Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
οχι!!!!!εγω και αντριανα μονο!!!!!ειπαμε τιμης ενεκεν!!τοσο αγωνα κανω εδω και ενα μηνα για να επιστρεψει!!!!!α ρε αντριανα με κατεστρεψες!!!!!!

zalex

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΗΣΥΧΗ!ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ WARHOL

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ειναι τοσο σουπερ η Αντριανα ρε συντροφοι γαμιαδες ;;;

:helpplea:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
Αντριάννα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
σε σκευτομαι και ....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μου λείπεις...Παιδια ήταν αξέχαστη ,τι σωματάρα..τι κ@λ...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Διαβαζοντας τις κατα καιρου κριτικες για την Αντριανα μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ αντιφατικες . Οι πιο πολλες ειναι διθυραμβικες ενω υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο με πολύ αρνητικες :idiot: :idiot

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
Διαβαζοντας τις κατα καιρου κριτικες για την Αντριανα μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ αντιφατικες . Οι πιο πολλες ειναι διθυραμβικες ενω υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο με πολύ αρνητικες :idiot: :idiot
Οταν χάνεις κάτι το εκτημάς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
για μενα ειναι το ιδανικο!!αντριανα  :smitten: :smitten:!!!τοσο αγωνα κανω εδω και ενα μηνα να γυρισει!!!!!τι να κανω αφου ειμαι καψουρης!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1

Απλά, κάποιοι δεν κατάλαβαν έγκαιρα ότι αν φερθείς καλά σ' αυτή τη γκόμενα, μετά δεν χρειάζεται να γαμήσεις αλλού. Και σε μένα έκανε κάτι σπαστικά στην αρχή. αλλά την πήγα πρίμα και ίσιωσε κι αυτή. Και περάσαμε ωραία μέχρι τις 18 Ιουλίου (τελευταία φορά στη Λιοσίων 278). Ένα θα σα πω: τη γαμάω τρία χρόνια και την έχω ακολουθήσει σε έξι μαγαζιά. Μόνο για χύσιμο στη μάπα, μου έχει φάει μέσα σ' ένα χρόνο κανά 500ρικο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα της κάνω μια εκτύπωση του thread και θα της το δώσω για να παρηγορηθείτε λίγο............. ;)

Επισκέπτης
να το εκτυπωσεις σονυ και να της το δειξεις για να καταλαβει ποσο την θελω και ποσο μου εχει λειψει!!!ενα μηνα σας πρηζω τα παπαρια για την αντριανα!!!αφου ειναι θεα και οπως ειπες και ο πανος ξηγημενο ατομο και πολυ γοητευτικη γυναικα!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Είμαι και μένω Χανιά ;)

Επισκέπτης
αρα ειναι χανια η καψουρα μου και οχι γερμανια!!!!!αντριανα  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ποιός σου είπε Γερμανία? Αφού έχουμε πει εδώ και ένα μήνα ότι είναι Χανιά!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Διαβάστε και λίγο το thread των Χανίων βρε κοπέλια!!!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ρε παιδιά αφού είπανε ότι άνοιξε μαγαζί στα Χανιά με πινακίδα Αντριάνα, το είχα διαβάσει. Οι Γερμανοί πάντα επένδυαν στην Κρήτη!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε παιδια , η Αντριανα δεν ηταν μελος του σαιτ? Νομιζω ειχα διαβασει post της. Οποτε νομιζω οτι διαβαζει αυτα που γραφετε...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το λεω γιατι στις κριτικες των σπιτιων ειχα διαβασει μηνυμα της. Εκανε μια μινι περιγραφη της και απαντουσε σε οσους την σχολιαζαν αρνητικα οτι φερεται οπως της φερονται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom