Carlos Romero
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Πρέπει να σου πω, και μιλάω σοβαρά, ότι γνώρισα Σερβία πριν 3 χρόνια μια απόγονο του μεγάλου πράκτορα τον οποίο αντιλαμβάνομαι πως εκτιμάς.
-----------Θα υπάρξει ελπίζω. Το ιντερνετ έχει αλλάξει πολλά, τα μέσα προπαγάνδας αλλάξανε. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση έχουνε πέραση για άλλα 2-3 χρόνια.
---Ελεος! Οχι αλλο κάρβουνο!!! Η τηλεόραση ειναι φτηνη τωρα σε ολο το κοσμο! Ποσο άσχετο παράδειγμα και το ακουω τεταρτη φορα, στην αρχη νόμιζα οτι απλά τρολαρει κάποιος...
Δες καλυτερα ποσο εκανε τοτε 1λιτρο βενζινη, 1 λιτρο γαλα, ενα κιλο πατατες και μια τυρόπιτα (πχ)
Θα κλαις με μαυρο δακρυ!!!
μηπως γινει αφορμη να καταλαβεις γιατι το εθνικο νομισμα ,σε εσωτερικο επιπεδο δημιουργει χαμηλοτερο κοστος ζωης απο οτι το νομισμα συναλαγμα ευρω?Ααααα η βενζινη!!! Θυμαμαι το 1992 ειχε 100 δραχμες το λιτρο και εβαλε ο Στεφανος Μανος 50 δραχμες ανα λιτρο φορο και πηγε 150.
Δηλαδη 40 λεπτα του ευρω. Σημερα εχει 1,55 ευρω, δηλαδη ανω των 520 δραχμων το λιτρο. Το λιτρο γαλα ειχε 80 δραχμες και σημερα 1,70 ευρω, δηλαδη καπου 600 δραχμες. Επισης θυμαμαι φραπε με γαλα 100 δραχμες και χωρις γαλα 80 δραχμες (!!).Σημερα 3,50 ευρω, αρα 1.200 δραχμες. Τα τσιγαρα μου ειχαν 220 δραχμες το πακετο (60 λεπτα του ευρω) και σημερα 4,20 ευρώ (1.600 δραχμες). Να συνεχισω?
Θυμαμαι και τις τιμες του 2000, παλι σε δραχμες, υπερτριπλασιες αυτων του 1992. Με δραχμη. Αρα?μηπως γινει αφορμη να καταλαβεις γιατι το εθνικο νομισμα ,σε εσωτερικο επιπεδο δημιουργει χαμηλοτερο κοστος ζωης απο οτι το νομισμα συναλαγμα ευρω?
μαλλον οχι,γιατι εισαι ακομα ΝΔ...
10.000 επαιρνες κι εσυ χαρτζιλικι καθε Σαββατο τύπε? Εβγαζα ολη τη βδομαδα και μου μενανε κιολας. Και τριημερο Αιγινα με 35.000 δραχμες και δανειζα και τους φιλους που ξεμεναν...---
αυτο μου ηρθε στο μυαλο τυπε...εκεινη την ωρα....
τι να σου πω οτι με 500δρχ το 92 χαρτζηλικι καθημερινο ημουν βασιλιας
η με 10,000 δρχ το σαββατο αρχοντας...
δεν ειχα αμαξι αλλα τα λεφτα ειχαν αξια...
τι αλλο 1 διακοπες στην παρο 8 μερες με 50,000δρχ,,,,
που σημερα με 150 ευρω δεν πας ουτε με κανο
Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες κ με ινφεσιον 5-8%Θυμαμαι και τις τιμες του 2000, παλι σε δραχμες, υπερτριπλασιες αυτων του 1992. Με δραχμη. Αρα?
Υπερδιπλασιους μισθους? Δεν θα το ελεγα. Εγω θυμαμαι παντως οτι επι δραχμης ειχαμε πληθωρισμο σε διψηφιο νουμερο ενω με ευρω μηδενικο. Και εν παση περιπτωσει η συζητηση ειναι ακυρη. Ειμαστε στο ευρω, επιστροφη σε δραχμη δεν γινεται, δεν τα συζηταμε πλεον αυτα.Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες
αρα????
--------Ρε συ Αχιλέα, προφανώς και οι μάζες δε μπορούν να κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να σε ανεβάσουν στην εξουσία.
Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες
αρα????
Eγω θελω τη χρονομηχανη να με γυρισει στο 1992, να εχουμε πρωθυπουργο Μητσοτακη, να ειμαι 21 ετων, φοιτητης, αδεσμευτος και να ειναι πρωταθλητρια η ΑΕΚ.Δηλαδή αυτό που εσύ εμπορεύεσαι είναι μια χρονομηχανή που θα γυρίσει πίσω στο χρόνο τη χώρα όταν είχε νόμισμα δραχμή;
και να μας σηκωνεται δεκα φορες την ωρα ,μονο με το βλεπαμε κανα μπουτι!!!!Eγω θελω τη χρονομηχανη να με γυρισει στο 1992, να εχουμε πρωθυπουργο Μητσοτακη, να ειμαι 21 ετων, φοιτητης, αδεσμευτος και να ειναι πρωταθλητρια η ΑΕΚ.
--------
ναι αλλα η μαζα ψηφιζει κατι σαν τα μουτρα της κ για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
------10.000 επαιρνες κι εσυ χαρτζιλικι καθε Σαββατο τύπε? Εβγαζα ολη τη βδομαδα και μου μενανε κιολας. Και τριημερο Αιγινα με 35.000 δραχμες και δανειζα και τους φιλους που ξεμεναν...
Eγω θελω τη χρονομηχανη να με γυρισει στο 1992, να εχουμε πρωθυπουργο Μητσοτακη, να ειμαι 21 ετων, φοιτητης, αδεσμευτος και να ειναι πρωταθλητρια η ΑΕΚ.
δεν υπαρχει χρονομηχανηΔηλαδή αυτό που εσύ εμπορεύεσαι είναι μια χρονομηχανή που θα γυρίσει πίσω στο χρόνο τη χώρα όταν είχε νόμισμα δραχμή;
δεν υπαρχει χρονομηχανη
ειναι το μελλον....η διαφορα ειναι αν θα πας μονος σου κι οργανωμενα με εμφαση στην παραγωγικη ανασυγκροτηση ,η θα σε στειλουν αδιαβαστο στο εγγυς μελλον με μια οικονομια αλλα περιφερεια ΕΕ,δηλ ΑΔΕΙΑΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ κ ταμειο μειον....
Απολαυστικη συνεντευξη τωρα στην ΕΡΤ του Μητσοτακη στον Μανωλη Κοττακη,αρκετα χρονια πριν.Ατακες
Δεν αργουσα ποτε στα ραντεβου μου.Ακομα και ως πρωθυπουργος.Το πιο πολυ που ειχα αργησει ηταν 5 λεπτα και ζητησα συγνωμη απο αυτον που με περιμενε.Ακομα και υπουργοι εστηναν κοσμο για 5-6 ωρες.Ημουν προσκεκλημενος σε φιλικο σπιτι στις 21.00 η ωρα.Φτανω στην ωρα μου και δεν ειχε παει ακομα κανεις,ελειπε μεχρι και ο ιδιοκτητης.Τελικα μαζευτηκαν κατα τις 22.30 και εφαγαν στις 23.00.Εγω ειχα ειδοποιησει οτι δε περιμενω και εφυγα.Εμενα οι εξυπνακηδες Ελληνες δεν ειναι του γουστου μου.