midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.102
- Πόντοι
- 3.656
ησυχια βλαξ....ούτε ελληνικά δεν ξές να γράφεις ζωντόβολο ! ΗΣΥΧΙΑ. όχι υσηχία. Μού είσαι και Έλληνας μετά !! χαχα
ησυχια βλαξ....ούτε ελληνικά δεν ξές να γράφεις ζωντόβολο ! ΗΣΥΧΙΑ. όχι υσηχία. Μού είσαι και Έλληνας μετά !! χαχα
Ολο αυτο εντάσεται στον ξενο παραγοντα,γενικως η Δεξια πάλεψε να φέρει την Δυση και το πολιτισμο στο ρωμεικο Ελλαδισταν αλλα η Δυση πάντα την πουλουσε για να κάνει τις δουλειες της με την βολικη και ανηθικη Αριστερά μέχρι και σημεραΚαι ο Σαμαράς καλές ιδέες είχε τότε τι τον έπιασαν αυτές οι πίπες για τη Μακεδονία?Αξιόολογς ήταν,πήγε χαμένος.Γιατί ρε πούστη μου αυτές οι παπαριές?Ρίξε τους τόνους,κάνε την πάπια άσε τον παππού να καθαρίσει.
σωστο εν μερη....Ολο αυτο εντάσεται στον ξενο παραγοντα,γενικως η Δεξια πάλεψε να φέρει την Δυση και το πολιτισμο στο ρωμεικο Ελλαδισταν αλλα η Δυση πάντα την πουλουσε για να κάνει τις δουλειες της με την βολικη και ανηθικη Αριστερά μέχρι και σημερα
μια χαρα υπάρχει,αυτο που δεν υπάρχει ειναι το κλασσικό "..αυτη δεν ειναι αριστερά"σωστο εν μερη....
απλα η αριστερα δεν υπαρχει απο το 86 κ μετα...
ελεος ρε μαλ..α
κι εγω δεν συμφωνω καθολου ,με τον μητσοτακ,δεν τον θεωρω καν "μεγαλο",αλλα δεν γινεται να χλευαζεις ενα νεκρο....πουσυ εισαι εντελως μαλ..ας...σορρυ...Απο το μεσημερι συνεχιζει ο βλακας. Για να μας δειξει οτι ειναι ακομη πιο βλακας.
σωστο εν μερη....
σκασε βλαξ...πειναλεο κοματοσκυλο...Τι ορθογραφία είναι αυτή ρε αμόρφωτε; Ουρντ γίδι, τράβα πλύνε σκάλες
σκασε βλαξ...πειναλεο κοματοσκυλο...
25 μισοΤι ηλικία έχεις;
25 μισο
μμμ...μαλιστα..Χαίρομαι που έχεις ακόμα αρκετά χρόνια μιζέριας στην αποτυχημένη ζωή σου. Αμόρφωτε, μια ζωή θα πλένεις σκάλες
μμμ...μαλιστα..
στα 45 μισο?τι λες??
πειναλεο κοματοσκυλο
ψοφα πειναλα..δεν διοριζει ο κουλης,αλλαξε το συστημα,,στην απεξω θασαι παλι...μην ζοριζεσαι,,δεν αφηνει η ζιμενς...Κακόμοιρη...ούτε πειναλέος είμαι, ούτε κομματόσκυλο.
Πρέπει να δεις κανα γιατρό, έχεις θέμα.
Και τώρα σε γράφω στ'αρχίδια μου. Σάλτα γαμήσου