Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

latex

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μια φορά την είχα γαμήσει στην Λιοσίων 278.Πέρα του ότι έκλαψα τα 50 ευρώ θέλω να προσθέσω και κάτι.Τέτοιο μπάζο,ανεπαγγελματία,αγενή,σπαστικό,ψυχοπαθή άνθρωπο 40 ετών που εκδίδεται για να σπάει τα νεύρα των πελατών δεν έχω ξανασυναντήσει.Αν δεν γυρίσει ποτέ πιστεύω θα είναι καλύτερο για τους περισσότερους που ασχολούνται με αυτό το σπόρ.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
Μια φορά την είχα γαμήσει στην Λιοσίων 278.Πέρα του ότι έκλαψα τα 50 ευρώ θέλω να προσθέσω και κάτι.Τέτοιο μπάζο,ανεπαγγελματία,αγενή,σπαστικό,ψυχοπαθή άνθρωπο 40 ετών που εκδίδεται για να σπάει τα νεύρα των πελατών δεν έχω ξανασυναντήσει.Αν δεν γυρίσει ποτέ πιστεύω θα είναι καλύτερο για τους περισσότερους που ασχολούνται με αυτό το σπόρ.

απλά τα είπες όλα!....

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
και εγω στη λιοσιων μια απ τα ιδια.πολυ σπασιμο η τυπισσα.το 90% των π.... ειναι καλυτερεσ της τουλαχιστον στη συμπεριφορα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

ετσι ακριβως...
η γυναικα ειναι για κλωτσες

moris

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το χειρότερο είναι οτι δεν έχει επίγνωση του τί είναι και το παίζει ντίβα.

Επισκέπτης
Oφείλω να ομολογήσω και εγώ ότι η Aντριάννα την οποία είχα πετύχει αρκετές φορές στην Iππόνακτος ήταν μία ξεχωριστή και με την κλασσική έννοια του όρου MOYNAPA ΓYNAIKA.
Aλλά είχε και κακές στιγμές όταν είχε νεύρα, όταν είχε αργήσει το delivery για να φάει κλπ...
Πιστεύω να ήταν καλύτερα γι αυτήν αν το γύρναγε σε cg.Θα μπορούσε να διαλέγει τους πελάτες της και να βγάζει περισσότερα με λιγότερο κόπο.Tην πρώτη φορά που πήγα μαζί της είχε κέφια και έχασα την μπάλα!

Aντριάννα θα σου στήσουμε Aδριάντα αν γυρίσεις να δούμε το πανέμορφο γλυκό καλαίσθητο ξυρισμένο μουνάκι σου!

moris

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αγαπητέ Dali τα γούστα σεβαστά, αλλά θα ήταν το χειρότερο cg από απόψεως συμπεριφοράς που θα κυκλοφορούσε στην Αθήνα αυτή τη στιγμή επειδή δεν σέβεται τον πελάτη και κατά τη γνώμη μου οι υπηρεσίες της είναι επιπέδου 20 Ευρώ (πολλά λέω).
Ας κάτσει εκεί που είναι, ας είναι καλά, για να γλυτώσουν οι δυνητικοί μελλοντικοί πελάτες της τουλάχιστον την ψυχική ταλαιπωρία.

Επισκέπτης
Αγαπητέ Dali τα γούστα σεβαστά, αλλά θα ήταν το χειρότερο cg από απόψεως συμπεριφοράς που θα κυκλοφορούσε στην Αθήνα αυτή τη στιγμή επειδή δεν σέβεται τον πελάτη και κατά τη γνώμη μου οι υπηρεσίες της είναι επιπέδου 20 Ευρώ (πολλά λέω).
Ας κάτσει εκεί που είναι, ας είναι καλά, για να γλυτώσουν οι δυνητικοί μελλοντικοί πελάτες της τουλάχιστον την ψυχική ταλαιπωρία.

Συμφωνώ και μαζί σου (για να καταλάβετε τα τρομερά πάνω-κάτω της Aντριάννας)

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Η "ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ" ηταν απο τις κορυφαιες πουτανες που εχω γαμησει και πιστεψτε με απο το 1976 μεχρι σημερα εχω γαμησει παρα πολλες. Οι πουτανες ομως ειναι και ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ολες οι πουτανες οπως και ολες οι γυναικες θελουν τον τροπο τους. Βεβηλοι και βλασφημοι οσοι κατακρινουν την "ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ"..... 

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Η "ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ" ηταν απο τις κορυφαιες πουτανες που εχω γαμησει και πιστεψτε με απο το 1976 μεχρι σημερα εχω γαμησει παρα πολλες. Οι πουτανες ομως ειναι και ΓΥΝΑΙΚΕΣ και ολες οι πουτανες οπως και ολες οι γυναικες θελουν τον τροπο τους. Βεβηλοι και βλασφημοι οσοι κατακρινουν την "ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΝΑ"..... 
Oι κριτικές για μια γυνάίκα που κάνει αυτή τη δουλειά είναι καλοδεχούμενες ασχέτως αν είναι αρνητικές οι θετικές.Ο καθένας απο μας δίνει τα χρήματά του και έχει κάθε δικαίωμα να γράψει κακό η καλό λόγο.
Πάντως εσύ μου φαίνεσαι για PROMOTER της συγκεκριμένης πουτάνας.Για πολύ μεγάλος PROMOTER.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε, προετοιμαζω το εδαφος για την θεαματικη επιστροφη. Εχεις κανενα προβλημα?

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Ναι ρε, προετοιμαζω το εδαφος για την θεαματικη επιστροφη. Εχεις κανενα προβλημα?
Το ότι είσαι Promoter συγκεκριμένης πουτάνας αποδείχτηκε.Ναι έχω πρόβλημα και εγώ προσωπικά και μερικές χιλιάδες άτομα εδώ μέσα με promoters και πουτανοτσιράκια.

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μαζεψτε τον αγαμητο ....................  :rockon: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ  :2funny: Εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις?  :boobies: Αμφιβαλλω. Αμα γαμησεις την Ανντριαννα θα σου φυγει ο τακος.  :rockon:
Αληθεια την γαμησες ποτε?  :2funny:

poutanoleon

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Δεκ 2007
Κριτικές
17
Like
2
Πόντοι
1.225
Μαζεψτε τον αγαμητο .................... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις? Αμφιβαλλω. Αμα γαμησεις την Ανντριαννα θα σου φυγρι ο τακος. Αληθεια την γαμησει ποτε?
μάλλον εσένα πρέπει να μαζέψουνε διαφημιστή πουτάνων.Το τι έχω γαμήσει εγώ άστο.Πρόσεξε εσύ καλύτερα.Την συγκεκριμένη την είχα γαμήσει στο Φυλής 59 και ευτυχώς δεν έκλαψα το 20ρικο.Αρκετοί όμως διάβασα ότι κλάψανε 50άρηκα.Πές της να σου δώσει και κάνα φραγκο για το promotion που της κάνεις.Η τουλάχιστον τσάμπα πηδήματα.Μπορεί ήδη να στα έχει κάνει αυτά.Πάντως για πουτανοκαψούρης δεν φαίνεσαι...κανονικό τσιράκι των μπουρδελων και των πουτάνων είσαι  ;)

Επισκέπτης
Mην κολλάτε ρε παιδιά όλα θα γίνουν. Σοβαρά η Aντριάννα σε άφηνε να την χύσεις στη μάπα;

Επισκέπτης
μαγκες μην τσακωνεστε για μαλακισμενους λογους!η αντριαννα ειναι γερμανια,και δεν το βλεπω να γυρναει συντομα!!αν γυρισει και ποτε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom