Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
σωστά!
ΩΞΩ απο ΄δω! :uzi: :blowup:

και συ τεκνον βρουτε?αντε μην κατεβασω καμια καταρα και κλεισουν ολα μονομιας(μασαζ,στουντιο και ρδελα-cg-ct)!και μετα σε βλεπω να στριποφερνεις στας συγγρους λεωφορους αναζητωντας τον φραπε σου!φρονιμα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εσυ παρε τον πατερ και πηγαιντε στα μασαζ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:!!εδω ειναι για στουντιο κυριε βασο  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:,ξου,ξου

χαζος ειμαι να παω στα στουντιο?να δωσω 50,60 και 100 ευρω για ακαποτα και κωλους?χαχα!δεν τρελλαθηκα...προτιμω μασαζακι λαδερο και πουδρατο! :rockon:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
και συ τεκνον βρουτε?αντε μην κατεβασω καμια καταρα και κλεισουν ολα μονομιας(μασαζ,στουντιο και ρδελα-cg-ct)!και μετα σε βλεπω να στριποφερνεις στας συγγρους λεωφορους αναζητωντας τον φραπε σου!φρονιμα...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ξέχασες τα "κρυφά στούντιο". ;)

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες μην τσακωνεστε για μαλακισμενους λογους!η αντριαννα ειναι γερμανια,και δεν το βλεπω να γυρναει συντομα!!αν γυρισει και ποτε....
Αδελφε δεν τσακωνομαι με κανεναν. Απλα το αγορακι (πουτανολιονταρακι) ειναι ασχετο και βγηκε να το παιξει γνωστης ο αγαμητος....................
Λες και η ΜΟΥΝΑΡΑ χρειαζεται διαφημιση. Αλλα οι χλεχλεδες πραγματι ειχαν προβλημα μαζι της. Κομπλαρανε. Ετσι μου ελεγε. Εσενα δεν στο ελεγε?

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ενω αντιθετα το ντορινακι..... που τα παιρνε στο στομα και στην μαπα ..........   
Απο τις κορυφαιες πουτανες που περασανε. (το φσσσσσσσσσσσσστ εγραψε ιστορια).
Αλλα και αυτη ειναι Γερμανια ακομα.
Καταραμενη Γερμανια. Ολες εκει γυριζουν.
Θα παω μεταναστης μου φαινεται....

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Αδελφε δεν τσακωνομαι με κανεναν. Απλα το αγορακι (πουτανολιονταρακι) ειναι ασχετο και βγηκε να το παιξει γνωστης ο αγαμητος....................
Λες και η ΜΟΥΝΑΡΑ χρειαζεται διαφημιση. Αλλα οι χλεχλεδες πραγματι ειχαν προβλημα μαζι της. Κομπλαρανε. Ετσι μου ελεγε. Εσενα δεν στο ελεγε?
promoter της γερασμένης Γερμανίδας δεν σε έβρισα μέχρι στιγμής ούτε σου έγραψα και χαρακτηρισμούς.Πρόσεχε καλύτερα ιντερνετότσατσε τους χαρακτηρισμούς σου.Τώρα για το αν είμαστε 'γνώστες' και 'χλεχλέδες' σου είπα την πουτάνα που τόσο πολύ διαφημίζεις (και φυσικά έχεις ώφελος) την γάμησα εγώ προσωπικά με 20 ευρώ.Εσύ που είσαι 'γνώστης' την γάμαγες με 50 ευρώ (η ενδέχεται και στο τσάμπα ξέρεις εσύ  ;)) Αν θές να μάθεις είχε πάρει πολλές φορές τον πούλο απο μπουρδέλα λόγω της συμπεριφοράς της.Αρκετοί ήταν που είχανε προβλήματα μαζί της.Αν έγινε γνωστό αυτό το μπάζο το χρωστάει σε αυτό το site.Και όχι μόνο αυτή αλλά και αρκετά άλλα πουτανομπάζα που θεοποιηθήκανε σε αυτό εδω το site.Και κόβω εδώ το θέμα γιατί είτε μπινελίκι δώσεις σε μια πουτάνα είτε επαίνους είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.Η αδιαφορία τους πεθαίνει γι'αυτό και γω έρθει η δεν έρθει την γράφω στ'αρχίδια μου.

Επισκέπτης
εγω δεν ξερω τιποτα.......
promoter της γερασμένης Γερμανίδας δεν σε έβρισα μέχρι στιγμής ούτε σου έγραψα και χαρακτηρισμούς.Πρόσεχε καλύτερα ιντερνετότσατσε τους χαρακτηρισμούς σου.Τώρα για το αν είμαστε 'γνώστες' και 'χλεχλέδες' σου είπα την πουτάνα που τόσο πολύ διαφημίζεις (και φυσικά έχεις ώφελος) την γάμησα εγώ προσωπικά με 20 ευρώ.Εσύ που είσαι 'γνώστης' την γάμαγες με 50 ευρώ (η ενδέχεται και στο τσάμπα ξέρεις εσύ  ;)) Αν θές να μάθεις είχε πάρει πολλές φορές τον πούλο απο μπουρδέλα λόγω της συμπεριφοράς της.Αρκετοί ήταν που είχανε προβλήματα μαζί της.Αν έγινε γνωστό αυτό το μπάζο το χρωστάει σε αυτό το site.Και όχι μόνο αυτή αλλά και αρκετά άλλα πουτανομπάζα που θεοποιηθήκανε σε αυτό εδω το site.Και κόβω εδώ το θέμα γιατί είτε μπινελίκι δώσεις σε μια πουτάνα είτε επαίνους είναι ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.Η αδιαφορία τους πεθαίνει γι'αυτό και γω έρθει η δεν έρθει την γράφω στ'αρχίδια μου.
εχετε διαφορετικη αποψη αλλα ρε μαγκες η κοπελλα δεν ειναι καν ελλαδα!!τσαμπα ο τσακωμος!που να ταν και εδω δηλαδη ...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλη χρονια σε ολους και με το καλο να γυρισει αλλα το βλεπω οταν γυρισει να ειναι συνταξιουχος και να πινει μονον τσαι ..........................

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
η γκόμενα που γαμιέται τώρα (12.50) στο FILMNET 3 δεν μοιάζει πολύ με το μωρό μας;

Επισκέπτης
η γκόμενα που γαμιέται τώρα (12.50) στο FILMNET 3 δεν μοιάζει πολύ με το μωρό μας;
ηρεμησε ας  ;) ;) ;) ;)!!!παντως το μωρο σου εχει ριξει πορτα σε καποιους μαλακες που την ειχαν δει και ιστορια οι στοκοι  :jerking: :jerking:!!απο κει και περα το θεμα αντριαννα θεωρειται ληξαν!

dea_nf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μπουρδελιαρηδες..
εχει δει κανεις τελευταια την Αντριανα (γερμανιδα ψηλη ξανθια) που δουλευε στην Αριστοτελους 6 (Πάντειο)?
Καθε πληροφορία δεκτη

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

xeskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1ον Υπαρχει ηδη θεμα με δαυτηνα
2ον που τη θυμηθηκες τη μπαμπογρια?

asslover

Μέλος