λοιπον παιδες η εν λογω κυρια ανοιγει πελατολογιο και μπορειτε να δωσετε τηλ για εξωτερικη εργασια.......το μαλλι 100ε και με κολαρακι διαθεσιμο.......
περισσότερες πληροφορίες γι;α το ποιον και τα προσόντα της κυρίας θα βοηθούσαν. ʼσχετο...λίγο ακριβά δεν το ανοίγει το πελατολόγιό της??
Μπορείς εύκολα να βρεις και με 80-90. Βάλε και το γαμοξενοδοχείο που σε γδύνει....
κι άλλη ερώτηση...ντουέτο της κυρίας άτζελας παίζει με καμιά φίλη της?
περισσότερες πληροφορίες γι;α το ποιον και τα προσόντα της κυρίας θα βοηθούσαν. ʼσχετο...λίγο ακριβά δεν το ανοίγει το πελατολόγιό της??
Μπορείς εύκολα να βρεις και με 80-90. Βάλε και το γαμοξενοδοχείο που σε γδύνει....
κι άλλη ερώτηση...ντουέτο της κυρίας άτζελας παίζει με καμιά φίλη της?
Εχει δίκιο ο συναγωνιστής Μοϊκανός! Δεν λέμε όχι να τα σκάσουμε αλλά πρέπει να πάρουμε αυτό που λένε οι μανατζαραίοι value for money, κοινώς να αξίζει την ανταμοιβή για τις υπηρεσίες της η εν λόγω κυρία. Αν δεν είναι δόκιμο να μας δώσει στοιχεία στο thread ίσως μπορούμε να αποκτήσουμε άποψη (μια δοκιμή ίσως μας πείσει! ) στην Αλκαμένους (το νούμερο δεν συγκράτησα...)) . Όσο για το ντουέτο είναι πάντα μια καλή άποψη ...
Παιδες την Αντζελα την ξερω παρα πολυ καλα γιατι εχω επενδυσει αρκετα σ'αυτην!Αξιζει 100% τα λεφτα της!Η γυναικα λες και ειναι γεννημενη για να κανει Sex.Πρωτη φορα εχω δει υγρο μουνι σε πουτανα!Νομιζεις σχεδον οτι πηδας τη γκομενα σου!Στη φατσα ειναι λιγο εκφυλη,δεν ειναι ομορφη,αλλα εχει ωραια ματια.Παντως απο υπηρεσιες και συμπεριφορα ειναι Top πιστευω αυτη τη στιγμη στην πιατσα.τα 100 ευρω βεβαια τα βρισκω αρκετα,αλλα μιας και εχω κανει τα παντα σχεδον μαζι της,τη συνιστω ανεπιφυλακτα.Τωρα τα αλλα ειναι στο γουστο σας...
καταθεση ψ.....ης(ψυχης) στην εν λογω κυρια.
για τους παλιους περπατητες ειναι γνωστη στην πιατσα.την θυμαμαι μερικα χρονια που μου την ειχε στειλει γραφειο-καθως και ενα φεγγαρι ειχε δουλεψει στο στουντιο με τα 60 ευρω καρεα 30.
παντως τα 25 ευρω δεν πηγαν για πεταμα.
Δεν λέω, καλό μουνί είναι, αλλά πολύ ξεχυλωμένη.... Όσο για την υγρασία που λέει ο συνάδελφος, το βλέπω απίθανο....
Μάλλον τα μπερδεύει τα χύσια με τις αλοιφές...
Καλημερα. Θα με ενδιεφερε και εμενα μια συναντηση με την Αντζελα πριβε, μιας και ο χρονος μου ειναι πολυ περιορισμενος και παντρεμενος γαρ. Μπορειτε να βοηθησετε ενα συναγωνιστη και παλεμαχο μπουρδελιαρη.