Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 38K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Διαβαζοντας τις κατα καιρου κριτικες για την Αντριανα μου κανει εντυπωση οτι ειναι πολυ αντιφατικες . Οι πιο πολλες ειναι διθυραμβικες ενω υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο με πολύ αρνητικες :idiot: :idiot

+1 :idiot:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Να πα να γαμηθεί! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
εχει προφιλ στο σαιτ και ειχε γραψει παλιοτερα καποια πραγματα για αυτην και την συμπεριφορα της!!εχει ομως απο τοτε να ξαναμπει στο σαιτ  !!!παντως εγω επιμενω οτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει!!!!!!!!

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
παιδες αν και δεν ξερω την κυρια η λαχταρα μερικων να την ξαναδουν με συγκινησε βαθυτατα! :'(  Δαγκωτο ναι λοιπον να επιστρεψει οσο το δυνατον συντομοτερα!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Αντε και θα γινει τρικουβερτο γλεντι!!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
η λαχταρα του θειου warhol να ξαναφερει πισω την αντριανα!!!!!!!

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
η λαχταρα του θειου warhol να ξαναφερει πισω την αντριανα!!!!!!!

Πάρε το γρήγορο καραβάκι, έλα Χανιά, ρίξε της όσους έχεις ανάγκη, πες της το πρόβλημα σου και ξαναφύγε............. ;)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Φευγεις απογευμα, 10 εισαι χανια, γαμας, γυριζεις την αλλη μερα, 1 μεσανυχτα εισαι σπιτι. Συνολο 70 +70 καραβι, 50 Ξενοδοχειο, 50 αλλα εξοδα, + το γαμησι, περιπου 300 ευρω. Καλα ειναι.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ε ναι ρε συ...........μπρος να κάθεται να κλαίει εδώ το κοπέλι :)

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Να πας ομως σε λιγες μερες να μας φερεις και φρεσκια τσικουδια.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Να μην πετάξει με αεροπλάνο όταν γυρίσει, γιατί είχα δεί μιά μικρή τρύπα στο σιλικονοβύζαντα και θα έχουμε δράματα με την αλλαγή της πίεσης!

Επισκέπτης
πολυ εκατσε κρητη!καιρος να γυρισει κοντα μου  ;)!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Υπερεκτιμημενη η εν λογω κυρια, ΑΛΛΑ, περι ορεξεως ουδεις λογος και σεβαστη η καθε επιλογη.
Θα γυρισει, αμα ληξει η συγκομιδη των μαρουλιων στα Χανια

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Επαναλαμβάνω post από 11/10 που δεν βρήκε ανταπόκριση:

Για μια ακόμα φορά, παρακαλούνται οι φίλοι από Χανιά να μας μεταδίδουν κάθε λεπτομέρεια για την Αντριάνα. Πεθαίνω να δω έστω και μια κρυφή φωτογραφία από κινητό.
Παρακαλώ να ενημερωνόμα στε εμείς εδώ τα πρεζόνια της Γερμανίδας στην Αθήνα, οι ζητιάνοι της Ιππώνακτος και οι τζάνκι της Αριστοτέλους, πώς περνάει η θεά μας, πώς γαμιέται, πόσα παίρνει, αν τη χύνετε στη μάπα και πόσο σας χρεώνει, αν έχει βρει κανέναν τυχερό γκόμενο εκεί, αν έχει κάνει παρτούζες, αν έχει κοστολογήσε ι τη σούφρα της που εδώ δεν μας την έχει δώσει.
Πείτε μου για τις πλαστικές βυζάρες της, για τα ΘΕΪΚΑ καπούλια της, για το βλέμμα της που σου φέρνει δάκρυα στα μάτια και ζουμιά στο πουτσοκέφαλ ο.
Λυσσάω να μάθω κάθε ατάκα που μπορεί να είπε σε κάποιον από εσάς και θα με κάνει ευτυχισμένο κάθε πληροφορία για ενδεχόμενη επιστροφή της.
Θέλω επίσης λεπτομέρειε ς για το πού είναι το μπουρδέλο και πότε θα έρθει. Σκοπεύω να έρθω Χανιά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚʼ για να τη γαμήσω 2-3 φορές και να τη λερώσω ΠΑΝΤΟΥ. Μιλάμε για 700-800 γιούρια για πλάκα.
ANDRIANNA UBER ALLES.
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Όπως καταλάβατε, είμαι ΑΡΡΩΣΤΟΣ. Δίνω και τηλέφωνο με pm για άμεση επαφή και περιγραφή

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Υπερεκτιμημενη η εν λογω κυρια, ΑΛΛΑ, περι ορεξεως ουδεις λογος και σεβαστη η καθε επιλογη.
Θα γυρισει, αμα ληξει η συγκομιδη των μαρουλιων στα Χανια

συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!υπερεκτιμημενη η εν λογω πουτανα!!!!!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Για μια ακόμα φορά, παρακαλώ τους συναγωνιστές από Χανιά, να δώσουν έστω και την παραμικρή πληροφορία για την Αντριάνα. Ο,τιδήποτε. Δεν είμαι απλά οπαδός. Είμαι άρρωστος με την πάρτη της. Μου λείπει πολύ και έχει αλλάξει και κινητό. Με ενδιαφέρουν τα πάντα: από το τι προγράμματα κάνει και πώς περνάει, μέχρι (το πιο σημαντικό) αν θα έρθει Αθήνα έστω και για... περιορισμένες εμφανίσεις.
Αν βαριέστε να γράφετε, στέλνω το κινητό μου με pm και μιλάμε με χρέωσή μου.
ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
βλεπω εμφανιστηκε και αλλος θαυμαστης της αντριανας εκτος απο μενα!!!παντως εμαθα καποιες πληροφοριες για την αντριανα!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Έχω εμφανιστεί εδώ και πολύ καιρό με πολλά ποστ για το μωρό μας. Σε παρακαλώ, στείλε πληροφορίες. Σου στέλνω pm το τηλέφωνό μου.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom