Νέα

Αντριάνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα takis69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 375
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να επιστρεψει η αντριανα αθηνα??

• οπωσδηποτε!!!!!

Ψήφοι: 3 42,9%
  • γιατι οχι?

Ψήφοι: 2 28,6%
  • δεν με νοιαζει!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • οχι!

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δεν ξερω,δεν απαντω!

Ψήφοι: 2 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

Επισκέπτης
ο λαος αποφασισε οτι η αντριαννα ανηκει στον θειο γουορ  :rockon: :rockon: :rockon:

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα ξερουμε ορες και μερες  και μαγαζια που δουλευει η αντριανα?  αν μπορει κανεις να ενημερωσει ευχαριστω

iou77

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
χθες ηταν αριστοτέλους , πολυ καλη πάντως . Την πήρα και ηταν σουπερ .

PYRKAVLOS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Όταν λέμε Αριστοτέλος 6 στην Συγγρού εννοούμε στο ύψος της Καλλιθέας μεταξύ Φραγκούδη και Πλήθωνος Γεμιστού;;; :think:

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μωρό, έρχομαι Τετάρτη βράδυ να κάνουμε τα δικά μας και να πούμε τα μυστικά μας.
Αν ήξεραν...

Επισκέπτης
Μωρό, έρχομαι Τετάρτη βράδυ να κάνουμε τα δικά μας και να πούμε τα μυστικά μας.
Αν ήξεραν...
εγω προσωπικα δεν ξερω .....!!μεταβιβασε τα χαιρετησματα μου στην κυρα καιτη και να της πεις να κανει αυτο που της ειπα χτες!!σαν τα ματια της .....να της πεις!!

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Καλημέρα σε όλους.Επειδή εγώ δεν την εχώ επισκεφτεί ακόμη ,ξέρει κανείς τιμή και ώρες που δουλεύει? Και αν κάνει πρωκτικο..?
Ευχαριστώ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Καλημέρα σε όλους.Επειδή εγώ δεν την εχώ επισκεφτεί ακόμη ,ξέρει κανείς τιμή και ώρες που δουλεύει? Και αν κάνει πρωκτικο..?
Ευχαριστώ

Κωλο ΔΕΝ δινει, στα στουντιο η τιμη ξεκινα απο 50Ε, τα στουντιο που παιζει μπαλα πρεπει να ειναι τα Λιωσιων 278, Ιππονακτος 14, και σιγουρα το Αριστοτελους 6. Τωρα για συγκεκριμενος ωρες ισως να ξερει ο μπαρμπα-γουρ.

υ.γ. Τη Χρυσαυγη τη βρηκες;  :think:

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Οχι :-))
Να σε ρωτησώ κατί αλλο.Διαβαζοντας το forum οι πιο
πολλοι λενε οτι ειναι πολυ ωραιο μουνι.Τώρα αν δεις στο σαιτ εχει φωτογραφιες απο "μοντέλο" μιας αντριαννας?
Ειναι η ίδια η αλλη?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Οχι :-))
Να σε ρωτησώ κατί αλλο.Διαβαζοντας το forum οι πιο
πολλοι λενε οτι ειναι πολυ ωραιο μουνι.Τώρα αν δεις στο σαιτ εχει φωτογραφιες απο "μοντέλο" μιας αντριαννας?
Ειναι η ίδια η αλλη?

οχι, δεν ειναι αυτη..

nikos32p

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
1
Κριμα..Εχεις να συστήσεις ελληνίδα,οχι μπάζο, απο νορμάλ εμφάνιση ως μουναρα που να κάνει πρωκτικο?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οχι καμια σχεση με αυτη του σαιντ που παρεθεσες.
Ειναι πραγματι εντυπωσιακη γυναικα, εχει ΜΑΤΑΡΕΣ και look πορνο-σταρ.
Ομως αν την πετυχεις να εχει καλη διαθεση, αν δεν της πιασεις τα βυζια, αν και αν και αν... ισως να περασεις καλα...    

Εγγρ.
1 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγγες πριν αρχισω κριτικη θα ηθελα να ενημερωσω πως δεν ειμαι φαν των μπουρδελων και πηγα για 2η φορα στη ζωη μου επειδη ακουσα ολα αυτα τα κολακευτικα για την αντριαννα.χτες λοιπον πηγα λιοσιων.
για πουτανα στην εμφανιση ηταν οντως καλη.
αρχισε με πιπα.αηδια σκετη.δεν τογλειφε, απλα το εσπρωχνε στο μαγουλο της.
στηνεται στα 4 με τον χειροτερο τροπο και αρχισε αμεσως τις ψευτικες ιαχες του πολεμου.παω να πιασω βυζι και μου παταει μια τσιμπια στο πουτσο αλλο πραμα.φωναζω και αρχιζει να μου λεει αν με πονας θα σε ποναω και τετοιες μαλακιες.μαγγες τα βυζια της δεν προλαβα να τα ακουμπησω,τωρα πως πονεσε δεν ξέρω.
συνεχισε στη ηλιθια σταση της να καθεται και ηταν λες και πηδαγα νεκρη στα 4.στο 8λεπτο μου τον βγαζει εξω και τελος χωρις ναχω χυσει.δεν εκατσα να πω μα μου σου του,εξαλοου το πηδημα ηταν για το πουτσο.
τωρα δεν ξερω αν ετσι συμβαινει παντα,ειλικρινα μπορει αυτο να ισχυει για παντου.αλλα αν ισχυει πως την βρισκετε ρε μαγγες με τις πουτανες...τελικα σημερα κατεληξα να στραφω σε cg  κε σε στριπς...

Καθώς και από:

Και εγώ την τίμησα για 1η φορά πριν από κανα μήνα, περιμένοντας κάτι το εξαιρετικό σύμφωνα με τις περιγραφές. Μου είπε να προσέχω το στήθος της γιατί το έχει πληρώσει 9.000E. Και έβαλα τα κλάματα κι εγώ ... Ούτε περιποίηση ιδιαίτερη και προπαντός, αυτή σακούλα στην κοιλιά παραπεμπει σε 40αρα γκόμενα. Ε, μη θεοποιούμε και τις μέτριες ρε μάγκες. Μπορεί σε καναδυο να τους κάνει παπάδες ή να τους το κάνει και τζάμπα που λέει ο λόγος. Αλλά έχει καταντήσει εδώ πέρα να στενοχωριόμαστε που δε γαμάμε τις θεες του 50αρικου. Συνέλθετε μερικοί, μερικοί.

Αγαπητοί φίλοι, και εγώ τίμησα την Andriana, χθές μεταμεσονύκτια στην Ιππώνακτος 14.

Η φροντίστης (τσατσά), καλοσυνάτη και ευγενική. Η Andriana, εντυπωσιακή σαν παρουσία, αλλά δυστυχώς έκτος δωματίου άλλες διαθέσεις εδειχνέ και άλλες πραγματικά είχε.

Μόνο που δεν με εβρισέ που κατέφθασα αργά... επίσης μου είπε (εντός του δωματίου ετσι... ;), ότι είναι κουρασμένη... :headbang: φανταστείται μάλιστα της έδειξα και τον εντυπωσιασμό μου μου όταν άκουσα το όνομά  της). Καλά για συμμετοχή δεν το συζητώ... όπως τα λέει ο [glow=red,2,300]septic[/glow] και [glow=red,2,300]azaas[/glow] , όχι απλά δεν έφτασα 
κάπου  :'(, αλλά μου πεσέ κιόλα... Μου τραβάει και μια απότομη  :jerking: και με τραβμάτισε κίολα! Με πιασαν νευρικά χαμόγελα... και μου λέει "αφού με κοροιδεύεις θα σηκωθώ να φύγω!" Καλά εντάξει είπα και κατηφόρισα Για χρόνο ούτε 8 λεπτά...
Αυτά είχα να πώ... λυπάμαι, αλλά αυτά βίωσα!    Ξεπέτα έως ψιλομαύρο δηλαδή.

Να στε καλα.

Επισκέπτης
Κωλο ΔΕΝ δινει, στα στουντιο η τιμη ξεκινα απο 50Ε, τα στουντιο που παιζει μπαλα πρεπει να ειναι τα Λιωσιων 278, Ιππονακτος 14, και σιγουρα το Αριστοτελους 6. Τωρα για συγκεκριμενος ωρες ισως να ξερει ο μπαρμπα-γουρ.

υ.γ. Τη Χρυσαυγη τη βρηκες;   :think:
δουλευει και βριλλησου 36!μπαρμπουτσαλα ρε  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!θειος ειπαμε οχι και μπαρμπας  :grin: :grin:!!!και λιγα για την αντριαννα  >:( >:( >:(

Επισκέπτης
Οι septic, azaas, nikolakis_o_kammenos και ιδίως ο Ryu περιέγραψαν επακριβώς τη συμπεριφορά της Αντριάννας. ΄Εχω πάει τρείς φορές συνολικά. Την πρώτη είπα μπορεί να φταίει η μέρα, την δεύτερη ήταν κάπως καλύτερα και την τρίτη χειρότερα και από την πρώτη. Τέταρτος πειραματισμός δεν θα υπάρξει βέβαια.
Αναρωτιέμαι θείε warhol, τί δεν έχουμε ενδεχομένως που εσύ κατέχεις;

Επισκέπτης
Οι septic, azaas, nikolakis_o_kammenos και ιδίως ο Ryu περιέγραψαν επακριβώς τη συμπεριφορά της Αντριάννας. ΄Εχω πάει τρείς φορές συνολικά. Την πρώτη είπα μπορεί να φταίει η μέρα, την δεύτερη ήταν κάπως καλύτερα και την τρίτη χειρότερα και από την πρώτη. Τέταρτος πειραματισμός δεν θα υπάρξει βέβαια.
Αναρωτιέμαι θείε warhol, τί δεν έχουμε ενδεχομένως που εσύ κατέχεις;
τατουαζ ισως ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom