Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Μπααααα... και εγω εχω και μαλιστα της αρεσε. (Βεβαια εαν το δει ο Γουορ φανταζομαι οτι θα κλασει στο γελιο, γιατι ειναι softcore)  :grin: :grin: :grin:
Κατι της καναν τα κοπελια στην Κρητη. Δεν εξηγειται αλλιως  :think:

Επισκέπτης
Μπααααα... και εγω εχω και μαλιστα της αρεσε. (Βεβαια εαν το δει ο Γουρ φανταζομαι οτι θα κλασει στο γελιο, γιατι ειναι softcore)  :grin: :grin: :grin:
Κατι της καναν τα κοπελια στην Κρητη. Δεν εξηγειται αλλιως  :think:
τατουαζ απο τατουαζ διαφερει!!ειδικα αν ειναι του θειου γουορ  :grin: :grin: :grin: :grin:!!!αφου ειστε μουχταρηδες ρεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θείε γουόρ γαμώ τα τατού σου γαμώ :2funny:....ερώτηση κρίσεως θέλω να σου κάνω....σκεφτομαι να κάνω ένα τατού που να δείχνει ένα ηφαίστειο εν εκρήξει....υπάρχει κάτι τέτοιο?...σε μικρό μέγεθος εννοείται...κάτι σαν το πουλί μου δηλαδή...κινέζικο :cheesy:

Επισκέπτης
θείε γουόρ γαμώ τα τατού σου γαμώ :2funny:....ερώτηση κρίσεως θέλω να σου κάνω....σκεφτομαι να κάνω ένα τατού που να δείχνει ένα ηφαίστειο εν εκρήξει....υπάρχει κάτι τέτοιο?...σε μικρό μέγεθος εννοείται...κάτι σαν το πουλί μου δηλαδή...κινέζικο :cheesy:
τα τατουαζ του θειου γουορ θεριζουν  :rockon: :rockon: :rockon:!!ολα γινονται και ειναι εφικτα απο τον θειο  :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
merci τέκνον θείε.....θα σε ειδοποιήσω αν το αποφασίσω....

XANIAKRHTHS

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ανδριάννα είναι  το μεγαλύτερο μπάζο και σεξουαλικά και ηλικιακά.
Στο δε κρεβάτι πάγος ακόμη πονάει ο π...ος μου απο τη μαλακία που μου έπαιξε.
ΟΥΣΤ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΩΧ..ΩΧ...ΩΧ προβλέπω μονομαχία αύριο το πρωί στις 6 πίσω από τον αη δημήτρη τον λουμπαρδιάρη με όπλα τις βελόνες του τατού.....παιδιά εγώ μαρτυρας του γουόρ..... :dancing:

Επισκέπτης
βριζετε την αντριαννα ,ειναι σαν να βριζετε τον γουορ  >:( >:(!! :tickedoff: :tickedoff:

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Η Αντρ. ειναι οντως λιγο περιεργη, μεχρι να "στρωσει" το πραγμα,πρεπει να κατεθεσα 6/7 φορες στην Αριστοτελους και στην Βριλησου. Με ποσους και ποιους δουλευει τελικα ? Μαλλον με τον "στενο" της κυκλο και τους περιεργους της πρωτης φορας.

Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ τους thessaris, Ryu, XANIAKRHTHS, COMMANDER, για τα σχόλιά τους... γιατί νόμιζα από τις αντιδράσεις της, ότι της έκανα 
κάτι ασχήμο (δεν το συζητώ... ούτε το στήθος δεν άγγιξα!).

Θέλησα να γράψω για τελευταία φορά, για το συγκεκριμένο θέμα, για να ενημερώσω-προστατεύσω (έστω και έναν βρέ αδελφέ... να πάει συνειδητοποιημένος).

Οι υπηρεσίες δεν αξίζουν ούτε για 20? και προπάντων [glow=red,2,300]δεν συστήνεται για πρωτάρηδες[/glow]!

Σας ευχαριστώ. 
warnpmod.gif
 [/color[/URL]]

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
μήπως ξέρει κανείς πού είναι τώρα (απόγευμα Τετάρτης) η Αντριάννα; Το κινητό είναι κλειστό. Μήπως είναι Γερμανία;

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Απελπισμένος για έστω μια πληροφορία: πού είναι και πότε γυρίζει η Θεά μου;

Επισκέπτης
ληξαν τα χαρτια παραμονης της και θα επιστρεψει σε κανα μηνα πανω κατω!!για περισσοτερες πληροφοριες ρωτα την κυρα καιτη στην ιππωνακτος...

ice

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Που'ναι το κορίτσι μας; :headbang: :headbang: Adrianna rules!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom