Επισκέπτης
ο λαος αποφασισε οτι η αντριαννα ανηκει στον θειο γουορ
Όταν λέμε Αριστοτέλος 6 στην Συγγρού εννοούμε στο ύψος της Καλλιθέας μεταξύ Φραγκούδη και Πλήθωνος Γεμιστού;;;
εγω προσωπικα δεν ξερω .....!!μεταβιβασε τα χαιρετησματα μου στην κυρα καιτη και να της πεις να κανει αυτο που της ειπα χτες!!σαν τα ματια της .....να της πεις!!Μωρό, έρχομαι Τετάρτη βράδυ να κάνουμε τα δικά μας και να πούμε τα μυστικά μας.
Αν ήξεραν...
Καλημέρα σε όλους.Επειδή εγώ δεν την εχώ επισκεφτεί ακόμη ,ξέρει κανείς τιμή και ώρες που δουλεύει? Και αν κάνει πρωκτικο..?
Ευχαριστώ
Οχι :-))
Να σε ρωτησώ κατί αλλο.Διαβαζοντας το forum οι πιο
πολλοι λενε οτι ειναι πολυ ωραιο μουνι.Τώρα αν δεις στο σαιτ εχει φωτογραφιες απο "μοντέλο" μιας αντριαννας?
Ειναι η ίδια η αλλη?
Κριμα..Εχεις να συστήσεις ελληνίδα,οχι μπάζο, απο νορμάλ εμφάνιση ως μουναρα που να κάνει πρωκτικο?
Αριστ Δευτερα πρωινη παρασκευη απογευματινη.Καλημέρα σε όλους.Επειδή εγώ δεν την εχώ επισκεφτεί ακόμη ,ξέρει κανείς τιμή και ώρες που δουλεύει? Και αν κάνει πρωκτικο..?
Ευχαριστώ
μαγγες πριν αρχισω κριτικη θα ηθελα να ενημερωσω πως δεν ειμαι φαν των μπουρδελων και πηγα για 2η φορα στη ζωη μου επειδη ακουσα ολα αυτα τα κολακευτικα για την αντριαννα.χτες λοιπον πηγα λιοσιων.
για πουτανα στην εμφανιση ηταν οντως καλη.
αρχισε με πιπα.αηδια σκετη.δεν τογλειφε, απλα το εσπρωχνε στο μαγουλο της.
στηνεται στα 4 με τον χειροτερο τροπο και αρχισε αμεσως τις ψευτικες ιαχες του πολεμου.παω να πιασω βυζι και μου παταει μια τσιμπια στο πουτσο αλλο πραμα.φωναζω και αρχιζει να μου λεει αν με πονας θα σε ποναω και τετοιες μαλακιες.μαγγες τα βυζια της δεν προλαβα να τα ακουμπησω,τωρα πως πονεσε δεν ξέρω.
συνεχισε στη ηλιθια σταση της να καθεται και ηταν λες και πηδαγα νεκρη στα 4.στο 8λεπτο μου τον βγαζει εξω και τελος χωρις ναχω χυσει.δεν εκατσα να πω μα μου σου του,εξαλοου το πηδημα ηταν για το πουτσο.
τωρα δεν ξερω αν ετσι συμβαινει παντα,ειλικρινα μπορει αυτο να ισχυει για παντου.αλλα αν ισχυει πως την βρισκετε ρε μαγγες με τις πουτανες...τελικα σημερα κατεληξα να στραφω σε cg κε σε στριπς...
Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.
δουλευει και βριλλησου 36!μπαρμπουτσαλα ρε !!θειος ειπαμε οχι και μπαρμπας !!!και λιγα για την αντριαννα > > >Κωλο ΔΕΝ δινει, στα στουντιο η τιμη ξεκινα απο 50Ε, τα στουντιο που παιζει μπαλα πρεπει να ειναι τα Λιωσιων 278, Ιππονακτος 14, και σιγουρα το Αριστοτελους 6. Τωρα για συγκεκριμενος ωρες ισως να ξερει ο μπαρμπα-γουρ.
υ.γ. Τη Χρυσαυγη τη βρηκες;
τατουαζ ισως ....Οι septic, azaas, nikolakis_o_kammenos και ιδίως ο Ryu περιέγραψαν επακριβώς τη συμπεριφορά της Αντριάννας. ΄Εχω πάει τρείς φορές συνολικά. Την πρώτη είπα μπορεί να φταίει η μέρα, την δεύτερη ήταν κάπως καλύτερα και την τρίτη χειρότερα και από την πρώτη. Τέταρτος πειραματισμός δεν θα υπάρξει βέβαια.
Αναρωτιέμαι θείε warhol, τί δεν έχουμε ενδεχομένως που εσύ κατέχεις;