You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αντριάνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 375
- Εμφανίσεις 37K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Η κοπέλα τελικά ειναι γατόνι.
Μετα απο 3-4 χρονια στην Αθήνα, βγήκε για τις αρπαχτες στην επαρχια (και μάλιστα σε φαση που περνάει η μπογιά της, όχι στα τελειώματα). Εξαιρετική επιχειρηματικη στρατηγική. Πρώτη στο χωριό παρα δευτερη στην πόλη.
Όσοι πιστοί εχετε το κινητό της, μπορείτε να ελπίζετε σε κανενα σπότ γαμησάκι όταν ερχεται στην Αθήνα για να κανονιζει εκκρεμότητες. Της έκανε τελικά καλό το κρητικό σπέρμα...κάτι σαν προιόντα Κορρέ ας πούμε..
Μετα απο 3-4 χρονια στην Αθήνα, βγήκε για τις αρπαχτες στην επαρχια (και μάλιστα σε φαση που περνάει η μπογιά της, όχι στα τελειώματα). Εξαιρετική επιχειρηματικη στρατηγική. Πρώτη στο χωριό παρα δευτερη στην πόλη.
Όσοι πιστοί εχετε το κινητό της, μπορείτε να ελπίζετε σε κανενα σπότ γαμησάκι όταν ερχεται στην Αθήνα για να κανονιζει εκκρεμότητες. Της έκανε τελικά καλό το κρητικό σπέρμα...κάτι σαν προιόντα Κορρέ ας πούμε..
Η κοπέλα τελικά ειναι γατόνι.
Δηλαδή, αν εσύ ήσουνα φίρμα στη δουλειά σου, η Αντριάνα π.χ, θα πήγαινες στα Χανιά για εγκατάσταση; Θα σε συνέφερε λες επαγγελματικά; Απλή απορία.
Επισκέπτης
Δηλαδή, αν εσύ ήσουνα φίρμα στη δουλειά σου, η Αντριάνα π.χ, θα πήγαινες στα Χανιά για εγκατάσταση; Θα σε συνέφερε λες επαγγελματικά; Απλή απορία.
Σωστή η απορία.
Η Αντριάννα ηταν χρονια στην Αθήνα. Είχε πιστή πελατεία αλλα και αρκετα μηνυματα ότι είχε κλέισει το κυκλο της. Την είχαν μαθει καλά. Κάθε χρονιά, εβγαζε και λιγότερα (οπως μου ελεγε). Χωρίς να είμαι ο λογιστής της, πιστευω ότι στην επαρχία - πού αντικειμενικά οι υπάρχουσες πουτανες είναι μπάζα - η Αντριάννα θα μαζευει ουρές (και χρήμα) σε λιγο χρονο. Είμαι βεβαιος ότι θα γυρισει αρκετες Ελληνικες πόλεις, για 2-3 μηνες την καθε μια, και θα τελείωσει αυτα τα σπιτάκια στην γεννέτηρά της ωστε να αρίχσει να κυλάει το εισοδημα και να βρει μετα ενα καλο παιδι να παντρευτεί
Επισκέπτης
η αντριανα ειναι 28 χρονων!!αυτα που λενε οτι ειναι 40αρα ειναι βλακειες!!στην επαρχια βγαζει σχεδον τα διπλασια λεφτα γι αυτο και δεν γυρναει αθηνα!!παντως αυτο που ξερω ειναι οτι αθηνα μονιμα δεν θα ξαναρθει!!θα ξαναγυρισει γερμανια!!βγαζει τα τελευταια φραγκα που χρειαζεται και μετα πισω στην πατριδα της!!αφηστε με τωρα στον πονο μου και την θλιψη μου!!!αντριανα ασε τα τυρια και γυρνα σε μενα!!!!!
η αντριανα ειναι 28 χρονων!!αυτα που λενε οτι ειναι 40αρα ειναι βλακειες!!στην επαρχια βγαζει σχεδον τα διπλασια λεφτα γι αυτο και δεν γυρναει αθηνα!!παντως αυτο που ξερω ειναι οτι αθηνα μονιμα δεν θα ξαναρθει!!θα ξαναγυρισει γερμανια!!βγαζει τα τελευταια φραγκα που χρειαζεται και μετα πισω στην πατριδα της!!αφηστε με τωρα στον πονο μου και την θλιψη μου!!!αντριανα ασε τα τυρια και γυρνα σε μενα!!!!!
Αντριάνα η Κατερίνα τελικά ρε Γουώρ; Και Ζανίν η Πίτσια; Μας μπέρδεψες με τις καψούρες σου!
Επισκέπτης
πορνοσταρ τζανιν!!!ελληνιδα πιτσια!!και τωρα που εφυγε η αντριανα ,κατερινακι!!!!αλλα σαν την κατερινα καμια!!!απλα η αντριανα με ειχε μαθει και περναγαμε σουπερ μαζι!!
o warhol είναι ίδια ράτσα με μένα ;) Όταν ήμουνα στην Παιωνίου και είχαν πρωτοφέρει 2 γκόμενες με ρωτάει πρώτα η Αννέτα θα πάρεις εμένα? Εγώ σιωπή... Μετά με ρωτάει η Σάντρα μήπως θέλεις να πάρεις εμένα? ... και γω πάλι σιωπή...
Και λέω στην τσατσά... στείλε μου και τις δύο στο δωμάτιο :o :o χωρίς να πέσω σε δίλλημα ;) έτσι και ο war θέλει και Αντριάννα και Κατερινούλα ;)
Τον βλέπω καψαλισμένο, σαν κοτόπουλο που πάει για το ταψί!
Επισκέπτης
μοιαζουμε πανο!!!ειμαστε κουφαλες και αλεπουδιαρηδες και οι 2!!!γι αυτο ταιριαξαμε !! ;) ;)
πού την πέτυχες ρε σύντροφε;;;;;;;;;;;;; Μην παίζεις με τον πόνο μας
Κωλολάτρη φίλε μου έχω να τη δω
πάρα πολύ καιρό!! Απλά διαβάζοντας τα ποστς,
τη θυμήθηκα!!
Ε, δε ξεχνιέται.......!!!!
Η Αντριάνα είναι στη Λάρισα και δουλεύει σε ένα σπίτι στην οδό Βύρωνος. Η πόρτα γράφει Αντριάνα με μαύρα γράμματα (όχι ότι δυσκολεύεται κανείς να το βρει -τα σπίτια είναι ελάχιστα).
Από ότι μου είπε δουλεύει κάθε μέρα από τη μία το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και θα μείνει Λάρισα για 2 μήνες ακόμα. Μετά θα φύγει, μάλλον για άλλη επαρχιακή πόλη, και σε 8 μήνες την κάνει για τα καλά από Ελλάδα και γυρίζει Γερμανία. Η ταρίφα στα ?30.
Από ότι μου είπε δουλεύει κάθε μέρα από τη μία το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ και θα μείνει Λάρισα για 2 μήνες ακόμα. Μετά θα φύγει, μάλλον για άλλη επαρχιακή πόλη, και σε 8 μήνες την κάνει για τα καλά από Ελλάδα και γυρίζει Γερμανία. Η ταρίφα στα ?30.
Επισκέπτης
μετα θα παει μαλλον Βολο!!!!!αντριανα γυρνα πισω στην αθηνα!!
Επισκέπτης
Η Αντριάνα είναι στη Λάρισα και δουλεύει σε ένα σπίτι στην οδό Βύρωνος. Η πόρτα γράφει Αντριάνα με μαύρα γράμματα (όχι ότι δυσκολεύεται κανείς να το βρει -τα σπίτια είναι ελάχιστα).
εκλεισα ηδη εισητηρια για κτελ λαρισας,αυριο απογευμα ειμαι εκει καθοτι τρελλος και αρρωστος με την γερμανιδα πουτανα!
Επισκέπτης
εγω θα ερθω λαρισα και θα την φερω πισω στην αθηνα ,κοντα μου !!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις