Carlos Romero
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
ο τσιπρας θα βγει πρωτος η με λιγη διαφορα δευτερος στις εκλογεςΑπο τη στιγμη που οι δημοσκοπησεις τού δινουν ακομη 15-17%, σημαινει οτι ο λαος δεν εχει καταλαβει τιποτα. Επρεπε να ειναι ηδη σε ποσοστο εκτος Βουλής, κατω του 3%. Αλλά σε μια χώρα που οι τρύπες της πολιτικης γεωγραφιας ΚΚΕ και ΧΑ λαμβανουν συνολικά πανω απο 15-16% (ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) γιατι ειναι δικαιο να υπαρξει προοδος και σωτηρια?
Απλα ΔΕΝ ειναι δικαιο.
Μονο καταστροφη αρμοζει.
Η περιφημη γενια του 1992 με τις καταληψεις, ηταν το πρωτο "προϊόν" της πασοκίλας της δεκαετιας του 1980. Η παραγωγη των πρωτων νέων με απεχθεια στον κοπο, στην μορφωση, στην δουλεια. Η αποθεωση για πρωτη φορα στην νεοελληνικη ιστορια του αφισσοκολλητη, του αμορφωτου, του τίποτα. Αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι εκπροσωπούσαν το ΝΕΟ, οπως και τωρα καποιοι τολμουν να πουν οτι κατι παρακμιακοι τύποι που βρωμιζουν τη Βουλη με την ασχημια τους, ειναι το ΝΕΟ εναντια στο...κατεστημενο και το διαπλεκόμενο παλιο.Γνώρισες καταληψία του 1992?Ξέρεις πώς ήταν και πώς σκέφτονταν αυτά τα άτομα?Εγώ ήξερα μερικούς οπότε το τι θα έκανε ο Τσίπρας το 2015 ήταν ηλίου φαεινότερον.Τα είχα γράψει πολλές φορές.
Ηταν πολυπαραγοντικό το θέμα πώς αναδείχτηκαν αυτά τα άτομα,ποιες ήταν οι βάσεις τους,οι αντιλήψεις τους,πώς εκπαιδεύτηκαν στις κομματικές νεολαίες κτλ.
Φαντάσου έναν τύπο που έχει διαβάσει 10 βιβλία το πολύ σε όλη του τη ζωή και από αυτά κατάλαβε τα 5 που ήταν εικονογραφημένα.Τα άλλα που έχει είναι street smart,εκπαίδευση από το δρόμο.Κάπως έτσι είναι ο Τσίπρας.Είναι πολύ προβλέψιμος.
αδερφη ο λιλας τυπε; :S :S :S
Εσύ δεν συμμετείχες στις καταλήψεις?Η περιφημη γενια του 1992 με τις καταληψεις, ηταν το πρωτο "προϊόν" της πασοκίλας της δεκαετιας του 1980. Η παραγωγη των πρωτων νέων με απεχθεια στον κοπο, στην μορφωση, στην δουλεια. Η αποθεωση για πρωτη φορα στην νεοελληνικη ιστορια του αφισσοκολλητη, του αμορφωτου, του τίποτα. Αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι εκπροσωπούσαν το ΝΕΟ, οπως και τωρα καποιοι τολμουν να πουν οτι κατι παρακμιακοι τύποι που βρωμιζουν τη Βουλη με την ασχημια τους, ειναι το ΝΕΟ εναντια στο...κατεστημενο και το διαπλεκόμενο παλιο.
Οχι ρε τύποι, ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟ παρά η ασχήμια που εχει κατακλυσει τα παντα. Ακομη και η Ελλαδα της διαπλοκης ειχε κατι. Αυτη εδω δεν εχει τιποτα.
Το βίντεο είναι αφότου παρέδωσε εξουσία. Έτσι δεν είναι;
Ποτέ. Ούτε σε πορείες και συγκεντρωσεις εχω παει ποτέ. Αυτα δεν ειναι για σοβαρους ανθρωπους.Εσύ δεν συμμετείχες στις καταλήψεις?
Η περιφημη γενια του 1992 με τις καταληψεις, ηταν το πρωτο "προϊόν" της πασοκίλας της δεκαετιας του 1980. Η παραγωγη των πρωτων νέων με απεχθεια στον κοπο, στην μορφωση, στην δουλεια. Η αποθεωση για πρωτη φορα στην νεοελληνικη ιστορια του αφισσοκολλητη, του αμορφωτου, του τίποτα. Αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι εκπροσωπούσαν το ΝΕΟ, οπως και τωρα καποιοι τολμουν να πουν οτι κατι παρακμιακοι τύποι που βρωμιζουν τη Βουλη με την ασχημια τους, ειναι το ΝΕΟ εναντια στο...κατεστημενο και το διαπλεκόμενο παλιο.
Οχι ρε τύποι, ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΑΛΙΟ παρά η ασχήμια που εχει κατακλυσει τα παντα. Ακομη και η Ελλαδα της διαπλοκης ειχε κατι. Αυτη εδω δεν εχει τιποτα.
Και οταν κυβερνουσε τα ιδια ελεγε.Το βίντεο είναι αφότου παρέδωσε εξουσία. Έτσι δεν είναι;
Στην Ελλάδα όταν είσαι καβάλα στο άλογο, η προοπτική των πραγμάτων φαντάζει αλλιώς τύπε.
Μην αυτοκτονήσεις όμως, εντάξει;
Και να λεει κιολας στην Παναγιωταρεα το 1990 οτι αγωνιζεται για το δικαιωμα των μαθητων να μην κανουν μαθημα αν δεν θελουν (λες και τους εμποδιζε κανενας να μην μπουν στην ταξη να κανουν μαθημα). Και αυτον τον ανθρωπο, τον αμορφωτο, τον απαίδευτο, που δεν θα τον επελεγα ουτε για διαχειριστη της πολυκατοικιας μου, τον ψηφισαν καποιοι για πρωθυπουργο επειδη φτωχυναν. Ψοφος.Εγώ εκεί είδα για πρώτη φορά το οξύμωρο.Ενας τύπος που έκλεινε το σχολείο για να παίζει χαρτιά και να γαμάει,να βγαίνει μετά αγωνιστής για την ποιότητα και το επίπεδο της εκπαίδευσης.Αυτό κάπως πήρε διαστάσεις επί ΣΥΡΙΖΑ για αυτό και τα άπειρα καραγκιοζιλίκια.
ο μητσοτακ τακανε μουσκεμα με μακεδονια κ ταριξε στο βλακα γκαβο...ο οποιος κ τιν εριξε μετα...Ποτέ. Ούτε σε πορείες και συγκεντρωσεις εχω παει ποτέ. Αυτα δεν ειναι για σοβαρους ανθρωπους.
Σε ΜΙΑ συγκεντρωση εχω παει, στο Πεδιο του Αρεως το 1992 για την Μακεδονία.
Φοίτουκλας?Καταλήψεις γκομενες χαρτια τσιμπουκια υπεροχα μαθημα οχι ξυπνημα αργα υπνο κοντρεςΠοτέ. Ούτε σε πορείες και συγκεντρωσεις εχω παει ποτέ. Αυτα δεν ειναι για σοβαρους ανθρωπους.
Σε ΜΙΑ συγκεντρωση εχω παει, στο Πεδιο του Αρεως το 1992 για την Μακεδονία.
Αηδίες.Φοίτουκλας?Καταλήψεις γκομενες χαρτια τσιμπουκια υπεροχα μαθημα οχι ξυπνημα αργα υπνο κοντρες
Τον Μητσοτάκη τον φάγανε λόγω του ότι η΄θελε να κάνει αυτό που κάνουν σήμερανα ιδιωτικοποιήση το δημόσιο,βέβαια σήμερα το ξεπουλήσανε,τώρα το μακεδονικό και τα ανοιχτά σύνορα που γέμισε η Ελλάδα αλβανούς ήταν δικό του λάθος.Αν και στο Μακεδονικό δεν μπορούσε να κάνει και τίποτα.ο μητσοτακ τακανε μουσκεμα με μακεδονια κ ταριξε στο βλακα γκαβο...ο οποιος κ τιν εριξε μετα...
Αυτό αλλάζει την ουσία των όσων λέει;
Και οταν κυβερνουσε τα ιδια ελεγε.
Το βίντεο είναι αφότου παρέδωσε εξουσία. Έτσι δεν είναι;
Στην Ελλάδα όταν είσαι καβάλα στο άλογο, η προοπτική των πραγμάτων φαντάζει αλλιώς τύπε.
Μην αυτοκτονήσεις όμως, εντάξει;
Πού μεγάλωσες Αλέξανδρε?Αηδίες.
Καφε και βολτες με φιλους, ηλεκτρονικα, κανενα γκομενακι, ποδοσφαιρο, μπασκετ, διαβασμα, τα υπολοιπα ειναι μαλακίες.
Μια χαρα τα ειχε κανονισει ο Μητσοτακης για "σλαβομακεδονια" με τον Γκλιγκορωφ αλλά στραβωσε απο τους αλλους η δουλεια.ο μητσοτακ τακανε μουσκεμα με μακεδονια κ ταριξε στο βλακα γκαβο...ο οποιος κ τιν εριξε μετα...