Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Αν και σε έχω βρίσει αρκετές φορές, εδώ συμφωνώ μαζί σου. Δε μας ενδιαφέρουν οι "προσπάθειες". Μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Και απέτυχε
Αυτη η αποψη απλως αθωωνει τον λαϊκισμό και τους πολιτες απο τις ευθυνες τους. Οχι, δεν ειναι τοσο απλο. Δεν μπορεις να πετυχεις οταν εχεις τους παντες εναντιον σου και οι ψηφοφοροι επιμενουν να ΜΗΝ σε στηριζουν στη δυσκολη ωρα. Αν εστω ΜΙΑ φορα αυτος ο λαος ειχε ψηφισει το ΔΥΣΚΟΛΟ, θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Εστω ΜΙΑ φορα να ειχε ψηφισει το ΔΥΣΚΟΛΟ. Δηλαδη τον Μητσοτακη το 1993, τον Καραμανλη το 2009 ή τον Σαμαρα το 2015. Αλλά δεν. Τρεις φορες ψηφισε το ευκολο και καταστραφηκαμε και τις τρεις. Μυαλο θα βαλουμε αραγε?

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Οχι φιλε πολλες ταινιες βλεπεις. Χρειαζεται και κοινωνικη συναινεση για να περασεις καποια πραγματα. Δεν ειναι κουμπια να τα πατησεις και να γινουν ολα. Ανθρωπους αφορούν και οι ανθρωποι πρεπει να τα αποδεχθουν. Η λογικη "εχω ολα τα νομοθετηματα ετοιμα, τα ψηφισα και τελειωσα" ειναι τουλαχιστον παιδικη. Κι εγω θεωρουσα απο το 2010 οτι η λυση για την κριση ηταν ο εσωτερικος δανεισμος, δηλαδη απο τα 250 δις που ειχαν οι τραπεζες σε καταθεσεις, να δανειστει αναγκαστικα το κρατος τα 100 δις για τις αναγκες του, εκδιδοντας εντοκα ομολογα πενταετιας ή δεκαετιας για τους καταθετες. Και ούτε μνημονια ουτε τιποτα. Φανταζεσαι τι θα ειχε γινει ομως τοτε? Θα περνούσε ποτέ αυτο?

Ο κόσμος την συναίνεση την δίνει στις εκλογές. Στο παράδειγμα που αναφέρεις, αφού ψηφίσαμε κομμουνιστές και ΟΧΙ, ήταν αναμενόμενο να γίνει κούρεμα και απορώ πως δεν έχει γίνει ακόμα.
Θα το τρώγαμε όπως το έφαγαν στην Κύπρο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
0-------------
ακροδεξια ο γεωργιαδης????
στα χαρτια ισως....

τυχοδιωχτης οπου φυσα ο ανεμος τυπε αν αυριο το συμφερον ηταν πασοκ θα ταν πασοκ
Το πας αλλου εσυ.Αν τον βαλεις διπλα στον Κασιδιαρη συμφωνοι.Ολα σχετικα ειναι.Αμφισβητεις ομως οτι οι αριστεροι θεωρουν  τον Αδωνι ακροδεξιο;Και του προσαπτουν μαλιστα αυτη τη κατηγορια αφου για αυτους δε τρεχει τιποτα αμα ειναι κανεις ακροαριστερος,ακροδεξιος ομως ειναι μομφη μεγαλη.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Α, και Αλεξ.. Δεν περιμένεις το τέλος της θητείας για να εφαρμόσεις την πολιτική σου. Τα έχεις ολα έτοιμα από πολύ πιο πριν και τα εφαρμόζει με το καλημέρα. Μέχρι τις επομενες εκλογές σε 4 χρόνια στρώνουν όλα

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Αυτη η αποψη απλως αθωωνει τον λαϊκισμό και τους πολιτες απο τις ευθυνες τους. Οχι, δεν ειναι τοσο απλο. Δεν μπορεις να πετυχεις οταν εχεις τους παντες εναντιον σου και οι ψηφοφοροι επιμενουν να ΜΗΝ σε στηριζουν στη δυσκολη ωρα. Αν εστω ΜΙΑ φορα αυτος ο λαος ειχε ψηφισει το ΔΥΣΚΟΛΟ, θα ηταν πολυ διαφορετικα τα πραγματα. Εστω ΜΙΑ φορα να ειχε ψηφισει το ΔΥΣΚΟΛΟ. Δηλαδη τον Μητσοτακη το 1993, τον Καραμανλη το 2009 ή τον Σαμαρα το 2015. Αλλά δεν. Τρεις φορες ψηφισε το ευκολο και καταστραφηκαμε και τις τρεις. Μυαλο θα βαλουμε αραγε?

Γιατι ρε συ Αλεξ αθωώνει το λαικισμό; Εγω νομίζω οτι πολύς κόσμος διψά για κάποια κινηση που να ειναι ειλικρινής και να σπασει το απόστημα του "δημοσίου". Και ΤΙΜΩΡΙΕΣ. Να μπούνε φυλακή πλαστογράφοι πτυχίων, λαδωμένοι ποντικοί της πολεοδομίας, καταχραστές δημοσίου χρήματος. Όχι απλά απόλυση - να μπούνε φυλακή.

Αυτό πρέπει να γίνει τις πρώτες μέρες. Μετά χάνεται η δυναμική. Και απο το ποιος βάζει σε θέσεις υπουργών στην πρώτη κυβέρνηση μετά τις εκλογές, καταλαβαίνεις πόσο αποφασισμένος είναι κάποιος να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ή απλά θέλει να κρατήσει ισορροπιες στο κόμμα και στ'αρχίδια μας τι θα γίνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Γιατι ρε συ Αλεξ αθωώνει το λαικισμό; Εγω νομίζω οτι πολύς κόσμος διψά για κάποια κινηση που να ειναι ειλικρινής και να σπασει το απόστημα του "δημοσίου". Και ΤΙΜΩΡΙΕΣ. Να μπούνε φυλακή πλαστογράφοι πτυχίων, λαδωμένοι ποντικοί της πολεοδομίας, καταχραστές δημοσίου χρήματος. Αυτό πρέπει να γίνει τις πρώτες μέρες. ΜΕτά χάνεται η δυναμική. Και απο το ποιος βάζει σε θέσεις υπουργών, καταλαβαίνεις πόσο αποφασισμένος είναι κάποιος να κάνει αυτά που υποσχέθηκε ή απλά θέλει να κρατήσει ισορροπιες στο κόμμα και στ'αρχίδια μας τι θα γίνει.
Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο κοσμος θελει τιμωριες και σπασιμο αποστηματων? Εγω καθολου. Αυτα τα θυμαται ο κοσμος μονο σε εποχες κρισης, που φτωχαινει και θελει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Την εποχη της ευημεριας, καθολου δεν ειδα λαικα αιτηματα για τιμωριες, κρεμαλες και σπασιματα αποστηματων. Ολα καλα τοτε. Και γκρινιαζαμε κιολας γιατι οι φραουλες το χειμωνα ηταν ακριβες. Περαιτερω επι της ουσιας θεωρω παντα σταθερα οτι το θεμα σε αυτη τη χωρα δεν ειναι οι τιμωριες, αυτο ειναι το δευτερευον. Το πρωτευον ειναι η αλλαγη νοοτροπιας και η πολιτικη ωριμοτητα πρωτιστως του κοσμου και κατοπιν των πολιτικων. Ουτε καν νεους νομους δεν χρειαζομαστε. Καλη εφαρμογη των υπαρχοντων αρκει.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
τωρα το ποιος θα χε λεφτα να αγορασει μια τηλεοραση που εσκαγε 400 χιλιαρικα πριν 25 χρονια..κ τωρα δινει 500ευρω ειναι αλλο θεμα.

Ελεος! Οχι αλλο κάρβουνο!!! Η τηλεόραση ειναι φτηνη τωρα σε ολο το κοσμο! Ποσο άσχετο παράδειγμα και το ακουω τεταρτη φορα, στην αρχη νόμιζα οτι απλά τρολαρει κάποιος...

Δες καλυτερα ποσο εκανε τοτε 1λιτρο βενζινη, 1 λιτρο γαλα, ενα κιλο πατατες και μια τυρόπιτα (πχ)

Θα κλαις με μαυρο δακρυ!!!

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
Οχι φιλε πολλες ταινιες βλεπεις. Χρειαζεται και κοινωνικη συναινεση για να περασεις καποια πραγματα. Δεν ειναι κουμπια να τα πατησεις και να γινουν ολα. Ανθρωπους αφορούν και οι ανθρωποι πρεπει να τα αποδεχθουν. Η λογικη "εχω ολα τα νομοθετηματα ετοιμα, τα ψηφισα και τελειωσα" ειναι τουλαχιστον παιδικη. Κι εγω θεωρουσα απο το 2010 οτι η λυση για την κριση ηταν ο εσωτερικος δανεισμος, δηλαδη απο τα 250 δις που ειχαν οι τραπεζες σε καταθεσεις, να δανειστει αναγκαστικα το κρατος τα 100 δις για τις αναγκες του, εκδιδοντας εντοκα ομολογα πενταετιας ή δεκαετιας για τους καταθετες. Και ούτε μνημονια ουτε τιποτα. Φανταζεσαι τι θα ειχε γινει ομως τοτε? Θα περνούσε ποτέ αυτο?

αυτο το "Χρειαζεται και κοινωνικη συναινεση για να περασεις καποια πραγματα" μου θημιζει το παπατζιδικο πασοκ, που ολο και κατι ηθελε να κανει και ολο κατι στο τελος αλλαζε. Θελω αλλα δεν μπορω. Και κατι τελευταιο, δηλαδη σημερα για τα μνυμονια υπαρχει συναινεση του λαου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ελεος! Οχι αλλο κάρβουνο!!! Η τηλεόραση ειναι φτηνη τωρα σε ολο το κοσμο! Ποσο άσχετο παράδειγμα και το ακουω τεταρτη φορα, στην αρχη νόμιζα οτι απλά τρολαρει κάποιος...

Δες καλυτερα ποσο εκανε τοτε 1λιτρο βενζινη, 1 λιτρο γαλα, ενα κιλο πατατες και μια τυρόπιτα (πχ)

Θα κλαις με μαυρο δακρυ!!!
Ααααα η βενζινη!!! Θυμαμαι το 1992 ειχε 100 δραχμες το λιτρο και εβαλε ο Στεφανος Μανος 50 δραχμες ανα λιτρο φορο και πηγε 150.
Δηλαδη 40 λεπτα του ευρω. Σημερα εχει 1,55 ευρω, δηλαδη ανω των 520 δραχμων το λιτρο. Το λιτρο γαλα ειχε 80 δραχμες και σημερα 1,70 ευρω, δηλαδη καπου 600 δραχμες. Επισης θυμαμαι φραπε με γαλα 100 δραχμες και χωρις γαλα 80 δραχμες (!!).Σημερα 3,50 ευρω, αρα 1.200 δραχμες. Τα τσιγαρα μου ειχαν 220 δραχμες το πακετο (60 λεπτα του ευρω) και σημερα 4,20 ευρώ (1.600 δραχμες). Να συνεχισω?

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Εισαι απολυτα σιγουρος οτι ο κοσμος θελει τιμωριες και σπασιμο αποστηματων? Εγω καθολου. Αυτα τα θυμαται ο κοσμος μονο σε εποχες κρισης, που φτωχαινει και θελει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Την εποχη της ευημεριας, καθολου δεν ειδα λαικα αιτηματα για τιμωριες, κρεμαλες και σπασιματα αποστηματων. Ολα καλα τοτε. Και γκρινιαζαμε κιολας γιατι οι φραουλες το χειμωνα ηταν ακριβες. Περαιτερω επι της ουσιας θεωρω παντα σταθερα οτι το θεμα σε αυτη τη χωρα δεν ειναι οι τιμωριες, αυτο ειναι το δευτερευον. Το πρωτευον ειναι η αλλαγη νοοτροπιας και η πολιτικη ωριμοτητα πρωτιστως του κοσμου και κατοπιν των πολιτικων. Ουτε καν νεους νομους δεν χρειαζομαστε. Καλη εφαρμογη των υπαρχοντων αρκει.

Όχι δεν είμαι σίγουρος, άλλωστε το επίπεδο του ψηφοφόρου είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τώρα όμως, είναι περίοδος κρίσης. Και ο σωστός οπορτουνιστής αυτό το εκμεταλεύεται. Επιμένω, αν κάποιο κομμα τώρα έχει σωστή ομάδα προπαγάνδας τότε μια ατζέντα "φτάνει πια" θα πουλήσει αρκετά

Κυβερνώ, σημαίνει κάνω το σωστό για τη χώρα. Δε σημαινει κερδίζω διαγωνισμό ομορφίας λέγοντας αυτό που θέλει να ακουσει ο καθε αμορφωτος συριζαίος και το κάθε άπλυτο συνδικαλογυφτάκι.

Και ο κόσμος δεν ειναι και τόσο βλάκας. Ολοι βρίζουν τον κωστάκη γιατί ήταν αποτυχημένος. Αλλά όλοι θυμούνται το ΒΕΤΟ στη Ρουμανία

Και δε θεωρώ οτι οι τιμωρίες είναι δευτερεύον. Ακριβώς το αντίθετο. Θυμάται κανείς την Αθήνα την περίοδο των ολυμπιακών; Ολοι φοβόντουσαν την τιμωρία. Και ήταν η Αθήνα σχεδόν κανονική πόλη.

Εφαρμογή των νόμων, και για όλους. Να μια καλή αρχή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αυτο το "Χρειαζεται και κοινωνικη συναινεση για να περασεις καποια πραγματα" μου θημιζει το παπατζιδικο πασοκ, που ολο και κατι ηθελε να κανει και ολο κατι στο τελος αλλαζε. Θελω αλλα δεν μπορω. Και κατι τελευταιο, δηλαδη σημερα για τα μνυμονια υπαρχει συναινεση του λαου
Σου διαφευγει οτι τα μνημονια δεν τα εφερε ελληνικη κυβερνηση αλλά επιβληθηκαν. Και να σου πω και κατι? Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα. Τα μνημονια χρειαζονται σημερα. Κανενας δεν τα αποδεχεται, δεν περπατανε. Αμφιβαλλεις οτι αν ο λαος ειχε την ωριμοτητα να αντιληφθει την αναγκαιοτητα των μνημονιων και να τα εφαρμοσει με συναινεση απαρεγκλιτα, σημερα θα ειχαμε καθαρισει απο χρονια?

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αυτο που δεν εχετε καταλαβει πολλοι ειναι οτι....

αυτη η καστα (μαφια) μια μενα πολιτικοι-δημοσιογραφοι-εκδοτες κτλ..
ειτε ειναι πασοκ-αριστερα-δεξια-κεντρο....ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ....

ΤΑ παιδια τους πανε στο ιδιο σχολειο,....ολοι αυτοι κανουν παρεα εκτος βουλης,
διακοπες-ταξιδια κτλ....
ο ενας διοριζει τα "παιδια" του αλλου σε μονιμες θεσεις(δεν μιλαμε για απλο λαο).
ο ενας οταν ερθει η ωρα ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ...
οταν χρειαστει καποιος θα κανει λιγο φυλακη να ηρεμησουν τα "ζωα" εμεις-
βλεπε κουτσογιωργα-τσοχατσοπουλο κτλ....σε 30+ χρονια 2 πηγαν φυλακη..
οταν καθε χρονο επρεπε να πανε φυλακη το 70% απο αυτους....
ΑΥΤΗ Η ΚΑΣΤΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ αλλα μονο πως θα μεινει στην εξουσια κ τιποτα αλλο.
εδω μεταλαχτηκε ο συριζα σε ενα βραδυ ,αλλα ελεγαν αλλα εκαναν....
φυσικα οταν εισαι απ εξω εισαι τσαμπα μαγκας.
-------------
αποψη μου...

αν δεν βρεθει ενας "τρελος" που να εχει γνωσεις, αλλα να ξερει πως λειτουργει η αγορα,
να εχει οραμα κ να πεισει τον λαο οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος.....
συν συμαχιες με χωρες κ ανταλλαγματα ωστε να μην εχειεδαφικες απειλες κτλ...
το βασικο να μην εχει οικογενεια ΓΙΑΤΙ εκει ολοι εκει χτυπανε...
απο τη αλλη.....

πολυ δυσκολα θα αλλαξει κατι γιατι ολοι ειναι γατζωμενοι σε αυτα που εχουν κ δεν εχουν καμια διαθεση να τα αφησουν....

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Πολυ σωστά θυμάσαι και το καλύτερο ο βασικος μισθος δεν ηταν πολυ χαμηλότερος!!! Τωρα ποσο ειναι? 420 καθαρα???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Όχι δεν είμαι σίγουρος, άλλωστε το επίπεδο του ψηφοφόρου είναι εξαιρετικά χαμηλό. Τώρα όμως, είναι περίοδος κρίσης. Και ο σωστός οπορτουνιστής αυτό το εκμεταλεύεται. Επιμένω, αν κάποιο κομμα τώρα έχει σωστή ομάδα προπαγάνδας τότε μια ατζέντα "φτάνει πια" θα πουλήσει αρκετά

Κυβερνώ, σημαίνει κάνω το σωστό για τη χώρα. Δε σημαινει κερδίζω διαγωνισμό ομορφίας λέγοντας αυτό που θέλει να ακουσει ο καθε αμορφωτος συριζαίος και το κάθε άπλυτο συνδικαλογυφτάκι.

Και ο κόσμος δεν ειναι και τόσο βλάκας. Ολοι βρίζουν τον κωστάκη γιατί ήταν αποτυχημένος. Αλλά όλοι θυμούνται το ΒΕΤΟ στη Ρουμανία

Και δε θεωρώ οτι οι τιμωρίες είναι δευτερεύον. Ακριβώς το αντίθετο. Θυμάται κανείς την Αθήνα την περίοδο των ολυμπιακών; Ολοι φοβόντουσαν την τιμωρία. Και ήταν η Αθήνα σχεδόν κανονική πόλη.

Εφαρμογή των νόμων, και για όλους. Να μια καλή αρχή.
Παρεμπιπτοντως να αναφερω οτι σε παρακολουθω και θεωρω τα λεγομενα σου πολυ αξιολογα. Απο τους λιγους που μου προκαλουν τετοια αισθηση.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
-------
δεν συμφωνω μαζι σου σε ολα...

ΕΔΩ ΤΑ ΠΕΣ ΟΛΑ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ....
ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
αν δεν βρεθει ενας "τρελος" που να εχει γνωσεις, αλλα να ξερει πως λειτουργει η αγορα,
να εχει οραμα κ να πεισει τον λαο οτι δεν υπαρχει αλλος δρομος.....
συν συμαχιες με χωρες κ ανταλλαγματα ωστε να μην εχειεδαφικες απειλες κτλ...
το βασικο να μην εχει οικογενεια ΓΙΑΤΙ εκει ολοι εκει χτυπανε...
απο τη αλλη.....

πολυ δυσκολα θα αλλαξει κατι γιατι ολοι ειναι γατζωμενοι σε αυτα που εχουν κ δεν εχουν καμια διαθεση να τα αφησουν....

Θα υπάρξει ελπίζω. Το ιντερνετ έχει αλλάξει πολλά, τα μέσα προπαγάνδας αλλάξανε. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση έχουνε πέραση για άλλα 2-3 χρόνια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πολυ σωστά θυμάσαι και το καλύτερο ο βασικος μισθος δεν ηταν πολυ χαμηλότερος!!! Τωρα ποσο ειναι? 420 καθαρα???
Νομιζω 485 καθαρα? Καπου 160.000 δραχμες δηλαδη. Νομιζω το 1990 ο βασικος ηταν καπου στο μισο ή λιγο παραπανω.

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
480 μοικτα νομιζω εγω. Το 92 έπαιρνα 150,000 πρωτο μισθο,στη πρωτη δουλειά που έπιασα σε γραφειο χωρις βυσμα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ο Μητσοτάκης, υπήρξε αμφιλεγόμενος πολιτικός, αλλά ήταν οπωσδήποτε ένας ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος
με συγκεκριμένη άποψη και πολιτική προσέγγιση. Είναι επίσης γεγονός ότι είπε και αλήθειες που ενόχλησαν.
Συγκρινόμενος, δυστυχώς, με τους σημερινούς, σπιθαμιαίου αναστήματος, πολιτικούς, μπορούμε να πούμε ότι φαντάζει
μπροστά τους σαν γίγαντας. Αξίζει τέλος, να αναφερθεί ότι υπήρξε και συστηματικός συλλέκτης αρχαιοτήτων
με το μεγαλύτερο μέρος της συλλογής του, να κοσμεί από το 2000 το αρχαιολογικό μουσείο Χανίων.  

img_18601.jpg

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
586 μικτα σωστα τα λες, αλλα αν εισαι κατω απο 25 γαμησε τα...510(431 καθαρα) ασ ειναι καλα το ιντερνετ. σσ.εγω το 92 δεν ειμουν ουτε 22...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom