Διαβαζοντας τις κατα καιρου κριτικες για την Αντριανα μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ αντιφατικες . Οι πιο πολλες ειναι διθυραμβικες ενω υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο με πολύ αρνητικες :idiot
Διαβαζοντας τις κατα καιρου κριτικες για την Αντριανα μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ αντιφατικες . Οι πιο πολλες ειναι διθυραμβικες ενω υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο με πολύ αρνητικες :idiot
Απλά, κάποιοι δεν κατάλαβαν έγκαιρα ότι αν φερθείς καλά σ' αυτή τη γκόμενα, μετά δεν χρειάζεται να γαμήσεις αλλού. Και σε μένα έκανε κάτι σπαστικά στην αρχή. αλλά την πήγα πρίμα και ίσιωσε κι αυτή. Και περάσαμε ωραία μέχρι τις 18 Ιουλίου (τελευταία φορά στη Λιοσίων 278). Ένα θα σα πω: τη γαμάω τρία χρόνια και την έχω ακολουθήσει σε έξι μαγαζιά. Μόνο για χύσιμο στη μάπα, μου έχει φάει μέσα σ' ένα χρόνο κανά 500ρικο
να το εκτυπωσεις σονυ και να της το δειξεις για να καταλαβει ποσο την θελω και ποσο μου εχει λειψει!!!ενα μηνα σας πρηζω τα παπαρια για την αντριανα!!!αφου ειναι θεα και οπως ειπες και ο πανος ξηγημενο ατομο και πολυ γοητευτικη γυναικα!!!!!!
Το λεω γιατι στις κριτικες των σπιτιων ειχα διαβασει μηνυμα της. Εκανε μια μινι περιγραφη της και απαντουσε σε οσους την σχολιαζαν αρνητικα οτι φερεται οπως της φερονται