Νέα

Απεβίωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 970
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τον Μητσοτάκη τον φάγανε λόγω του ότι η΄θελε να κάνει αυτό που κάνουν σήμερανα ιδιωτικοποιήση το δημόσιο,βέβαια σήμερα το ξεπουλήσανε,τώρα το μακεδονικό και τα ανοιχτά σύνορα που γέμισε η Ελλάδα αλβανούς ήταν δικό του λάθος.Αν και στο Μακεδονικό δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα.
Γιατι ηταν δικο του λαθος που γεμισε η Ελλαδα Αλβανους? Απο τη στιγμη που η Αλβανια ανοιξε τα συνορα της ηταν λογικο να φυγουν σαν μανιακοι ολοι οι καταπιεσμενοι επι 50 χρονια.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Γιατι ηταν δικο του λαθος που γεμισε η Ελλαδα Αλβανους? Απο τη στιγμη που η Αλβανια ανοιξε τα συνορα της ηταν λογικο να φυγουν σαν μανιακοι ολοι οι καταπιεσμενοι επι 50 χρονια.
ΜΛΜ....υπηρχε τροπος να μπαινουν ενα 15-20% απ οσους μπηκαν τοτε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
λογικο η  αλβανοι να ερχοντουσαν ελλαδα αφου ανοιξαν τα συνορα και ηταν μια διαλυμενη χωρα    

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Θεωρείς οτι δεν υπήρχε ευθήνη της Ελληνικής κυβέρνησης?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Και να λεει κιολας στην Παναγιωταρεα το 1990 οτι αγωνιζεται για το δικαιωμα των μαθητων να μην κανουν μαθημα αν δεν θελουν (λες και τους εμποδιζε κανενας να μην μπουν στην ταξη να κανουν μαθημα). Και αυτον τον ανθρωπο, τον αμορφωτο, τον απαίδευτο, που δεν θα τον επελεγα ουτε για διαχειριστη της πολυκατοικιας μου, τον ψηφισαν καποιοι για πρωθυπουργο επειδη φτωχυναν. Ψοφος.

Και εμένα μου λέγανε αυτούς θέλουν τους αγράμματους.Και δεν το πίστευα.Είναι δυνατόν?Σε ποια δουλειά θα προσλάμβανε κάποιος ένα μαλάκα σαν τον Τσίπρα?Εκτός αν είναι μαζόχας και θέλει να χρεοκωπήσει.
Εχει και η Ν.Δ. βέβαια τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό το χάλι αφού μιμήθηκε το ΠΑΣΟΚ έστω για ψηφοθηρικούς λόγους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θεωρείς οτι δεν υπήρχε ευθήνη της Ελληνικής κυβέρνησης?
Αν ο γειτονας μου εχει κλεισμενα και νηστικα πεντε ροτβαιλερ και ξαφνικα ανοιξει το συρματοπλεγμα και αυτα ορμησουν μεσα σε μενα, γιατι ακριβως φταιω εγω?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
λογικο η  αλβανοι να ερχοντουσαν ελλαδα αφου ανοιξαν τα συνορα και ηταν μια διαλυμενη χωρα    
Τι λες ρε γιώργη σοβαρέψου,τα σύνορα είναι το Α και το Ω μιας χώρας αν δεν υπερασπιστείς τα συνορά σου γαμησέ μας.Εχείς δεί καμιά χώρα να μην τα υπερασπίζεται αλλά εμείς είμαστε μαλάκες οι Ιταλοί μια χαρά τους πνίγανε.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Αν ο γειτονας μου εχει κλεισμενα και νηστικα πεντε ροτβαιλερ και ξαφνικα ανοιξει το συρματοπλεγμα και αυτα ορμησουν μεσα σε μενα, γιατι ακριβως φταιω εγω?
ΜΛΜ 2.....
δεν ειναι αυλη μια χωρα

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
Μάλιστα,κάτσε τώρα και γίνε ένα αλβανικό κρατίδιο να το χαρείς.Και να έυχεσε μην πάμε σε πόλεμο με αυτούς θα μας φάνε απο μέσα γιατί η φάρα αυτή δεν έχει στάλα ευγνομοσύνης.

Carlos Romero

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2017
Like
6
Πόντοι
1
Ηταν λάθος αυτό με τους αλβανούς. Καιρός να παραδεχτούμε τα λάθη και να μάθουμε απο αυτά.

Που ειναι ο σερβιτόρος να παραγγείλω κανα ξηρο καρπό για το φρέντο μου;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και εμένα μου λέγανε αυτούς θέλουν τους αγράμματους.Και δεν το πίστευα.Είναι δυνατόν?Σε ποια δουλειά θα προσλάμβανε κάποιος ένα μαλάκα σαν τον Τσίπρα?Εκτός αν είναι μαζόχας και θέλει να χρεοκωπήσει.
Εχει και η Ν.Δ. βέβαια τεράστιο μερίδιο ευθύνης για αυτό το χάλι αφού μιμήθηκε το ΠΑΣΟΚ έστω για ψηφοθηρικούς λόγους.
Ενταξει, οτι καποιοι αμορφωτοι και αχρηστοι ενιωσαν ταυτιση και θριαμβο εκλεγοντας εναν ομοιο τους, το καταλαβαινω. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι σοβαροι ανθρωποι ψηφισαν αυτον τον τυπο επειδη π.χ. στραβωσαν για τον ΕΝΦΙΑ, και ΠΙΣΤΕΨΑΝ κιολας οτι θα τον καταργησει.
Να σου πω κατι ρε φιλε.
Ακομη και το 1990, που ημουν 19 ετων, εβλεπα οτι ο Μητσοτακης εχει δικιο. Αλλά εβλεπα οτι ο κοσμος αποκλειεται να το νιωσει εκεινη την εποχη. Το νιωθει τωρα.
Ετσι και το 2015. Εβλεπα οτι ο Τσιπρας ειναι καταστροφη. Τα φωναζαμε. Τα λεγαμε. Μας ειρωνευονταν.
Ε αντε στο διαολο πια. Ας φαει στη μαπα αυτος ο κωλολαός αυτο που του αξιζει. Τριαντα χρονια να περασουν? Τριαντα. Μεχρι να βαλει μυαλο και να μαθει να ψηφιζει.
Η ΝΔ επρεπε το 2015 να εχει παρει 45%.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
Ενταξει, οτι καποιοι αμορφωτοι και αχρηστοι ενιωσαν ταυτιση και θριαμβο εκλεγοντας εναν ομοιο τους, το καταλαβαινω. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι σοβαροι ανθρωποι ψηφισαν αυτον τον τυπο επειδη π.χ. στραβωσαν για τον ΕΝΦΙΑ, και ΠΙΣΤΕΨΑΝ κιολας οτι θα τον καταργησει.
Να σου πω κατι ρε φιλε.
Ακομη και το 1990, που ημουν 19 ετων, εβλεπα οτι ο Μητσοτακης εχει δικιο. Αλλά εβλεπα οτι ο κοσμος αποκλειεται να το νιωσει εκεινη την εποχη. Το νιωθει τωρα.
Ετσι και το 2015. Εβλεπα οτι ο Τσιπρας ειναι καταστροφη. Τα φωναζαμε. Τα λεγαμε. Μας ειρωνευονταν.
Ε αντε στο διαολο πια. Ας φαει στη μαπα αυτος ο κωλολαός αυτο που του αξιζει. Τριαντα χρονια να περασουν? Τριαντα. Μεχρι να βαλει μυαλο και να μαθει να ψηφιζει.
Η ΝΔ επρεπε το 2015 να εχει παρει 45%.
ta eipes ola iskenter
symfvnv 100%

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
εδω ψηφισαν αλεξ τον ψευτη τον γιωργο παπανδρεου με το περιφημο λεφτα υπαρχουν  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι λες ρε γιώργη σοβαρέψου,τα σύνορα είναι το Α και το Ω μιας χώρας αν δεν υπερασπιστείς τα συνορά σου γαμησέ μας.Εχείς δεί καμιά χώρα να μην τα υπερασπίζεται αλλά εμείς είμαστε μαλάκες οι Ιταλοί μια χαρά τους πνίγανε.
Ασε ρε τύπε. Ολοι μας μεμφονται οτι δεν φυλαμε τα συνορα μας. Ποιοι? Οι Γερμανοι που συνορεύουν με κατι πολωνους και τσεχους? Οι Ιταλοι που συνορεύουν με τους Ελβετους ή οι Ισπανοι που συνορεύουν με τους Γαλλους?
Εμεις συνορευουμε με Αλβανια, Βουλγαρια, Σκοπια και Τουρκια. Και παλι πολυ καλα τα φυλαμε τα συνορα, που ειναι και κυριως θαλασσια. Να δω τι παραπανω θα εκαναν οι γερμανοι δηλαδη, αν συνορευαν με την Αλβανια και ξαφνικα ανοιγε τα συνορα της. Φραχτη?Πού? Στα βουνα?
Οι Ιταλοι ενα καραβι βουλιαξανε, τους εκραξε ολη η Ευρωπη, αλλά και παλι η Ιταλια γεματη Αλβανους ειναι. Πλακα μου κανεις? Εξαλλου η Ιταλια ΔΕΝ συνορευει με την Αλβανια.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
οι αλβανοι στην ιταλια ζουνε    και ο μπερλουσκονι τους σκοτωνε 

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ο Μητσοτάκης είχε το θάρρος να πει αλήθειες, δύσκολες αλήθειες, που η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να ακούσει.. που ουτε και τώρα ειναι έτοιμη να ακούσει.. πήγε να χαλάσει το πάρτυ των κρατικοδίαιτων.. για τα υπόλοιπα ρωτήστε τον Σόιμπλε..

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
ο τσιπρας θα βγει πρωτος η με λιγη διαφορα δευτερος στις εκλογες
το πως ειναι γνωστο
με καπιια επιδοματα προ των εκλογων κι ενα σακσες στορυ αλλα Σαμαρα...
ο σαβιδης θα κανει σκονη το σκαι κ κατι τετοιους ημιβαρωνους τυπου αλαφουζοου καβουροφονια
κι η τβ θα παιζει ολη μερα σακσες στορυ τσιπρα κ τα βοιδα θα βλεπουν κ θα λενε ετσθ ειναι

Ναι, ξέρουμε.

Όπως ο Λαφαζάνης θα έπαιρνε 10%.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.372
Πόντοι
3.656
Ασε ρε τύπε. Ολοι μας μεμφονται οτι δεν φυλαμε τα συνορα μας. Ποιοι? Οι Γερμανοι που συνορεύουν με κατι πολωνους και τσεχους? Οι Ιταλοι που συνορεύουν με τους Ελβετους ή οι Ισπανοι που συνορεύουν με τους Γαλλους?
Εμεις συνορευουμε με Αλβανια, Βουλγαρια, Σκοπια και Τουρκια. Και παλι πολυ καλα τα φυλαμε τα συνορα, που ειναι και κυριως θαλασσια. Να δω τι παραπανω θα εκαναν οι γερμανοι δηλαδη, αν συνορευαν με την Αλβανια και ξαφνικα ανοιγε τα συνορα της. Φραχτη?Πού? Στα βουνα?
Οι Ιταλοι ενα καραβι βουλιαξανε, τους εκραξε ολη η Ευρωπη, αλλά και παλι η Ιταλια γεματη Αλβανους ειναι. Πλακα μου κανεις? Εξαλλου η Ιταλια ΔΕΝ συνορευει με την Αλβανια.
εχεις αρκετο δικιο εδω
ομως..
θα μπορουσε να βαζει ορο για διαβατηρια με αποτυπωμα για να δινει αδειεες παραμονης κι εργασιας στην ελλαδα
οχι με τα διαβατηρια της πλακας 5-6 ο καθενας ειχε να βγαινουν αδειες παραμονης....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom