσει έστω μια ελάχιστη οδηγική παιδεία.
Στο Πρόταγκον λέει οτι ο συνοδηγός στην Πόρσε ήταν ο στενός φίλος και "συνεργάτης" του Γιώργου Βακάκη Ανδρέας Γεωργακόπουλος.
Πήγαιναν μαζί στην Αράχωβα (για "συνεργασία" μάλλον)
Ρε παιδιά ,αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον οποιοδήποτε φτωχομπινέ κάγκουρα που κωλοφτιάχνει αμάξια και βγαίνει έξω στον δρόμο και κάνει μαλακίες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε ένα "παιχνίδι" απο το μπαμπά του χωρίς να ξέρει να το κουμαντάρει. Για να μπορείς να οδηγάς γρήγορα αμάξια, το λιγότερο που δεν πρέπει να είσαι "άμπαλος" οδηγός. Ενώ ο άλλος ο πλούσιος ο εφοπλιστής κατάφερε και είχε την εκπαίδευση, τ' αρχίδια και την ψυχραιμία την ώρα που πήγαν να τον απαγάγουν να ελιχθεί και να την κάνει... επομένως μάγκες δεν είναι ταξικό το θέμα της αχρηστοσύνης και της ανευθυνότητας του 24χρονου . Απο τις φώτο του, εγώ βλέπω ένα ανέμελο κακομαθημένο παιδάκι(αντιπαθές σ εμένα,) που ζεί στον δικό του άνετο κόσμο. Αυτό όμως δεν πρέπει να το κακίζουμε όλοι εμείς που δεν έχουμε τα λεφτά του. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε με ασφάλεια να πόύμε είναι ότι το συγκεκριμένο μαλακιστήρι πήρε 3 ανθρώπους στο λαιμό του και σ αυτό φταίει και όποιος του εμπιστεύτηκε την πόρσε χωρίς να του δώσει έστω μια ελάχιστη οδηγική παιδεία.
είμαι 85 και μενω στην εκαλη
θελεις να ερθει για ποτο στο σπιτι μου??????
θα παρεις αρκετα 500-ευρα και εγω απλα απλα θα σε <γλεντισω> βαζοντας σου να φορεσεις αποκριάτικα από τα jumbo καθως θα τρως από τις σκουπιδοσακουλες του