Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Πρέπει να σου πω, και μιλάω σοβαρά, ότι γνώρισα Σερβία πριν 3 χρόνια μια απόγονο του μεγάλου πράκτορα τον οποίο αντιλαμβάνομαι πως εκτιμάς.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Θα υπάρξει ελπίζω. Το ιντερνετ έχει αλλάξει πολλά, τα μέσα προπαγάνδας αλλάξανε. Οι εφημερίδες και η τηλεόραση έχουνε πέραση για άλλα 2-3 χρόνια.
-----------
ΜΕ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.....
"ΚΥΒΕΡΝΩ =ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ"....

αυτο φιλε απο την βαση (ΜΑΖΑ)δεν ισχυει...γιατι ο λαος εχει τετοια κουλτουρα η τον μαθανε ετσι....
Π.Χ ΔΕΝ μπορεις να οδηγησεις...το δεχεσαι κ δεν πας να λαδωσεις....
εχεις μαγαζι σεβεσαι τους γειτονες με μουσικη δεν λαδωνεις το Α/Τ....
στα πιο απλα να κανουμε κ λιγο χιουμορ...
σε διωχνει η γκομενα δεν την κανεις ρομπα με φωτο στο ιντερνετ...

μερικες φορες ολα ξεκινανε απο την βαση φιλε, την μαζα τον λαο.
και συνηθως οι καλυτεροι, οι πιο τιμιοι δεν εχουν θεση στις αποφασεις...
ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ...
δεν νομιζω οι καλυτεροι δικηγοροι,οικονομολογοι να εγιναν βουλευτες...
...................
απο την αλλη μην ξεχναμε ποτε τι περασε αυτη η χωρα 200 χρονια τωρα...
πολλοι λενε για αλλες χωρες αλλΑ ειναι σαν...

να ξεκινανε μαραθωνιο 40 χωρες κ η ελλαδα να ξεκινα 12 ωρες μετα κ να θελουμε να βγουμε στις 10 πρωτες θεσεις.
δεν ειναι αλλοθι αλλα γεγονος

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ρε συ Αχιλέα, προφανώς και οι μάζες δε μπορούν να κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να σε ανεβάσουν στην εξουσία.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ελεος! Οχι αλλο κάρβουνο!!! Η τηλεόραση ειναι φτηνη τωρα σε ολο το κοσμο! Ποσο άσχετο παράδειγμα και το ακουω τεταρτη φορα, στην αρχη νόμιζα οτι απλά τρολαρει κάποιος...

Δες καλυτερα ποσο εκανε τοτε 1λιτρο βενζινη, 1 λιτρο γαλα, ενα κιλο πατατες και μια τυρόπιτα (πχ)

Θα κλαις με μαυρο δακρυ!!!
---
αυτο μου ηρθε στο μυαλο τυπε...εκεινη την ωρα....

τι να σου πω οτι με 500δρχ το 92 χαρτζηλικι καθημερινο ημουν βασιλιας
η με 10,000 δρχ το σαββατο αρχοντας...
δεν ειχα αμαξι αλλα τα λεφτα ειχαν αξια...
τι αλλο 1 διακοπες στην παρο 8 μερες με 50,000δρχ,,,,
που σημερα με 150 ευρω δεν πας ουτε με κανο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Ααααα η βενζινη!!! Θυμαμαι το 1992 ειχε 100 δραχμες το λιτρο και εβαλε ο Στεφανος Μανος 50 δραχμες ανα λιτρο φορο και πηγε 150.
Δηλαδη 40 λεπτα του ευρω. Σημερα εχει 1,55 ευρω, δηλαδη ανω των 520 δραχμων το λιτρο. Το λιτρο γαλα ειχε 80 δραχμες και σημερα 1,70 ευρω, δηλαδη καπου 600 δραχμες. Επισης θυμαμαι φραπε με γαλα 100 δραχμες και χωρις γαλα 80 δραχμες (!!).Σημερα 3,50 ευρω, αρα 1.200 δραχμες. Τα τσιγαρα μου ειχαν 220 δραχμες το πακετο (60 λεπτα του ευρω) και σημερα 4,20 ευρώ (1.600 δραχμες). Να συνεχισω?
μηπως γινει αφορμη να καταλαβεις γιατι το εθνικο νομισμα ,σε εσωτερικο επιπεδο δημιουργει χαμηλοτερο κοστος ζωης απο οτι το νομισμα συναλαγμα ευρω?
μαλλον οχι,γιατι εισαι ακομα ΝΔ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μηπως γινει αφορμη να καταλαβεις γιατι το εθνικο νομισμα ,σε εσωτερικο επιπεδο δημιουργει χαμηλοτερο κοστος ζωης απο οτι το νομισμα συναλαγμα ευρω?
μαλλον οχι,γιατι εισαι ακομα ΝΔ...
Θυμαμαι και τις τιμες του 2000, παλι σε δραχμες, υπερτριπλασιες αυτων του 1992. Με δραχμη. Αρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
---
αυτο μου ηρθε στο μυαλο τυπε...εκεινη την ωρα....

τι να σου πω οτι με 500δρχ το 92 χαρτζηλικι καθημερινο ημουν βασιλιας
η με 10,000 δρχ το σαββατο αρχοντας...
δεν ειχα αμαξι αλλα τα λεφτα ειχαν αξια...
τι αλλο 1 διακοπες στην παρο 8 μερες με 50,000δρχ,,,,
που σημερα με 150 ευρω δεν πας ουτε με κανο
10.000 επαιρνες κι εσυ χαρτζιλικι καθε Σαββατο τύπε? Εβγαζα ολη τη βδομαδα και μου μενανε κιολας. Και τριημερο Αιγινα με 35.000 δραχμες και δανειζα και τους φιλους που ξεμεναν...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Θυμαμαι και τις τιμες του 2000, παλι σε δραχμες, υπερτριπλασιες αυτων του 1992. Με δραχμη. Αρα?
Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες κ με ινφεσιον 5-8%
αρα????

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες
αρα????
Υπερδιπλασιους μισθους? Δεν θα το ελεγα. Εγω θυμαμαι παντως οτι επι δραχμης ειχαμε πληθωρισμο σε διψηφιο νουμερο ενω με ευρω μηδενικο. Και εν παση περιπτωσει η συζητηση ειναι ακυρη. Ειμαστε στο ευρω, επιστροφη σε δραχμη δεν γινεται, δεν τα συζηταμε πλεον αυτα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ρε συ Αχιλέα, προφανώς και οι μάζες δε μπορούν να κυβερνήσουν. Μπορούν όμως να σε ανεβάσουν στην εξουσία.
--------
ναι αλλα η μαζα ψηφιζει κατι σαν τα μουτρα της κ για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ
--------
ΑΠΛΟ παραδειγμα ειχα φιλο που ο αδελφος του πηγαινε για δ/συμβουλος....μου ζητησε ψηφο δικο μου κ φιλων..
τον ηξερα καλα...το βιογραφικο @@@@ συν λαμογιο...
δεν τον ψηφισα δεν ειχα παρτιδες μαζι του με σκοπο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...
το ιδιο θα εκανα αν πηγαινε βουλευτης κτλ....δημαρχος..
..
αυτο βεβαια το ΠΛΗΡΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ γιατι ποτε δεν νταλαβεριζομουν για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ....
ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΟΥΝΙ...
ηρθε ο καιρος ετσι αλλα δεν μετανιωνω...

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Με υπερδιπλασιους μισθους ομως..μην πω τριπλασιους,σε δρχμες
αρα????

Δηλαδή αυτό που εσύ εμπορεύεσαι είναι μια χρονομηχανή που θα γυρίσει πίσω στο χρόνο τη χώρα όταν είχε νόμισμα δραχμή;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή αυτό που εσύ εμπορεύεσαι είναι μια χρονομηχανή που θα γυρίσει πίσω στο χρόνο τη χώρα όταν είχε νόμισμα δραχμή;
Eγω θελω τη χρονομηχανη να με γυρισει στο 1992, να εχουμε πρωθυπουργο Μητσοτακη, να ειμαι 21 ετων, φοιτητης, αδεσμευτος και να ειναι πρωταθλητρια η ΑΕΚ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
Eγω θελω τη χρονομηχανη να με γυρισει στο 1992, να εχουμε πρωθυπουργο Μητσοτακη, να ειμαι 21 ετων, φοιτητης, αδεσμευτος και να ειναι πρωταθλητρια η ΑΕΚ.
και να μας σηκωνεται δεκα φορες την ωρα ,μονο με το βλεπαμε κανα μπουτι!!!!
το βασικο τα ξεχασες

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
--------
ναι αλλα η μαζα ψηφιζει κατι σαν τα μουτρα της κ για το ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Αυτό είναι και το πρόβλημα της δημοκρατίας. Το οτι οι μάζες είναι σχετικά εύκολα διαχειρίσιμες από το σωστό προπαγανδιστή, ένα δυνατό μηχανισμό και ένα βλάκα που απλά κάνει τον κονφερασιέ (τσιπρας). Το θέμα είναι να βρεις το σημείο ταύτισης με τη μάζα. Συμφέρον; Μεσα. Ιδεολογία; Ρίξε. Θρησκεία; Ασφαλώς Μίσος; Εννοείται.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
10.000 επαιρνες κι εσυ χαρτζιλικι καθε Σαββατο τύπε? Εβγαζα ολη τη βδομαδα και μου μενανε κιολας. Και τριημερο Αιγινα με 35.000 δραχμες και δανειζα και τους φιλους που ξεμεναν...
------
τυπε 10,000 ειχαν δυναμη....
μπουρδελο 2,000δρχ
ποτο 1000-1500
για εμενα ηταν κομπλε...δευτερα συνηθως δεν ειχα μια!!!
αλλα δεν με ενοιαζε ουτε ζηταγα, αλλωστε καλοκαιρια δουλευα απο τα 16, οχι τιποτα φοβερο αλλα κατι εμενε.
------
εποχη ευρω...
να δινεις 50 ευρω χαρτζηλικι...
κ να σε κοιταζουν λες κ εδωσες 2 ευρω...
το δεκαχιλιαρο το τιμουσα κ μου εφτανε τυπε,τοτε...

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1

Εκτός απο ΑΕΚ, στα άλλα ειμαι οκ. Συν Νανα Βενέτη, συν ερωτοδικείο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.287
Πόντοι
3.656
δεν υπαρχει χρονομηχανη
ειναι το μελλον....η διαφορα ειναι αν θα πας μονος σου κι οργανωμενα με εμφαση στην παραγωγικη ανασυγκροτηση ,η θα σε στειλουν αδιαβαστο στο εγγυς μελλον με μια οικονομια αλλα περιφερεια ΕΕ,δηλ ΑΔΕΙΑΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ κ ταμειο μειον....

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Απολαυστικη συνεντευξη τωρα στην ΕΡΤ του Μητσοτακη στον Μανωλη Κοττακη,αρκετα χρονια πριν.Ατακες
Δεν αργουσα ποτε στα ραντεβου μου.Ακομα και ως πρωθυπουργος.Το πιο πολυ που ειχα αργησει ηταν 5 λεπτα και ζητησα συγνωμη απο αυτον που με περιμενε.Ακομα και υπουργοι εστηναν κοσμο για 5-6 ωρες.Ημουν προσκεκλημενος σε φιλικο σπιτι στις 21.00 η ωρα.Φτανω στην ωρα μου και δεν ειχε παει ακομα κανεις,ελειπε μεχρι και ο ιδιοκτητης.Τελικα μαζευτηκαν κατα τις 22.30 και εφαγαν στις 23.00.Εγω ειχα ειδοποιησει οτι δε περιμενω και εφυγα.Εμενα οι εξυπνακηδες  Ελληνες δεν ειναι του γουστου μου.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
δεν υπαρχει χρονομηχανη
ειναι το μελλον....η διαφορα ειναι αν θα πας μονος σου κι οργανωμενα με εμφαση στην παραγωγικη ανασυγκροτηση ,η θα σε στειλουν αδιαβαστο στο εγγυς μελλον με μια οικονομια αλλα περιφερεια ΕΕ,δηλ ΑΔΕΙΑΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ κ ταμειο μειον....

Ξέρεις, η υπόθεσή σου έχει κενά.

Τα συμπεράσματά σου για το μέλλον βασίζονται σε ένα παρελθόν - το οποίο όμως υπήρχε μεσα σε ένα συγκεκριμένο παγκόσμιο σύστημα. Το σύστημα πλεον ΔΕΝ ειναι το ίδιο. Αρα η υπόθεσή σου τότε δραχμή και καλά, άρα δραχμη και τώρα είναι απλοϊκή και έωλη

Προσπαθώ όμως να καταλάβω τι θες να πεις, κάπου θες να πεις κάτι που δεν ειναι ακομα ξεκάθαρο σε μένα

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Απολαυστικη συνεντευξη τωρα στην ΕΡΤ του Μητσοτακη στον Μανωλη Κοττακη,αρκετα χρονια πριν.Ατακες
Δεν αργουσα ποτε στα ραντεβου μου.Ακομα και ως πρωθυπουργος.Το πιο πολυ που ειχα αργησει ηταν 5 λεπτα και ζητησα συγνωμη απο αυτον που με περιμενε.Ακομα και υπουργοι εστηναν κοσμο για 5-6 ωρες.Ημουν προσκεκλημενος σε φιλικο σπιτι στις 21.00 η ωρα.Φτανω στην ωρα μου και δεν ειχε παει ακομα κανεις,ελειπε μεχρι και ο ιδιοκτητης.Τελικα μαζευτηκαν κατα τις 22.30 και εφαγαν στις 23.00.Εγω ειχα ειδοποιησει οτι δε περιμενω και εφυγα.Εμενα οι εξυπνακηδες  Ελληνες δεν ειναι του γουστου μου.

Πως άφησε ο προπαγανδιστής (ο θεος να τον κάνει) παπάς να παιχτεί τέτοιο βίντεο που εμμέσως πλην σαφώς εξευτελίζει το σερβιτόρο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom