alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τα εχω πει εκατο φορες αυτα, μην τα ξαναλεμε...ο σαμαρακος σου τον εριξε λογω κοκκαλη,
να τα λεμε και αυτά παιδια :S
Τα εχω πει εκατο φορες αυτα, μην τα ξαναλεμε...ο σαμαρακος σου τον εριξε λογω κοκκαλη,
να τα λεμε και αυτά παιδια :S
ο κοσμος ψηφιζε και αποφασιζε τυπε αφου ηθελαν ολοι διορισμους και το ευκολο χρημα παπανδρεου δαγκωτο ριχνανε
δεν εγινε ομως ο κοσμος τους ψηξφισε για αυτα που ταζανε και ετσι χειροτερεψε η κατασταση
δυστυχώς οι ακραίες φωνές, οι υπερβολές, η έλλειψη ρεαλισμού χαρακτηρίζουν τον Έλληνα, αυτόν που χόρευε στο σύνταγμα στο δημοψήφισμα του 2015. Δεν τον απασχόλησε ποτέ η αλήθεια και η επαφή με τη ρεαλιστική πραγματικότητα που λέει ότι μετά απο 30 χρόνια δανείων και επιδοτήσεων απο την Ευρώπη που τα περισσότερα διοχετεύθηκαν για να τρανώσουν τον λαικισμό απο το ΠΑΣΟΚ και κατέστρεψαν κάθε δημιουργική προσπάθεια των Ελλήνων καθιστώντας τους δημόσιους υπαλλήλους ψηφοφόρους κομματικούς πελάτες. Αυτός τουλάχιστον προσπάθησε προειδοποίησε αλλά εμείς στην εύκολη λύση και τώρα πληρώνουμε. RIP Κ.Μητσοτάκης"Καλυτερα παπακι,παρά τον Μητσοτάκη", φωναζα στο Πανεπιστήμιο..
Πού να το ηξερα οτι θα ερχόταν εποχή που ούτε παπακι δεν αγοράζουμε..Δικαιωθηκε μετα 23 χρόνια...
RIP από εναν πρωην Πασοκο, μεχρι το 2000..
Ο τελευταίος εκπρόσωπος του συγκροτημένου και αξιοπρεπούς πολιτικού λόγου, ένας πολιτικός με ήθος. Σε μια εποχή που, λόγω του χαμηλού επιπέδου των πολιτικών, ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ να παρακολουθήσεις μια συνεδρίαση της Βουλής, είναι βέβαιο ότι πάντα θα νοσταλγούμε μορφές σαν του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Ας έχει καλό δρόμο στο ύστατο ταξίδι του...
πολλοι παραγωντες φταινε για την χωρα και εσωτερικοι και εξωτερικοι
Πόσο δίκιο...Ποσο θλιψη μού προκαλει να παρακολουθω παλιες συνεδριασεις της Βουλης. Μητσοτακης, Καραμανλης, Ανδρεας Παπανδρεου, Στεφανοπουλος. Και τοσοι αλλοι. Λόγος, ευφραδεια, μορφωση, επιπεδο. Και τωρα τι εχουμε? Κατι Κασιδιαρηδες, κατι Ζωές, κατι Ραχηλ, κατι Καμμενους, κατι απλυτους. Παρακμη, μετριοτητα. Ευχαριστω το Θεο που γεννηθηκα το 1971 και προλαβα να γνωρισω και την Ελλαδα ενος αλλου επιπεδου. Γιατι τα νεα παιδια γνωριζουν μονο την επικρατηση της σαχλαμαρας, της μετριοτητας, του τιποτα.
Ποσο θλιψη μού προκαλει να παρακολουθω παλιες συνεδριασεις της Βουλης. Μητσοτακης, Καραμανλης, Ανδρεας Παπανδρεου, Στεφανοπουλος. Και τοσοι αλλοι. Λόγος, ευφραδεια, μορφωση, επιπεδο. Και τωρα τι εχουμε? Κατι Κασιδιαρηδες, κατι Ζωές, κατι Ραχηλ, κατι Καμμενους, κατι απλυτους. Παρακμη, μετριοτητα. Ευχαριστω το Θεο που γεννηθηκα το 1971 και προλαβα να γνωρισω και την Ελλαδα ενος αλλου επιπεδου. Γιατι τα νεα παιδια γνωριζουν μονο την επικρατηση της σαχλαμαρας, της μετριοτητας, του τιποτα.
εγω ειμαι στην χειροτερη γενια γενημενος το 1992
εχουμε κριση αξιων σε ολους τους τομεις
ολοι θελανε διορισμους και το ευκολο χρημα και οποιος το εταζε εβγαινε για πλακα