james070
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
όχι ρε! δεν πήγε ποτέ το παιδί! ;)Γιατί ρε φίλε εσύ τόσο καιρό με πουτάνα δεν πηγαίνεις?
ούτε μ αυτήν ούτε με άλλες πριν!
όχι ρε! δεν πήγε ποτέ το παιδί! ;)Γιατί ρε φίλε εσύ τόσο καιρό με πουτάνα δεν πηγαίνεις?
Έφαγε μιουτ γαμώτο.Πάνω που ετοιμαζόμουν να τον γνωρίσω καλύτερα να μου κάνει και κανά κονέ με την δικιά του :-
Παραλίμνιος νασαι καλά φίλε.Σε πάω γιατί είσαι και εσύ φαν των χορταρικών
Aς ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ότι η ιστορία σου είναι αληθινή...
- Κατ' αρχήν, κάνεις ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ! Γιατί φαντάζομαι, ότι αφού πρόκειται για σοβαρή σχέση, κάνατε ακάποτα...
(σου εύχομαι να είσαι καθαρός κ να μην έχεις κανένα πρόβλημα).
- Εν συνεχεία, έχεις 2 επιλογές:
Ξεκαθαρίζεις στην κοπέλα σου ότι ξέρεις τι γίνεται... κ χωρίζεις.
ή
Κάνεις τον μαλάκα, απολαμβάνεις τα δώρα... κ προσπαθείς να της φας όσα περισσότερα λεφτά μπορείς: μια έτυχε το ένα, μια κάτι άλλο... γενικά αρχίζεις τις αναλήψεις. Κι αν τυχόν στραβώσει κ σου πει τίποτα... πουλάς κ την ιστορία (μαζί με φώτος) στην ESPRESSO κ κονομάς κι από 'κει ;)
Σε τελική, είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου... φαντάσου να το ανακάλυπτες ΜΕΤΑ τον γάμο κι έχοντας κάνει κ παιδί!
Γεια σας.
Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να καταλάβετε τι έχω πάθει.
Είμαι 25 χρονών και είμαι με μια κοπέλα που είναι 23.Ειμαστε μαζί 6 χρόνια, και μέχρι χθες τα περνούσαμε τέλεια. Και θα καταλάβατε γιατί το λέω αυτό. Όλοι θα έχετε ακούσει για τις φοιτήτριες που ήτανε βίζιτες στην πάτρα, και ότι υπάρχει κύκλωμα και με άλλες τέτοιες φοιτήτριες, σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχει και σας πληροφορώ ότι μέσα σε αυτό το κύκλωμα είναι και η κοπέλα μου. Ο κολλητός μου είναι πουτανιάρης μεγάλος, όλη μέρα ψάχνει στο ιντερνέτ για πουτάνες, βίζιτες, στριπτίζ, και είναι μέλος στο σάιτ σας, αυτός μου είπε να παραθέσω το πρόβλημα μου σε εσάς, διότι λέει είστε ειδικοί σε τέτοια θέματα. Σε μια από τις αναζητήσεις του αυτές εντόπισε ένα σάιτ το οποίο είχε κοπέλες ελληνίδες, που προσφερόταν για συνοδείες και ελεύθερες σχέσεις, στις φωτογραφίες των κοριτσιών ,είχε φωτογραφίες τις κοπέλας μου. Όπως καταλαβαίνετε έπαθε πλάκα μόλις τις είδε ,στην αρχή σκέφτηκε ότι επειδή οι φώτο δεν ήταν πρόστυχες ,ότι κάποιος μπορεί να τις πήρε από το facebook και να τις έβαλε εκεί. Έστειλε sms στο νούμερο που είχε το σαιτ , για ραντεβού με την συγκεκριμένη κοπέλα. Για να μην πολυλογώ, το ραντεβού κλείστηκε σε ξενοδοχείο τις Θεσσαλονίκης τις επιλογής του, και η αμοιβή τις κοπέλας θα ήταν 450 ευρώ για 2 ώρες. Να αναφέρω ότι εγώ, ο φίλος μου, και η κοπέλα μου, είμαστε από επαρχιακή πόλη κοντά στην Θεσσαλονίκη, και η κοπέλα μου σπουδάζει εκεί. Ο φίλος μου όταν έφτασε στην Θεσσαλονίκη και προτού πάει στο ραντεβού ήδη είχε συνεννοηθεί με ένα φίλο του φωτογράφο για να φωτογραφηθούν όλες οι φάσεις του ραντεβού, και από εδώ αρχίζει το θρίλερ. Το ραντεβού ήταν κλεισμένο για τις 5 το απόγευμα. Στις 3 τηλεφωνεί ένας τύπος στον φίλο μου, για να επιβεβαίωση αν θα γίνει το ραντεβού, ο φίλος μου του λέει ότι θα γίνει, και του δίνει το όνομα του ξενοδοχείου. Να πω ότι ο φίλος μου έκανε τηλεφωνική κράτηση στο ξενοδοχείο, με ψεύτικα στοιχεία , σε περίπτωση που θα το τσεκάριζε ο νταβάς, αλλά όπως φάνηκε δεν το έκανε. Από τις 3.30 είναι έξω από το σπίτι τις κοπέλας μου, στημένος ο φωτογράφος με άλλον έναν. Στις 4.20 κατεβαίνει η κοπέλα από το σπίτι τις , και την παίρνει ένας με ένα αυτοκίνητο, στις 4.40 σταματάνε σε κάποιο σημείο τις διαδρομής, μιλάει η κοπέλα μου με έναν άλλον τύπο από το παράθυρο για κανένα 5 λεπτό, και στις 4.50 την αφήνει έξω από το ξενοδοχείο του ραντεβού. Ο φίλος μου είναι ήδη μέσα στο ξενοδοχείο στην καφετερία και πίνει τον καφέ του. Η κοπέλα μου έχει μπει στο ξενοδοχείο έχει κάτσει σε έναν καναπέ στην αίθουσα αναμονής στην ρεσεψιόν. Ο φίλος μου τηλεφωνεί στο τηλέφωνο που του έχουν δώσει και ακυρώνει το ραντεβού, διότι έγινε κάτι οικογενειακό του και δεν μπορεί να πάει στο ξενοδοχείο. Μετά από ένα 2λεπτο χτύπησε τις κοπέλας το κινητό, βγήκε έξω από το ξενοδοχείο, και πέρασε την πήρε το ίδιο αυτοκίνητο που την έφερε. Να αναφέρω ότι όλη η διαδρομή έχει τραβηχτεί με κάμερα, και μάλιστα επαγγελματική, ο φωτογράφος με τον κάμεραμαν θα πηγαίνανε αμέσως μετά να τραβήξουν έναν αγώνα μπάσκετ, και όλα φαίνονται ολοκάθαρα, υπάρχουν και φώτο όμως. Η κοπέλα μου εδώ και μια εβδομάδα είναι στο Λονδίνο, πήγε να δει τον αδελφό τις και καλά, μάλλον την φόβισε το σκηνικό που έγινε στην πάτρα. Ο φίλος μου με ενημέρωσε χθες για όλα, και μου έδειξε το βίντεο και τις φώτο. Από χθες το βραδύ στις 10 που το έμαθα, έως τώρα δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό, είμαι χάλια εντελώς, και δεν πήγα ούτε στην δουλεία μου. Πήρα το πρωί τηλέφωνο την κοπέλα μου στο Λονδίνο, και μιλήσαμε σαν να μην τρέχει τίποτα, μου είπε ότι με αγαπάει, και μου πήρε δώρα. Θα έρθει σε 5 μέρες πίσω, μόλις κλείσαμε το τηλέφωνο άρχισα να κλαίω. Τα Χριστούγεννα είναι να αρραβωνιαστούμε.
Και εγώ σας ρωτάω όλους εσάς.
ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ. SOS-SOS-SOS-SOS-SOS
Γιατί ρε φίλε εσύ τόσο καιρό με πουτάνα δεν πηγαίνεις?
Επιπλέον η Θεσαλονικιά του κυκλώματος ήταν διαφορετικής ηλικίας από αυτή που αναφέρει και εξασκούσε τη δραστηριότητα κυρίως εκτός Θεσ/νίκης. Τώρα το έφαγε το banάκι ο φίλος αλλά είναι προφανής η συρραφή ιστοριών και δεν έχουν σχέση με τη σύλληψη στην Πάτρα παρά μόνο στο ότι εκείνη η ιστορία του εξήψε τη φαντασία για τη δική του εκδοχή.Τα διαβάζεις τα θρεντάκια, μαζεύεις υλικό για να ποστάρεις την μαλακία σου, αλλά όχι καλά. Σου λείπουν λεπτομέρειες που θα τις ήξερες αν είχες οποιαδήποτε σχέση με την πραγματικότητα
1) Η Σαλονικιά παίρνει 450 την ώρα όχι το δύωρο
2) Αυτή με τις φωτογραφίες σε site ήταν άλλη. Αυτή με το Facebook πάλι άλλη.
3) Ότι ελέγχει το γραφείο αν έχεις κλείσει δωμάτιο σε ξενοδοχείο - γαμιστρώνα (ή και σε κανονικό ξενοδοχείο) δεν παίζει με τίποτε. Διότι δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις κλείσει, τους ενδιαφέρει αν είσαι ΕΚΕΙ.
Και τέλος για πες το όνομα που σου ζήτησε το Tomito.
Ελάτε ρε!!Και γω για μια στιγμή το χαψα μιας και τις Ελληνίδες τις έχω ικανές.Πάντως μπράβο στα τσακάλια που το βρήκατε ότι έκανε πλάκα.
άρα? γίνονται πουτάνες?
[size=15pt]Να αναφέρω ότι όλη η διαδρομή έχει τραβηχτεί με κάμερα, και μάλιστα επαγγελματική, ο φωτογράφος με τον κάμεραμαν θα πηγαίνανε αμέσως μετά να τραβήξουν έναν αγώνα μπάσκετ[/size]