Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
τι έγινε αυτός; Παντρεύηκε;

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Οι τρεις μήνες χωρίς Αντριάνα και το μονίμως κλειστό κινητό της είναι από τις χειρότερες εμπιρίες της ζωής μου. Ακόμα χειρότερο είναι ότι πλέον δεν υπάρχει κανένας να με ενημερώσει για το τι κάνει και τι σκοπεύει να κάνει...
Εύχομαι να βλέπει το site και να μάθει αυτή τη στιγμή ότι σκοπεύω να αρχίσω απεργία πείνας!

jolal

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δωσε ενα σημαδι ΑΝΤΡΙΑΝΑ  :helpplea: :helpplea: :helpplea: θα τρελαθω.

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Τη γάμησα με 50 και την έχυσα στο πρόσωπο και στις βυζάρες της με άλλα 50 στις 20 Ιουνίου στην Ιππώνακτος 14. Πέρασαν 4 μήνες και νιώθω ορφανός. Την άλλη φορά έλειψε εφτά μήνες αλλά ήξερα που ήταν και ότι κάποτε θα γύριζε. Επιπλέον, στο τελευταίο γαμήσι (Ιούλιος 2006) μού είχε πει ότι θα έφευγε και πρόλαβα να προετοιμαστώ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά απλά εξαφανίστηκε.
Δεν είναι μόνο ότι μου λείπει. Έχω καταστραφεί οικονομικά, επειδή η απουσία της παλεύεται μόνο με ακριβές βίζιτες και παρτούζες σε μασατζίδικα. Κοστίζουν, αλλά δεν αξίζουν.
Είμαι τόσο κολλημένος μαζί της, ώστε ακόμα και η αποχώρηση του warhol ήταν απώλεια για μένα. Ήταν σαν να έχασα την τελευταία επαφή μαζί της. Αν ο war δεν είναι εδώ, η Αντριάνα μπορεί και να μην είναι πια πουτάνα.
Η τσατσά στην Ιππώνακτος μού είπε ότι θα επέστρεφε αρχές Οκτώβριου. Ας γυρίσει και αρχές του νέου έτους. Το χαρτζιλίκι μου στη γριά θα είναι γενναίο.
Πριν από τέσσερα χρόνια, στο Αμφιθέας 13, άνοιξε η πόρτα χωρίς να ξέρω τι θα ερχόταν. Μπήκε Ο ΘΕΟΣ στο κορμί μιας ολόγυμνης γυναίκας που είχε τόση δουλειά, ώστε δεν πρόλαβε ούτε το στρινγκ της να φορέσει.
Από τότε είμαι «δεμένος». Της έδωσα ένα κάρο λεφτά σε Αμφιθέας, Ιππώνακτος, Αριστοτέλους (εκεί την πήρα μάτι από την κλειδαρότρτπα να γαμιέται στο απέναντι  δωμάτιο) Καρέα, Λιοσίων και Βριλησσού 36 και 60 (όταν επέστρεψε από τη Λάρισα). Σε επτά σπίτια. Συνολικά 26 (μετρημένες όλες!) φορές. Υπολογίστε: 26 επί 50, ίσον 1.300 ευρώ. Συν 50 ευρώ τη φορά από τότε που μου αποκάλυψε (και ήταν σαν να μου χάριζε γη και ουρανό μαζί) ότι με +50, θα μπορούσα να τη χύνω στο πρόσωπο!!!!!!!! Το κάναμε καμιά δεκαριά φορές. Βάλτε άλλα 500...
Τη γαμούσα με ιερό πάθος ακόμα και πριν «φτιάξει» τα βυζιά της. Όχι ότι με χάλαγαν όπως ήταν πριν. Απλά, όταν τα σήκωσε, ήμουν ευτυχισμένος επειδή ήταν αυτή ικανοποιημένη.
Θα μπορούσα να γράφω ως το πρωί. Εκλιπαρώ για την παραμικρή πληροφορία. Προσεύχομαι να βλέπει κάπου κάπου το σάιτ. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί, ας ξέρει ότι άφησε πίσω έναν άνθρωπο που δεν είναι πια φίλος με τον πούτσο του.
Μου λείπει...

Sm94

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω προσωπικα ειμαι πολυ δυσκολος με τις πουτανες....μιλαμε η Αντριαννα ειναι ενα ονειρο σκετο....απλα η καλυτερη μακραν !!!!!!!! Μακαρι να ξαναεμφανιστει !

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
την ειχα παρει δυο φορες την συγκεκριμενη καριολα μια στην Ιππωνακτος και αλλη μια στην Λιοσιων.Εκλαιγα τα δυο 50ρηκα τιποτα αλλο δεν θα πω.Μιλαμε η συγκεκριμενη ηταν για πολλες μπατσες απαραδεκτη πουτανα.ουτε για 5 ευρω δεν θα την γαμαγα.αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Συν 50 ευρώ τη φορά από τότε που μου αποκάλυψε [size=12pt](και ήταν σαν να μου χάριζε γη και ουρανό μαζί)[/size] ότι με +50, θα μπορούσα να τη χύνω στο πρόσωπο!!!!!!!!

Τη γαμούσα με ιερό πάθος ακόμα και πριν «φτιάξει» τα βυζιά της. Όχι ότι με χάλαγαν όπως ήταν πριν. Απλά, όταν τα σήκωσε, [size=12pt]ήμουν ευτυχισμένος επειδή ήταν αυτή ικανοποιημένη[/size].

Προσεύχομαι να βλέπει κάπου κάπου το σάιτ. Ακόμα κι αν δεν εμφανιστεί, [size=14pt]ας ξέρει ότι άφησε πίσω έναν άνθρωπο που δεν είναι πια φίλος με τον πούτσο του.[/size]

Μου λείπει...

εγω πλεον ΔΕΝ εχω λογια..  :'( :'( :'( :'(

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
μηπως εμεις εχουμε να πουμε λογια δεσποτα? τετοια πουτανοκαψουρα και διαφημηση που ξεπερναει τα ορια της ψυχωσης και της τρελλας  :idiot: :uglystupid: παλι καλα που δεν εγραψε οτι μπορει να δωσει και τελος στη ζωη του γιατι δεν μπορεσε να βρει μια κακιασμενη πουτανα των 50 ευρω.να δουμε τι αλλο θα διαβασουμε εδω περα.

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Αντριανα με ακους?Αντριανα μεακουουουουους?Ο συναγωνιστης πεθαινει τον χανουμε δωσε ενα σημειο ζωης !Ας ενωσουμε ολοι τις δυναμεις μας να εμφανιστει η Αντριανα ολοι μαζι . Πατερ κανε κανα ευχελαιο αγιασμο τρισαγιο.....Αντριαναααααααα :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif
priest-payer-0105.gif

Επισκέπτης
Σαφώς απαράδεκτη. Την "συνάντησα" δύο φορές στην Ιππώνακτος. Η δεύτερη φορά ήταν αυτό που λέμε δεύτερη ευκαιρία. Με την Αντριάνα πρέπει να ελέγχεις κάθε στιγμή τα χέρια σου και τις κινήσεις σου μη τυχόν και σε μαλώσει με εκείνο το αυστηρό Γερμανοπου... ύφος. Άσε που η παπι της είναι για βραβείο ευρεσιτεχνίας μια και κατευθύνει τον τσοπού στην εσωτερική επιφάνεια της παρειάς της! Η άλλη Γερμανίδα που εμφανίζεται στην Ιππώνακτος κατά διαστήματα, η Κορίνα, είναι 1000 κλάσεις καλύτερη και κυρίως ανθρώπινη. Από μένα μαύρο στη Ανδριάνα, αλλά ας έρθει για να μην έχουμε συναδελφικά θύματα!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σαν πουτανα ειναι απλα για τον πουτσο...ξενερωτη αγενης και βιαστικη...σαν γυναικα ειναι πολυ εντυπωσιακη αλλα αν κοιταξεις πιο προσεκτικα θα εντοπισεις αμετρητες ατελειες λογω και της ηλικιας της...απλα ειναι εντυπωσιακη και μερικοι καψουρευονται ευκολα

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Τα παιδια που λενε για την Αντριανα εχουν απολυτο δικιο...Ειμαι απο τους ελαχιστους ατυχους που την ειχα πετυχει μια φορα στην αμφιαθεας 13 κ απο τοτε ειχα ερωτα μαζι της..Μιλαμε οτι τοτε την γαμουσες με 30€ κ ο τσατσος αν δεν ειχες λεφτα στην εδινε και με 25..τι καλος νεος, την ευχη μου να εχει αλλα εγω τοτε ουτε τα 25 δεν ειχα γαμωτο μου..οπου μαθαινα οτι ειχε παει πηγαινα και μου λεγανε παντα οτι μολις πηγε σε αλλο μαγαζι..Δεν την εχω μαμησει ποτε και το εχω βαρος στην συνειδηση μου..Αν ξαναρθει, οπου κ να ειναι θα παω γιατι αν δεν το κανω θα μεινει για παντα ενα ανεκπλρωτο μαμησι..ενα γλυκο αποθειμενο..οποτε παιδια παρακαλω να ενημερωσετε μολις μαθετε κατι..`PLS!!!

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Το πήρα πια απόφαση ότι δεν θα την ξαναδώ. Παντρεύομαι...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε ποιά στο ΜΠΟΥΤΣΟ είναι αυτή η Αντριάνα; :huh:
Ούτε η Σκλεναρίκοβα να'ταν... :o

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μα δεν γυρισε ακομα? Το εκοψε? Το γυρισε? Τι εγινε?

Επισκέπτης
αυτο που γνωριζω εγω ,ειναι οτι βρισκεται γερμανια!

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Συνοδοιποροι να σχηματιστει γκρουπακι για Γερμανια αμεσα..........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom